Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok kuzum kendi napmak isterse sonçta asker olan o ...sen gelirsin diyo ailesi içinde gelirler evci çıkarım diyo tabi zaten önce şu 6-7 ayın geçmesi lazım ondan sonra konuşulcak konu bu...yok saymıyo bende söylemiyorum da muhabbeti oldu söyledm çok hoşuna gitti =)

Tuba bunu kınanda çalll dün gelinimiz bunla giriş yaptı volume son ses çok güzeldi :) Kina gecesi-Yeshim Salkim - YouTube

dinlerim cnm o zamana kadar unutmassam ama benim favorim sevdiğimi de aldım aydından, tabi bunu deiştirip oğlunu da aldım ohhh die kaynananın karşısında göbek atcam

Sağol canım öyle oldu yorgunluğa değdi gerçekten, bir dahakine çok var daha, evlilik yıldönümümüzde görüşeceğiz... Temmuzda

üzülme tatlım, bakarsın o zamana kadar yine böyle bir haftasonu kaçışı yaparsın dayanamayıp

Kızlar bu arada mevzuları biliosunuz ya az çok bizim kayınvalide ve kayınpeder adayları diyim onların tabiriyle bu hafta hiç aramadılar bende aramadım her şey yolunda gidiyo güzel istediğim gibi =)

heh işte bak ne güzel, sen de böyle devam et boşver artık bu mevzuları da düşünme

inşallah canım:109: ne güsel 2 güncük kalması bizde çabucak kurtulsak şu kıbrıstan da kavuşsak artık

inş cnm sizde en kısa zamanda kurtulursunuz

Bi'Tanem boncuk işlemiş bana...

hesnaaaam çok güzel, eniştenin ellerine sağlık

evet izin için 6-7 ayı devirmesi lazım ama bildiğim kadarıyla acemiliğiyle beraber 6 ay olması lasım bi de evciye çıkması için yada senin çarşısına gitmen için 6-7 ayı devirmeyi beklemenize gerek yok

üzülme tatlım, bakarsın o zamana kadar yine böyle bir haftasonu kaçışı yaparsın dayanamayıp

hesnaaaam çok güzel, eniştenin ellerine sağlık

Fırsat olursa kaçarım, yoksa param yok

Teşekkür ederim canım, uğraşmış işte...

evet cnm çarşısında gidilebilir tabi ben gidersem tek giderm kimseyi takamam peşime :) bi 2-3 ay geçsinde bkalm zaten 1 ay gene çarşısı yokmş

evet cnm çarşısında gidilebilir tabi ben gidersem tek giderm kimseyi takamam peşime :) bi 2-3 ay geçsinde bkalm zaten 1 ay gene çarşısı yokmş

belki 1 ay bile sürmes begüşüm üzülme, acemi birliğindeki dosyasının usta birliğine ulaşmasını beklicekler... Dosyası Ankara'ya gelmeden çarşıya çıkarmazlar ama bu en fazla 1 ay olur, buyuk ihtimal 1 ayı da bulmaz... Yener'in amasyadan kıbrısa anca 1 ay sürmüştü... Sizinki sürmez o kadar umarım çarşısında da giderken kimseyi takma peşine tabiki ve senin gittiğini de bilmesinler

Kızlar size soru sevgiliniz askerdeken tatile gittiniz mi bunu ona nasıl söylediniz üstüne tepki aldınız mı ? benim böyle bi durum varda kesin değil tabi şu an ama merak ettm

valla bende o kadar sıkışık zamanlarda gittim ki kendime bile hayret edıorum şimdiye kadar nasıl batmadım die ama yakındır, batmadan yener yetişioo

canm sn kıbrısa gttiğinizde nerde kaldınız otel faln mı yoksa ev falan varmı günlük

Kızlar size soru sevgiliniz askerdeken tatile gittiniz mi bunu ona nasıl söylediniz üstüne tepki aldınız mı ? benim böyle bi durum varda kesin değil tabi şu an ama merak ettm

heh tam benim konuma gelmişsin benim yenerle kavgasını yaptığım konulardan biri... Ama yener annemin beni evde bırakıp tatıle gitmeyeceğini, annemin yapısını vs.. bildiği için pek bişey diemedi... Tatile ailenle gideceksen burak bunu problem etmeyebilir aslında daha doğrusu problem etmeye hakkı olmas.. Ama askerlik işte insana herşeyi yaptırıo... Ona güzel bir dille konuşarak anlatabilirsin kuzum, bir de tatile gitmekle onu düşünmediğin anlamına gelmediğini söyle.. Teli bir an yanımdan ayırmıcam, yine şu anki gibi konuşabilces falan de... Çok bunaldım benim için de değişiklik olur falan de... Unutma tatlı dille halledilemeyecek birşey olmas

aile hemde kadın kadına oluyo 3 senedir böyle gidiyoruz normalde sorun yapmıyo da kesin bişi yokta tabi olursa diye merak ettm =)ay ben şimdi bile wc ye giderken telefon yanmda gidiyorm annem düşürücen bi gün diyo :)))

ben askerlik öncesinde de yener sayesinde tuvalate de telle gidiodum ve annenin sölediği benim başıma geldi, suyun içine düşürdüm teli çalışmadı ve yenere yenisini aldırdım

ben askerlik öncesinde de yener sayesinde tuvalate de telle gidiodum ve annenin sölediği benim başıma geldi, suyun içine düşürdüm teli çalışmadı ve yenere yenisini aldırdım

çok alemsin ya :)) kuzu heycan ne dorukta son 2 ...seni uzun zaman göremicez buralarde :) kayınvaliden şimdi en sevdiği yemekleri yapmaya başlamştr bile =)

çok alemsin ya :)) kuzu heycan ne dorukta son 2 ...seni uzun zaman göremicez buralarde :) kayınvaliden şimdi en sevdiği yemekleri yapmaya başlamştr bile =)

heyecanı dün yener de sordu telde bana... valla çok değişik bi duygu begüşüm, son günlerde bilmıorum yaa bazen fazlasıyla sakinim, bazen fazlasıyla agrasif, bazen çok keyifli ama geleceği konusunda sanki halaaa bitmiomuş gibi gelio o kadar zamanın üstüne bitirdiğimize inanmak, gelişinin artık temelli olması sanki gerçek deilmiş gibi... haha ben de senin asıl bu lafına güldüm yaa kayınvalide emin ol sevdiği yemekleri yapıodur, hazırlık yapmayacağından adım kadar eminim

saol canm fiyatlar nasıl peki netten bakıyozda maşşaalhh bide yaz geldi çok batmayalım

evet cnm yaz sezonu fiyatlar uçuk olur ama biz açıkçası otele fazla para vermemeye çalıştık, temiz olsun yatılcak durumda olsun yeter dedik ama buna rağmen her gidişimde çok masrafım oldu... Kıbrıs ın neresinde kalmayı düşünüosunuz, uygun fiyata da oteller bulabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…