heyecanı dün yener de sordu telde bana... valla çok değişik bi duygu begüşüm, son günlerde bilmıorum yaa bazen fazlasıyla sakinim, bazen fazlasıyla agrasif, bazen çok keyifli ama geleceği konusunda sanki halaaa bitmiomuş gibi gelio o kadar zamanın üstüne bitirdiğimize inanmak, gelişinin artık temelli olması sanki gerçek deilmiş gibi... haha ben de senin asıl bu lafına güldüm yaa kayınvalide emin ol sevdiği yemekleri yapıodur, hazırlık yapmayacağından adım kadar eminim
yapmaz mı ne biliyim genelde uzaktan geliyo diye yaparlar ya o bakmdan şey ettm :)
evet cnm yaz sezonu fiyatlar uçuk olur ama biz açıkçası otele fazla para vermemeye çalıştık, temiz olsun yatılcak durumda olsun yeter dedik ama buna rağmen her gidişimde çok masrafım oldu... Kıbrıs ın neresinde kalmayı düşünüosunuz, uygun fiyata da oteller bulabilirsiniz...
o lefkoşaya yakın ama beğenmiyo girne güsel dio galba orda kalırız magosaya gideriz çok güselmiş dio gezmye falan öle canm temiz olsun yeter zaten gezeriz çoğunlukla bidaha ne zamn kıbrısa gtcez
Kızlaaaarrrrrrr
Teşekkür ederim beni sormuşsunuz. Günübirlik de olsa eşimi gördüm geldim, bugün Kırşehir'de olmam gerekiyordu sabahtan gösteri için, yolda hiç uyuyamamıştım millet şarkı türkü söyledi, gece 3 saatlik uyku hakkımı geçirmişim, uyuyup kalmışım gösteriye gidemedim ama eşim için değerdi. Kısa da olsa sarıldım, kokusunu içime çektim, muhabbet ettim geldim, kardeşini annesini ve beni görünce şok geçirdi resmen, hiç bilmiyordu gideceğimizi çoook mutlu oldu...
Kızlar size soru sevgiliniz askerdeken tatile gittiniz mi bunu ona nasıl söylediniz üstüne tepki aldınız mı ? benim böyle bi durum varda kesin değil tabi şu an ama merak ettm
aile hemde kadın kadına oluyo 3 senedir böyle gidiyoruz normalde sorun yapmıyo da kesin bişi yokta tabi olursa diye merak ettm =)ay ben şimdi bile wc ye giderken telefon yanmda gidiyorm annem düşürücen bi gün diyo :)))
ben askerlik öncesinde de yener sayesinde tuvalate de telle gidiodum ve annenin sölediği benim başıma geldi, suyun içine düşürdüm teli çalışmadı ve yenere yenisini aldırdım
heyecanı dün yener de sordu telde bana... valla çok değişik bi duygu begüşüm, son günlerde bilmıorum yaa bazen fazlasıyla sakinim, bazen fazlasıyla agrasif, bazen çok keyifli ama geleceği konusunda sanki halaaa bitmiomuş gibi gelio o kadar zamanın üstüne bitirdiğimize inanmak, gelişinin artık temelli olması sanki gerçek deilmiş gibi... haha ben de senin asıl bu lafına güldüm yaa kayınvalide emin ol sevdiği yemekleri yapıodur, hazırlık yapmayacağından adım kadar eminim
hilaaaaaaaal bi görünüp bi kayboldun kız nerelere kaçtınkiiiiiiii
Begüşşşş anamm sarılasım geldi der bi de sarılırsın anam acele etme gidersin yanınaaa
Tubikk hoşgeldinn sana whatsapp yazmıştım iletilmemiş, nerelerdesin bakimm senn???
Ayy harika olmuştur sizin için hesna ablacım çok sevindim gerçektenn...
Canım ailenle gidersen ben de sorun edeceğini sanmam yaniii..sadece biraz daha agresif olabilir tabi adı tatil sonuçta ama ben Zafersiz gitmedim, ondan tam bilmiyorum da ailemle gitsem bi şey demez sadece biraz daha sorgucu olur
Hahhaha ben de düşürmüştüm yaaaaa...
ay ben de öyle olcanı tahmn ediyordum tam da..inanamaz ki insannn
valla bende o kadar sıkışık zamanlarda gittim ki kendime bile hayret edıorum şimdiye kadar nasıl batmadım die ama yakındır, batmadan yener yetişioo
Ayy harika olmuştur sizin için hesna ablacım çok sevindim gerçektenn...
[/B]
ee artık o zaman biras cepleri açacaksınızaraştırın cnm uygun olan bulursunuz illaki
hilalcim telefonumu servise gonderdim idarelik bir telefon kullanıorum ama onun da whatsup ı falan doğru düzgün çalışmıo, bi süre idare edin artık beni msj atın yada cağrı yapın net yerine
Sen batmadan gelecek merak etme, belli olmaz evet battı balık yan gider yapıp gidebilirim ama tatil için para biriktirmem gerekiyor
Teşekkür ederim canım öyle oldu, çok güzel oldu bizim için
Heee tamam ya aramam da var ama gündüz hep birileri oluyo yanımda arayamıyorum..idare ederiz şimdilikkk
Ben de para biriktiriyorum yavaştannn yaz tatiline götürcem dedi Zaferimmm ama ben de sıfır gitmeyim yani
Sen batmadan gelecek merak etme, belli olmaz evet battı balık yan gider yapıp gidebilirim ama tatil için para biriktirmem gerekiyor
Teşekkür ederim canım öyle oldu, çok güzel oldu bizim için
siz nasıl kalıodunuz kızzz ? iki gün çift çarşı mı yoksa izne mi çıkıyodu sen gidince ? bide oteller iyi almş ben gittiğim zaman odadan çantamı almaya çıktık ikimz sen nereye dediler çocuğa dedim çantamı alıp çıkıcaz valla nefes aldrmadılar ama orası küçük bi yerdi asker olduğu bariz ortada zaten :)
siz nasıl kalıodunuz kızzz ? iki gün çift çarşı mı yoksa izne mi çıkıyodu sen gidince ? bide oteller iyi almş ben gittiğim zaman odadan çantamı almaya çıktık ikimz sen nereye dediler çocuğa dedim çantamı alıp çıkıcaz valla nefes aldrmadılar ama orası küçük bi yerdi asker olduğu bariz ortada zaten :)
Hilalim bende para biriktirmeye çalışıyorm çarşısında gidip göriyim diye :)) ah para olsa her ay git gör gel üfff :)
Heee tamam ya aramam da var ama gündüz hep birileri oluyo yanımda arayamıyorum..idare ederiz şimdilikkk
Ben de para biriktiriyorum yavaştannn yaz tatiline götürcem dedi Zaferimmm ama ben de sıfır gitmeyim yani
Biraz lükse kaçınca alıyolar valla hatta orda sormaları yasakmış zaten3 yıldızın üstüne bakının, kalcagınız bi gece hepi topu dişinden tırnagından artır biriktir, rahat bi yerde kalın bence
kuzum müsait olup da aklından geçtiğim zamanlarda çağrı yap bende ararım, inş telim en kısa zamanda geliiiiiiir yoksa yener yeni tel almak zorunda kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?