Biraz lükse kaçınca alıyolar valla hatta orda sormaları yasakmış zaten3 yıldızın üstüne bakının, kalcagınız bi gece hepi topu dişinden tırnagından artır biriktir, rahat bi yerde kalın bence
sen nereye çocuğa hevalla accaz artık kesenn ağzını napm
Canım benm biriktir biriktir hatta bi iş bul çalış valla asker için değer yaaa...izin sıkıntın olmadıkça gidip görürsün mis gibi
kuzum müsait olup da aklından geçtiğim zamanlarda çağrı yap bende ararım, inş telim en kısa zamanda geliiiiiiir yoksa yener yeni tel almak zorunda kalcak
bizden hiçbirşey kaçmaz hiçbir engel dinlemeyiiiiiiiizbazı gittiğimde evciye çıktı ama çoğu zaman günübirlik gittim
1 gece diyosun ya askerin nasıl çıkıyo işte ben onu anlamadm çarşısında gidersen mesela kışlaya dönmüyo mu bu çocuk soyadı tutmaynca ?
1 gece diyosun ya askerin nasıl çıkıyo işte ben onu anlamadm çarşısında gidersen mesela kışlaya dönmüyo mu bu çocuk soyadı tutmaynca ?
Tamam bebişim haberleşcez her daimm
Ben de 2 kez gittim acemilikte yanına, gittiğimde annesigil de gelmişti Isparta'dayken, onlar askerimi çıkarıp bi kahvaltı yapıp gittiler sağolsunlarrr bana bıraktılarr sevdiceğimii
evet lüks yerlerde sıkıntı olmaz
he valla bende kendmi kötü hissettim sonra dedm bi daha gelmiceğme göre buraya =)kese dolunca açıcaz inşallah :=)
ahh o iş bulsa beni ses seda yok ya ...olsa rahat rahat hiç düşünmem ...
Sizi gidiler sizi :)))
NAzar değmesinnn valla çok anlayışlılar ne güzel...
begüşüm evciye çıkması olee kolay deil tabiiki sen gittiğinde evciye çıkıp senle bi akşam kalması için komutanları kafaya alması lasım... Onun için de komutanlarla ii geçinsin
Bir önceki mesajımda açıkladım canikomama sadece görmeye gitsen de yeter....yani çok özleynce istediğin kadar kal yetmicek de.. ah ahh olduğu kadar iştee
taa kıbrısa günübirlik gittn he vay be bizmki çıkıyo h.sonu zaten izinli astek olduğu için cumada izin alablirse (tabi bende işten)3 gün beraber olcaz
Aynen fatoşşş..ben de hilal bu arada
Hayırlısı olsun yavrum..aramaya devam et pesetmek yokkk
ay ben onu göriyimde kalması kusur kalsın :)) bunların hepsi size şimdi güzel bi anı bana ise gelecek planları
taa kıbrısa günübirlik gittn he vay be bizmki çıkıyo h.sonu zaten izinli astek olduğu için cumada izin alablirse (tabi bende işten)3 gün beraber olcaz
Aynen öyle bize harika anılar kaldı ama ben görmeye Tubik kadar yakın değilim tabivar ya çok zorlanmaya başladım bu ara yaaa geçmiyor günler sankii
Aynen öyle bize harika anılar kaldı ama ben görmeye Tubik kadar yakın değilim tabivar ya çok zorlanmaya başladım bu ara yaaa geçmiyor günler sankii
memnun oldum canmhayırlı teskereler...
Kız benimki de astekkk ama her haftasonu bi şey çıkıyo son zamanlarda doyasıya dinlenemedi yarim yarimmm
kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin azcık daha sabır sonra hep yanında şu senin yerinde olmak isteyen 76864365785904037367229020 kişi bulabilirim :)
senin de az kaldı kuzum inş bitecek bugünler deee... Sabır çekin, başka işimiz olamaz sabııııııııııııııır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?