Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende hep şu nöbet olayını sormayı unutuyorum ya daha yazıcılıkta olmadı komutan yokmş pzt geliomş yazıcılar da nöbet falan tutuyo mu bilmiyrm ama eğitime katılmıcakmş heralde

bizimde arada çıkyo nöbet faln askerlerle uğraşıyo genelde onlarla sorun çıkyo bişi oluyo akşam komutan çağırıyo sabahın köründe h.sonu komutan gelir kıyamam uyuyamıyo doru düzgün:2:

He ya bırakın bari haftasonu düzgünce dinlensin askerler yaaaa... neyse gene de çok şükür her imkan vardı yani

Kızzz bunları beğenmem bananemm..benm sevdiceğimlen biz gs liyizzz

He ya bırakın bari haftasonu düzgünce dinlensin askerler yaaaa... neyse gene de çok şükür her imkan vardı yani

Kızzz bunları beğenmem bananemm..benm sevdiceğimlen biz gs liyizzz

benmkide fb li ben gs li ilk başlarda çok uğraştı bnide fb li yapmak için vazgeçmedm

oo askere gitmden bilet almaya başlamışın yaw bende gidem ya ama burdan kıbrısa direk uçak yok keşke olsaydı ya 1 buçuk saat ne güsel

aynen cnm kıbrısa düştüğümüz belli olur olmaz almıştım biletlerimi gayet de uyguna almıştım o yonden benim için ii oldu ama tabi yine de masraf çok oluo inş sen de istediğin zamanlarda gidip gelirsin cnm, şafapınızda azalmış ztn

inşallah canm özledim ya 2 ay oldu görmeyeli şafakta azalıyo ya rabbim sabır versin şafak 2 leri görelim tez zamanda inşallah

Madem millet gitti ben de eşim arayana kadar dizi izleyeyim bari

nilüm senin adına çok sevindim yavrum, inş bundan sonra herşey daha da yolunda gider

sağ ol kuzum

eyleme de mi katıldınız ben de geçen yıl öğretmen eylemlerine katılıyordum; ama baktım değişen bir şey yok bıraktım

Bi'Tanem boncuk işlemiş bana...

çok güzel olmuş canım

iii akşamlaarr kızlarr.. uzun bi aradan sonra sonunda geldimm

hoşgeldin elifcim nasılsın, nasıl gidiyor?

İyi gidiyor cok şükür nilüfercimm siz ne durumdasınız mehmetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…