- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
bu ara iyiyiz canım çok şükürankara'ya gelip gitti çok iyi geldi bize çok ihtiyacımız varmış
sizde ne var ne yok
ok ebbeim bende bi yandan maçı izliceeem
benmkide fb li ben gs li ilk başlarda çok uğraştı bnide fb li yapmak için vazgeçmedm
Sabrım kalmadı gariii, dayanamıyorum
Valla bunlar kaynatır canım, iki dakika foto yükleyeyim dedim, geldim bir sürü konuşmuşlar dalamıyorum da muhabbete
dolabımı düzellttim de =)
bende çok yorgunum da yavaştan yavaştan çıkıyorum ...
Herkese iyi geceler ,tatlı rüyalar ..Rüyanda Yeneri gör =)
bende kaçıyım tatlım, maça odaklandım şu ansaol bitanem sende rüyanda burağı gör
ii geceler kuzucuklarımmmmm
iii akşamlaarr kızlarr.. uzun bi aradan sonra sonunda geldimm
aman iyi olun canımm.. Biz koşturuyoz canım ya işler güçler yoğunn.. dükkan flan açtı işte
hımm, hayırlı olsun. görünürde yeni bi geri sayım yok mu yavruşum yaa
Artık evlendirek bunları di mi
aynen canımben de onu düşünerek sordum; ama elifi kaçırmışım
eyleme de mi katıldınızben de geçen yıl öğretmen eylemlerine katılıyordum; ama baktım değişen bir şey yok bıraktım
çok güzel olmuş canım
Cadaloz bunlarrrr
Eveett pek durmamış kaçmışş..
Sen nasılsın nilüü??
Uykum da pek geldi yaaa...bu saatte ne işin var git 7 de kalkcan diyen de hiççç yokkk..Zaferimle konuşamadık bugün ama şükür en azından yazıştıkkkdağda benim biriciğim..o nöbet tutsun ben uyuyim adalete bak neyseee Allah sağlık versin de, herkese iyi gecelerr..bol sabırlarr
Eylem değil canım bu bayramEğitim işçisi olarak katıldım tabii
Teşekkürler canım güzel olmuş di mi
Pazara az kaldı, hem de çooooooooooooook aaaaaaaaz
iyiyim canım ben; ama mehmet yokken bi tuhafım yaazaten boşluktaydım o gidince dibine düştüm o boşluğun...
onların sayesinde uyuyoruzRabb'im hepsinden razı olsun. döndüğünde mi konuşursunuz artık :26:
hem de ne az
fb'ye üzüldüm canım yaa, sonuçta bizi temsil ediyorlardı
sorma nilüm, beni en çok üzense gökhanın sakatlığı oldu... Çocuk resmen havadayken bayıldı yaaa
hadi yaa kötü olmuşevdekiler izliyordu maçı; ama ben izlemedim, canım hiçbir şey yapmak istemiyor. durumu nasılmış ki şimdi?
şu an durumu iyiymiş cnm ama dudağında açılma olmuş dikiş atılmış... Ben o anda şoka girdim,çok kötü darbe aldı, Allah korudu yaaa
çok hoş olmuş canımcım, ikiniz de bjk'lisiniz anlaşılan
Yok canım eşim fenerli, ben de eski galatasaraylıyım, takım tutmuyorum, ama bjk yi severiz yaa, renkleri asil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?