Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ok ebbeim bende bi yandan maçı izliceeem

benmkide fb li ben gs li ilk başlarda çok uğraştı bnide fb li yapmak için vazgeçmedm

Bi biz aynı takımlıymışız

Sabrım kalmadı gariii, dayanamıyorum

Valla bunlar kaynatır canım, iki dakika foto yükleyeyim dedim, geldim bir sürü konuşmuşlar dalamıyorum da muhabbete

Cadaloz bunlarrrr

dolabımı düzellttim de =)

bende çok yorgunum da yavaştan yavaştan çıkıyorum ...

Herkese iyi geceler ,tatlı rüyalar ..Rüyanda Yeneri gör =)

bende kaçıyım tatlım, maça odaklandım şu an saol bitanem sende rüyanda burağı gör

ii geceler kuzucuklarımmmmm

Tavuklarr erkencisinizzz... iyi geceler canolar

iii akşamlaarr kızlarr.. uzun bi aradan sonra sonunda geldimm

Eliiiffff nasılsınn tatlımmm???

Uykum da pek geldi yaaa...bu saatte ne işin var git 7 de kalkcan diyen de hiççç yokkk..Zaferimle konuşamadık bugün ama şükür en azından yazıştıkkk dağda benim biriciğim..o nöbet tutsun ben uyuyim adalete bak neyseee Allah sağlık versin de, herkese iyi gecelerr..bol sabırlarr

yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum. şafaklar atsın ama lütfen yavaş geçsin. az da olsa doyayım..

Eveett pek durmamış kaçmışş..
Sen nasılsın nilüü??

iyiyim canım ben; ama mehmet yokken bi tuhafım yaa zaten boşluktaydım o gidince dibine düştüm o boşluğun...

onların sayesinde uyuyoruz Rabb'im hepsinden razı olsun. döndüğünde mi konuşursunuz artık :26:

Eylem değil canım bu bayram Eğitim işçisi olarak katıldım tabii

Teşekkürler canım güzel olmuş di mi

çok hoş olmuş canımcım, ikiniz de bjk'lisiniz anlaşılan

Pazara az kaldı, hem de çooooooooooooook aaaaaaaaz

hem de ne az

fb'ye üzüldüm canım yaa, sonuçta bizi temsil ediyorlardı

Son düzenleme:

sorma nilüm, beni en çok üzense gökhanın sakatlığı oldu... Çocuk resmen havadayken bayıldı yaaa

hadi yaa kötü olmuş evdekiler izliyordu maçı; ama ben izlemedim, canım hiçbir şey yapmak istemiyor. durumu nasılmış ki şimdi?

şu an durumu iyiymiş cnm ama dudağında açılma olmuş dikiş atılmış... Ben o anda şoka girdim,çok kötü darbe aldı, Allah korudu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…