siyah beyaz yapmış ya ondan öyle bi çıkarımda bulundum; ama tutturamadım
eski gs'li nasıl olunuyor hesnoş yaa
Tatlımmmmm
Selam Razişşşş..nasılsınn??? Herkes kudurdu artık özlemden valla napcamızı bilemez olduk yahuuumarım çabuk geçer artık şu zor günlerrr...
Hesnaaa ablacımm merak ediyoruz gerçekten neler olduğunuhemencik anlat bize gelincee
kızz sus bakimmmmAmin canım çok sağol.
Bilmiyorum ablacım ya inşallah hayır olur. hayattan sıkıldım aslında böylee kocamann bir yeterrrr diye bağırmak istiyorumm böyle oturup kendi kendime düşünmek istiyorum ama olmuyorbende seni öpüyorum ablacım.
Ortada çok mesele varda ben hep içimde tuta tuta ne kadar sallamaya çalışsamda arada böyle ortaya çıkıyorlarr ve beni huzursuz ediyorlar raziş ablaya da söylediğim gibiyim iştee
ohh ohhh ohhhcanlarım ilgilenip merak ettiğiniz için çoook teşekkür ederim
her şey çok güzeldi kızlar, belki de hiç bu kadar güzel olmamıştı hiçbir şey. ona dokunmak, sarılmak, bakmak hem de doya doya... inanılmazdı. hiç kavga etmedik, hiç tartışmadık. güldük, eğlendik. sinir bozucu şeyler olsa da güldük geçtik. askerliğin vermiş olduğu bi gerginlik, aksilik, huysuzluk varmış sanki üzerimizde. bu iki günde bunların hiçbirinden eser kalmadığını gördüm veee çok mutlu oldum
dün sabah 9.5 gibi aşkımın kollarındaydım taaa ki bugün akşam 18.30 a kadar. gece birlikte uyudukçok güzel ve özeldi...
ameliyat yeri ağrı yaptığı için yürürken falan biraz zorlandı, elimden geldiğince yormamaya çalıştım; ama yine de ağrıdı ve biraz şişti dizibunun dışında bi sıkıntı yoktu çok şükür...
sizler n'aptınız ben yokken?
tubik'im son 3 diyorsun yavrum yaa helal sana
hesna'm da koçişine kavuşmuş, çok sevindim tatlımmm
ne güzel olmuşşş yaa,evlilik yıldönümü ne zaman ki? zaten gelişine az kalmış olcak canım hayırlısıyla.az kaldı Hesnoşum sadece 87 hey gidi heyyKızlaaaarrrrrrr
Teşekkür ederim beni sormuşsunuz. Günübirlik de olsa eşimi gördüm geldim, bugün Kırşehir'de olmam gerekiyordu sabahtan gösteri için, yolda hiç uyuyamamıştım millet şarkı türkü söyledi, gece 3 saatlik uyku hakkımı geçirmişim, uyuyup kalmışım gösteriye gidemedim ama eşim için değerdi. Kısa da olsa sarıldım, kokusunu içime çektim, muhabbet ettim geldim, kardeşini annesini ve beni görünce şok geçirdi resmen, hiç bilmiyordu gideceğimizi çoook mutlu oldu...
off ben çok üzüldüm Gökhana yaaa pislikler mahvettiler çocugu
Tatlımmmmmiyim cnm sen nasılsın bakalım dicem özlemekten çıldırdıgını biliyom az kaldı bebeemm azz Allahın iziniyle
yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum.şafaklar atsın ama lütfen yavaş geçsin. az da olsa doyayım..
iyiyim canım ben; ama mehmet yokken bi tuhafım yaazaten boşluktaydım o gidince dibine düştüm o boşluğun...
onların sayesinde uyuyoruzRabb'im hepsinden razı olsun. döndüğünde mi konuşursunuz artık :26:
çok hoş olmuş canımcım, ikiniz de bjk'lisiniz anlaşılan
hem de ne az
fb'ye üzüldüm canım yaa, sonuçta bizi temsil ediyorlardı
ayy canım yaa yazıkkardeşim kart falan verilmediğini söyledi şimdi, nasıl bi düzendir bu ben anlamıyorum
inşallah canım inşallah
ismim nilüfer canım, 92/1 yareniyim. bitti bizim askerlik... sen esin'i kullanıyorsun sanırım93/1 devre olmalısın...
Şafak artık sadeceeeeeeee 1
Adana'ya Selaaaaaaaaaaaam
Memnun oldum tatlımOooo Rabbim bize de o günleri nasip edecek mii acaba evet 93/1 esiin canım
Tuğğbiiikk sen nerelerdesin yaaa ??
burdayım kuzum, bu haftam yoğun geçsin diye işlerimi hep bu haftaya ertelemiştimo yüzden 1-2 gün fazla gelemedim, napıosunuz yavru kuşum, nasıl geçio zaman
Oh en iyisini yapmışsın yavrum en azından son 1 gün bu da geçer zatenDün kınaya gittim benim ki burnumdan getirdi bende patladım artık bizim topiğe bi uğra oku gel balım
esincim okudum ve üzüldüm tartışmanıza ama bak çocuk özür mesajı atmış sende uzatma tatlım... Bu tür konular askerlik öncesinde hiç yaşanmasa da inan en güvenen insan bile askerdeyken bu tartışmaları yapıyor... Uzakta olmaları o an yanında olamamaları onlara neler neler düşündürüyor maalesef.... Sen alttan almaya çalış cnm, kıyafet ne giydin vs.. gibi sorularına da alttan alarak güzel dille şunu giydim ztn aşkım vs.. diyerek geçiştir, biliorum bazen sabrımızı da sınırlerımızı de fazla zorluyorlar ama kendileri de çoğu zaman bu kadar sıktıklarının farkına varmıyorlar... Bizim işimiz sabırr
Ama tuğbiiik çok kırıcı konuşuyor dün bi gram uyku girmedi gözüme ağlaya ağlaya gözlermin altı şişmiş babam bile soruyo artık niye bu kadar tartışıyorsunuz diye ne diyeceğimi şaşırıyorum ya :26:
Şafak artık sadeceeeeeeee 1
Adana'ya Selaaaaaaaaaaaam
Hoşgeldin memleketime tatlım Adanadanda sana slm olsun bitirdin zor görevii darısıda bize olsun tubacım.
saol kuzum darısı hepinizin başına
Ne zaman yanında olacak askerin tatlım.
pazar sabahı havaalanındayıs kuzum
Yapış bırakma tatlım o kadar ayrılıktan sonra yapışık ikiz gibi gezmek lazım
biz askerlik öncesinde de yapışık ikiz gibiydik zaten o yüzden gelince de pek farklı olmayacak... Bana zaten şimdiden söylüyor: sülük gibi yapışcakmış bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?