Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siyah beyaz yapmış ya ondan öyle bi çıkarımda bulundum; ama tutturamadım

eski gs'li nasıl olunuyor hesnoş yaa

Evet siyah beyaz kendisi öyle yapmış

Çocukken ve gençken takım tutardım çünkü fotbol izler takip ederdim takım tutmanın bir anlamı olurdu, ama uzun yılardır futbol maçlarını hiç takip etmiyorum, açıkçası futbolu da sevmiyorum o yüzden takım da tutmuyorum.

Tatlımmmmm iyim cnm sen nasılsın bakalım dicem özlemekten çıldırdıgını biliyom az kaldı bebeemm azz Allahın iziniyle birleşceksiniz yakında
kızz sus bakimmmm ne o öyle hayattan sıkıldım ne demek.yaşın kaç başın kaç Ebrumm yapma böyle canım.Allah bu günleri aratmasın tek,saglık sıhhat versin..
ohh ohhh ohhh neler okuyorum NİLÜMMM çok sevindim vallaaa.Allahım arttırsın kuzummmm
ne güzel olmuşşş yaa,evlilik yıldönümü ne zaman ki? zaten gelişine az kalmış olcak canım hayırlısıyla.az kaldı Hesnoşum sadece 87 hey gidi heyy...koriş tamamen yapsaydı Yenerle birlikte gelceklerdi biliyon mu pazar günü göyada beni sen depüklicektin
Gökhan'ıma acil şifalar olsun

Eki Görüntüle 701364
off ben çok üzüldüm Gökhana yaaa pislikler mahvettiler çocugu

Tatlımmmmm iyim cnm sen nasılsın bakalım dicem özlemekten çıldırdıgını biliyom az kaldı bebeemm azz Allahın iziniyle

Razis ablacimmm ah ah sagol cidden cildirdim bu araaaa....ama napalim artik sabirrrrrr :s

Iyi olmana sevindim raziss )

yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum. şafaklar atsın ama lütfen yavaş geçsin. az da olsa doyayım..

Sana yavas gecsin ama hayir bize hizli gecsin burda 5, 5 aydir goremedimmm uhuuu

E olcak o kadar nilucummm...icindeki boslugu dolduruyodur..kavusursunuz gene ins yeter ki araniz iyi olsn da..

Bugun aksam donceklermis..kamuflajli bi fotosunu yolladi ayyy hem icim eridi hem de gene burkuldum orda nelerle ugrasiyooo :'(
En azindan yazisiyoz cok sukur..Günaydın yazmayi bugun bile ihmak etmedi biricigimmm :))

inşallah canım inşallah

ismim nilüfer canım, 92/1 yareniyim. bitti bizim askerlik... sen esin'i kullanıyorsun sanırım 93/1 devre olmalısın...

Memnun oldum tatlım Oooo Rabbim bize de o günleri nasip edecek mii acaba evet 93/1 esiin canım

Şafak artık sadeceeeeeeee 1
Adana'ya Selaaaaaaaaaaaam

Tuğğbiiikk sen nerelerdesin yaaa ??

Memnun oldum tatlım Oooo Rabbim bize de o günleri nasip edecek mii acaba evet 93/1 esiin canım

Tuğğbiiikk sen nerelerdesin yaaa ??

burdayım kuzum, bu haftam yoğun geçsin diye işlerimi hep bu haftaya ertelemiştim o yüzden 1-2 gün fazla gelemedim, napıosunuz yavru kuşum, nasıl geçio zaman

burdayım kuzum, bu haftam yoğun geçsin diye işlerimi hep bu haftaya ertelemiştim o yüzden 1-2 gün fazla gelemedim, napıosunuz yavru kuşum, nasıl geçio zaman

Oh en iyisini yapmışsın yavrum en azından son 1 gün bu da geçer zaten Dün kınaya gittim benim ki burnumdan getirdi bende patladım artık bizim topiğe bi uğra oku gel balım

Oh en iyisini yapmışsın yavrum en azından son 1 gün bu da geçer zaten Dün kınaya gittim benim ki burnumdan getirdi bende patladım artık bizim topiğe bi uğra oku gel balım

esincim okudum ve üzüldüm tartışmanıza ama bak çocuk özür mesajı atmış sende uzatma tatlım... Bu tür konular askerlik öncesinde hiç yaşanmasa da inan en güvenen insan bile askerdeyken bu tartışmaları yapıyor... Uzakta olmaları o an yanında olamamaları onlara neler neler düşündürüyor maalesef.... Sen alttan almaya çalış cnm, kıyafet ne giydin vs.. gibi sorularına da alttan alarak güzel dille şunu giydim ztn aşkım vs.. diyerek geçiştir, biliorum bazen sabrımızı da sınırlerımızı de fazla zorluyorlar ama kendileri de çoğu zaman bu kadar sıktıklarının farkına varmıyorlar... Bizim işimiz sabırr

Ama tuğbiiik çok kırıcı konuşuyor dün bi gram uyku girmedi gözüme ağlaya ağlaya gözlermin altı şişmiş babam bile soruyo artık niye bu kadar tartışıyorsunuz diye ne diyeceğimi şaşırıyorum ya :26:

cnm bugünlerde geçecek elbet, o bu tartışmaları yaparken emin ol ne kadar kırıcı konuştuğunun farkında değildir, bak senin sessizliğinden sonra düşünüp yanlış yaptığının farkına varmış ve özür mesajı atmış, bence önemli olan bunun farkına varması sende kendini bu kadar yıpratma kuzum, malesef bu tarz problemler yaşanabilinio ve askerlik sürecinde bunun önüne geçmemiz mümkün olmas... yapmamız gereken sadece sakin ve sabırlı davranarak evt öyle cnm vs.. diye geçiştirmek, gelince acısını çıkarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…