Evet siyah beyaz kendisi öyle yapmış
Çocukken ve gençken takım tutardım çünkü fotbol izler takip ederdim takım tutmanın bir anlamı olurdu, ama uzun yılardır futbol maçlarını hiç takip etmiyorum, açıkçası futbolu da sevmiyorum o yüzden takım da tutmuyorum.
ohh ohhh ohhhneler okuyorum NİLÜMMM çok sevindim vallaaa.Allahım arttırsın kuzummmm
ne güzel olmuşşş yaa,evlilik yıldönümü ne zaman ki? zaten gelişine az kalmış olcak canım hayırlısıyla.az kaldı Hesnoşum sadece 87 hey gidi heyy...koriş tamamen yapsaydı Yenerle birlikte gelceklerdi biliyon mu pazar günü göyada beni sen depüklicektin
E olcak o kadar nilucummm...icindeki boslugu dolduruyodur..kavusursunuz gene ins yeter ki araniz iyi olsn da..
Bugun aksam donceklermis..kamuflajli bi fotosunu yolladi ayyy hem icim eridi hem de gene burkuldum orda nelerle ugrasiyooo :'(
En azindan yazisiyoz cok sukur..Günaydın yazmayi bugun bile ihmak etmedi biricigimmm :))
evet kuzum caner faule itirazı şiddetli diye sarı kart yerken hakem bu olaya kart vermedi yaaa... Hangisi şiddet sorgulanır
Memnun oldum tatlımOooo Rabbim bize de o günleri nasip edecek mii acaba evet 93/1 esiin canım
cnm bugünlerde geçecek elbet, o bu tartışmaları yaparken emin ol ne kadar kırıcı konuştuğunun farkında değildir, bak senin sessizliğinden sonra düşünüp yanlış yaptığının farkına varmış ve özür mesajı atmış, bence önemli olan bunun farkına varmasısende kendini bu kadar yıpratma kuzum, malesef bu tarz problemler yaşanabilinio ve askerlik sürecinde bunun önüne geçmemiz mümkün olmas... yapmamız gereken sadece sakin ve sabırlı davranarak evt öyle cnm vs.. diye geçiştirmek, gelince acısını çıkarırsın
Aradıı konuştuk gene soğuk tuğbiikk ya ne yapayım daha ben ne yapayım kii :26:
Sahiii bitecek mii şu askerlik yavrum yaaa
Benimkide günde 1 kez arıyor izmirde günde 4 defa konuşuyorduk çok sinir bozucu.
ben de memnun oldum canımtabii ki edecek, sağ salim gelecekler inşallah... bu şafak bitecek mecbur, eli mahkum bi kere
Selenim benim ki de öyle şimdi aradı ya daha hiç aramaz. İzmirde ne güzeldi ama 6 kez konuştuğumuz bile oluyordu ama olsun buna da şüküüür !
Allah mutluluğunuzu bozmasın her daim tatlım.
Aradıı konuştuk gene soğuk tuğbiikk ya ne yapayım daha ben ne yapayım kii :26:
Sahiii bitecek mii şu askerlik yavrum yaaa
İnşallah canımSen nasılsıın, nasıl gidiyor ?
iyiyim canım sağ ol, sıkılıyorum sadece evde oturmaktan
bitecek kuzum sabır sabır, herşeyin başı sabır yavrum... Bitmek zorunda askerlik başa belaa ama yapacak fazla birşey yok malesef... Biz beklemeye şafak da bitmeye mahkum ama sonunda zafer bizim olacaaaaaaaaak
iyiyim canım sağ ol, sıkılıyorum sadece evde oturmaktan
Sabııır çekiyorum tesbih alcam elimee ya huMecbur bekleyeceğiiz napalim ya hu
Tuğbiiikk beni bırakta yavrum yarın şafak 0 düğün şafağı başlıyo
Aynıyız desene canım, bizde evde boş boş oturuyoruz ya hu :18: Sıırf zaman geçsin diye eve tesbih aldım tesbih diziyorum. Hayatı tesbih yapmışım şarkısını da açıyorum oohh
şu an düğün şafağı bile umrumda deil gerçekten, sevdiceğim gelsin hele biiii, ölürüm ona yaa, burnumda tütüoo artık
Oyyşşş ne güzel yaa
Rabbiim tuğbiikiin yaşadığı buu mutluluğu bize de nasippp ettttttttt
koca bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
sıkı can iidir çabuk çıkmaz deseeeeeeeem
Sabııır çekiyorum tesbih alcam elimee ya huMecbur bekleyeceğiiz napalim ya hu
Tuğbiiikk beni bırakta yavrum yarın şafak 0 düğün şafağı başlıyo
Aynıyız desene canım, bizde evde boş boş oturuyoruz ya hu :18: Sıırf zaman geçsin diye eve tesbih aldım tesbih diziyorum. Hayatı tesbih yapmışım şarkısını da açıyorum oohh
maalesef canım, kendimi çok işe yaramaz hissediyorumben de öyle beceriler de yok n'apsam ki :26: o şarkı iyiymiş ama
Ufff akşam misafirr var yaGelince bugün keyfim yok geri gidin sonra gelin mi desem
bööö
maalesef canım, kendimi çok işe yaramaz hissediyorumbende öyle beceriler de yok n'apsam ki :26: o şarkı iyiymiş ama
Yavrum inanır mısın daha bi kez elime almadım bu zamana kadar, uğraşamam ya dediğim bile oldu ama harçlık çıkartıyorum en azındanYarın hatta ilk paramı almaya gidicem 300 dü' 350-400 değişiyo yetiyo da bana zaten
haha alemsin yaaa, geri gidin deee
nilüüüüüü şarkı söle sende o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?