Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de sen gibiyim canım. küçükken evdeki herkes fb'li diye tutardım. sonra baktım ki tek bir maç bile izlemiyorum, tek bir topçu adı bile bilmiyorum bıraktım gitti ama hala fb'ye yakınlık duyuyorum

sağ ol tatlışım biz seni depüklemedik di mi :26: hesna sultan beni de depüklemedi, geçen pazara sözleşmiştik; ama laptop bende olmadığı için girememiştim

en yakın görüşme şimdilik 30 ağustos o zamana kadar değişen bir şey olmazsa tabiii çok gurur verici oluyor öyle o kıyafetlerle görmek. en azından ne yaptığından, nasıl olduğundan haberdarsın canım...

evet kuzum caner faule itirazı şiddetli diye sarı kart yerken hakem bu olaya kart vermedi yaaa... Hangisi şiddet sorgulanır

öyle maalesef canım... başarımızı engellemek için yapmayacakları şey yok

Memnun oldum tatlım Oooo Rabbim bize de o günleri nasip edecek mii acaba evet 93/1 esiin canım

ben de memnun oldum canım tabii ki edecek, sağ salim gelecekler inşallah... bu şafak bitecek mecbur, eli mahkum bi kere

Son düzenleme:

Aradıı konuştuk gene soğuk tuğbiikk ya ne yapayım daha ben ne yapayım kii :26:
Sahiii bitecek mii şu askerlik yavrum yaaa

Benimkide günde 1 kez arıyor izmirde günde 4 defa konuşuyorduk çok sinir bozucu.

Selenim benim ki de öyle şimdi aradı ya daha hiç aramaz. İzmirde ne güzeldi ama 6 kez konuştuğumuz bile oluyordu ama olsun buna da şüküüür !

Bu şarkıyaa taktım bu seferde tam bizlik amaa

Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim
El ele olduğumuz o gün gülmek bizim
Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim
Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim..

[video=youtube;ZhJXzlKrvA8]http://www.youtube.com/watch?v=ZhJXzlKrvA8[/video]

Allah mutluluğunuzu bozmasın her daim tatlım.

saol kuzum

Aradıı konuştuk gene soğuk tuğbiikk ya ne yapayım daha ben ne yapayım kii :26:
Sahiii bitecek mii şu askerlik yavrum yaaa

bitecek kuzum sabır sabır, herşeyin başı sabır yavrum... Bitmek zorunda askerlik başa belaa ama yapacak fazla birşey yok malesef... Biz beklemeye şafak da bitmeye mahkum ama sonunda zafer bizim olacaaaaaaaaak

bitecek kuzum sabır sabır, herşeyin başı sabır yavrum... Bitmek zorunda askerlik başa belaa ama yapacak fazla birşey yok malesef... Biz beklemeye şafak da bitmeye mahkum ama sonunda zafer bizim olacaaaaaaaaak

Sabııır çekiyorum tesbih alcam elimee ya hu Mecbur bekleyeceğiiz napalim ya hu
Tuğbiiikk beni bırakta yavrum yarın şafak 0 düğün şafağı başlıyo

iyiyim canım sağ ol, sıkılıyorum sadece evde oturmaktan

Aynıyız desene canım, bizde evde boş boş oturuyoruz ya hu :18: Sıırf zaman geçsin diye eve tesbih aldım tesbih diziyorum. Hayatı tesbih yapmışım şarkısını da açıyorum oohh

şu an düğün şafağı bile umrumda deil gerçekten, sevdiceğim gelsin hele biiii, ölürüm ona yaa, burnumda tütüoo artık

şu an düğün şafağı bile umrumda deil gerçekten, sevdiceğim gelsin hele biiii, ölürüm ona yaa, burnumda tütüoo artık

Oyyşşş ne güzel yaa

Rabbiim tuğbiikiin yaşadığı buu mutluluğu bize de nasippp ettttttttt

sıkı can iidir çabuk çıkmaz deseeeeeeeem

bööö

maalesef canım, kendimi çok işe yaramaz hissediyorum bende öyle beceriler de yok n'apsam ki :26: o şarkı iyiymiş ama

Son düzenleme:
maalesef canım, kendimi çok işe yaramaz hissediyorum ben de öyle beceriler de yok n'apsam ki :26: o şarkı iyiymiş ama

Yavrum inanır mısın daha bi kez elime almadım bu zamana kadar, uğraşamam ya dediğim bile oldu ama harçlık çıkartıyorum en azından Yarın hatta ilk paramı almaya gidicem 300 dü' 350-400 değişiyo yetiyo da bana zaten

ben de uğraşamam canım öyle şeylerle sıkılırım, boğulurum ama sen iyi yapmışsın boş boş oturmaktan iyidir. getirisi de fena değilmiş. ne kadarı masrafa gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…