haha alemsin yaaa, geri gidin deee
nilüüüüüü şarkı söle sende o zaman
ben de uğraşamam canım öyle şeylerle sıkılırım, boğulurumama sen iyi yapmışsın boş boş oturmaktan iyidir. getirisi de fena değilmiş. ne kadarı masrafa gidiyor?
albüm mü çıkarsam tubik kıı
Diiceeeeeeeeeeeemmmm gitsinler benim keyfim yok
Nilüfeereee gelsin o zaman bu şarkı da
[video=youtube;XcTwlMIPk4c]http://www.youtube.com/watch?v=XcTwlMIPk4c[/video]
Masraf yok hiç canım ne masrafıı gidiyorsun sana iki üç poşet dolusu boncuk ip iğne şudur budr veriyorlar sen yapıyorsun götürüyorsun parayı alıyorsun
sesin fena deil kuzum albüm çıkar bence deeeeee
hımm bi yer için yapıyorsun, ben de sandım ki kendin yapıp satıyorsun
iyice kıroya bağladık yineee
mehmet katil olur
hımm bi yer için yapıyorsun, ben de sandım ki kendin yapıp satıyorsun
iyice kıroya bağladık yineee
mehmet katil olur
Hemde fenaa derece de
Canlarıım ben çıkıyorum, öpüyorum çoookkk.
Akşam misafirleri kovabilrsem gelirim kendinize çok iyi bakıınn ne albay ne yarbay hadi baybay
hep onlar mı bizi deli edecek biras da onlar çıldırsınnnnn
cep telefonu kullanmayı bıraktık dün akşam ama aşkım benim sesimi duymadan durmaaaaaaz kiii, ona kurban olurum ben yaaa....
az önce işyerimden aradı, sesini duydum ya dünyalar beniiiiiiiim olduuuuuuuuu
az önce deli ettim zatenarkadaşlarının fotolarına bakmama sinir oluyor, ben de inadına inadına şu kim bu kim şu kız şu oğlanın eski sevgilisi mi falan diye sordum, çıktı gitti
tel kullanmayı neden bıraktınız kuzucum :44:
cnm yarın zaten yine çarşıya çıkacak ertesi sabah da burda.. teli ordan almıştı, içerde tel kullanmayan çocuklardan birine sattıgelince burda kapalı olarak onu bekleyen telini kullanmaya başlıcak ama yine de rahat konuşuyorus sıkıntı yooooooook
oooooooooooof zaman durdu mu neeeeeeeeee
yok be yavrum geçiyor emin olsadece çoook sıkıcı geçiyor, uff...
aynen yaa, eve gidince yemek yap, ütü yap biras daha zaman geçiririm sonra da gelir sizle lak lak yaparım
ben belki akşam olmayabilirim, kardeşim işe gece gidince benim laptopu götürüyor genelliklebaşka bi hazırlığın kalmadı mı canım???
tugbacım hadi gözün aydın zaman geçmiyodur dimiiiiiiiii , bizimde şafak 13 oldu bugün , iş görüşmesine gitdim en son grdgm yerden çıkmıştım 3 gün çalışıp , inşallah burası hayırlı olur burağın haberi yok daha inşallah bir sorun çıkmaz çünkü iki veteriner var biri bayan biri erkek zaten evliler, burağıda geldiginde götürürüm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?