bence de dıkkatlı olmak gerekır cnm yaaa hiç utanmıolar da hee bırı duyar muyar demeden nerdeyse avazı cııktıı kadar sesini duyurcak o... biri
Tuğbacıııım ve Superisi Allah bir daha ayrılık göstermesin, sevdiklerinizle musmutlu bir hayat geçirin, bundan sonra ayrılmayın siyam ikizi gibi dolanın etrafta
Alın bu da depüğünüztepe tepe kullanın
Eki Görüntüle 702895
bi an beni depüklemiyceksiniz sandım malum tanışıklığmız yok da
Kızlarr size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım çok yorgunum tuğbişin depüğü için gelmiştim yarında sınavım var erken kalkıcam bu hafta da yorgundum zati hiç dinlenemedimm
Bir daha bu şekildee araya gelmek dileğiyle hepiciğinze iyi gecelerr rüyanızdaa sevdiceklerinizi görün beaa
yaaa ben edepsizlerin sesini duyuyorum ama gece, bu gece de onlar benım çığlığıma uyumasınnnnnnn
nasıl bi rahatlıksa ne bilim nilü yaa ama kararlıyım bir daha buna şahit olursam polisi arayıp onları adresi vericem ve cinayet işlenıo die ihbar etcemmmmmm
daha şafak 133 biter mi 133 koca gün
olur mu canım yaa, uzun zamandır girmediğin için çok ufacık minicik bi soğukluk oluveriyor; ama kaynaşmak zor değilbiz konuşmuştuk bi iki kere, senin bi ara sorunlar vardı hatırlıyorum
daha şafak 133 biter mi 133 koca gün
nasıl bi rahatlıksa ne bilim nilü yaa ama kararlıyım bir daha buna şahit olursam polisi arayıp onları adresi vericem ve cinayet işlenıo die ihbar etcemmmmmm
merak etme kuzucum elbet geçiooo
Senin sözle depüğünü yerimHaydi yallahhhh
canım gözüme hiç yabancı gelmiyorsun seni gördüm ben daha önceBu arada çok yakışmışsınız allah bi ömür mutlu etsin sizi hiç ayrılmayın inş
bi dene bakalım
haydi kızlaaartubik kız geç karşıma
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
ahahahahaaha gerçekten dikkatli olmak lazım ne diyim ki bilemedimmmşimdiiii
eşşek de depebilüüüüüüüüüüüür herşey de depebülüüüüüüüüüür
ama napiiiiiiiiiiiiiiiim hesnaaaaaaaaaaam
geçiyor da nasıl geçiyor cnm siz daha iyi billirsiniz gerçi o geçen günlerin nasıl geçtiğinigözün aydın Allah bir daha hiç ayırmasın sizi hep yan yana olun :)
bi dene bakalım
haydi kızlaaartubik kız geç karşıma
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
Ümraaaan valla kıss baksana çvrede tuğba gibi radarlarını açmış kişiler olabilir dikkatli olmakta fayda var...
Depük bu her yerden gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?