Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ümrancım resimlerî gördüm kocişin sürprizini okudum masaAllah cnm size.bir ömür hep böyle olun inş.

sağoll cnaım çok teşekkür ederimmm amin inşallahhh :)

tuğba haklı çok ayıp gerçekten biraz düşünmek utanıp sıkılmak lazımmmm nolur nolmaz bende annemin evinde alt komşuyu duydugum içn gayet dikkatliyimm hahahaha

Amman YENER sallan gel, yuvarlan da gel

Haydeeeeeeeee

[video=youtube;SohhrGaaeUQ]http://www.youtube.com/watch?v=SohhrGaaeUQ[/video]

ama hesnam radar acmak deil de ole bole deil yaaa, benım gıbı gec saatte yatan herkes duyuyodur sesi, ayıp deil mi ama ya ben napiiim

Kız tubişim aklıma ne getirdinAnkaraya korayın yanına evciyken gittgmde otelde yan odada bîzim gibi karı koca vardı o da asker.gece seslerinden uykumuzdan uyandık düşünnn koşuyolar bide.bi üst kat mıydı yantaraf mıydı çözememiştik

Ay kızlar pek katılamadım ama okuyom çılgınlar siziiii
Bidekahve yapmaya fln kalktım 1erkek1kadına daldık .kocişin nette çok agır yaw bi sayfa acılana kdr bayılacagım geliyo

Oku oku canım benim arada katılırsın iyi eğleniyoruz

ama hesnam radar acmak deil de ole bole deil yaaa, benım gıbı gec saatte yatan herkes duyuyodur sesi, ayıp deil mi ama ya ben napiiim

Demek ki birbirlerini çok seviyorlar niye araya giriyorsun bak şimdi

kız onları yıne anlayısla karşılarsın, napsınlar garibanlar fırsat bulmuşlar o kadar zamandan sonra sapıtıolar ama ya bizimkilere ne demeliiiiiiiii

hahahaha kuzumm yaaa bende annemin evinde duyuyordum sabah saat 7 8 arasıı bir uyandımm asadan nasıl ses gleiyor yapma Allah aşkınaa senin allahın kitabın yokmuuu falann diye ilk dayak atıyor sandım adama nasıl sövüyorum içmdennnn ki sonrasındaa anladım kiii hahaha uçuyorlarmış töbe

Tamam Hesnam,ben tel yüzünden dellenip kapatana kadar katıllcam yazabildgm kdr

Hee Tugbişim askerciği anlıyoz da yinede ayıp beaaa

Ümrannn deme kızzz yuh yanim dövüyo sandın hee ay koptumm neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…