kızlar bakın kimleri getirdim oyuna
Eki Görüntüle 702907 Eki Görüntüle 702908 Eki Görüntüle 702909 Eki Görüntüle 702910 Eki Görüntüle 702911
Allah Allahhh nerden tanıyorsun acabaa canımmm :) çok sağolun bugün aldığımız dualar bir ömür yeter bize sağolunn
Ümrancım resimlerî gördüm kocişin sürprizini okudum masaAllah cnm size.bir ömür hep böyle olun inş.
face de bi sayfada görmüştüm sankim:44:
ama hesnam radar acmak deil de ole bole deil yaaa, benım gıbı gec saatte yatan herkes duyuyodur sesi, ayıp deil mi ama ya ben napiiim
Amman YENER sallan gel, yuvarlan da gel
Haydeeeeeeeee
[video=youtube;SohhrGaaeUQ]http://www.youtube.com/watch?v=SohhrGaaeUQ[/video]
Ay kızlar pek katılamadım ama okuyomçılgınlar siziiii
Bidekahve yapmaya fln kalktım 1erkek1kadına daldık .kocişin nette çok agır yaw bi sayfa acılana kdr bayılacagım geliyo
ama hesnam radar acmak deil de ole bole deil yaaa, benım gıbı gec saatte yatan herkes duyuyodur sesi, ayıp deil mi ama ya ben napiiim
olabilirrrrr gelinler kulübüüünde takılıyorummmmm
Kız tubişim aklıma ne getirdinAnkaraya korayın yanına evciyken gittgmde otelde yan odada bîzim gibi karı koca vardı o da asker.gece seslerinden uykumuzdan uyandık düşünnn koşuyolar bide.bi üst kat mıydı yantaraf mıydı çözememiştik
Kız tubişim aklıma ne getirdinAnkaraya korayın yanına evciyken gittgmde otelde yan odada bîzim gibi karı koca vardı o da asker.gece seslerinden uykumuzdan uyandık düşünnn koşuyolar bide.bi üst kat mıydı yantaraf mıydı çözememiştik
gelsin de nasıl gelırse gelsıııııııııııııııııın
Oku oku canım benim arada katılırsın iyi eğleniyoruz
Demek ki birbirlerini çok seviyorlar niye araya giriyorsun bak şimdi
evet evet orda gördümm
ama tubik'e de yazık
Canıma tak etti gari diyorsun
ben çıkıyorum kızlar sabah erken kalkıcam hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?