Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz uzun bırakırsın yakışmazsa tel tokayla çaresine bakarsın artık ama yakışır ya neden yakışmasın denemeden bilemezsin risk almak gerek bazen

Degişik birşeyler istiyorum evet bende hep farklılık olsun yüzüme gitmez diye düşündüm yada senelerdir yandan bile kakül yapmam düz kesimdir hep saçlarım ondan canım katlar falan yok yani ama böyle hiç yapmadıgım bir şekil yapmak istiyorum o cesaret gelirde yaparım inşallah kuaförüme sorucam bakıyım gider derse yapcam gitsin

Kuaför denince kaçanlardanım
Hiç mi şansım olmaz kuaförden yana
Kendi işimi kendim görürüm ,bir de tutup sorarlar saçını nereye kestirdin ,nereye boyattın,kaça boyattın Ben de uzun zamandır düz kesim kullanıyordum hareketlendi biraz iyi oldu

Kuaförden yana benimde şansım yok canım az kes diyorsun yarısını götürüyor ama artık tanıdıga gidiyorum öyle bir sorunum kalmadı anlıyor halimden istedigimi yapıveriyor bana Negüzel kendin kesiyorsan maşallah ne becerikli hatunsun sen Ben hiç boya kullanmadım saçıma kendi saçlarım :78:

Canım benimmm çoook sevindimm Allahım bu mutluluğunuzuu hiçç bozmazz inşallah güzell haberlerini bekliyoruzzz

Bende çok yaptım ilk başlarda ama bıraktım artık yapmıyorum
Çok gönderip alıştırma sonra değer kıymet görmezsen üzülürsünn
Bende spor ayakkabı aldım özel çikolatacıya gittim güzel bir kutuda birsürü çikolata koydurdum, bir sürü kitap aldım, böyle a4 kağıdında 6 tane küçük küçük fotolarımızı koydum yanlara ortayada mektup yazdım renkli çıktıyla aldım o çok hoşuna gitmişti.Albüm yapmıştım bir sürü fotolarımzı, saat aldım, ben yiyecek göndermedim izine geldiğinde gönderdim onunla sarma sarmıştım bide sevdiği tatlımdan yapmıştım götürmüştü, mektuplar yazdım parfümümüde sıktım kutumada sıktım özel kutu almıştım, eşortman takımı aldım, bu kadar hatırlıyorum tatlım..

Son düzenleme:
Hesnacımmmm musaıt bı zamanda safaklarımızı attırmanı rıca edebilirmıyımm 300 lerde 400 lerde goruyoduk ıcımız kararıyodu sımdı safaklar guzelleştı goremıyorumm cok uzuluyorum ...

sen de doğal hatunsun maşallah

Canım önerilerin için teşekkür ederim..acemilikte hiç istememişti bu sefer kendi istedi ben de yapıp yollıcam mektup bile istedi yani ki acemilikte hayır okunuyo diyodu bu sefer yaz çok ayrıntıya girme dedi dünden beri nasıl yazarım nasıl başlarım bunları düşünüyorum :)

ağlayarak ve buraya yazarak atmaya çalışıyorum içimdeki acıyı. çıkacak bi gün biliyorum. biraz dinleneyim kendimi dinleyim de, sonra yavaş yavaş açılırım. görüşürüz canım...

Aynen oyle biraz yalniz kalmali kendine zaman ayirmalisin sanki..umarım ki guzel olur senin icin tatlim..

Cok guzel seyler yapmissin gercekten tubis..
Hiçbirini odeyebilecegini sanmam ki ustune de gunah aldi vebali boynuna bosverr..
Insallah hayirli grlismelerini bekliyorum yavrumm :)) :*

Hesnacımmmm musaıt bı zamanda safaklarımızı attırmanı rıca edebilirmıyımm 300 lerde 400 lerde goruyoduk ıcımız kararıyodu sımdı safaklar guzelleştı goremıyorumm cok uzuluyorum ...

Ay evet haklsiinn ben de diicektim gecen unuttuumm..Hesnaaa safaklari bekliyozzz :)

Canm sen bi basla dikkatli bi sekilde dwvami gelir kasma kendini once normal yaz olmadi ayikla sonra :))

kızlar peynirli börek,limonlu kek,damla çiko. kurabiye,bide tuzlu kurabiye,bide sarma düşünüyorum extra mektubumuz,telefon kartı bi tane,çikolata,kahve,erik düşünüyorum bozulmıcak şeylerden :) tshrtten vazgeçtm çarşıya çıkamıyo henüz onuda bi dahakine :)

Almaz gönlümü zaten canım, biliyorum. Ben de ilerisini düşündüm zaten. Evlensek o zaman da beni ezip geçse... Kendi başına buyruk hareket etse... Çok korktum bundan. Görünen köy klavuz istemiyor zaten. Ben de kızıyordum ona hem de çok; ama sevgimden... Bi yerden sonra sevmek yetmedi işte. Sevginin gücü de bi yere kadar,
O'nun dışındaki hiçbir şey sonsuz değil. Dünkü olanlar yaşanmasaydı onun için hala değerli olduğumu düşünecektim. Böyle iyi oldu. İnşallah kararımın arkasında durabilirim ve unutabilirim. Sağ ol raziş'im...

Aynen oyle biraz yalniz kalmali kendine zaman ayirmalisin sanki..umarım ki guzel olur senin icin tatlim..

İnşallah canım bir iş bulup calismaya başlarsam benim için her şey çok daha kolay olacak. Bu sabah aradı konuştuk, anladı ayrıldığımı. O da kabul etti. Açtığım konuya yazdım. Buraları çok meşgul etmek istemedim.

hadi gözünüz aydınnnn canm ohh hadi bakm hazırlıklar başlasınn

Şafak 460 yolun başında biter mi bu askerlik biter mi

zor olsa da geçiyo canım başlarda çok zor alışmak telefon beklemek falan filan ama acemiliği yedik ustaya geçtik ...buraya alışmaya çalışıyoruz öyle ya da böyle geçicek ...

sana tek tavsiyem telefonlarda ağlama , onu üzücek şeyler söyleme onlar bizden daha hassaslar hele ki şimdi yeni gitmiş bizimki ilk günler ne çok soru soruosun diyodu her şeyi zamana ve ona bıraktım kendisi anlatmaya başladı rayına girdi...

zaten gün geçtikçe iyi olduğunu duydukça sende iyi olucaksın...

2 sayfa mektup yazdım bitirdim okudum çok duygulandım ağladm...

şimdi mektubu şalıma parfüm sıktım sardım yarına kadar dursun orda yarın kargoya vericem herşeyi =)

çok açık konuşucam Tuğba gitti topik bitti gibi bişey oldu yani kimseler yok ...

Rica ederim tatlımm
Benimikide acemilikte hiç istememişti ustaya geçti 1 hafta sonra resmilerimizi istedi bende mektupta yaziyimmi dedim o da yazz falan dedi çok sevinmiştimm. ahh ahh ne günlerdii

Kızlar belki güleceksiniz ama bi okuyun Bilen bilir zaten.. Askerim telefonu yakalatmış ama kimse onun olduğunu bilmiyo o telefonun yanında değilken yakalatmış iki gün önce hattını üst devrelerden bi abi sahip çıkıyormuş ona onun telefona takıyormuş.
1 saat öncesine kadar bi telefon geldi tanımadığım etmediğim bi numara aradı açtım buyrun dedim bu numaraya mesaj atmışsınız falan hayır dedim baktım hala konuşuyo kapattım telefonu.. Sonra gene aradı annem açtı hanımefendi askerde bi yakınınız var mı demiş bana verdi telefonu buyrun dedim anlatın yakupla dün konuşmalarımızı okudu resmen bana sonra trabzonlu mu adı yakup mu falan deyince sandım ki telefonu yakalatınca okudular falan sonra demezme yakupun nişanlısınız galiba falan evet benim dedim. Kardeşim yalnş anlama sakın bende nişanlıyım yakupa telefonu kullanınca mesajları sil demiştim unutmuş galiba bi tereddütte kaldım o yüzden aradım ben yakupada durumu izah ederim, yakupun psikolojisi çok bozuk burda sürekli sizi düşünüyor bende nişanlıyım ilk zamanlar böyleydim alışacak zamanla korkuyor size bi zarar gelmesinden, ayrılmanızdan dedi. Hayatta öyle birşey olmaz abi onu çok sevdiğimi söylersiniz hayırlı teskereler dedim ve kapattım. Öyle bi korktum ki Askerim sağlam ellerde.. İçim rahatladı. Ona sahip çıkan biri var ya o yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…