- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
biraz uzun bırakırsın yakışmazsa tel tokayla çaresine bakarsın artık ama yakışır ya neden yakışmasındenemeden bilemezsin risk almak gerek bazen
Degişik birşeyler istiyorum evet bende hep farklılık olsunyüzüme gitmez diye düşündüm yada senelerdir yandan bile kakül yapmam düz kesimdir hep saçlarım ondan canım katlar falan yok yani ama böyle hiç yapmadıgım bir şekil yapmak istiyorum o cesaret gelirde yaparım inşallah kuaförüme sorucam bakıyım gider derse yapcam gitsin
Kuaför denince kaçanlardanım
Hiç mi şansım olmaz kuaförden yana
Kendi işimi kendim görürüm ,bir de tutup sorarlar saçını nereye kestirdin ,nereye boyattın,kaça boyattınBen de uzun zamandır düz kesim kullanıyordum hareketlendi biraz iyi oldu
Canım benimmm çoook sevindimm Allahım bu mutluluğunuzuu hiçç bozmazz inşallah güzell haberlerini bekliyoruzzzkızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese slm
biliosunuz cumartesi gece hiç uyumadım, sevdiceğim de uyumamıştı ve dün bütün günü uykusuz perişan ama çok güzel geçirdik
havaalanında onu gördüğümde gözlerim doldu, o kadar özlemişimki sarıldım o mis kokusunu içime çektim ve kulağına fısıldadım: hoşgeldin aşkım, hoşgeldin gönlümün sultanı bitti artık
havaalanından sonra kvlere gittik, kahvaltı vs... faslından sonra yenerle 1-2 saatliğine alışveriş bahanesiyle evden kaçtık, sonra yener dönmek istemedi ama tekrar kvlere gittik, ailesiyle de vakit geçirsin biras istedimkvlerde öğlen yemeğini yedik, çay sohbet derken saati 5 yaptık... Sonra çıktık bostancıda devamlı gidip tavla oynadığımız cafeye gittik, hem tavlamızı oynadık hem maçımızı izledik. Tabii her zamanki gibi yenerle fener mi gs mi kavgamızı yaptık maçtan sonra artık beni eve bıraktı kendi de eve gitti, kendimizi yatağa nasıl atıp sızdığımızı bilmiyoruz
ben kavuştum sevdiğime artık sıra bekleyen dostlarım da... En kısa zamanda inş sevdiceklerinize kavuşursunuz canlarım
bundan sonra da inş hep güzel haberlerle gelicem sizeeee
Askerimle konuştum geçen gün doğumgünüydü haliyle daha hiç bişi oturmadı diye ben kargo falan yollayamadm başka bi askerin sevgilisi kargo yapmş yiyecek falan benimkide resmen kıskanmş yani açıkca söyledi hayatm dedm sen hiç bişi yollama şimdilik belli değil diyodun dedm artık belli ama dedi gülüştük..hatta ve hatta bugüne kadar mektup bile istemzken mektup bile istedi tamam dedm çok özel yazma okunuyo malum dedi tamam dedm...
şimdi sizden yardım istiyorum:
1.Kargoya yiyecek neler koyuyim şimdi bozulma riskini göze alarak PTT ile göndercm öle dedi
2.Mektuba ikimizin yeni çektiğimiz resminden de koyiyim mi?
3.Bunları karton kutular satılıyo onlardan alıp içine mi yerleştiriyim yoksa bakkaldan ufak koli falan mı?
Siz askerlerinize ne gönderdiniz falan bi yardımcı olursanız sevinirim =) ihtiyacın varmı bişi dedim çünkü yok dedi ...
Kuaförden yana benimde şansım yok canım az kes diyorsun yarısını götürüyor ama artık tanıdıga gidiyorum öyle bir sorunum kalmadı anlıyor halimden istedigimi yapıveriyor banaNegüzel kendin kesiyorsan maşallah ne becerikli hatunsun sen Ben hiç boya kullanmadım saçıma kendi saçlarım :78:
Canım benimmm çoook sevindimm Allahım bu mutluluğunuzuu hiçç bozmazz inşallah güzell haberlerini bekliyoruzzz
Bende çok yaptım ilk başlarda ama bıraktım artık yapmıyorum
Çok gönderip alıştırma sonra değer kıymet görmezsen üzülürsünn
Bende spor ayakkabı aldım özel çikolatacıya gittim güzel bir kutuda birsürü çikolata koydurdum, bir sürü kitap aldım, böyle a4 kağıdında 6 tane küçük küçük fotolarımızı koydum yanlara ortayada mektup yazdım renkli çıktıyla aldım o çok hoşuna gitmişti.Albüm yapmıştım bir sürü fotolarımzı, saat aldım, ben yiyecek göndermedim izine geldiğinde gönderdim onunla sarma sarmıştım bide sevdiği tatlımdan yapmıştım götürmüştü, mektuplar yazdım parfümümüde sıktım kutumada sıktım özel kutu almıştım, eşortman takımı aldım, bu kadar hatırlıyorum tatlım..
ağlayarak ve buraya yazarak atmaya çalışıyorum içimdeki acıyı. çıkacak bi gün biliyorum. biraz dinleneyim kendimi dinleyim de, sonra yavaş yavaş açılırım. görüşürüz canım...
Bi ilk yap kargonu yolla sarma vs yapma ...Bak bakalım kaç günde ulaşıyor canım ... Eğer kısa süreyse elbette ki bi sonrakinde yaparsın ne senin içinde kalır ne onun
Hilalim de haklı ...Kokunu da yollayabilirsinMektup kağıdına sık ..Kutuya sık.. Ah ben neler yapmıştım... Kendi elimle puzzle bile yaptım resmimizden ... Artık arkadaşları diyordu ki kardeşi kuzeni falan yok mu... Komutanı bi gün demiş ki 20 yıllık evliyim ben karımdan böyle bişey görmedim... Kıymetini bile evlat sakın üzme kızı ... Tabi kıymet bilmedi ama hayırlısını isterdim hep buymuş ...
Dediğim gibi aklıma geldikçe yaptıklarımı yolladıklarımı paylaşırım canım
Kız valla anlatırken gözümde canlandı nasıl sevinirdi nasıll bi sevinçle arardı...Artık yollama dedi son dönemde ben de yollamadım
Delirmişti utana sıkıla arkadaşlarıma geldi bana geldi sandım ,kıskandım demişti
Son gün şafak doğan güneş diye yazıp yollamıştımHangi birini ödeyebilir hakkımın ? Merak ediyorum nasıl uyuyor ?
Ya da beni kaybetmeyi umursamadı belki kendinden de emindi ama başkasına kaptırmayı nasıl hazmedebiliyor...
Allah tüm sorularıma yanıt verecek bi gelişme gösterecek inşallah
Hesnacımmmm musaıt bı zamanda safaklarımızı attırmanı rıca edebilirmıyımm300 lerde 400 lerde goruyoduk ıcımız kararıyodu sımdı safaklar guzelleştı goremıyorumm cok uzuluyorum ...
Canım önerilerin için teşekkür ederim..acemilikte hiç istememişti bu sefer kendi istedi ben de yapıp yollıcam mektup bile istedi yani ki acemilikte hayır okunuyo diyodu bu sefer yaz çok ayrıntıya girme dedi dünden beri nasıl yazarım nasıl başlarım bunları düşünüyorum :)
Selam herkese .
Nilümm,hem üzüldüm canım,hem deMehmetin sana karsı hareketlerîni düşündüm de...bazı şeylere iyi bile sabrettin sen.tam askerlikten dolayıdır dedik geldi herşey güzel basladı ama bu son anlattıkların çok can sıkıcı.bunun evliligi de var.her zaman sana böyle saygısızca,basına buyruk davranacaksa daha ileri gitmenin deanlamı yok zaten.hadiilla kalmak istedi bunda bişy yok zaten ama seninle uygunbirdille konusup gönlünü alıp kalabilirdi.ya bubardagı tasıran so şey oldu aslında...nilüm,hakıında hayırlı olan bu mu rabbimbilir ...bu güne kadar sen çoksevdigin için sahsen hep saygıduydum,Mehmete kızsamda belki düzelirsinizdedim ama o cidden senîn kıymetini bilmiyor nilüm.bazen böyle kesip atmakçokiyi oluyor hayatta.akışına bırak.kıymetini bilen senikazanmak için elinden geleniyapar amayaparsa da umarım ömürlük olur tüm güzellikler...bi gün gönlünü alıp diger günler üzecekse hiç aramasın daha iyi.kimse degersiz degildir kendîniezdirmemene sevindim cnm..
Aynen oyle biraz yalniz kalmali kendine zaman ayirmalisin sanki..umarım ki guzel olur senin icin tatlim..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese slm
biliosunuz cumartesi gece hiç uyumadım, sevdiceğim de uyumamıştı ve dün bütün günü uykusuz perişan ama çok güzel geçirdik
havaalanında onu gördüğümde gözlerim doldu, o kadar özlemişimki sarıldım o mis kokusunu içime çektim ve kulağına fısıldadım: hoşgeldin aşkım, hoşgeldin gönlümün sultanı bitti artık
havaalanından sonra kvlere gittik, kahvaltı vs... faslından sonra yenerle 1-2 saatliğine alışveriş bahanesiyle evden kaçtık, sonra yener dönmek istemedi ama tekrar kvlere gittik, ailesiyle de vakit geçirsin biras istedimkvlerde öğlen yemeğini yedik, çay sohbet derken saati 5 yaptık... Sonra çıktık bostancıda devamlı gidip tavla oynadığımız cafeye gittik, hem tavlamızı oynadık hem maçımızı izledik. Tabii her zamanki gibi yenerle fener mi gs mi kavgamızı yaptık maçtan sonra artık beni eve bıraktı kendi de eve gitti, kendimizi yatağa nasıl atıp sızdığımızı bilmiyoruz
ben kavuştum sevdiğime artık sıra bekleyen dostlarım da... En kısa zamanda inş sevdiceklerinize kavuşursunuz canlarım
bundan sonra da inş hep güzel haberlerle gelicem sizeeee
Şafak 460 yolun başında biter mi bu askerlik biter mi
Canım önerilerin için teşekkür ederim..acemilikte hiç istememişti bu sefer kendi istedi ben de yapıp yollıcam mektup bile istedi yani ki acemilikte hayır okunuyo diyodu bu sefer yaz çok ayrıntıya girme dedi dünden beri nasıl yazarım nasıl başlarım bunları düşünüyorum :)
çok açık konuşucam Tuğba gitti topik bitti gibi bişey oldu yani kimseler yok ...
neden böyle bir şey dedin ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?