Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok açık konuşucam Tuğba gitti topik bitti gibi bişey oldu yani kimseler yok ...

Begüüşş bence sorun ne biliyor musun? Giren yazmıyor, giren yazmıyor. Yazılanlara cevap vermiyor yada topik o yüzden bomboş kalıyor. :26:

ayy inanmıyorum ya keşke silseymş o da :) ama bi yandan da iyi oldu sana söyleyemedklerini çocuk sana anlatmş :)

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım
Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

hiç kimse yokki tugba gündüzleride giriyodu ya yazışmalar falan oluyodu...

bu akşamda kimse yok

hımm, söyleyiş tarzın biraz ters geldi moralim bozuk belki bu yüzden öyle algıladım kusura bakma. Şu an bu topiği asıl devam ettirecekler 92/2-3-4 ve 93/1 ler bence. Bazı devreler kendi topiklerinde daha çok takıldıkları için boş kalıyor burası. Hem arada olur böyle boşluklar...

kuzum kimse girmek zorunda değil zaten ben onu kastetmiyorum tugba gündüzde işyerindeydi ya devamlı yazılar yazıodu paylaşıyodu o da giremiyo kız şimdi sayfa boş geldi onu demek istedim gündüzleri pek bişi paylaşan olmuyo yada bana bugün öyle geldi yani =)

2 sayfa mektup yazdım bitirdim okudum çok duygulandım ağladm...

şimdi mektubu şalıma parfüm sıktım sardım yarına kadar dursun orda yarın kargoya vericem herşeyi =)

Hadi bakalım ilk kargon hayırlı olsun gerisi de gelir inş, bakarsın o da sana süprüz yapar çarşısı açılınca falan..

çok açık konuşucam Tuğba gitti topik bitti gibi bişey oldu yani kimseler yok ...

Valla istediğin kadar açık konuş canım ama herkesin o kadar vakti olamaz ki yani ben şu an bile sırf merakımdan, paylaşımlara bakayım diye geldim..yoksa yorgunluktan gebercem birazdan

Hahhaha ufak bi karışıklk olsa da nişanlın emin ellerdeymiş demek ki iyi olmuş ,ayrıca çocuğun psikolojii bozukmuş bak birz da sen bozma Bi de umarım çok özel şeyler yazmamışınızdır okunmuş biraz bellii

Rica ederim tatlımm
Benimikide acemilikte hiç istememişti ustaya geçti 1 hafta sonra resmilerimizi istedi bende mektupta yaziyimmi dedim o da yazz falan dedi çok sevinmiştimm. ahh ahh ne günlerdii

tatlim ya sanki sizin aranizda sorun var diye okumustum suan nasil askerinle araniz umarim iyidir

Hesnacımmmm musaıt bı zamanda safaklarımızı attırmanı rıca edebilirmıyımm 300 lerde 400 lerde goruyoduk ıcımız kararıyodu sımdı safaklar guzelleştı goremıyorumm cok uzuluyorum ...

Biraz değerimi anlayın diye ara vermiştim ama bu gece attıracağım şafakları canım

kavuştum tabi sevdiğime, inş en kısa sürede sizde kavuşursunuz sevdiceklerinize

Tuğbacım canım daha da güzel haberlerini bekleyeceğim İşte mutlu son Her şey bundan sonra gönlünüzce olur, ayrılık geri gelmeyecek eski günler gibi sadece hafızanızda bir yer bulsun inşallah...

Nilücüm okudum canım yazdıklarını, öncelikle bunları yaşadığın gün burada olamadığım için üzgünüm canım, sıcağı sıcağına paylaşımda bulunmak isterdim....

Ne diyeceğimi inan ki bilemiyorum şu an sadece şaşkınlık içindeyim, düzelmişti daha iyiydi, mutlu günler gelmişti derken birden her şeyin tepe taslak olması şaşırttı tabii ki... Belli ki seni de şaşırtmış biraz ama sen kararlısın, bu biraz içimi rahatlattı... Gönüle ferman işlemese de insan mantığına yön verebiliyor, en önemlisi senin iç huzurun kuzum, beynin rahat olmalı, güven duymalısın yoksa inan ilişkinin devam etmesinde bir anlam yok, hani sana önceden anlatmıştım ya eşimden önceki uzun süreli ilişkime benzetiyorum sizin ilişkiyi diye... Aynı şeylerin kat be katını yaşadım ben de önceleri, mutsuz oluyor işte insan, yüreği parçalansa da mantığının söylediğini daha doğru bulup onun yolunda gidiyor Ben sonradan pişman olmadım o kararı verdiğime, sen de pişman olmayacaksın... Çünkü neler yaşadığını sen bizden daha iyi biliyorsun, için içini yiyordu biliyorum, biraz rahata kavuşmaya ihtiyacın vardı... Her şey gönlünce olsun, en başta hayırlısı olsun kuzum, temiz yüreğine ses verecek başka bir temiz yürek daha bulacaksın

Biraz değerimi anlayın diye ara vermiştim ama bu gece attıracağım şafakları canım

Alıntılarda KK Pro üyelere kolaylık sağlanıyordu, alıntılardaki gereksiz ayrıntıları görmüyorduk, şimdi onlar görülmeye başlanmış neden anlamadım, o yüzden panoyu ayarlamak biraz zor oluyor, bir de hallettim dediğimde bilgisayarım kapandı buyur burdan yak, yarım saati geçti hala şafak attıracağım yaaa

:92: 08.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…93 iboebru….

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…104 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...104 esraa42...

....105 nesliiiiiiiiii...

…106 Brrk…

...106 OZGEGURUR...

...107 dilara1331

...108 kelebekd ...

…108 Kayra95...

…108 buket1811…

...176 tugbaoguzhan

....198 chidoshimedo....

...198 GRGR...

...198 mayamaya11

...198 BerlD...

...198 svsaskim...

...198 kmleomer...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

... 207 ED2006...

...229 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...287 xxIpekxx...

... 287 destinyeda...

...288 depresiffpolyanna...

...289 nesilll...

...291 karamanlier...

...291 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...361 pekmez_akilli...

...361 ilithya...

...361 zeynepesin...

...361 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

08/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...duygum = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

İLKER GİDER ASKERE
ALIR GELİR TESKERE
SEVDİĞİ KURBAN OLSUN
İLKER GİBİ ASKERE

Çok teşekkür ediyorum hesna'm, inşallah dilediğimiz gibi olur. Kararımdan pişman olmayacağım biliyorum, şimdilik gayet iyi ilerliyorum; ama zaman geçtikçe özlemim artmaya başladıkça kararımdan dönmekten korkuyorum. Arkadaşlarımla görüşme planları yapıyoruz, gelip buraya yazıyorum. Bir şekilde onu düşünmemeye çalışıyorum; ama aklımdan da çıkmıyor. Hele son sözleri hala kulaklarımda... Neyse onu böyle hatırlamak işimi kolaylaştırıyor. Senin yaşadıklarına benzer şeyler anlatıyorlar. Çok acı çeken sonunda gerçek sevgiyi bulan... Neden olmasın diyorum ben de.

Şafağın hayırlı olsun canım bu arada. Öpüyorum...

Beni de bekle gelicemmm

Teskere alan arkadaşlarıma geçmiş olsun, bundan sonra güzel günler sizlerin olsun diyorum. Allah başka ayrılık yaşatmasın
Uzun zamandır uğrayamadım buraya.
Bekleyenlere de Allah sabır versin inşallah...
Holofira canım herşeyin hayırlısı... Elbet üzüldüm ama en doğrusunu sen bilirsin. Çok mutlu olursun inşallah bundan sonra

eşim nıye 204 sayıyor yaaa acaba

tatlim ya sanki sizin aranizda sorun var diye okumustum suan nasil askerinle araniz umarim iyidir
Malesef hala aynıyız dün bir ariyim sesini duyuyim dedim öle 2 dk konuştuk kapattık bir daha bişey yapmadı o yapmazda zaten hep benden bekler

Listenin başındayım ya inanamıyorum bi aralar en sondayım şimdi en baştayım.. Şuraya bak buna bile doğru düzgün heyecanlanamıyorum

Ebrusumm az daha sabret bakalim gelince napcak hep soylerim sen cok sabirli bi kizsin masallah..amaci ne bilmiyorum ama cidden erkekler ne kadar uzulecemizi tahmin bile edemiyorlarrr..Allah sabir versin canim benmm

Hesnaaa yeni safagin muthis senin de, hadi hayirli olsunnn plakalar :)

Disardayim gene ifadesiz mesajlarim ammaaa safagim 50 Nevsehirr :)))) o titrek surati koyardm buraya simdi hahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…