çok açık konuşucam Tuğba gitti topik bitti gibi bişey oldu yani kimseler yok ...
Kızlar belki güleceksiniz ama bi okuyunBilen bilir zaten.. Askerim telefonu yakalatmış ama kimse onun olduğunu bilmiyo o telefonun yanında değilken yakalatmış iki gün önce hattını üst devrelerden bi abi sahip çıkıyormuş ona onun telefona takıyormuş.
1 saat öncesine kadar bi telefon geldi tanımadığım etmediğim bi numara aradı açtım buyrun dedim bu numaraya mesaj atmışsınız falan hayır dedim baktım hala konuşuyo kapattım telefonu.. Sonra gene aradı annem açtı hanımefendi askerde bi yakınınız var mı demiş bana verdi telefonu buyrun dedim anlatın yakupla dün konuşmalarımızı okudu resmen bana sonra trabzonlu mu adı yakup mu falan deyince sandım ki telefonu yakalatınca okudular falan sonra demezme yakupun nişanlısınız galiba falan evet benim dedim. Kardeşim yalnş anlama sakın bende nişanlıyım yakupa telefonu kullanınca mesajları sil demiştim unutmuş galiba bi tereddütte kaldım o yüzden aradım ben yakupada durumu izah ederim, yakupun psikolojisi çok bozuk burda sürekli sizi düşünüyor bende nişanlıyım ilk zamanlar böyleydim alışacak zamanla korkuyor size bi zarar gelmesinden, ayrılmanızdan dedi. Hayatta öyle birşey olmaz abi onu çok sevdiğimi söylersiniz hayırlı teskereler dedim ve kapattım. Öyle bi korktum kiAskerim sağlam ellerde.. İçim rahatladı. Ona sahip çıkan biri var ya o yeter
hiç kimse yokki tugba gündüzleride giriyodu ya yazışmalar falan oluyodu...
bu akşamda kimse yok
hımm, söyleyiş tarzın biraz ters geldi moralim bozuk belki bu yüzden öyle algıladım kusura bakma. Şu an bu topiği asıl devam ettirecekler 92/2-3-4 ve 93/1 ler bence. Bazı devreler kendi topiklerinde daha çok takıldıkları için boş kalıyor burası. Hem arada olur böyle boşluklar...
2 sayfa mektup yazdım bitirdim okudum çok duygulandım ağladm...
şimdi mektubu şalıma parfüm sıktım sardım yarına kadar dursun orda yarın kargoya vericem herşeyi =)
çok açık konuşucam Tuğba gitti topik bitti gibi bişey oldu yani kimseler yok ...
Kızlar belki güleceksiniz ama bi okuyunBilen bilir zaten.. Askerim telefonu yakalatmış ama kimse onun olduğunu bilmiyo o telefonun yanında değilken yakalatmış iki gün önce hattını üst devrelerden bi abi sahip çıkıyormuş ona onun telefona takıyormuş.
1 saat öncesine kadar bi telefon geldi tanımadığım etmediğim bi numara aradı açtım buyrun dedim bu numaraya mesaj atmışsınız falan hayır dedim baktım hala konuşuyo kapattım telefonu.. Sonra gene aradı annem açtı hanımefendi askerde bi yakınınız var mı demiş bana verdi telefonu buyrun dedim anlatın yakupla dün konuşmalarımızı okudu resmen bana sonra trabzonlu mu adı yakup mu falan deyince sandım ki telefonu yakalatınca okudular falan sonra demezme yakupun nişanlısınız galiba falan evet benim dedim. Kardeşim yalnş anlama sakın bende nişanlıyım yakupa telefonu kullanınca mesajları sil demiştim unutmuş galiba bi tereddütte kaldım o yüzden aradım ben yakupada durumu izah ederim, yakupun psikolojisi çok bozuk burda sürekli sizi düşünüyor bende nişanlıyım ilk zamanlar böyleydim alışacak zamanla korkuyor size bi zarar gelmesinden, ayrılmanızdan dedi. Hayatta öyle birşey olmaz abi onu çok sevdiğimi söylersiniz hayırlı teskereler dedim ve kapattım. Öyle bi korktum kiAskerim sağlam ellerde.. İçim rahatladı. Ona sahip çıkan biri var ya o yeter
Rica ederim tatlımm
Benimikide acemilikte hiç istememişti ustaya geçti 1 hafta sonra resmilerimizi istedi bende mektupta yaziyimmi dedim o da yazz falan dedi çok sevinmiştimm. ahh ahh ne günlerdii
Hesnacımmmm musaıt bı zamanda safaklarımızı attırmanı rıca edebilirmıyımm300 lerde 400 lerde goruyoduk ıcımız kararıyodu sımdı safaklar guzelleştı goremıyorumm cok uzuluyorum ...
kavuştum tabi sevdiğime, inş en kısa sürede sizde kavuşursunuz sevdiceklerinize
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese slm
biliosunuz cumartesi gece hiç uyumadım, sevdiceğim de uyumamıştı ve dün bütün günü uykusuz perişan ama çok güzel geçirdik
havaalanında onu gördüğümde gözlerim doldu, o kadar özlemişimki sarıldım o mis kokusunu içime çektim ve kulağına fısıldadım: hoşgeldin aşkım, hoşgeldin gönlümün sultanı bitti artık
havaalanından sonra kvlere gittik, kahvaltı vs... faslından sonra yenerle 1-2 saatliğine alışveriş bahanesiyle evden kaçtık, sonra yener dönmek istemedi ama tekrar kvlere gittik, ailesiyle de vakit geçirsin biras istedimkvlerde öğlen yemeğini yedik, çay sohbet derken saati 5 yaptık... Sonra çıktık bostancıda devamlı gidip tavla oynadığımız cafeye gittik, hem tavlamızı oynadık hem maçımızı izledik. Tabii her zamanki gibi yenerle fener mi gs mi kavgamızı yaptık maçtan sonra artık beni eve bıraktı kendi de eve gitti, kendimizi yatağa nasıl atıp sızdığımızı bilmiyoruz
ben kavuştum sevdiğime artık sıra bekleyen dostlarım da... En kısa zamanda inş sevdiceklerinize kavuşursunuz canlarım
bundan sonra da inş hep güzel haberlerle gelicem sizeeee
kızlar biz tartıştık, mutlu mutlu yazmaya çalışıyorum; ama zorlanıyorum3 gündür sürekli dışarıda, sürekli bi yerlere gidiyor, birileriyle görüşüyor. akşam da en yakın arkadaşında kalacak-mış! tabii hiç sormak yok, bi de güzel güzel rahat rahat söylüyor. kendisi benim başka bi yerde kalmama asla müsaade etmiyor, akrabalarım da dahil... hele genç ve evliyse kıyamet kopuyor. ben de kalmıyorum. biliyorsunuz en son eskişehir muhabbeti olmuştu. off moralim çok bozuldu... sinirlenince bir de teli kapatıyor, kafayı yiyorum... çağrı atacak kadar kontörüm vardı, bile bile açtı sırf aramayım diye
bitti kızlar bu kez başardım. bu 15 ayınca beni hiç yalnız bırakmadığınız, her an destek olduğunuz için çok teşekkür ederim Bu kez kendimi ezdirmicem, bu kez gururumu ayakları altına almasına izin vermicem. her şeyi sildim, her şeyi. aldığı hediyeleri bendeki eşyalarını koydum küçük bi kutuya. isterse gönderirim istemezse atarım.
Biraz değerimi anlayın diye ara vermiştimama bu gece attıracağım şafakları canım
Nilücüm okudum canım yazdıklarını, öncelikle bunları yaşadığın gün burada olamadığım için üzgünüm canım, sıcağı sıcağına paylaşımda bulunmak isterdim....
Ne diyeceğimi inan ki bilemiyorum şu an sadece şaşkınlık içindeyim, düzelmişti daha iyiydi, mutlu günler gelmişti derken birden her şeyin tepe taslak olması şaşırttı tabii ki... Belli ki seni de şaşırtmış biraz ama sen kararlısın, bu biraz içimi rahatlattı... Gönüle ferman işlemese de insan mantığına yön verebiliyor, en önemlisi senin iç huzurun kuzum, beynin rahat olmalı, güven duymalısın yoksa inan ilişkinin devam etmesinde bir anlam yok, hani sana önceden anlatmıştım ya eşimden önceki uzun süreli ilişkime benzetiyorum sizin ilişkiyi diye... Aynı şeylerin kat be katını yaşadım ben de önceleri, mutsuz oluyor işte insan, yüreği parçalansa da mantığının söylediğini daha doğru bulup onun yolunda gidiyorBen sonradan pişman olmadım o kararı verdiğime, sen de pişman olmayacaksın... Çünkü neler yaşadığını sen bizden daha iyi biliyorsun, için içini yiyordu biliyorum, biraz rahata kavuşmaya ihtiyacın vardı... Her şey gönlünce olsun, en başta hayırlısı olsun kuzum, temiz yüreğine ses verecek başka bir temiz yürek daha bulacaksın
08/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: fatihatice03 = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...duygum = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 50 NEVŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
:92:08.05.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
93 iboebru .
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
104 BerrakSudakiKirmiziBalik
...104 esraa42...
....105 nesliiiiiiiiii...
106 Brrk
...106 OZGEGURUR...
...107 dilara1331
...108 kelebekd ...
108 Kayra95...
108 buket1811
...176 tugbaoguzhan
....198 chidoshimedo....
...198 GRGR...
...198 mayamaya11
...198 BerlD...
...198 svsaskim...
...198 kmleomer...
Şafaklarını yarılayan ve 100 lere koşan yarenlerimiz
... 207 ED2006...
...229 Mervens...
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...287 xxIpekxx...
... 287 destinyeda...
...288 depresiffpolyanna...
...289 nesilll...
...291 karamanlier...
...291 qizem7...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...361 pekmez_akilli...
...361 ilithya...
...361 zeynepesin...
...361 SelenYusuf...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Malesef hala aynıyız dün bir ariyim sesini duyuyim dedim öle 2 dk konuştuk kapattık bir daha bişey yapmadı o yapmazda zaten hep benden beklertatlim ya sanki sizin aranizda sorun var diye okumustum suan nasil askerinle araniz umarim iyidir
:92:08.05.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
…93 iboebru….
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Malesef hala aynıyız dün bir ariyim sesini duyuyim dedim öle 2 dk konuştuk kapattık bir daha bişey yapmadı o yapmazda zaten hep benden bekler
Listenin başındayım ya inanamıyorum bi aralar en sondayım şimdi en baştayım.. Şuraya bak buna bile doğru düzgün heyecanlanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?