Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah en tez zamanda şu listeyi bıtırmeyı nasip etsin cümlemize

İnşallah deryacım, sağ olasın. Ben de çok üzüldüm; ama doğrusu buydu.

ayy inanmıyorum ya keşke silseymş o da :) ama bi yandan da iyi oldu sana söyleyemedklerini çocuk sana anlatmş :)

Aynen öyle canım, ama nasıl korkmuştum uff

Onun psikolojisi belli bozuk, benimkini de bozdu psikopat
Hiç özel birşey yoktu tatlım annemler dayısına gitmişti oda aşkım nerdesin yazmıştı evdeyim aşkım yazdım sonra gitmedin mi aşkım korkmuyorsun dimi evde tek başına yazmıştı hayır hayatım yazmıştım bunları tek tek bana okudu ama nasıl korktum ilkiin
Aradı akşam konuştuk askerimle çok sinirlenmiş beni aradı diye baya sinirliydi telefonda ben sakinleştirdim.

Hayatın en sadık, en içe kapanık ve en karanlık bekleme dönemi ;
Beklemek, beklemek sadece beklemek başka hiçbir şey değil.
Anlatılarak bitirilmeyecek, paylaşmayla azalmayacak biz özlem ASKER BEKLEMEK.
1-2 gün değil, 460 gün. !!
Bizim gibi her kıza nasip olmaz asker yareni olmak.

Batarsa 361 ! Atarsa 360..

Son düzenleme:
Saoll tatlım benim aşk sevgii nelerr yaptırıyor insanlaraa... Sabrın sonu selamettir..
Allah en tez zamanda şu listeyi bıtırmeyı nasip etsin cümlemize

Amin canım benim amin cümlemize.

Bugunlerde bana hiç zaman gecmez oldu çok da özledim nişanlımı 4 gun ıznı kaldı son olarak 6 gun de yolu var 10 gun oluyo ama ızın suresı yoldan az oldugu için kullandırmayabilirlermiş... Bi yanım gelsin gorıyım ıstıyo cok ozledım bı yanım da geldikten sonra tekrar ayrılık var dıye istemıyo Allahım hakkımızda hayırlısını versin İnşallah..

Kızlar koşun gelin hepinizi çok mutlu edeecek bir haber :) Genel kurmay başkanlığının açıklamasına göre uzun dönem askerlik 15 ay dan 10 aya indirilmiş ve terhis işlemlerine en kısa sürede başlanacakmış Rabbim herkesi en yakın zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah

nerde yazıyo bu ben göremedim :S

her yerde 10 aya düşecekmi yazıyo düştü yazmıyo bence hemen inanma

Son düzenleme:

Çocu nerden bilsin arayıvermiş meraktan İyi bari özel bi şey yokmuş sevindim ya üzülürdüm yoksaa Sakinleştir ve düzelt çocuğun psikolojisini kız yazık :)

Saoll tatlım benim aşk sevgii nelerr yaptırıyor insanlaraa... Sabrın sonu selamettir..

Amin canım benim amin cümlemize.

Canım benimmm biz bu sevgilere ne emekler veriyoz Allahımmm nolur sonumuzu hayırlı ettt

Nasıl yaniii kesinleşti mi bu?? Araştırmalıyımm...

ben baktım her yerde düşecek mi ne zaman düşer yazıyo hiç kesin bişi yazmıyo o arkadaş yanlış mı gördü yoksa biz mi bulamıyoruz anlamadm :S

askerlik düştü mü şimdi ayyy bi heycanlandım sanki ama ben hiç biyerde görmedim böyle bi açıklama

peki biz 12 ay asteğmenler nolucak? Allahım hemen bitiverse nolur ki

Son düzenleme:
ben baktım her yerde düşecek mi ne zaman düşer yazıyo hiç kesin bişi yazmıyo o arkadaş yanlış mı gördü yoksa biz mi bulamıyoruz anlamadm :S

askerlik düştü mü şimdi ayyy bi heycanlandım sanki ama ben hiç biyerde görmedim böyle bi açıklama

peki biz 12 ay asteğmenler nolucak? Allahım hemen bitiverse nolur ki

Ya ben de sanmam yazmıyor hiç bi yerde kesin diye kızlar hemen inanmayın şu haberlere, düşebilir yazıyor sadece gazeteler de bunu abartıp haber yapıyor. Kim istemez ki yani ama sakince bekleyelim bakalım, inşallahhhh olur tabii

olsa bile bizmkileriden sonra anca olur gibime geliyor. birden arkadaşın yazdığını okuyunca nasıl heycanlandım. hasretlik neler yaptırıyor işte insana hemen umutlanıveriyoruz

ayyy ben var ya okurken agzım yüregıme geldı sevinçten bu arkadaş ortaya bı laf atmış çekıp gıtmiş ınsan bı lınk falan paylaşır yanii

olsa bile bizmkileriden sonra anca olur gibime geliyor. birden arkadaşın yazdığını okuyunca nasıl heycanlandım. hasretlik neler yaptırıyor işte insana hemen umutlanıveriyoruz

ayyy ben var ya okurken agzım yüregıme geldı sevinçten bu arkadaş ortaya bı laf atmış çekıp gıtmiş ınsan bı lınk falan paylaşır yanii

Bizi zaten etkilemez ama yenilere gene de bir umut, hemen her denene inanmayın arkadaşım yahu. Buyrun link;

50 bin askere erken terhis umudu en son haber

ayyy bu cok guzel haber Allah ım olursa hemen olsun bızede vursun Yarabbim ne olurrr hemen olsun bıktım artık yıllardır şu haberlerden olsun bıtsın düşsun artık

İnşallah canım inşallahhh bugünün haberi bu yani henüz görüşülecek de yasalaşacak da çok uzun zamanı var ama size bir umut olabilir

İnşallah canım inşallahhh bugünün haberi bu yani henüz görüşülecek de yasalaşacak da çok uzun zamanı var ama size bir umut olabilir

uff erken gelsınde nasıl gelırse gelsin olsun yaa cooooooooooooookkkkkk özledım eşimi mehtap bıle gelmek bılmedı şu 200 lerde (200-230) zaman durdu sankı yaaa gecmek bılmıyor artık zaman

Son düzenleme:
uff erken gelsınde nasıl gelırse gelsin olsun yaa cooooooooooooookkkkkk özledım eşimi mehtap bıle gelmek bılmedı şu 200 lerde (200-230) zaman durdu sankı yaaa gecmek bılmıyor artık zaman

Arada bi durmuş gibi yapar şafak ama geçeerr giderrr..bak hem mehtabın var yakında sık dişini azcıkk çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…