Malesef hala aynıyız dün bir ariyim sesini duyuyim dedim öle 2 dk konuştuk kapattık bir daha bişey yapmadı o yapmazda zaten hep benden bekler
Listenin başındayım ya inanamıyorum bi aralar en sondayım şimdi en baştayım.. Şuraya bak buna bile doğru düzgün heyecanlanamıyorum
Allah en tez zamanda şu listeyi bıtırmeyı nasip etsin cümlemize
Teskere alan arkadaşlarıma geçmiş olsun, bundan sonra güzel günler sizlerin olsun diyorum. Allah başka ayrılık yaşatmasın
Uzun zamandır uğrayamadım buraya.
Bekleyenlere de Allah sabır versin inşallah...
Holofira canım herşeyin hayırlısı... Elbet üzüldüm ama en doğrusunu sen bilirsin. Çok mutlu olursun inşallah bundan sonra
ayy inanmıyorum ya keşke silseymş o da :) ama bi yandan da iyi oldu sana söyleyemedklerini çocuk sana anlatmş :)
Hahhaha ufak bi karışıklk olsa da nişanlın emin ellerdeymiş demek ki iyi olmuş ,ayrıca çocuğun psikolojii bozukmuş bak birz da sen bozmaBi de umarım çok özel şeyler yazmamışınızdır okunmuş biraz bellii
Saoll tatlım benim aşk sevgii nelerr yaptırıyor insanlaraa... Sabrın sonu selamettir..Ebrusumm az daha sabret bakalim gelince napcak hep soylerim sen cok sabirli bi kizsin masallah..amaci ne bilmiyorum ama cidden erkekler ne kadar uzulecemizi tahmin bile edemiyorlarrr..Allah sabir versin canim benmm
Hesnaaa yeni safagin muthis senin de, hadi hayirli olsunnn plakalar :)
Disardayim gene ifadesiz mesajlarim ammaaa safagim 50 Nevsehirr :)))) o titrek surati koyardm buraya simdi hahahaaa
Allah en tez zamanda şu listeyi bıtırmeyı nasip etsin cümlemize
Kızlar koşun gelin hepinizi çok mutlu edeecek bir haber :) Genel kurmay başkanlığının açıklamasına göre uzun dönem askerlik 15 ay dan 10 aya indirilmiş ve terhis işlemlerine en kısa sürede başlanacakmış Rabbim herkesi en yakın zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah
Aynen öyle canım, ama nasıl korkmuştum uff
Onun psikolojisi belli bozuk, benimkini de bozdu psikopat
Hiç özel birşey yoktu tatlım annemler dayısına gitmişti oda aşkım nerdesin yazmıştı evdeyim aşkım yazdım sonra gitmedin mi aşkım korkmuyorsun dimi evde tek başına yazmıştı hayır hayatım yazmıştım bunları tek tek bana okudu ama nasıl korktum ilkiin
Aradı akşam konuştuk askerimle çok sinirlenmiş beni aradı diye baya sinirliydi telefonda ben sakinleştirdim.
Saoll tatlım benim aşk sevgii nelerr yaptırıyor insanlaraa... Sabrın sonu selamettir..
Amin canım benim amin cümlemize.
Kızlar koşun gelin hepinizi çok mutlu edeecek bir haber :) Genel kurmay başkanlığının açıklamasına göre uzun dönem askerlik 15 ay dan 10 aya indirilmiş ve terhis işlemlerine en kısa sürede başlanacakmış Rabbim herkesi en yakın zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah
Çocu nerden bilsin arayıvermiş meraktanİyi bari özel bi şey yokmuş sevindim ya üzülürdüm yoksaa Sakinleştir ve düzelt çocuğun psikolojisini kız yazık :)
Canım benimmm biz bu sevgilere ne emekler veriyoz Allahımmm nolur sonumuzu hayırlı ettt
Nasıl yaniii kesinleşti mi bu?? Araştırmalıyımm...
ben baktım her yerde düşecek mi ne zaman düşer yazıyo hiç kesin bişi yazmıyo o arkadaş yanlış mı gördü yoksa biz mi bulamıyoruz anlamadm :S
askerlik düştü mü şimdi ayyy bi heycanlandım sanki ama ben hiç biyerde görmedim böyle bi açıklama
peki biz 12 ay asteğmenler nolucak? Allahım hemen bitiverse nolur ki
Ya ben de sanmam yazmıyor hiç bi yerde kesin diye kızlar hemen inanmayın şu haberlere, düşebilir yazıyor sadece gazeteler de bunu abartıp haber yapıyor. Kim istemez ki yani ama sakince bekleyelim bakalım, inşallahhhh olur tabii
olsa bile bizmkileriden sonra anca olur gibime geliyor. birden arkadaşın yazdığını okuyunca nasıl heycanlandım. hasretlik neler yaptırıyor işte insana hemen umutlanıveriyoruz
ayyy ben var ya okurken agzım yüregıme geldı sevinçten bu arkadaş ortaya bı laf atmış çekıp gıtmiş ınsan bı lınk falan paylaşır yanii
Bizi zaten etkilemez ama yenilere gene de bir umut, hemen her denene inanmayın arkadaşım yahu. Buyrun link;
50 bin askere erken terhis umudu en son haber
ayyy bu cok guzel haber Allah ım olursa hemen olsun bızede vursun Yarabbim ne olurrr hemen olsun bıktım artık yıllardır şu haberlerden olsun bıtsın düşsun artık
İnşallah canım inşallahhh bugünün haberi bu yani henüz görüşülecek de yasalaşacak da çok uzun zamanı var ama size bir umut olabilir
uff erken gelsınde nasıl gelırse gelsin olsun yaa cooooooooooooookkkkkk özledım eşimi mehtap bıle gelmek bılmedı şu 200 lerde (200-230) zaman durdu sankı yaaa gecmek bılmıyor artık zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?