Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerde yazıyo bu ben göremedim :S

her yerde 10 aya düşecekmi yazıyo düştü yazmıyo bence hemen inanma

canım haberlerde kaç gündür söyleniyo indirme yapılmış ama kanun daha yürürlüğe girmemiş buhafta içinde resmi gazetede yayımlanması bekleniyor ondan sonra da terhis işlemleri başlayacakmış.

Nasıl yaniii kesinleşti mi bu?? Araştırmalıyımm...[/B][/QUOTE]
İnşallah kesinleşir en kısa zamanda yürürlüğe girer Allah hepimizi kavuştursun

Canım haberlere bakarsan net konuşan hiçbir siyaset adamı yok, sen nası bu kadar net konuşuyorsun Allah aşkına??
İnşallah olur kim istemez ki ama kesin kesin konuşup insanları umutlandırma şimdiden bence, olsa bile bu süreç ister pat diye neyin düzeldiğini gördün??

Son düzenleme:

Benimkilere bi şey olmadı sana da olmaz merak etme, hem de ben de tam 168 gün oldu görmeyeli

bız alıştık gormeye canım ee eş bıde bambaşka oluyor yaz geldı her taraf cıvıl cıvıl ohh mis en cokta bızı bu zorluyor sevdıklerımız yanımızda değil bıze herşey zor mıllet yaz geldı dıye sevınıyor ben uzuluyorum hemencecik bıtsın yaaa hepımızın kı hemencecık bıtsın

Tabi eş olunca biraz daha farklı..ama özlemler aynı hasretten delirecem de düşünmemeye çalışıyorum zorluğu..güzel günlerin hayaliyle sabrediyoruz napalım, ben yazın bi kısmında yanında olacam Zaferimin inşallahhh
Allah sabır versin sana da, çabucak geçecek inşallahh

Allah aşkına ecek acak ekini görmüyomusun bunu yazan arkadaşm hepimiz düşse bayram yapcaz heleki biz ama bu haber her yerde yazan haber sen nasıl kalkıp düştü diyosun inanmak istediğine inandın galiba daha bişey yok ortada bence gereksiz yere kimseyi umutlandrmasak daha güzel olur bak herkes bi umut bekliyo sen bi yazmsın ki düştü falan resmen yalan haber yaptın tebrik edrm seni daha ortada fol var da yumurta yok bu kaç senedir böyle gündem değişssin diye kısalsın kısalcak diyolar şimdide pkk çekilsn işlemler hızlancak diyo daha bişey yok anlıcağın ...diyelim ki anneler gününde kesinleşti o gün yazarsın düştü falan diye resmen dalganı mı geçtin naptın anlamadm

kusura bakmayın sinirlendim biraz heryere baktım hiç düştü falan yazmıyo o sayfadada düşebilir kısalacak yazıyo kesin bişey yok öyle olsa askerlerimiz bizi arar zaten ...inşallah kısalır temennimiz bu ama daha yazmıoken düştü demek saçmalık ...

Son düzenleme:

inşallah yaa inşallah hepimize valla ben 400 ler 300 ler hatta 230 a kadar nasıl gectıgını anlamadım ama artık zorlama zamanı geldı sanırım bu yuzden bu delirmelerim

canım haberlerde kaç gündür söyleniyo indirme yapılmış ama kanun daha yürürlüğe girmemiş buhafta içinde resmi gazetede yayımlanması bekleniyor ondan sonra da terhis işlemleri başlayacakmış.

Canım sen hangı ulkenın haberlerını takıp edıyosun anlamadım kı atıyosun ortaya bı tas herkes heveslenıyo aramadıgım sıte kalmadı kesınlestı bu hafta cıkar filan dıye bı haber yok cekılme surecınden sonra calışma yapılacagı yazıyo heryerde kullanıcı adın bıle yok amacını anlamıs degılım

Canım benimmm biz bu sevgilere ne emekler veriyoz Allahımmm nolur sonumuzu hayırlı ettt
Amin canım benim aminn

Bizi zaten etkilemez ama yenilere gene de bir umut, hemen her denene inanmayın arkadaşım yahu. Buyrun link;

50 bin askere erken terhis umudu en son haber

İnşallah olurr gerçekten çok uzun 12 ay olsa iyi olur.. Bu seferki konuşmalar olacakmış gibi ama bakalım hayırlısııı..

selam kızlarrrr.

NİLÜŞÜM İNŞ bana alınmadın cnm seni sevdigim için üzülmeni istemedigim için ben de içimdekileri yazdım...benim gördügüm bu yani bu iş uzarsa ilerde daha çok üzülecegin muhtemel canım...insanların rengi bellidir herzaman biz bazen görmek istemesek bile...ama görmezden geliriz.degişmelerini beklerken ömür geçirir bazıları...hepsi geçer geçmeyen ne var ki..dünyada birtek o da yok...Hesnoşum gibi bende geçmişte yaşadım 19 lu yşalarımda.hatta askerdi o da geldikten sonra en son benim haberim oldu ve bende bitirmiştim bi kalemde.çok da iyi etmişim valla Allaha şükürler olsun...belki bi şekilde barışırdık ama olan bana olurdu hayatımı sorumsuz bi insanlamı geçircektim..şükürler olsun ki canım kocişim çıkıverdi karşıma onu veren rabbime sonsuz şükürler olsun..gerçek aşkı sevgiyi onunla buldum...umarım senin için kalbi her an sevgiyle ilgiyle atan biri çıkar karşına cnm artık.hiççç üzme kendini.

kızlarr askerligin kısalması konusunda gerginlikler olmuş..isterseniz ben noktayı koyayım bu konuya.1 gün önce haberlerde BÜLENT ARINÇIN açıklamasını dinledim...şuanda askerligin kısalacagına dair birşey yok dedi kesin olarak..keşke olsaydı bende ümitlenmiştim sevinmiştim sizler adına ama malesef...inş bir sürpriz olur diye de içimden geçiriyorum hep tabiii.geçen yılda çıkmıştı yalan haberler ne çok ümitlenmiştik

Benm de dediğim buydu kızlar cidden her diyene bakmayın araştırmadan asla inanmayın ben haberlere bi gözattım zaten kesin olmadığı çok net, olsa haberlerde bas bas bağırılırrr...Neyse sakin olalım boşverinn

Amin canım benim aminn

İnşallah olurr gerçekten çok uzun 12 ay olsa iyi olur.. Bu seferki konuşmalar olacakmış gibi ama bakalım hayırlısııı..

İnşallahh tabi ki ama daha çok sürer bu tartışmalar..ve Raziş de demiş zaten böyle bi şey yok diye açıklama yapılmış hayırlısı olsun

Razişşş sen nasılsın pekiii?? Hayatında güzel gelişmeler olsun inşallahh Facede özellikle bazı fotolarınıza bayıldım, Allah sevginizi hep artırsın, çok yakışıyosunuz maşallahh

İnşallahh tabi ki ama daha çok sürer bu tartışmalar..ve Raziş de demiş zaten böyle bi şey yok diye açıklama yapılmış hayırlısı olsun

Aynen yavrum çok sürer bizede vurucapını sanmıyorum da iştee herkesi umutlandırıyorlar olan yine analara babalara yarenlere oluyor

Çocu nerden bilsin arayıvermiş meraktan İyi bari özel bi şey yokmuş sevindim ya üzülürdüm yoksaa Sakinleştir ve düzelt çocuğun psikolojisini kız yazık :)

Söylüyorum da ''heey şiişşştt psikoloji düzel'' diyorum düzelmiyo

Aynen yavrum çok sürer bizede vurucapını sanmıyorum da iştee herkesi umutlandırıyorlar olan yine analara babalara yarenlere oluyor

He ya di miiii..bize vurmaz canım bence de zaten de gene de kısalsın tabiii yarenler askerler analar babalar için herkes içinn, profesyonel askerlik olsun olcaksaa..

Söylüyorum da ''heey şiişşştt psikoloji düzel'' diyorum düzelmiyo

Konuşarak tatlı dille düzelt bakalı anacım sen de

Kızlar kusura bakmayın benim kafam biraz dalgın askerimiz bugün teslim olduğu için üzünti heyecan bir anda öyle görünce kısaldı zannettim hepininziin canını sıktım tabi istemeden..Kısalması hepimizin temennisi tabi ama kesin birşey yokmş dediğiniz gibi haberleri detaylı olarak okudum kusura bakmayın tekrardan

selam kızlar,
benim şafagım artık tek hanalerde:)
darısı artık szilerin başına
zormuş okadar uzun süre ayrı kalmak
arada gidip görüyorsun ama hep tek dönüyorsun evine
bu kez gidicem ama birlikte dönücez inşallah:)
çok düşünüp de her günü saymayın yoksa gerçekten vakit geçmiyor
hepimizie hayırlı tezkereler

Canım tekrar Allah kavuştursun darısı bizim başımıza artık allah bi daha ayrılık göstermesin sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…