- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlar kusura bakmayın benim kafam biraz dalgın askerimiz bugün teslim olduğu için üzünti heyecan bir anda öyle görünce kısaldı zannettim hepininziin canını sıktım tabi istemeden..Kısalması hepimizin temennisi tabi ama kesin birşey yokmş dediğiniz gibi haberleri detaylı olarak okudum kusura bakmayın tekrardan
Düzelir onun psikolojisi dayanamaz bana şebeklik yapıyom hep zaten gidicem palyaço olucam aaa
selam kızlar,
benim şafagım artık tek hanalerde:)
darısı artık szilerin başına
zormuş okadar uzun süre ayrı kalmak
arada gidip görüyorsun ama hep tek dönüyorsun evine
bu kez gidicem ama birlikte dönücez inşallah:)
çok düşünüp de her günü saymayın yoksa gerçekten vakit geçmiyor
hepimizie hayırlı tezkereler
selam kızlar,
benim şafagım artık tek hanalerde:)
darısı artık szilerin başına
zormuş okadar uzun süre ayrı kalmak
arada gidip görüyorsun ama hep tek dönüyorsun evine
bu kez gidicem ama birlikte dönücez inşallah:)
çok düşünüp de her günü saymayın yoksa gerçekten vakit geçmiyor
hepimizie hayırlı tezkereler
He ya di miiii..bize vurmaz canım bence de zaten de gene de kısalsın tabiii yarenler askerler analar babalar için herkes içinn, profesyonel askerlik olsun olcaksaa..
NİLÜŞÜM İNŞ bana alınmadın cnm seni sevdigim için üzülmeni istemedigim için ben de içimdekileri yazdım...benim gördügüm bu yani bu iş uzarsa ilerde daha çok üzülecegin muhtemel canım...insanların rengi bellidir herzaman biz bazen görmek istemesek bile...ama görmezden geliriz.degişmelerini beklerken ömür geçirir bazıları...hepsi geçer geçmeyen ne var ki..dünyada birtek o da yok...Hesnoşum gibi bende geçmişte yaşadım 19 lu yşalarımda.hatta askerdi o da geldikten sonra en son benim haberim oldu ve bende bitirmiştim bi kalemde.çok da iyi etmişim valla Allaha şükürler olsun...belki bi şekilde barışırdık ama olan bana olurdu hayatımı sorumsuz bi insanlamı geçircektim..şükürler olsun ki canım kocişim çıkıverdi karşıma onu veren rabbime sonsuz şükürler olsun..gerçek aşkı sevgiyi onunla buldum...umarım senin için kalbi her an sevgiyle ilgiyle atan biri çıkar karşına cnm artık.hiççç üzme kendini.
Şafak 49 Muşşşş
Allahımmm 50 lerde bitti gittiiiii
Kızlarrr kimse yok muu huhuuuu??
Begüü naptın kargoyu kızzzz??
Ebruliiii nabersin var mı bi gelişme hala konuşmuyonuz muu???
Uyuyorum yoksunuz yarın cevap yazın bak küserimyok ya ben pek küsememm hemen barışırık heheheheh kafayı yedim geneee...iyi gecelerrr
Çok teşekkür ediyorum hesna'm, inşallah dilediğimiz gibi olur. Kararımdan pişman olmayacağım biliyorum, şimdilik gayet iyi ilerliyorum; ama zaman geçtikçe özlemim artmaya başladıkça kararımdan dönmekten korkuyorum. Arkadaşlarımla görüşme planları yapıyoruz, gelip buraya yazıyorum. Bir şekilde onu düşünmemeye çalışıyorum; ama aklımdan da çıkmıyor. Hele son sözleri hala kulaklarımda... Neyse onu böyle hatırlamak işimi kolaylaştırıyor. Senin yaşadıklarına benzer şeyler anlatıyorlar. Çok acı çeken sonunda gerçek sevgiyi bulan... Neden olmasın diyorum ben de.
Şafağın hayırlı olsun canım bu arada. Öpüyorum...
Beni de bekle gelicemmm
eşim nıye 204 sayıyor yaaa acaba
Malesef hala aynıyız dün bir ariyim sesini duyuyim dedim öle 2 dk konuştuk kapattık bir daha bişey yapmadı o yapmazda zaten hep benden bekler
Listenin başındayım ya inanamıyorum bi aralar en sondayım şimdi en baştayım.. Şuraya bak buna bile doğru düzgün heyecanlanamıyorum
Şafak İnşallah 107 .............
Hesnacımmm kız hep sen bızım şafağı attırıyosun bı kere de al benden sana kıyakHesnanın şafağı ; 80 Osmanıyeye selam yolumuza devamm ...
sen muş yazınca aklıma geldı yenı gıtmıstı nısanlım askere plakalarda olan bırı paylaşmıs burada şafak 49muş diye yazmıs bi arkadas da suan ısmını hatırlamadım o da yazmıs kı nıye mışlı muşlu konusuyosun kı şafagını daha fazla mı sanıyodun kim muş dese dırek aklıma o olay gelıyo
Yok tatlım hala konuşmuyoruz ama bugün yada yarın aramam lazım c.tesi günü ankaraya gidicekler de konuşabilicezmi haber alabilcekmiyim falan diye sorucam haber ver dicem merak ederim. Allahım korusunŞafak 49 Muşşşş
Allahımmm 50 lerde bitti gittiiiii
Kızlarrr kimse yok muu huhuuuu??
Begüü naptın kargoyu kızzzz??
Ebruliiii nabersin var mı bi gelişme hala konuşmuyonuz muu???
Uyuyorum yoksunuz yarın cevap yazın bak küserimyok ya ben pek küsememm hemen barışırık heheheheh kafayı yedim geneee...iyi gecelerrr
Canım benim yaa neden böyle oldu üzüldüm şimdi... Azalıyor artık askerlik bak az kaldı gelmelerine, yapmayın böyle üzmeyin birbirinizi
Hahahah cok guldum :)))) benmki de meger 49musss haberim yok :))) senin de safak baya azaldi masallahhh) duygu sanirim isim di mi ? Ben hilal. Askerin nerdeydi, sen nersesinn anlat anlat :))) muhabbet etmedik senle ?
sen muş yazınca aklıma geldı yenı gıtmıstı nısanlım askere plakalarda olan bırı paylaşmıs burada şafak 49muş diye yazmıs bi arkadas da suan ısmını hatırlamadım o da yazmıs kı nıye mışlı muşlu konusuyosun kı şafagını daha fazla mı sanıyodun kim muş dese dırek aklıma o olay gelıyo
Kızzz o benmiydimm acaba bende öyle birşey yaptımda hatırlayamadımm şimdiiiiii
Şafak Ne kola ne fanta sadece YEDİgün rabbime şükürler olsun
Yok tatlım hala konuşmuyoruz ama bugün yada yarın aramam lazım c.tesi günü ankaraya gidicekler de konuşabilicezmi haber alabilcekmiyim falan diye sorucam haber ver dicem merak ederim. Allahım korusun
Zaten böyleydi ablacım askere gittikten sonrada aynı kaldııı
Memnun oldum Hılalcım safagı azalttık cok sukur Allahın ıznıyle bıtıcek başka sansı yokBen ıstanbuldayım canım askerım de van da cok karşılaşıyoruz aslında ama bırebır hiç konuşmadık senınle geldık gıdıcez nerdeyse sımdıye kısmet oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?