Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam canim kafan cok fenadir bugun senin mazur gormak lazm uzulma tatlim butun safak bitcek sonucta..

Düzelir onun psikolojisi dayanamaz bana şebeklik yapıyom hep zaten gidicem palyaço olucam aaa

Hehe o da iyimis devam o zamann :)

Ay masallah ya Allah bi daha ayrilik vermesinn..darisi basimiza :)
Ama ben her gun sayiyorum ya aliskanlik :) zor olsa da geciyo napimm :))

Allah kavuştursun geçmiş olsun şimdiden gözünüzaydın olsun :) Allah bir yastıkta bir ömür geçirmeyi nasip etsinn

Yok canım neden alınayım. Aksine yardımcı yanımda ve yardımcı olduğunuz için iyi hissediyorum kendimi. Alındığım kırıldığım kişi ortada zaten. Üzülmüyorum desem yalan olur, durup dururken gözümden süzülüyor yaşlar. Sanırım her genç kızın başına geliyor böyle şeyler. Birçok kişiden dinledim senin başına gelen şeyin bir benzerini. Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Geçecek bendeki de...

Şafak 49 Muşşşş

Allahımmm 50 lerde bitti gittiiiii
Kızlarrr kimse yok muu huhuuuu??
Begüü naptın kargoyu kızzzz??
Ebruliiii nabersin var mı bi gelişme hala konuşmuyonuz muu???
Uyuyorum yoksunuz yarın cevap yazın bak küserim yok ya ben pek küsememm hemen barışırık heheheheh kafayı yedim geneee...iyi gecelerrr

sen muş yazınca aklıma geldı yenı gıtmıstı nısanlım askere plakalarda olan bırı paylaşmıs burada şafak 49muş diye yazmıs bi arkadas da suan ısmını hatırlamadım o da yazmıs kı nıye mışlı muşlu konusuyosun kı şafagını daha fazla mı sanıyodun kim muş dese dırek aklıma o olay gelıyo

Şafak İnşallah 107 .............

Hesnacımmm kız hep sen bızım şafağı attırıyosun bı kere de al benden sana kıyak Hesnanın şafağı ; 80 Osmanıyeye selam yolumuza devamm ...

İnşallah canım, sen güzel şeyler düşün, güzel şeyler gelsin başına... Senden daha kıymetlisi yok bu dünyada, emin ol, sen mutlu huzurlu ol, gerisi gelecektir, kendini ihmal etme

Beni de bekle gelicemmm

Gel kıss arkamdan kovala beni

eşim nıye 204 sayıyor yaaa acaba

Bilmiyorum canım, oranın şafakmatiğine hesaplatsın, benim de eşimle aramda bir gün fark vardı, sonunda onun dediği doğru çıktı bence o askeriyenin şafakmatiğine bir hesaplatsın

Canım benim yaa neden böyle oldu üzüldüm şimdi... Azalıyor artık askerlik bak az kaldı gelmelerine, yapmayın böyle üzmeyin birbirinizi

Şafak İnşallah 107 .............

Hesnacımmm kız hep sen bızım şafağı attırıyosun bı kere de al benden sana kıyak Hesnanın şafağı ; 80 Osmanıyeye selam yolumuza devamm ...

Canımsın yaa teşekkür ederim tatlım valla öyle sekiz kere 10 gün sonra yanımda

10'ar 10'ar sayıyorum ben

:92: 09.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…92 iboebru….

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…103 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...103 esraa42...

....104 nesliiiiiiiiii...

…105 Brrk…

...105 OZGEGURUR...

...106 dilara1331

...107 kelebekd ...

…107 Kayra95...

…107 buket1811…

...175 tugbaoguzhan

....197 chidoshimedo....

...197 GRGR...

...197 mayamaya11

...197 BerlD...

...197 svsaskim...

...197 kmleomer...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

... 206 ED2006...

...228 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...286 xxIpekxx...

... 286 destinyeda...

...287 depresiffpolyanna...

...288 nesilll...

...290 karamanlier...

...290 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...360 pekmez_akilli...

...360 ilithya...

...360 zeynepesin...

...360 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

09/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...duygum = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ŞAFAK 80

OSMANİYE'ye selam, yola devam

Son düzenleme:

Hahahah cok guldum :)))) benmki de meger 49musss haberim yok :))) senin de safak baya azaldi masallahhh ) duygu sanirim isim di mi ? Ben hilal. Askerin nerdeydi, sen nersesinn anlat anlat :))) muhabbet etmedik senle ?

Son düzenleme:
Yok tatlım hala konuşmuyoruz ama bugün yada yarın aramam lazım c.tesi günü ankaraya gidicekler de konuşabilicezmi haber alabilcekmiyim falan diye sorucam haber ver dicem merak ederim. Allahım korusun
Canım benim yaa neden böyle oldu üzüldüm şimdi... Azalıyor artık askerlik bak az kaldı gelmelerine, yapmayın böyle üzmeyin birbirinizi

Zaten böyleydi ablacım askere gittikten sonrada aynı kaldııı

Hahahah cok guldum :)))) benmki de meger 49musss haberim yok :))) senin de safak baya azaldi masallahhh ) duygu sanirim isim di mi ? Ben hilal. Askerin nerdeydi, sen nersesinn anlat anlat :))) muhabbet etmedik senle ?

Memnun oldum Hılalcım safagı azalttık cok sukur Allahın ıznıyle bıtıcek başka sansı yok Ben ıstanbuldayım canım askerım de van da cok karşılaşıyoruz aslında ama bırebır hiç konuşmadık senınle geldık gıdıcez nerdeyse sımdıye kısmet oldu

Kızzz o benmiydimm acaba bende öyle birşey yaptımda hatırlayamadımm şimdiiiiii

Şafak Ne kola ne fanta sadece YEDİgün rabbime şükürler olsun

Ay masallahh masallaahh :))

Hadi ya uzuldm bak simdiik neyse ara bakalm ne diyor beyefendi :) elinden geldikce sakin konus ebrusumm

Evet ya bn de onu farkettim yazayim dedim..bitecek bitecek duygucum buraya kadar geldik hem artik daha kolay insqllah..nelere dayandik pehhh :)) ben de istanbuldayim kizz :) benmli de mardindee.. nasi ozledim yaaa :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…