Sakin konuşuyoruz zaten tatlım sanki böyle arkadaş gibi ne o açıyor konuyu ne ben napıyorsun ne ediyorsun bu kadar işteHadi ya uzuldm bak simdiikneyse ara bakalm ne diyor beyefendi :) elinden geldikce sakin konus ebrusumm
Ya bi de regl oldum bugun ne kadarr mutsuzummmm((
Sakin konuşuyoruz zaten tatlım sanki böyle arkadaş gibi ne o açıyor konuyu ne ben napıyorsun ne ediyorsun bu kadar işte
Ayy kıymam benimde çok zorlu geçiyorr o dönem ahh ahh
ŞAfak saymasak daha mı çabuk geçer acaba bilemedim ...
Kıyma bana Nilüüü..
Doğru gerçi sen hep sakinsin ki maşallahh ben olcam var yaaa oğlum sen manyak mısın derim be
Valla öyle diyen de çok ama ben yazmasam bile kafadan otomatik saayıyorum artık
senin şafakta tam yencek cinsten :) benim asker gideli 12-13 gün ama dün bana ne zaman gelcen buraya demeye başladı ya sanki 2-3 ay geçti gibi geliyo bana ama daha 15 gün anca olcak dedim para biriktriyorm tamamlıyım öyle..
Yener'iin tuğbasıııı nerelerdesiiiinn ya
Özlediiik seni tuğbiiikkkk
Tubik düğün hazırlıklarındaadün whatsapptan konuştuk biraz biz de koşturuyolarmış kıız napsınlarr
Kıyma bana Nilüüü..
Doğru gerçi sen hep sakinsin ki maşallahh ben olcam var yaaa oğlum sen manyak mısın derim be
Ayşşş ne güzeel ya Rabbim bizede nasip etsin o günlerii
Sen nasılsıın canım, nasıl gidiyor ?
özlediğimi hissettirmiyorum ama ah bi bilsen nasıl özledim( bana da çok uzun geldi sanki 1 -2 ay geçmiş gibi...alıştı aslında yazıcı ya eski günlerine göre daha rahat çok şükür ...
Bende bi iş bulsaydım hem maddi olarak hemde evde otrmaktan çok bunaldm artık diplomalı ev hanımıyım resmen ya kendi lakap buldum :)
Nilüümmüü?? benn ebruu kızzz frekanslarr karıştıı
ehuhehuehuehuheuheu oğlım bakk gittt haahahha
Ben de iyiyim canım ya iş güç uğraşıyorum da en azından zaman geçiyo işte napiimmbugün hasta oldum, işleri yarına erteledim ofise gelirken yere düşmek üzereydim artıkkk her yanım ağrıyooorrr...
Sen napıyosunn??
Okudum canım regl olmuşsun ayy o hallede ne çalışır ama Allah yardmcın olsun tüm hastalıklardan beter onun sancıları
Eve gidince sıcak su torbası yap kendine benim o dönemde en iyi ilacımKııız dikkat et kendine
Napim oyun oynuyorum
Kız sizin şafağınız aynıymış yaaaaa bak şimdi "mış" yazınca aklıma bizim "muş" geldi gene duyguu buna baya gülecemmm
selam yarenler bende eski yarenlerdenim topiginize bir bakıp eski günleri yad edeyim dedim hayırlı tezkereler hepinize nasılsınız? bakalım
selam yarenler bende eski yarenlerdenim topiginize bir bakıp eski günleri yad edeyim dedim hayırlı tezkereler hepinize nasılsınız? bakalım
Ayyyy ayyy ayyyy tertomla buralarda mı karşılaşacaktıkkkk aman da amaaannnn
kızım nerlerdesin sen yaa, özledim senihazırlıklar nasıl gidiyo bakim?
Selamm ne guzel askerlık bıtmıs sımdı sıra düğün safagında ona da epey az kalmıs maşallahBeklediğine deymıs anladıgım kadarıyla darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?