Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakin konuşuyoruz zaten tatlım sanki böyle arkadaş gibi ne o açıyor konuyu ne ben napıyorsun ne ediyorsun bu kadar işte

Ayy kıymam benimde çok zorlu geçiyorr o dönem ahh ahh

Kıyma bana Nilüüü..
Doğru gerçi sen hep sakinsin ki maşallahh ben olcam var yaaa oğlum sen manyak mısın derim be

ŞAfak saymasak daha mı çabuk geçer acaba bilemedim ...

Valla öyle diyen de çok ama ben yazmasam bile kafadan otomatik saayıyorum artık

Kıyma bana Nilüüü..
Doğru gerçi sen hep sakinsin ki maşallahh ben olcam var yaaa oğlum sen manyak mısın derim be

Valla öyle diyen de çok ama ben yazmasam bile kafadan otomatik saayıyorum artık

senin şafakta tam yencek cinsten :) benim asker gideli 12-13 gün ama dün bana ne zaman gelcen buraya demeye başladı ya sanki 2-3 ay geçti gibi geliyo bana ama daha 15 gün anca olcak dedim para biriktriyorm tamamlıyım öyle..

Yener'iin tuğbasıııı nerelerdesiiiinn ya
Özlediiik seni tuğbiiikkkk

Ayy para biriktirip gittiğin günü düşünsene amaaaa ne güzel olcakkk Sabretsin o da azcık, daha o da alışamadı da ondan canım, sen de ona çok hissettirme özlemini dayanması lazım yani biraz daha çok başında

Yener'iin tuğbasıııı nerelerdesiiiinn ya
Özlediiik seni tuğbiiikkkk

Tubik düğün hazırlıklarındaa dün whatsapptan konuştuk biraz biz de koşturuyolarmış kıız napsınlarr

Kız sizin şafağınız aynıymış yaaaaa bak şimdi "mış" yazınca aklıma bizim "muş" geldi gene duyguu buna baya gülecemmm

özlediğimi hissettirmiyorum ama ah bi bilsen nasıl özledim ( bana da çok uzun geldi sanki 1 -2 ay geçmiş gibi...alıştı aslında yazıcı ya eski günlerine göre daha rahat çok şükür ...

Bende bi iş bulsaydım hem maddi olarak hemde evde otrmaktan çok bunaldm artık diplomalı ev hanımıyım resmen ya kendi lakap buldum :)

Ayşşş ne güzeel ya Rabbim bizede nasip etsin o günlerii
Sen nasılsıın canım, nasıl gidiyor ?

Ben de iyiyim canım ya iş güç uğraşıyorum da en azından zaman geçiyo işte napiimm bugün hasta oldum, işleri yarına erteledim ofise gelirken yere düşmek üzereydim artıkkk her yanım ağrıyooorrr...
Sen napıyosunn??

Evet iş bulsan süper olur her açıdan inş hayırlısıyla bulursun canmm

Nilüümmüü?? benn ebruu kızzz frekanslarr karıştıı
ehuhehuehuehuheuheu oğlım bakk gittt haahahha

Ayyyy kesinlikle sen olduğunu biliyodum ebruliiii..kızma bana gel barışak :13: Benim kafa gidik bu ara
Oğlum bak gelmeyim oraya de onaaa

Okudum canım regl olmuşsun ayy o hallede ne çalışır ama Allah yardmcın olsun tüm hastalıklardan beter onun sancıları
Eve gidince sıcak su torbası yap kendine benim o dönemde en iyi ilacım Kııız dikkat et kendine
Napim oyun oynuyorum

Sağoll canım sağolll..eve gidince yaparım evet haklısın müthiş olur, ütüyü ısıtıp koyardm ünideyken de torbamız yoktu da ama müthiş etki ediyor yaa...
Ne oyunu oynuyon kız bakiimm

selam yarenler bende eski yarenlerdenim topiginize bir bakıp eski günleri yad edeyim dedim hayırlı tezkereler hepinize nasılsınız? bakalım

selam yarenler bende eski yarenlerdenim topiginize bir bakıp eski günleri yad edeyim dedim hayırlı tezkereler hepinize nasılsınız? bakalım

Ayyyy ayyy ayyyy tertomla buralarda mı karşılaşacaktıkkkk aman da amaaannnn
kızım nerlerdesin sen yaa, özledim seni hazırlıklar nasıl gidiyo bakim?

Selamm ne guzel askerlık bıtmıs sımdı sıra düğün safagında ona da epey az kalmıs maşallah Beklediğine deymıs anladıgım kadarıyla darısı basımıza

Son düzenleme:
Ayyyy ayyy ayyyy tertomla buralarda mı karşılaşacaktıkkkk aman da amaaannnn
kızım nerlerdesin sen yaa, özledim seni hazırlıklar nasıl gidiyo bakim?

tertommmm canım bende sen özledim eski topiğimze bakim dedim hazırlıklar iyi gidiyo canım çok şükür herşey çok iyi sen nasılsın hayat nasıl gidio evlilik nasıl gidio?

Selamm ne guzel askerlık bıtmıs sımdı sıra düğün safagında ona da epey az kalmıs maşallah Beklediğine deymıs anladıgım kadarıyla darısı basımıza

darısı size inş. tabi sıkı sıkı sarılın beklediğinize deyicektir eminimm allah tez zmanda kavuşmanızı nasip etsin sıra sizin düğün şafaklarınızı saymaya gelsin

slm herkese ben aranız da yeniyim arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var ve eşimi dün askere yolculadım seneye kalsa 5 ay yapıcakttı ama devlet yaş sınırını düşürünce mecbur kaldı gitmeye ve 15 ay yapıcak günler nasıl geçicek bilmiyorum daha 1 gün oldu (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…