tertommmm canım bende sen özledim eski topiğimze bakim dedim hazırlıklar iyi gidiyo canım çok şükür herşey çok iyi sen nasılsın hayat nasıl gidio evlilik nasıl gidio?
slm herkese ben aranız da yeniyim arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var ve eşimi dün askere yolculadımseneye kalsa 5 ay yapıcakttı ama devlet yaş sınırını düşürünce mecbur kaldı gitmeye ve 15 ay yapıcak günler nasıl geçicek bilmiyorum daha 1 gün oldu (((
aynen bende arada gelip bakıyorum buraya, kim teskere almış nolmuş diye, bazen de eskileri açıyorum bakıyorum fln
Tam 1 yıl olcak yarın teskere alalı yaabi bakıyorum hem üzerinden seneler geçmiş, hatta askerlik hiç yapılmamış gibi geliyo, sonra bi bakıyorum sanki daha dün askere gitmiş gibi oluyo... zaman resmen beynimle dalga geçiyo
Sizin nikah bu aydı dimi?
walla evlilik çok güzel gidiyo çok şükür
darısı başınadarısı burda bekleyen isteyen herkesin başına
selam yarenler bende eski yarenlerdenim topiginize bir bakıp eski günleri yad edeyim dedim hayırlı tezkereler hepinize nasılsınız? bakalım
hahha Hilal ya valla bende her aklıma gelısınde guluyorum esra duymasın dalga gecıyoruz sanıcak
slm herkese ben aranız da yeniyim arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var ve eşimi dün askere yolculadımseneye kalsa 5 ay yapıcakttı ama devlet yaş sınırını düşürünce mecbur kaldı gitmeye ve 15 ay yapıcak günler nasıl geçicek bilmiyorum daha 1 gün oldu (((
allah kavuştursun canım inş. günler su gibi akıp gider size
arkadaşlar bide yazınızın altında bulunan şafak gösteren imzayınasıl ve nerden yapıyorsunuz şimdiden teşekkürler
Aminnnİyiiyiiizzz teşekkürlerr...ne güzel yaaa Allah ayırmasın darısı düğüne ne güzel ona da az kalmışş
Ben de çok gülüyorum vallaaa dalga değil kız ona da deriz komik olmuş hehe
Geçer canım geçerr..burda ne şafaklarrr tükendi gittiii
Deryaaa sen şu bizim aramız kötüyken askerimle kendinden örnekler verene ve mutlu sona ulaşansınnBiz de toparlandık daha iyiyz çok şükür, bi ara çekilmez bir hal almıştık..sonumuz da sizin gibi mutluluk olur inşallahh
Aminnnİyiiyiiizzz teşekkürlerr...ne güzel yaaa Allah ayırmasın darısı düğüne ne güzel ona da az kalmışş
Deryaaa sen şu bizim aramız kötüyken askerimle kendinden örnekler verene ve mutlu sona ulaşansınnBiz de toparlandık daha iyiyz çok şükür, bi ara çekilmez bir hal almıştık..sonumuz da sizin gibi mutluluk olur inşallahh
Hayırlı tezkereler inşallahslm herkese ben aranız da yeniyim arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var ve eşimi dün askere yolculadımseneye kalsa 5 ay yapıcakttı ama devlet yaş sınırını düşürünce mecbur kaldı gitmeye ve 15 ay yapıcak günler nasıl geçicek bilmiyorum daha 1 gün oldu (((
Kontrol panelinde tezkere kısmından yaptık canımbeklediğin kişi, dönüş tarihi kısımlarını doldurursan olurr
ya bide askerde eşiyle arası kötü olan oluyo dimi yani orda ne olabilirki kavkaya sebeb..bizde öyle olurmuyuz acep endişeliyim yanii
vaoowwwww sayın Tezcan hayırlı olsunamin canımmm inş. hep mutlu ol inş. evet pazar günü kıyıldı nikahımız artık bayan tezcan oldum
aaa evet o benim işte
Deryaaa sen şu bizim aramız kötüyken askerimle kendinden örnekler veren ve mutlu sona ulaşansınnBiz de toparlandık daha iyiyz çok şükür, bi ara çekilmez bir hal almıştık..sonumuz da sizin gibi mutluluk olur inşallahh
orda öyle biryer bulamadım ay saf gibi hissettim kendimi:)
ya bide askerde eşiyle arası kötü olan oluyo dimi yani orda ne olabilirki kavkaya sebeb..bizde öyle olurmuyuz acep endişeliyim yanii
amin darısı hepinize inş. evet az kaldı sayılır ne kadar zaman geçmesede bekliyoruz mecburen
vaoowwwww sayın Tezcan hayırlı olsunAllah bir yastıkta kocatsın sizi kuzum yaaa çok bekledin ama nihayet mutlu son
hiç foto eklemedin ama, ben de o yüzden daha olmadı heralde nikah diye düşündüm...
aaa evet o benim işte
maşallah size de, Allah bozmasın
askerden gelince de bi süre bocalama yaşayabilirsiniz belki, takma kafana, eğer o günlerde sabredersen, başarıyla atlatırsan, sonrası mutluluk zatenilk geldikleri zamanlar biraz adaptasyon sorunu yaşanabiliyo çünkü
vaoowwwww sayın Tezcan hayırlı olsunAllah bir yastıkta kocatsın sizi kuzum yaaa çok bekledin ama nihayet mutlu son
hiç foto eklemedin ama, ben de o yüzden daha olmadı heralde nikah diye düşündüm...
aaa evet o benim işte
maşallah size de, Allah bozmasın
askerden gelince de bi süre bocalama yaşayabilirsiniz belki, takma kafana, eğer o günlerde sabredersen, başarıyla atlatırsan, sonrası mutluluk zatenilk geldikleri zamanlar biraz adaptasyon sorunu yaşanabiliyo çünkü
Endişelenmen normal ama eşler arasında kavgayı daha az gördük buralarda..evlenmeden önceki dönemlerde daha çok kavga oluyor sanırım..yani ama her türlü insanın sabrının sınandığı bir dönem olduğu kesin, bol dua edip sabretmekten başka çare yok..
Ama evli olduğuna göre en azından rahatca gidip görebilirsin, tabi nerde bilmiyorum eşin ama..
İnşallahE tabi sayınca her gün zor geçmeye başlıyor ama saymadan da duramıyoruz işte
Hayırlı tezkereler inşallah
şimdi senin için beklemek hem daha zor hem daha kolay olacak...
Zor olacak çünkü insanın eşinden uzak kalması, nişanlısından uzak kalmasından daha zor bir durum ama en azından senin teselli olabileceğin bir yavrun varonunla uğraşırken vakit daha kolay geçer sanırım...
Allah yardımcınız olsun
ooooo kayınvalideciğin öyle istiyo demekkkkcanım pek kimse bilmiyo o yüzden yayınlamadım düğünde tekrar nikah yaptırabiliriz çünkü kayınvalidem öyle istiyo kırmak istemedim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?