Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tertommmm canım bende sen özledim eski topiğimze bakim dedim hazırlıklar iyi gidiyo canım çok şükür herşey çok iyi sen nasılsın hayat nasıl gidio evlilik nasıl gidio?

aynen bende arada gelip bakıyorum buraya, kim teskere almış nolmuş diye, bazen de eskileri açıyorum bakıyorum fln
Tam 1 yıl olcak yarın teskere alalı yaa bi bakıyorum hem üzerinden seneler geçmiş, hatta askerlik hiç yapılmamış gibi geliyo, sonra bi bakıyorum sanki daha dün askere gitmiş gibi oluyo... zaman resmen beynimle dalga geçiyo
Sizin nikah bu aydı dimi?
walla evlilik çok güzel gidiyo çok şükür
darısı başına darısı burda bekleyen isteyen herkesin başına

allah kavuştursun canım inş. günler su gibi akıp gider size

amin canımmm inş. hep mutlu ol inş. evet pazar günü kıyıldı nikahımız artık bayan tezcan oldum

arkadaşlar bide yazınızın altında bulunan şafak gösteren imzayınasıl ve nerden yapıyorsunuz şimdiden teşekkürler

selam yarenler bende eski yarenlerdenim topiginize bir bakıp eski günleri yad edeyim dedim hayırlı tezkereler hepinize nasılsınız? bakalım

Aminnnİyiiyiiizzz teşekkürlerr...ne güzel yaaa Allah ayırmasın darısı düğüne ne güzel ona da az kalmışş

hahha Hilal ya valla bende her aklıma gelısınde guluyorum esra duymasın dalga gecıyoruz sanıcak

Ben de çok gülüyorum vallaaa dalga değil kız ona da deriz komik olmuş hehe

Geçer canım geçerr..burda ne şafaklarrr tükendi gittiii

Deryaaa
sen şu bizim aramız kötüyken askerimle kendinden örnekler veren ve mutlu sona ulaşansınn Biz de toparlandık daha iyiyz çok şükür, bi ara çekilmez bir hal almıştık..sonumuz da sizin gibi mutluluk olur inşallahh

Son düzenleme:

ya bide askerde eşiyle arası kötü olan oluyo dimi yani orda ne olabilirki kavkaya sebeb..bizde öyle olurmuyuz acep endişeliyim yanii

amin darısı hepinize inş. evet az kaldı sayılır ne kadar zaman geçmesede bekliyoruz mecburen

Hayırlı tezkereler inşallah
şimdi senin için beklemek hem daha zor hem daha kolay olacak...
Zor olacak çünkü insanın eşinden uzak kalması, nişanlısından uzak kalmasından daha zor bir durum ama en azından senin teselli olabileceğin bir yavrun var onunla uğraşırken vakit daha kolay geçer sanırım...
Allah yardımcınız olsun

ya bide askerde eşiyle arası kötü olan oluyo dimi yani orda ne olabilirki kavkaya sebeb..bizde öyle olurmuyuz acep endişeliyim yanii

herşeyin başı sabır canım sen sabırlı oldugun sürece hersey daha güzel olur askerlik psikolojisi die bişey var onlar orda hasret çekiyo zor günler geçirio ona biraz olsun tamam der sıkıntını belli etmezsen daha kolay geçicektir eminim

amin canımmm inş. hep mutlu ol inş. evet pazar günü kıyıldı nikahımız artık bayan tezcan oldum
vaoowwwww sayın Tezcan hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın sizi kuzum yaaa çok bekledin ama nihayet mutlu son
hiç foto eklemedin ama, ben de o yüzden daha olmadı heralde nikah diye düşündüm...

aaa evet o benim işte
maşallah size de, Allah bozmasın
askerden gelince de bi süre bocalama yaşayabilirsiniz belki, takma kafana, eğer o günlerde sabredersen, başarıyla atlatırsan, sonrası mutluluk zaten ilk geldikleri zamanlar biraz adaptasyon sorunu yaşanabiliyo çünkü

Endişelenmen normal ama eşler arasında kavgayı daha az gördük buralarda..evlenmeden önceki dönemlerde daha çok kavga oluyor sanırım..yani ama her türlü insanın sabrının sınandığı bir dönem olduğu kesin, bol dua edip sabretmekten başka çare yok..
Ama evli olduğuna göre en azından rahatca gidip görebilirsin, tabi nerde bilmiyorum eşin ama..

amin darısı hepinize inş. evet az kaldı sayılır ne kadar zaman geçmesede bekliyoruz mecburen

İnşallah E tabi sayınca her gün zor geçmeye başlıyor ama saymadan da duramıyoruz işte

canım pek kimse bilmiyo o yüzden yayınlamadım düğünde tekrar nikah yaptırabiliriz çünkü kayınvalidem öyle istiyo kırmak istemedim o yüzden

Bunları da yazdım bi köşeye siz benim idolüm oldunuz Allahım bana sabır versin yeterince öğrendim ama daha da sabrederim heralde..döndüğünde bikaç gün görüşüp bi iki hafta daha ayrı kalabilirz, mümkünse o dönemde toparlansın sonra geri gelsin

evet saymamayı bilmioruz hiç askerlikten alışıoruz saymayı sonra herşeye yansıo

haklısın canım ama artık kolay mı zormu bilemedim oğlum her baba deyişinde içim acıyo ama alılşırım sanırım evet eşden ayrılmak çooook daha zor

canım pek kimse bilmiyo o yüzden yayınlamadım düğünde tekrar nikah yaptırabiliriz çünkü kayınvalidem öyle istiyo kırmak istemedim o yüzden
ooooo kayınvalideciğin öyle istiyo demekkkk ehh peki madem
onlar da mı bilmiyo nikah olduğunu? 2.ye göstermelik nikah olcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…