Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın canım ama artık kolay mı zormu bilemedim oğlum her baba deyişinde içim acıyo ama alılşırım sanırım evet eşden ayrılmak çooook daha zor

allah yardımcın olsun ama biz burda evli olup eşini askere göndereni çok gördük hepsi tek tek aldılar kocişlerini sen içini fersah tut askerlik düşücek diye söyleniyo belki düşer sizde faydalanırsnız

ooooo kayınvalideciğin öyle istiyo demekkkk ehh peki madem
onlar da mı bilmiyo nikah olduğunu? 2.ye göstermelik nikah olcak yani

hahaha yok onlarda bilmiyo biz günü aldık sonra düğün tarihi değişti ama bizim içimiz nikah tarihini değişmeye el vermedi kıydık gitti

yaz yaz, lazım olabilir
ilk geldiğinde sen hep seninle ilgilensin isteyebilirsin, ama o herkesi herşeyi özlediği için seinle beklediğin kadar ilgilenemeyebilir mesela, sürekli arkadaşlarıyla buluşmak isteyebilir fln.. bi süre bunlara sessiz kalmak zorundasın, yoksa çok büyük kavgalar çıkıyo
sonra zaten hevesini alınca o kendiliğinden normal hayata döner

haklısın canım ama artık kolay mı zormu bilemedim oğlum her baba deyişinde içim acıyo ama alılşırım sanırım evet eşden ayrılmak çooook daha zor
off işte bu durum kötü ufaklık için:26:
nerde peki uzakta mı eşin? belki gidip evci çıkartabilirsin..

inş düşer canım yaa biraz da olsa teselli olur

evet saymamayı bilmioruz hiç askerlikten alışıoruz saymayı sonra herşeye yansıo

Aynen ya bu alışkanlık kalacak ben de artık nişan-düğün kısmet olursa hepsini sayarmışım
Gerçi bizim daha baya sürer ya ben hemen saymayım bence
Bu arada tekrar tebrik ederim sizi de, nikahınız kıyılmış bi güzelll

hahaha yok onlarda bilmiyo biz günü aldık sonra düğün tarihi değişti ama bizim içimiz nikah tarihini değişmeye el vermedi kıydık gitti
hehehe keşke söyleseydiniz, kadıncağız senelerdir bu günü bekliyo tertom yaa, ohh erken kıyılmış nikah diye sevinirdi garibim

ister istemez sayılıyo valla hepsi banada çok uzaktı evlilik falan baya zor zamanlar yaşamıştık ama bazen öyle mucizeler oluyoki sen bile inanamıyosun en azından benim için böyle oldu çok teşk ederim henüz alışma evresindeyim baya garip geliyo evlendik ya vay be diyorum

evet canım inş evci gelebilir..çocuk olunca çok zor bizlrin durumu ya burdur da yapıyo acvemiliğini usta birliği neresi olur bilmem

Son düzenleme:
hehehe keşke söyleseydiniz, kadıncağız senelerdir bu günü bekliyo tertom yaa, ohh erken kıyılmış nikah diye sevinirdi garibim

daha yeni kabul etti sayılır beni tertom biliyosun hiç istemediler sevmediler ama şimdi aramız iyi çok şükür gelinim diye tanıtmaya başladı herkeze mucize gibi sabah uyanıcam bakıcam rüyadayım sanki gibi geliyo bana şaşırıorum halime babası bile beni öldürme yeminleri ediyodu şimdi öpüyo falan bakıp kalıyorum

Ya ne biçim heves o da şimdiden sinirlendim ben burda oturup aylarca onu beklemişim yaniiii en büyük hevesi ben olmalıyımmmmm burda kavgamı eder öyle çıkarım karşısına ben de napim saçma gelliyo ama :26: haklısın yani..
tek avantaj, ayrı şehirlerdeyiz ve ilk buraya gelme ihtimali var, en azından öyle plan yapıyo, ve burda sadece benle vakit geçircek sonra memleketinde de arkadaşlarını görsün işte, iyi olur tabi ki de çok sıkıldı ordaa

Ayyyy..ben de inanıyorum sonu böyle güzel olacak ikinize de imrendim maşallah maşallah
E daha pek yeniymiş alışırsın zamanla artık

allah sanada yaşatsın inş. böyle güzel duyguları

evet canım inş evci gelebilir..çocuk olunca çok zor bizlrin durumu ya
inşallah gelir canım, gelemese de sen gidersin, bi otelde fln konaklarsınız haftasonu artık..

bilmem mi tertom yaa, o yüzden dedim ya zaten senelerdir kadın bu günü bekliodu diye
Neyse aman maşallah diyelim de nazar değimesin
eğer onlar iyi davranırlarsa kendilerine faydası olur, kötü davranırlarsa oğullarını da kaybederler. bence akıllıca davranmışlar ya da akılları anca başlarına gelmiş diyelim
sen yine de temkinli davran, Fatihle aranıza nifak sokmaya çalışmasınlar, hep yüzlerine gül, iyi davran, o zaman sorun kalmaz
inşallah hep çok mutlu olursun tertom benim

haklısın canım sabretmek lazım onlar orda daha zor durumda anlayışlı olcaz artık triplerine bişelere kızmalarına..burdur da yapıyor şu anda ama bakalım sonra nerde olcak ben istanbuldayım çokda yakın sayılmaz

amin canım benim inş. sende hep mutlu ol zaten baya temkinliyim ama kadının çevresi gelinin çok güzel falan deyince bile mest oluyo o çevreyi seviyim saolsunlar onların sayesinde kadın daha bir böbürlenio seda iyi fln diyo bende fazla sevecen davranıyorum saygıyı elden hiç bırakmıyorum diyecek birşey bulamıyolar anlayacağın

hahahaha kız ne diyorum ben sana, sinirlenmek yok sinirlensen de biraz sessiz kalacaksın, içine atacaksın
ama inşallah ilk senin yanına gelir, o zaman kavga ihtimaliniz fazlasıyla azalır
biz de teskere tarihini bikaç gün geç söyledik ailelere, ben almaya diye gittim eşimi tabi o zaman nişanlıydık, bikaç gün başbaşa tatil yaptık ve birlikte döndük memleketimize ama insan yine de doyamıyo işte, tatilden dönünce de hep yanımda olsun istedim
ben 15 ay seni bekledim, sen arkadaşlarına mı gidiyosun diye az kızmazdım adama yaaa

Keisnlikle onlar için de hiç kolay bi dönem değil..beraberce atlatırsınız şimdiden kendine dert etme, bütün günleri saymak yerine bi dahaki göreceğin günü say hep geçerr giderrr...
Yakın sayılmaz haklısın ama en azından gidilebilecek bi yer, gidersin arada bir de olsa, ayarlarsınız bi şeyler, sıkıntı etme kendine, içini ferah tutmaya çalış ve yavruşuna sarıl

Ayyy aman aman maşallah yaa, Allah bozmasın hiç aranızı, hep böyle olun inşallahhh

Ama işte benm de diyeceğim o yanii valla çıkış tarihini falan biliyorlar ama benimki ben gidiyorum derse gelir ben İstanbu'dayım şu an, gelirse bi kaç gün kalıp Antalya'ya gidecek, sonra da beraber tatil planlarımız var inşallahh çok iyi etmişsiniz siz de valla başka türlü zor, ziyaretleri de bitmez ki gelince yani..en azından ilk buraya gelirse o Antalya'dayken daha sakin olmaya çalışırım, zorlarım yani napim

Evet gelen giden yemeğe çağıran fln hiç bitmiyor anacım aynı şehirdeyiz askerlik bitti diye bile sevinememiştim tam
Birlikte tatil yapın mutlaka, ikinize de iyi gelecektir 15 ayın ardından
Eee düğün fln ne zaman kısmetse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…