Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen o tatile bi gidelim ilaç olacak ilaççççç

Ya şimdi aileler falan herkes biliyor, ama babam askerliği bekleyin demişti gelememişlerdi tanışmaya, askerlik dönüşü çok uzatmadan gelmeyi düşünüyorlar, bizimkiler de artık kabul eder diye düşünüyorum yaniii Düğün en erken seneye yaza olur anca toparlarız

Hıımmm evet zaten anca seneye yetişir tanışma kaynaşma nişan düğün fln
Hayırlısı olsun canım

Aynen bence de yavaş yavaş, güzel güzel olsun, teşekkür ederimm kendinize çokkk iyi bakınn eşinle beraber
Evet tadını çıkartın her bir şeyin, çünkü hepsi hayatta bir kere olan şeyler sonra hepsi özleniyor...
Ben de çok teşekkür ederim sen de çok iyi bak kendine de askerine de her zaman her konuda sabrın sonu selamettir unutma görüşmek üzere
Hayırlı Teskereler

Sağoll canım sağolll..eve gidince yaparım evet haklısın müthiş olur, ütüyü ısıtıp koyardm ünideyken de torbamız yoktu da ama müthiş etki ediyor yaa...
Ne oyunu oynuyon kız bakiimm

Olsun tatlım o da güzel fikir zaten Aynen çok güzel etkisi var acıyı 5 dk'da azaltıyor ama en zor kısmı soğuduktan sonra tekrar ısıtmak Trendykent diye bi oyun var kanald'nin yaptığı onu oynuyorum arada annemde çocuk musun sen diyo napim sıkılıyorum diyorum bende

Selam canım Allah eşini sana ve oğluna tez zamanda bağışşlasın. Allah kavuştursun
Geçecek geçecek, nasıl geçecek bilmiyorum yerine geçecek demelisin canım..

Şafak ; 360 !

Her doğan güneş ömrümüzden gün alsa da, elbet o güneş hayallerimiz için doğacaktır.

Kizlar nasilsiniz? Okuldayim bunaldim ugrayayim dedim, dort bes gundur esimle konusamiyoruz biktim artik askerlikten yaa bitse de gelse

Tekrar cokk tesekkurlerrr..aynen oyle her sey tadiyla olsun insallahh )

Napalim zamab geciriyoz iste esincim baska carwmiz yok kiii :/

Kizlar nasilsiniz? Okuldayim bunaldim ugrayayim dedim, dort bes gundur esimle konusamiyoruz biktim artik askerlikten yaa bitse de gelse

Isyeaannn diyosunnn..haklisin ama cokk az kaldi artik plaka sayma harita karalama vaktidir :)) azcik daha sabir hesna ablam azcik dahaa

Kızlar nette kargom için teslim edildi yazıyo acaba gitti mi bilmiyorum çok heycanlıyımmmmm =) mektupta yazdım ya ilk kez bugünde hiç aramadı aksi gibi heycanla bekliyorum =)

Kızlar 93/1 olarak bizimde alt devremiz gidiyo artık dün kornalar basıyo da basıyo bi an noluyo ki dedim sonra jeton düştü bizim alt devre gidiyo dedim bi an üzüldüm kendim geldim aklıma sonra da bizim şafaklar atıyo sevindim çok garip bi mecra bu ya =)

Devir böyle ilerliyo tertip İnsan üzülüyo falan ama hepimiz üzüldük, ağladık ama vatani görevlerini yapmaya gidiyorlar sonuç olarak.. Onlar gitmek zorunda, bizde yollamak. Hem onlar gitti ya bizim şafaklar daha hızlı atacak Biz buna seviniyoruz, 93/3'ler giderken onlar da sevinir, biz daha bi seviniriz

Kızlarrrrrrrrr kargom gitmş öğlenn aradı şimdi herşeyi yemişler bi sürü Askerin duasını aldın dedi herkes aradığında eline sağlık de demişler =) çikolataları falan cebine saklamş mektubuda gece okıcam parfümün kokuyo dedi ayyy çok mutluyum

Canımm ne güzel düşünmüşsün tabii mutlu olmuştur bendemi göndersem yahu

Canımm ne güzel düşünmüşsün tabii mutlu olmuştur bendemi göndersem yahu

Edacım aslında ben düşünemedm acemiliğinde falan hep aman mektup yollama okunuyo aman bişi yollama falan diyodu..geçen hafta doğumgünüydü ben hediyesini burdaken vermştm öyle...o günde kutladm telde ...neyse bu dediki başka arkadaşn da doğmgünü kız arkadşı yapmş dolu şey göndermş dedi bende istiyorm mektupta yolla dedi bende tamam dedm dün sabah erkenden kalktm yaptm öğlen kargoya verdm ptt ile gönder demşti bugün öğlen geçmş eline ...herkes diyo dua etti resmen dio ...limonlu kek ,peynrli börek,damla çiko.kurabiye,tuzlu kurabiye yaptm,çikolata,nescafe,erik,deodorant,kuruyemiş bide mektubu koydm =)

hımm anladım cnm ne güzel bir çok şey yapmışsın ama bozulmaz tabi hemen gittiyse
Benimki Artvinde ben İstanbuldayım biliyosun yiyecek bir şey gönderemem..ama ne göndersem tişört falan mı göndersem ...
Valla çok güzel olmş seninki tabii dua ederler ya...
bizim topicte sorıyım bir bizim kızlara
[/B]

Son düzenleme:

banada burdaki arkadaşlar fikir verdiler önce kaç günde gittiğini öğren PTT | Gönderi Teslim Süresi sonrada çarşıya çıkıosa tshrt spor ayakkabı çikollata deodorant kuruyemşfalan paketlerde oluyo ya 3ü1 aradalardan koydm ben böyle bozulmıcak dayanıklı şeylerden göndereblrsn

Hadi gözün aydın canım... Ne kadar mutlu olmuş sayende, askerdeyken böyle şeylere o kadar seviniyorlar ki... Ben de eşime gönderince havalara uçmuştu

Tatlım zaten onları kendi alıyor çarşı izninde rahat yerde zaten dışardan yemek bile sipariş ediyorlar karakola kola falan
ama yinede çikolata gönderirimde erir sıcakta ya o...
Aynen ailesinden yazlık kıyafetlerini istiycektii burda hep kışlıklarım var die ben ayarlıyım bir düşünim
Direk birliğe mi gönderiyorlar canım ? benimkini karakola götürürlermi direk :26:
Cezaevi karakolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…