- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Evet gelen giden yemeğe çağıran fln hiç bitmiyor anacımaynı şehirdeyiz askerlik bitti diye bile sevinememiştim tam
Birlikte tatil yapın mutlaka, ikinize de iyi gelecektir 15 ayın ardından
Eee düğün fln ne zaman kısmetse?
Hıımmm evet zaten anca seneye yetişir tanışma kaynaşma nişan düğün fln
Aynen o tatile bi gidelim ilaç olacak ilaççççç
Ya şimdi aileler falan herkes biliyor, ama babam askerliği bekleyin demişti gelememişlerdi tanışmaya, askerlik dönüşü çok uzatmadan gelmeyi düşünüyorlar, bizimkiler de artık kabul eder diye düşünüyorum yaniiiDüğün en erken seneye yaza olur anca toparlarız
Hıımmm evet zaten anca seneye yetişir tanışma kaynaşma nişan düğün fln
Hayırlısı olsun canım
Evet tadını çıkartın her bir şeyin, çünkü hepsi hayatta bir kere olan şeylerAynen bence de yavaş yavaş, güzel güzel olsun, teşekkür ederimmkendinize çokkk iyi bakınn eşinle beraber
Sağoll canım sağolll..eve gidince yaparım evet haklısın müthiş olur, ütüyü ısıtıp koyardm ünideyken de torbamız yoktu daama müthiş etki ediyor yaa...
Ne oyunu oynuyon kız bakiimm
slm herkese ben aranız da yeniyim arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var ve eşimi dün askere yolculadımseneye kalsa 5 ay yapıcakttı ama devlet yaş sınırını düşürünce mecbur kaldı gitmeye ve 15 ay yapıcak günler nasıl geçicek bilmiyorum daha 1 gün oldu (((
Evet tadını çıkartın her bir şeyin, çünkü hepsi hayatta bir kere olan şeylersonra hepsi özleniyor...
Ben de çok teşekkür ederimsen de çok iyi bak kendine de askerine de her zaman her konuda sabrın sonu selamettir unutma görüşmek üzere
Hayırlı Teskereler
Olsun tatlım o da güzel fikir zatenAynen çok güzel etkisi var acıyı 5 dk'da azaltıyor ama en zor kısmı soğuduktan sonra tekrar ısıtmak Trendykent diye bi oyun var kanald'nin yaptığı onu oynuyorum arada annemde çocuk musun sen diyo napim sıkılıyorum diyorum bende
Selam canımAllah eşini sana ve oğluna tez zamanda bağışşlasın. Allah kavuştursun
Geçecek geçecek, nasıl geçecek bilmiyorum yerine geçecek demelisin canım..
Kizlar nasilsiniz? Okuldayim bunaldim ugrayayim dedim, dort bes gundur esimle konusamiyoruz biktim artik askerlikten yaa bitse de gelse
Kızlar nette kargom için teslim edildi yazıyo acaba gitti mi bilmiyorum çok heycanlıyımmmmm =) mektupta yazdım ya ilk kez bugünde hiç aramadı aksi gibi heycanla bekliyorum =)
Kızlar 93/1 olarak bizimde alt devremiz gidiyo artık dün kornalar basıyo da basıyo bi an noluyo ki dedim sonra jeton düştü bizim alt devre gidiyo dedim bi an üzüldüm kendim geldim aklıma sonra da bizim şafaklar atıyo sevindim çok garip bi mecra bu ya =)
Kızlarrrrrrrrr kargom gitmş öğlenn aradı şimdi herşeyi yemişler bi sürü Askerin duasını aldın dedi herkes aradığında eline sağlık de demişler =) çikolataları falan cebine saklamş mektubuda gece okıcam parfümün kokuyo dedi ayyy çok mutluyum
Canımm ne güzel düşünmüşsün tabii mutlu olmuştur bendemi göndersem yahu
Edacım aslında ben düşünemedm acemiliğinde falan hep aman mektup yollama okunuyo aman bişi yollama falan diyodu..geçen hafta doğumgünüydü ben hediyesini burdaken vermştm öyle...o günde kutladm telde ...neyse bu dediki başka arkadaşn da doğmgünü kız arkadşı yapmş dolu şey göndermş dedi bende istiyorm mektupta yolla dedi bende tamam dedm dün sabah erkenden kalktm yaptm öğlen kargoya verdm ptt ile gönder demşti bugün öğlen geçmş eline ...herkes diyo dua etti resmen dio ...limonlu kek ,peynrli börek,damla çiko.kurabiye,tuzlu kurabiye yaptm,çikolata,nescafe,erik,deodorant,kuruyemiş bide mektubu koydm =)
hoş geldin tatlım
hımm anladım cnm ne güzel bir çok şey yapmışsın ama bozulmaz tabi hemen gittiyse
Benimki Artvinde ben İstanbuldayım biliyosun yiyecek bir şey gönderemem..ama ne göndersem tişört falan mı göndersem ...
Valla çok güzel olmş seninki tabii dua ederler ya
[/B]
Kızlarrrrrrrrr kargom gitmş öğlenn aradı şimdi herşeyi yemişler bi sürü Askerin duasını aldın dedi herkes aradığında eline sağlık de demişler =) çikolataları falan cebine saklamş mektubuda gece okıcam parfümün kokuyo dedi ayyy çok mutluyum
banada burdaki arkadaşlar fikir verdiler önce kaç günde gittiğini öğren PTT | Gönderi Teslim Süresi sonrada çarşıya çıkıosa tshrt spor ayakkabı çikollata deodorant kuruyemşfalan paketlerde oluyo ya 3ü1 aradalardan koydm ben böyle bozulmıcak dayanıklı şeylerden göndereblrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?