Hadi gözün aydın canım... Ne kadar mutlu olmuş sayende, askerdeyken böyle şeylere o kadar seviniyorlar ki... Ben de eşime gönderince havalara uçmuştu
Hadi gözün aydın canım... Ne kadar mutlu olmuş sayende, askerdeyken böyle şeylere o kadar seviniyorlar ki... Ben de eşime gönderince havalara uçmuştu
Tatlım zaten onları kendi alıyor çarşı izninde rahat yerde zaten dışardan yemek bile sipariş ediyorlar karakola kola falan
ama yinede çikolata gönderirimde erir sıcakta ya o...
Aynen ailesinden yazlık kıyafetlerini istiycektii burda hep kışlıklarım var die ben ayarlıyım bir düşünim
Direk birliğe mi gönderiyorlar canım ? benimkini karakola götürürlermi direk :26:
Cezaevi karakolunda
bizimkini direkt birliğe götürdüler adreste yazan neyse ona..ama karakola götürürlermi bilmiyorm ki yakınında ptt varsa sorabilirsn aslında daha net cevap verirler...diğer kargolar biraz pahalı oluyo dediler ptt daha uygun fiyata götürüyo
Büyük birliklere götürürler bizim topictekilerde gönderio karakola gidio..ama bilmiyorum öğreniyim onu evet herkes pttyle gönderio diğerleri kazık sanırımbide bizim mesafe 1300 Km 2 günde gidiceek bakmıştım netten
diğer firmalar daha kazık evet ben 12-13 liraya gönderdm arkadaşm diyoki başka kargoyla sana 25 ten aşağı demezlerdi diyo ..
İyimiş cnm kg ına göre zaten sanırım hesaplıyorlar bende bir düşünym fikir falan manevi bişeyler yaparım
maddide ihtiyaçlarını koyarım
kolinin en-boyunu da ölçüyolar... evet bende kaç gün yazdım buraya ne yapayim ne gönderiyim diye kızlar yardımcı oldular =)
Bn hiç düşünmemiştim göndermeyi Artvin gözümde büyümüştü gitmez kaybolur diye ne alakaysaŞiimdi heves ettim bizim kızlarla konuşym bunuu ben sende gel tatlım bizim topiğe yazmışsın gördüm zaten eskiden çıkmazdın şimdi uğramıyorsun
aslında uğruyorum herşeyden haberm var snin tezinden hatta hoca beğenmedi tekrar üstünden geçiosun sadece yazmadm :)
ama bugün yazdm gene tamam neler yapabilirsn konuşalmmm bende acemiyim bu konuda :)
Vayy canım benim e takip ediyorsan yaz yani bak esin geliyor yazıyor arada konuşuyoruz onunla falan sende yaz yani görmüşündür bizim sohbet çok koyu kızlarla
valla cnm ben tişört alım bir kaç tane yazlık bişeyi yoktu orada kışlık götrmüştü hep annesi yollıcaktı kargoyla kıyafetlerinden
çikolata erir 3 günde gidio kargo ama :/ valla başka ne yapabilirim hiç bilmiyorum.mektup okunuyor istemiyoırum zaten defterimiz çalındı bana yazdığı defter vardı çaldılar 25 kişilik karakolda..
markette satılan kuruyemişlerden olur,erik falan da olabilir yiyecek olarak...ya bizimkide resim falan koyma sakın dedi koymadm bende ..kurabiye de yapabilirsin kalp şeklinde yaptığın gibi hava almıcak şekilde paketlersin 2-3 günde bayatlamaz...
valla süslü püslü manevi şeylere benimde kafam pek basmıyo ne yalan söyliyim =) bi aklıma slayt geldi çarşısında bakabilir ama izin verir mi şimdi onada bakılcak ...
Canım çarşıya çıkınca alıyıor marketten istediğinii çok anlamsız olur bnm için seninkinin çarşıları başlamadı sanırım ? bizde ilk ustaya geçtiğimzde 20 gün çıkamamıştı...
bzm bir arkadaş göndermişti topicte mardine bozulmuştu tatlım artvine gidene kadarda bozulur ya... ayy ama yapsam bozulsada sevinir dur bi düşünim
benimn basıoda 4 buçuk senede o kdr çok şey yaptımki yapca şey kalmadı
tatlım yaparsın slaytı çarşı izninde atarsın bakar o zmn cd yapıp gönderme izlerler dikkat çeker çünkü Cd
merhaba hesna abla nasılsın ? hatırlamassın belki beni gelmiştin bir ara topiğimize 92-3 92-4 topiği yani
maşallah şafağın ne kadar azalmışeşine kavuşmana az kaldı şükür..
sağol ablacım ya valla onun sesini öyle duyunca ben daha mutlu oldum =)
EdaaaaaaHatırlamaz mıyım kuzum, hatırlıyorum tabii... iki üç aydır doğru düzgün KK ya giremiyordum, gösteri yoğunluğu yüzünden, ancak şafak attırıp gidiyordum, uğrayamadım sizin topiğe, yarenler iyidir umarım
Azaldı canım azaldı ama gücüm tükendi artık, valla senin şafak da azalmış epey, zaman geçiyor yaa anlıyorum artık bunu
Ne güzel sevap kazanmışsın işte hem de sevdiceğinin kalbiniAfferim sana
anladm canımmm bizimkiler şimdi çarşısı yok acemilikteki gibi bi 20 gün daha yok sanırım...kurabiye bozulmaz yaa pastanelerde kavanozlara koyuolar duruyo öyle genede sen bilirsn canım börek falan olsa kesin bozulurda kurabiye bozulmaz ...
o zaman o manevi şeylerden fikir bana da verirsin :)tshrt falan iyi olur bide böyle spor ayakkabı aslında çok güzel olur yada böyle erkeklerin giydiği kapriler oluyo bol diz üstünde şortlar giyiyomu bilmiyormda bak şu şekil Eki Görüntüle 707234
böyle kavanozlar satılıyor heryerdee[/B]
EdaaaaaaHatırlamaz mıyım kuzum, hatırlıyorum tabii... iki üç aydır doğru düzgün KK ya giremiyordum, gösteri yoğunluğu yüzünden, ancak şafak attırıp gidiyordum, uğrayamadım sizin topiğe, yarenler iyidir umarım
Azaldı canım azaldı ama gücüm tükendi artık, valla senin şafak da azalmış epey, zaman geçiyor yaa anlıyorum artık bunu
:
hatırlamana sevindimmee tabi çalışınca vakit olmuyor dimi:26:
iyiler hepsi şükür askerlik kısalır umuduyla günleri yiyoruzzz.valla biz konuştuğumzda şafağın 120 falandır sanırım tam hatırlamıyorum ama görünce şok oldum maş
evli olunca çok zordur tabii.geçende okudum gitmişsin günübirlikte olsa o bile yetmiştir bir nebzee
sağol ablacım sende fikir verebilrsn kargoda neler gönderilebilir :)
bu tarz giymez de cnm ben bakarım ayakkabı düşündüm bende pull and bear ın sitesine bakıyorum bnmk,nin tarzı öyle hep hummel a falanda bakarım ayakkabı super fikirtişörtte aldımmı tamamdrrrr dediğin gibi kavanozada kurabiye saol canım
hatırlamana sevindimmee tabi çalışınca vakit olmuyor dimi:26:
iyiler hepsi şükür askerlik kısalır umuduyla günleri yiyoruzzz.valla biz konuştuğumzda şafağın 120 falandır sanırım tam hatırlamıyorum ama görünce şok oldum maş
evli olunca çok zordur tabii.geçende okudum gitmişsin günübirlikte olsa o bile yetmiştir bir nebzee
Yiyecek olarak mı? Açıkçası ben pek kargo göndermiyorum, bir kere göndermiştim, mutlu olmuştu ama özel gündeydi, şeker hamuru kurabiyelerinden yapmıştım kendi ellerimle...
Yiyecek olarak dayanabilecek, kurabiye kuru pasta türü şeyler gidebilir, kıyafet göndermek istiyorsanız yaz geldi bence de bermuda şort tişört iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?