bende zamanında bi iştah bi heves durmadan kargo gönderdim ama adamcağız benim doğum günümü bile hatırlamadı (
Kızlarrrrrrrrr kargom gitmş öğlenn aradı şimdi herşeyi yemişler bi sürü Askerin duasını aldın dedi herkes aradığında eline sağlık de demişler =) çikolataları falan cebine saklamş mektubuda gece okıcam parfümün kokuyo dedi ayyy çok mutluyum
bende zamanında bi iştah bi heves durmadan kargo gönderdim ama adamcağız benim doğum günümü bile hatırlamadı (
Yiyecek olarak mı? Açıkçası ben pek kargo göndermiyorum, bir kere göndermiştim, mutlu olmuştu ama özel gündeydi, şeker hamuru kurabiyelerinden yapmıştım kendi ellerimle...
Yiyecek olarak dayanabilecek, kurabiye kuru pasta türü şeyler gidebilir, kıyafet göndermek istiyorsanız yaz geldi bence de bermuda şort tişört iyi gider
aman cam kavanoza koyma ama kırılma ihtimali çok yüksek atıyolar çünkü yere direkt =)poşetede sıkı sıkı bağlayabilirsin.. çok güzel şeyler oluyo pull and bearda zevkli =)
Ohh ellerine sağlık begüü..ne güzel olmuş bak
Pişt esra nasıl bakim sizin aranızz??
tişört falan mantıklı ablacım ama Artvinde o ben istanbuılda kargo 3 günde gidio bnde kurabiye yapmak istiyoruma ma bozulur ya cam kavanozda kırılmaz mı :26:
Ohh ellerine sağlık begüü..ne güzel olmuş bak
Pişt esra nasıl bakim sizin aranızz??
valla bak o konuda ben de hatrlıcağnı pek sanmıyorum :)
nilücüm merhaba canım o gün çıkmak zoruna kaldım mesajına cvp veremedim, hakkında hayırlısı olsun canım inşallah böylesi hayırlıdırr diyecek birsey yok
tatlım senin gitme şansın var bence biraz daha geçsin git kesnliklee
o da diyo ne zmaan gelcen dur dedm daha 1 ay olmadı geçsin azcık bende para biriktriyim sonuçta gitmek güzelde bide harcama boyutu var bide ben ödicem işine giriyo artık kavga ettik o zaman diyorum o asker almayın ondan :)) kısacası benmde çalşmadığım için paramı biriktrp gitmem lazm rahat hareket etmemz için ...
valla bak o konuda ben de hatrlıcağnı pek sanmıyorum :)
daha erken cnm biraz özlyn bekle maddi durumu var birde bu işin benim gitme şansım olsa hani babam gözümü kırpmadan ARtvine bile giderm 17 saat yol
Ankarada olsa uça uçaa
yalnız sizin şafakta güzel attı bak 400 ler 300 ler derken 200 lere geliosunuz geçicek bugünlerde geldiklerinde gidemediğimz göremedğimz hergünün acısını çıkartıcaz =)
Sağ ol kuzum. Şu an kafam çok karışık. Ne yapacağımdan emin değilim.
Sen nasılsın canım? Ömer nasıl?
Canım bend ebakıyorum sizin yeni geldiğiniz zaman aklımda hala sana kendi şafağın yavaş bana endi şafağım...ama atıyor şükür tabiiiii
aynen valla mehtap ağustosta 3 ay var...ustaya gittiğinde 6 aydı yani..
Darısıda başınıza..Ama sen gidip görebilceksin bnmki imkansızz
bakalm bende gidebilcem mi her şey nasip kısmet..bizim mehtapp çoook uzak dayanabildiğimz yere kadar izin kullanmıcak zaten sen gelirsin diyo bakalm nasip kısmet olrsa artık...
hatırlamana sevindimmee tabi çalışınca vakit olmuyor dimi:26:
iyiler hepsi şükür askerlik kısalır umuduyla günleri yiyoruzzz.valla biz konuştuğumzda şafağın 120 falandır sanırım tam hatırlamıyorum ama görünce şok oldum maş
evli olunca çok zordur tabii.geçende okudum gitmişsin günübirlikte olsa o bile yetmiştir bir nebzee
artık bende bi dahakine tshrt şort gönderirim...ya bizim ustaya gideli 12 gün falan oldu bana dio ne zaman yanıma gelceksn o kadar uzun geldikiii sanki 1-2 ay gibi yaallahtan sizin şafak azaldı iyice bizde 100 gün yedik
tişört falan mantıklı ablacım ama Artvinde o ben istanbuılda kargo 3 günde gidio bnde kurabiye yapmak istiyoruma ma bozulur ya cam kavanozda kırılmaz mı :26:
İki üç aydır gösteriye hazırlanıyorduk akşamları geç evde oluyordum o yüzden ancak şafak attırıp uyuyordum muhabbete kalamıyordum ama iyi oldu bir yandan ben de baktım anaaa şafak düşmüş
Evet günü birlik iyi geldi görmek eşimi... Keşke daha çok görebilseydim ama buna da şükür...
İnşallah askerlik kısalır kuzum yaa bari size vurur
Başlarda bana ölüm gibi geliyordu hiç düşmüyordu şafak, sanki günler 48 saatmiş gibi geçiyordu çok zor canım özlüyordur o da kolay değil... İlk 100 gün gittikten sonrası geçiyor yaa diğer 100ün düşmesini bekliyorsun oyalanıyorsun işte
Canım kurabiyelerin 10-15 gün dayananı var, kuru pastaların da öyle içine sirke koydun mu bayatlamıyor ama sarmadır pastadır börektir bayatlar bozulur, ben cam kavanoza değil şekilli kutulara koymuştum hem çok hoş durmuştu
Şeker hamurluları diyorsun değilmi? Ay evet çok güzel olur bakım ben bi ablacım kutuyada koyarım çok sağolEdacim... İnternette degisik tarifler var sen kendin de yapabilirsin tabii... Oylesi daha makbule gecer... Dedigim kurabiyeler 3 gunde falan bozulmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?