Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ohh ellerine sağlık begüü..ne güzel olmuş bak

bende zamanında bi iştah bi heves durmadan kargo gönderdim ama adamcağız benim doğum günümü bile hatırlamadı (

Pişt esra nasıl bakim sizin aranızz??

tişört falan mantıklı ablacım ama Artvinde o ben istanbuılda kargo 3 günde gidio bnde kurabiye yapmak istiyoruma ma bozulur ya cam kavanozda kırılmaz mı :26:

aman cam kavanoza koyma ama kırılma ihtimali çok yüksek atıyolar çünkü yere direkt =)poşetede sıkı sıkı bağlayabilirsin.. çok güzel şeyler oluyo pull and bearda zevkli =)

tatlım senin gitme şansın var bence biraz daha geçsin git kesnliklee

tişört falan mantıklı ablacım ama Artvinde o ben istanbuılda kargo 3 günde gidio bnde kurabiye yapmak istiyoruma ma bozulur ya cam kavanozda kırılmaz mı :26:

cam kavanoz kırılır kesinlikle koyma ona yaparsan =) en iyisi eda sen tshrt falan yolla :))

nilücüm merhaba canım o gün çıkmak zoruna kaldım mesajına cvp veremedim, hakkında hayırlısı olsun canım inşallah böylesi hayırlıdırr diyecek birsey yok

Sağ ol kuzum. Şu an kafam çok karışık. Ne yapacağımdan emin değilim.

Sen nasılsın canım? Ömer nasıl?

tatlım senin gitme şansın var bence biraz daha geçsin git kesnliklee

o da diyo ne zmaan gelcen dur dedm daha 1 ay olmadı geçsin azcık bende para biriktriyim sonuçta gitmek güzelde bide harcama boyutu var bide ben ödicem işine giriyo artık kavga ettik o zaman diyorum o asker almayın ondan :)) kısacası benmde çalşmadığım için paramı biriktrp gitmem lazm rahat hareket etmemz için ...

daha erken cnm biraz özlyn bekle maddi durumu var birde bu işin benim gitme şansım olsa hani babamdan dolayı gidemem gözümü kırpmadan ARtvine bile giderm 17 saat yol
Ankarada olsa uça uçaa

Son düzenleme:
daha erken cnm biraz özlyn bekle maddi durumu var birde bu işin benim gitme şansım olsa hani babam gözümü kırpmadan ARtvine bile giderm 17 saat yol
Ankarada olsa uça uçaa

yalnız sizin şafakta güzel attı bak 400 ler 300 ler derken 200 lere geliosunuz geçicek bugünlerde geldiklerinde gidemediğimz göremedğimz hergünün acısını çıkartıcaz =)

yalnız sizin şafakta güzel attı bak 400 ler 300 ler derken 200 lere geliosunuz geçicek bugünlerde geldiklerinde gidemediğimz göremedğimz hergünün acısını çıkartıcaz =)

Canım bend ebakıyorum sizin yeni geldiğiniz zaman aklımda hala sana kendi şafağın yavaş bana endi şafağım...ama atıyor şükür tabiiiii
aynen valla mehtap ağustosta 3 ay var...ustaya gittiğinde 6 aydı yani..
Darısıda başınıza..Ama sen gidip görebilceksin bnmki imkansızz

Sağ ol kuzum. Şu an kafam çok karışık. Ne yapacağımdan emin değilim.

Sen nasılsın canım? Ömer nasıl?

sağlıklı karar almaya çalış canım bak seviyorsan sevginden eminsen zaten herşeyine katlanıyor insan, ama sevgi yoksa tahammül bile edemezsin onu sevmediğinden eminmisin?

ben iyiyim elhamdülillah iyiyim canım, ömerde iyi ama şafak fena sıkıştırıyor bitsin artık askerlik çok yorulduk /:

bakalm bende gidebilcem mi her şey nasip kısmet..bizim mehtapp çoook uzak dayanabildiğimz yere kadar izin kullanmıcak zaten sen gelirsin diyo bakalm nasip kısmet olrsa artık...

bakalm bende gidebilcem mi her şey nasip kısmet..bizim mehtapp çoook uzak dayanabildiğimz yere kadar izin kullanmıcak zaten sen gelirsin diyo bakalm nasip kısmet olrsa artık...

Gidersin Allahın izniyle canımm merak etme.
öyle dediğine bakma 1 ay sonra görürüm onu gelicem demeye başlar bnmki ilk gittiğinde yarım kullanırız hayatım erken teskere alırım diodu kafama yatıodu 1 ay geçti dediki hepsini kullancam ki kullanıcazz
sizinde öyle olucak senin gitmenle olmaz sürekli birlikte olmanız günlerce ayrı yani...

Son düzenleme:

İki üç aydır gösteriye hazırlanıyorduk akşamları geç evde oluyordum o yüzden ancak şafak attırıp uyuyordum muhabbete kalamıyordum ama iyi oldu bir yandan ben de baktım anaaa şafak düşmüş

Evet günü birlik iyi geldi görmek eşimi... Keşke daha çok görebilseydim ama buna da şükür...

İnşallah askerlik kısalır kuzum yaa bari size vurur

bende zamanında bi iştah bi heves durmadan kargo gönderdim ama adamcağız benim doğum günümü bile hatırlamadı (

Esraa nerelerdesin canım iyisindir inşallah görüşemiyoruz

artık bende bi dahakine tshrt şort gönderirim...ya bizim ustaya gideli 12 gün falan oldu bana dio ne zaman yanıma gelceksn o kadar uzun geldikiii sanki 1-2 ay gibi ya allahtan sizin şafak azaldı iyice bizde 100 gün yedik

Başlarda bana ölüm gibi geliyordu hiç düşmüyordu şafak, sanki günler 48 saatmiş gibi geçiyordu çok zor canım özlüyordur o da kolay değil... İlk 100 gün gittikten sonrası geçiyor yaa diğer 100ün düşmesini bekliyorsun oyalanıyorsun işte

Canım kurabiyelerin 10-15 gün dayananı var, kuru pastaların da öyle içine sirke koydun mu bayatlamıyor ama sarmadır pastadır börektir bayatlar bozulur, ben cam kavanoza değil şekilli kutulara koymuştum hem çok hoş durmuştu

Haklısın geçiyor bir şekilde...Benim ümidim yok ablacım vurmaz bize 93-1 lere anca diye düşünüyorum...
Ay evet o daha güzel fikirrr inş bozulmazda ben kendm yapmakk istiyorumm:26:

Edacim... İnternette degisik tarifler var sen kendin de yapabilirsin tabii... Oylesi daha makbule gecer... Dedigim kurabiyeler 3 gunde falan bozulmaz....

Edacim... İnternette degisik tarifler var sen kendin de yapabilirsin tabii... Oylesi daha makbule gecer... Dedigim kurabiyeler 3 gunde falan bozulmaz....
Şeker hamurluları diyorsun değilmi? Ay evet çok güzel olur bakım ben bi ablacım kutuyada koyarım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…