Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet seker hamurlu olanlari diyorum 10 gun bir sey olmuyor onlara... Ama biraz ugrastiriyor benim hic tecrubem olmadigi halde yapmistim super olmustu...

oldu valla hilalcim çok güzel oldu 1 günde de ulaştı :) sen naptın Zafer nasıl herşey yolunda mı

Sevindim valla güzel olmuşşş...
Bz de iyiyiz şükür canım çok sağol, baya sabrı öğrendik bayadır usluyuz sakiniz sevgi doluyuz

merhaba canım benim nasılsın, valla cok iyi olduğu söylenemez resti çektim konusmadım bir gün şimdi kendine geldi gibi bakalım bizimki (

Hadi bakalım umarım öyledir esracım ya insan hem özleyip hem kavgalı olunca daha da kötü oluyor..
ben geçenlerde bi konuda surat yapıyodum bak zaten 5 aydır görmüyorum seni böyle daha zor oluyo dedi, dayanamadım ben de, o da çok yorulup sıkılıyo karşılıklı anlayış göstermek zorundayız napalımm be canımm

iyiyim hesnam sen naSILSIN çok hareketli geçiyor senin günler facede takipteyim (

valla bizi sıkıştırdı şafak bırakmıyorda kavga gürültü attırıyoruz safakları bakalım iyisindir sen inşallah...

onlara zor canım da ama bizede çok zor be bende 24 saat konuşmadım ömer telefon açtı hayatımda geçirdiğim en uzun 24 saatti diyor beni sensiz bırakma dedi bu adam bana aşık biliyorumda( bir de askerlik btse kavgalar bitse.
5 aydır görüşmüyormusunuz canım biz 7 aydan sonra kavusmuştuk çok zorr yaa çokk hemde daha 1 ay oldu ama sanki hiç gelmemiş gibi

Az kaldı bitanem, bak son süreçtesiniz. Hiçbir şeyden emin değilim canım. Sevgimden, ayrılığımdan, kendimden...

Az kaldı bitanem, bak son süreçtesiniz. Hiçbir şeyden emin değilim canım. Sevgimden, ayrılığımdan, kendimden...

anlıyorum canım, o zaman hemen ani kararlar alma bence. bak ben ömerle her gün tartışırım kavga ederim ama azcık onunla konuşmasam ona ihanet etmiş gibi hissederim kendimi nefes alamıyormuş gibi olurum aşk böyle birşey

Hatırlıyorum mehtabınızı sizin esracım evet çok olmadı daha yapmayın böyleee....aşkından eminsen gerisi boşş..kafandaki soruları şimdilik bi kenara bırakmaya çalışş ben bunu yaptım biliyo musun sonunda. Çünkü bi dönemi biz hep kavgayla geçirdik, ama çok zordu çok zorluyordu..ben sürekli bi şeyleri sorgular olmuştum ama her şeyi normaldeki gibi beklememem yanlıştı aslında, en son bi konuda anlaştık ben sorgulamayı bıraktım ya da erteledim diyelim o da arada gelen cinnetlerimia tersliklerimi alttan almaya başladı, uzamadan çözer olduk artık, inan böylesi şimdilik daha iyi, aksi halde ikimiz de çok fena yıpranıyorduk, çok yara aldık ama dönünce hepsini sarcaz eminim artk, çünkü onun güzel konuşamamasının tek sebebi de bıktığı kavgalarmış..çok şükür çözdük sonu ayrılık olmadan. Çok zorlandık ama kaç kez uçurumdan döndük..
Siz de umarım daha fazla yıpratmadan dönersiniz yavrum

Edaa: Canim ugras yap iste sevdiginin kalbine giden yol midesinden geciyor ne yapacan mecbuuur

Esra: Goz hapsindeyim desene Dedigin gibi son aylarda cok yogunum bu aralar da yogun aslinda ama yine de kendime zaman yaratmaya calisiyorum...

Hilal: Bakiyorum askerinle aran daha iyi gibi canim sevindim, alttan alin tabii biraz yoksa uzaktan katlanmak daha zor oluyor dogru demis askerin...

Niluuuum: Canim Mehmetle konusmaya devam ettigin surece hep kararsiz kalacaksin... Cok zor biliyorum ama artik iyi ya da kotu bir karar almalisin...

Evet hesna ablacım çok sağol, artık daha iyiyim ve burası da sizler de bana çok iyi geldiniz sağolun varolun Alttan almadan olmuyor ama artık lafını bile etmeden birimiz alttan alıveriyor, şu an özel dönemde olduğum için alttan almak onun işi

Sen de isyanlardasın haklısın ama baksana nerelere getirdik şu şafağı az daha iteklersekk olcak bu işşş

aynen bende şu anda senin pskolojindeyim canım çok yıprattım kendimi her gün ağlıyorum ömer de üzülüyor bitirdin kendini diye, doğru diyorsun ya onlardan sivildeki gibi davranmalarını beklemek yanlış gerçektende, bakalım 3,5 ayımız kaldı canım inşallah kavgasız bitecek bu günler

Hilal: İsyanlardayim cunku kac gundur komutanlar yuzunden konusamiyoruz, cogu zorlugundan ustesinden gelirim, hasrete de katlanirim ama konusamamaya tahammul edemiyorum, isten eve gelince zaten konusacak kimse yok ev bombos iste o zaman esimi cok ozluyorum, konusmak dertlesmek istiyorum gun iverisinde yasadigim seyleri paylasmak istiyorum ama konusamiyoruz iste denetlemeler yuzunden...

Neyse az kaldi diyip kendimizi avutmaktan baska bir yol yok canim, sizinde az kaldi bee ha gayret bitecek.

Keşke günde bi kerede bizim onları arama şansımız olsaydı vallahi billahi ömre bedel olurdu arıycaz askerimiz çıkcak direkt telefona ... burdaken meşgule verdiği telefonu özledim ya telefon beklemek nasıl birşeymiş onu öğrendm,,burdaki özlemelerim sadece özlemekmiş şimdii resmen burnumun direği sızlıyo özledim derken içim eriyo,resimlerimize bakınca içimden bişiler kopuyo ...bu askerlik hayatmızın en güzel 1 senesini çalıyo ya işte en çokta o koyuyo ...

Niluuuum: Canim Mehmetle konusmaya devam ettigin surece hep kararsiz kalacaksin... Cok zor biliyorum ama artik iyi ya da kotu bir karar almalisin...

Haklısınız canlarım... Kendim ve onun için en doğru kararı alıp uygulamam gerek.

İnşallahh canım işte diyorum ya ben de hergün ağlardım aynen, her şeyi kafaya takardım, yok değişti eskiden böyle değildi, yok bunu neden yapmadı bilmemne biz kendi hasretimize yenilip bazen onların askerde olduğunu unutabiliyorz

Haklısın eş durumu farklı olur tabi ki ben ailemle yaşadığım için hep çene yapcak biri oluyorr..ama gerçekten az kaldı artık dayanacaz mecburrr..
Ah o denetimler yok mu yahuuu...Allah kolaylık versin sabr versin sizee

Pişt kız begüüü böyle yaparsan olmaz ki yavrucum dayanıklı ol sabırlı ol güçlü ol biraz herkesin yüreği sızlıyorrr ama daha 2 hafta olmadı ayrılalı hemen su koyverme tatlımm...hem gidip görcen de inşallah kızım 5,5 ay oldu diyorum bakkk dellendirme beniiii..alışacann başka çare yokk

evet daha yeni gitti ama ikimizede çok uzun geldi valla ya geçsin şu 2013 bitsin gitsin :)

Begush: Ozlem boyle bir sey iste naparsin, insan olecegim saniyor ama olemiyor boyle yasamaya devam ediyorsun... Cidden omrumuzden caliyorlar, yapacak bir sey yok cok dusundugum zaman kotu oluyorum bu konulari o yuzden kavusacagimiz gunleri dusunuyorum daha kolay geciyor...

Hilal: Ozellikle aksamlari zorlaniyorum zaten bir de haftasonlari sabahlari Millet orda burda esiyle geziyor zaman harciyor biz ayri gayri gucume gidiyor, hele bu saatler arama saatleri gozum bir telefona gidiyor bir saate vakit geciktikce ve telefon calmadikca umutsuzluga dusuyorum kendimi daha cok yalniz hissediyorum cunku biliyorum ki vakit gec oldugunda safak atmis olacak ama biz konusamamis birbirimizin sesini duyamamis olacagiz :-(

Nilum: Canim sen iyi degilsin, lutfen kendine dikkat et e mi? Eve kapatma kendini, cik gez canim...

evet daha yeni gitti ama ikimizede çok uzun geldi valla ya geçsin şu 2013 bitsin gitsin :)

Canım benm ilk günler daha zor oluyor hatırlarsın sen de ama alışıyo insan bee..napacan ki başka çaren olmayınca hep içinde bi boşlukla yaşamayı öğreniyon iştee..
geçer gider canım merak etmee geçerrr giderrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…