Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hesnamm ama şafak atmış olacak diyosun ya işte hep ordan sarıl mehtabı düşün kavuşacağınız günü üşün hep o günlere sarılmadık mı zaten? İşte züğürt tesellisi bizimkisi de ama başka çare yok..yani cidden kendimize daha da zorlaştırmaktansa en iyisini yapıyoruz gene
Ben de yoksa baharda yazda elele millet görünce içim bi cız ediveriyor sonra diyorum sizinki askere gidince benmki yanımda olcak hem de bi daha hiç gitmiceekk

Son düzenleme:
Heyyy benim de esim aradi ohhh be uzun uzun konusabildik yasasiiiin....

Hilalcim sagolasin canim icimiz ezilse de bekliyoruz canimiz yansa da dedigin gibi... Az kaldi bizimkiler gelsin o elele dolasanlara nispet yapacagiz

canım benim iyiyim sagolasın.kociş işle güçle ugraşıyor,ayakkabı piyasasında pazarlama işine başvurdu birkaç yere,olumlu olur inş.onun dışında degişik sektörlerde de şansı açık şükür degerlendirme aşamasındayız en hayırlısı neresiyse orası olur inş..bazı şeyleri daha ince eleyip sık dokumamız gerekli artık..aylıga baglandıgı zaman da evimizi tutucaz Allahın iziniyle canım.bende işe girmek istiyorum ne zamandır ama düzgün biryer bulamadım bir türlü hayırlısı...öte yandan kayınvalidelerle oturmanın sıkıntıları ayrı tabii.sabrediyorum işte..iyiym yaniçok sagol canım bu arada iyi dileklerin demek fotolarımıza baktınbiliyo musun geçen bende baktım sizinkilereee çokk tatlıı çok güzel bir kızsın canım bahtında kendin gibi olsun inş.MAŞAALLAH sizede kocamanyakışıyosunuz kuzum sizde gerçekten
gececek tabiki canım üzme kendini bak.ayrıca Hesnama katılıyorum harfien her dedigine..iyi degilsin canım çık gez dolaş duygularına çok fazla kapılmamaya özen göster..Allahtan hayırlısı.
ayy cnm yaa Allah kavustursun zaman su gibi geçsin inş.olsun bak 28 günmüş acemilik.görüşceksiniz.
Kizlar nasilsiniz? Okuldayim bunaldim ugrayayim dedim, dort bes gundur esimle konusamiyoruz biktim artik askerlikten yaa bitse de gelse

offf biranevvel geçsin inş cnm benimmm.sıkma canını arkadasımm çok az kaldı

Nilum: Canim sen iyi degilsin, lutfen kendine dikkat et e mi? Eve kapatma kendini, cik gez canim...

Yarın çıkcam inşallah canım. En son o ankara'ya geldiğinde, bi hafta önce çıkmıştım dışarı. Arkadaşımın düğünü var, davetiyesini verecek.

Gözün aydın canım.

çok mutluyum eşim aradı az önce uzun konuştuk 28 gün acemilik yapıcakmış

Hoş geldin canım aramıza... Allah sabır versin, başlarda beklemek çok zor geliyor, evli olarak daha zor çok iyi bilirim ama su gibi akar geçer inşallah, 28 gün sonra da yanında olaacak işte bu güzel haber

Razişim kuşuuuum nasılsın? İş güç başa dert valla, inşallah hayırlı kapılar açılır size de hayatınızı kurarsınız

Az kaldı be Raziş valla bazen şaşırıyorum bu kadar zamanı nasıl harcadık diye, tam bir yıl oldu eşim gideli... Zamana bak

Yarın çıkcam inşallah canım. En son o ankara'ya geldiğinde, bi hafta önce çıkmıştım dışarı. Arkadaşımın düğünü var, davetiyesini verecek.

Gözün aydın canım.

Bir haftadır evde misin canım

Kendine işkence etmeyi bırak kuzum, sadece davetiye almaya gitme, arkadaşlarınla muhabbet et, ne bileyim en kötü dolaş dışarılarda vitrinlere bak, zaman öldür... Beynini boşalt

:92: 10.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…91 iboebru….

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…102 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...102 esraa42...

....103 nesliiiiiiiiii...

…104 Brrk…

...104 OZGEGURUR...

...105 dilara1331

...106 kelebekd ...

…106 Kayra95...

…106 buket1811…

...174 tugbaoguzhan

....196 chidoshimedo....

...196 GRGR...

...196 mayamaya11

...196 BerlD...

...196 svsaskim...

...196 kmleomer...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

... 205 ED2006...

...227 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...285 xxIpekxx...

... 285 destinyeda...

...286 depresiffpolyanna...

...287 nesilll...

...289 karamanlier...

...289 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...359 pekmez_akilli...

...359 ilithya...

...359 zeynepesin...

...359 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

10/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Maalesef canım. Bazen 9 günü bile buluyor. Dışarı çıkmak için bir sebebim yok ki... Tek başına da zor oluyor, arkadaşlarım işinde gücünde, herkesin ayrı bir telaşı var. Yarın hem gezer hem de davetiyemi alırım. Çıkmamamın onunla bi ilgisi yok. Bu gece biraz uyuyayım. İyi geceler canımcım...

çok mutluyum eşim aradı az önce uzun konuştuk 28 gün acemilik yapıcakmış

Aa süper aramış ne güzel sevindim canım, sabrın gitgide artar şimdiden endişelenme, bırak 300 ü 500 ü şu 28 i say işte şimdi

Hilalcim sagolasin canim icimiz ezilse de bekliyoruz canimiz yansa da dedigin gibi... Az kaldi bizimkiler gelsin o elele dolasanlara nispet yapacagiz

Çok sevindim arayabilmesinee..hemen nasıl da neşen geldiii Nispet yapcaz tabii çatlatcaz herkesiii

Çok teşekkürlerrr, çok sağol güzel yorumun için raziş ablacımm..
İnşallah en yakın zamanda o da olur, iyi sabretmişsiniz maşallah gene kendi evinize de çıkarsanız tadındann yenmezz artıkk..
iş bulmak da zor yaa, kafana göre bi yer bulmak çok zor, insan rahat bi ortam olsun istiyo, rahatsız bi yerde çalışılmaz kolay kolay, çünkü günün çoğu orda geçecek yanii..hayırlısı olsun

Şafak İnşallah 106 ...

Herkese hayırlı cumalar .....

Çift hanelere az kalmışşş

ŞAFAK 79

KİLİS' E SELAM YOLA DEVAM

[video=youtube;KLVulDMPmNs]http://www.youtube.com/watch?v=KLVulDMPmNs[/video]​

Sen de haklısın, arkadaş olmayınca dışarıya biraz zor çıkılıyor ben de öyleyim aslında Sana iyi gezmeler

Evet arayabildi sonunda ama kapatırken vedalaşamıyoruz sayelerinde komutan gelince pat diye kapatıyoruz

Olsun buna da şükür konuşabildik ya mutlu oldum

gececek tabiki canım üzme kendini bak.ayrıca Hesnama katılıyorum harfien her dedigine..iyi degilsin canım çık gez dolaş duygularına çok fazla kapılmamaya özen göster..Allahtan hayırlısı.

Daha iyiyim zaten canım. Bugün çıkcam dışarı bi iki saatliğine olsa da...

Sen de haklısın, arkadaş olmayınca dışarıya biraz zor çıkılıyor ben de öyleyim aslında Sana iyi gezmeler

En iyisi bi gün birlikte çıkalım canım. Akşam üstü buluşcaz. Sağ olasın.

Sesini bile duymak yetiyor naparsınn..nelerle yetinmeyi öğrendik işte sevindim çok iyi olmuşş

Mehtap 17 mayıs Gel artık gelll . . . Ne oluyyy gell görim kocacımı coook özledimm gel 17 mayıss :-(

Daha iyiyim zaten canım. Bugün çıkcam dışarı bi iki saatliğine olsa da...

En iyisi bi gün birlikte çıkalım canım. Akşam üstü buluşcaz. Sağ olasın.

Olur valla bir gün birlikte takılalım, yoksa ben de ne gezerim ne alış veriş yaparım yalnız olunca

Sesini bile duymak yetiyor naparsınn..nelerle yetinmeyi öğrendik işte sevindim çok iyi olmuşş

Öyle işte züğürt tesellisi ne yapacan

Mehtap 17 mayıs Gel artık gelll . . . Ne oluyyy gell görim kocacımı coook özledimm gel 17 mayıss :-(

Az kalmış kıss sabret biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…