- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Begush: Ozlem boyle bir sey iste naparsin, insan olecegim saniyor ama olemiyor boyle yasamaya devam ediyorsun... Cidden omrumuzden caliyorlar, yapacak bir sey yok cok dusundugum zaman kotu oluyorum bu konulari o yuzden kavusacagimiz gunleri dusunuyorum daha kolay geciyor...
Hilal: Ozellikle aksamlari zorlaniyorum zaten bir de haftasonlari sabahlariMillet orda burda esiyle geziyor zaman harciyor biz ayri gayri gucume gidiyor, hele bu saatler arama saatleri gozum bir telefona gidiyor bir saate vakit geciktikce ve telefon calmadikca umutsuzluga dusuyorum kendimi daha cok yalniz hissediyorum cunku biliyorum ki vakit gec oldugunda safak atmis olacak ama biz konusamamis birbirimizin sesini duyamamis olacagiz :-(
Nilum: Canim sen iyi degilsin, lutfen kendine dikkat et e mi? Eve kapatma kendini, cik gez canim...
canım benim iyiyim sagolasın.kociş işle güçle ugraşıyor,ayakkabı piyasasında pazarlama işine başvurdu birkaç yere,olumlu olur inş.onun dışında degişik sektörlerde de şansı açık şükür degerlendirme aşamasındayız en hayırlısı neresiyse orası olur inş..bazı şeyleri daha ince eleyip sık dokumamız gerekli artık..aylıga baglandıgı zaman da evimizi tutucaz Allahın iziniyle canım.bende işe girmek istiyorum ne zamandır ama düzgün biryer bulamadım bir türlü hayırlısı...öte yandan kayınvalidelerle oturmanın sıkıntıları ayrı tabii.sabrediyorum işte..iyiym yani
Benm de dediğim buydu kızlar cidden her diyene bakmayın araştırmadan asla inanmayın ben haberlere bi gözattım zaten kesin olmadığı çok net, olsa haberlerde bas bas bağırılırrr...Neyse sakin olalım boşverinn
İnşallahh tabi ki ama daha çok sürer bu tartışmalar..ve Raziş de demiş zaten böyle bi şey yok diye açıklama yapılmış hayırlısı olsun
Razişşş sen nasılsın pekiii?? Hayatında güzel gelişmeler olsun inşallahhFacede özellikle bazı fotolarınıza bayıldım, Allah sevginizi hep artırsın, çok yakışıyosunuz maşallahh
gececek tabiki canım üzme kendini bak.ayrıca Hesnama katılıyorum harfien her dedigine..iyi degilsin canım çık gez dolaş duygularına çok fazla kapılmamaya özen göster..Allahtan hayırlısı.Yok canım neden alınayım. Aksine yardımcı yanımda ve yardımcı olduğunuz için iyi hissediyorum kendimi. Alındığım kırıldığım kişi ortada zaten. Üzülmüyorum desem yalan olur, durup dururken gözümden süzülüyor yaşlar. Sanırım her genç kızın başına geliyor böyle şeyler. Birçok kişiden dinledim senin başına gelen şeyin bir benzerini. Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Geçecek bendeki de...
ayy cnm yaa Allah kavustursun zaman su gibi geçsin inş.olsun bak 28 günmüş acemilik.görüşceksiniz.slm herkese ben aranız da yeniyim arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var ve eşimi dün askere yolculadımseneye kalsa 5 ay yapıcakttı ama devlet yaş sınırını düşürünce mecbur kaldı gitmeye ve 15 ay yapıcak günler nasıl geçicek bilmiyorum daha 1 gün oldu (((
Kizlar nasilsiniz? Okuldayim bunaldim ugrayayim dedim, dort bes gundur esimle konusamiyoruz biktim artik askerlikten yaa bitse de gelse
Nilum: Canim sen iyi degilsin, lutfen kendine dikkat et e mi? Eve kapatma kendini, cik gez canim...
Heyyy benim de esim aradi ohhh be uzun uzun konusabildik yasasiiiin....
çok mutluyum eşim aradı az önce uzun konuştuk 28 gün acemilik yapıcakmış
canım benim iyiyim sagolasın.kociş işle güçle ugraşıyor,ayakkabı piyasasında pazarlama işine başvurdu birkaç yere,olumlu olur inş.onun dışında degişik sektörlerde de şansı açık şükür degerlendirme aşamasındayız en hayırlısı neresiyse orası olur inş..bazı şeyleri daha ince eleyip sık dokumamız gerekli artık..aylıga baglandıgı zaman da evimizi tutucaz Allahın iziniyle canım.bende işe girmek istiyorum ne zamandır ama düzgün biryer bulamadım bir türlü hayırlısı...öte yandan kayınvalidelerle oturmanın sıkıntıları ayrı tabii.sabrediyorum işte..iyiym yaniçok sagol canım bu arada iyi dileklerin demek fotolarımıza baktın biliyo musun geçen bende baktım sizinkilereee çokk tatlıı çok güzel bir kızsın canım bahtında kendin gibi olsun inş.MAŞAALLAH sizede kocaman yakışıyosunuz kuzum sizde gerçekten
gececek tabiki canım üzme kendini bak.ayrıca Hesnama katılıyorum harfien her dedigine..iyi degilsin canım çık gez dolaş duygularına çok fazla kapılmamaya özen göster..Allahtan hayırlısı.
ayy cnm yaa Allah kavustursun zaman su gibi geçsin inş.olsun bak 28 günmüş acemilik.görüşceksiniz.
offf biranevvel geçsin inş cnm benimmm.sıkma canını arkadasımm çok az kaldı
Yarın çıkcam inşallah canım. En son o ankara'ya geldiğinde, bi hafta önce çıkmıştım dışarı. Arkadaşımın düğünü var, davetiyesini verecek.
Gözün aydın canım.
Bir haftadır evde misin canım
Kendine işkence etmeyi bırak kuzum, sadece davetiye almaya gitme, arkadaşlarınla muhabbet et, ne bileyim en kötü dolaş dışarılarda vitrinlere bak, zaman öldür... Beynini boşalt
çok mutluyum eşim aradı az önce uzun konuştuk 28 gün acemilik yapıcakmış
Heyyy benim de esim aradi ohhh be uzun uzun konusabildik yasasiiiin....
Hilalcim sagolasin canim icimiz ezilse de bekliyoruz canimiz yansa da dedigin gibi... Az kaldi bizimkiler gelsin o elele dolasanlara nispet yapacagiz
canım benim iyiyim sagolasın.kociş işle güçle ugraşıyor,ayakkabı piyasasında pazarlama işine başvurdu birkaç yere,olumlu olur inş.onun dışında degişik sektörlerde de şansı açık şükür degerlendirme aşamasındayız en hayırlısı neresiyse orası olur inş..bazı şeyleri daha ince eleyip sık dokumamız gerekli artık..aylıga baglandıgı zaman da evimizi tutucaz Allahın iziniyle canım.bende işe girmek istiyorum ne zamandır ama düzgün biryer bulamadım bir türlü hayırlısı...öte yandan kayınvalidelerle oturmanın sıkıntıları ayrı tabii.sabrediyorum işte..iyiym yaniçok sagol canım bu arada iyi dileklerin demek fotolarımıza baktın biliyo musun geçen bende baktım sizinkilereee çokk tatlıı çok güzel bir kızsın canım bahtında kendin gibi olsun inş.MAŞAALLAH sizede kocaman yakışıyosunuz kuzum sizde gerçekten
Şafak İnşallah 106 ...
Herkese hayırlı cumalar .....
Maalesef canım. Bazen 9 günü bile buluyor. Dışarı çıkmak için bir sebebim yok ki... Tek başına da zor oluyor, arkadaşlarım işinde gücünde, herkesin ayrı bir telaşı var. Yarın hem gezer hem de davetiyemi alırım. Çıkmamamın onunla bi ilgisi yok. Bu gece biraz uyuyayım. İyi geceler canımcım...
Aa süper aramış ne güzel sevindim canım, sabrın gitgide artar şimdiden endişelenme, bırak 300 ü 500 ü şu 28 i say işte şimdi :34
Çok sevindim arayabilmesinee..hemen nasıl da neşen geldiiiNispet yapcaz tabii çatlatcaz herkesiii
gececek tabiki canım üzme kendini bak.ayrıca Hesnama katılıyorum harfien her dedigine..iyi degilsin canım çık gez dolaş duygularına çok fazla kapılmamaya özen göster..Allahtan hayırlısı.
Sen de haklısın, arkadaş olmayınca dışarıya biraz zor çıkılıyor ben de öyleyim aslındaSana iyi gezmeler
Sen de haklısın, arkadaş olmayınca dışarıya biraz zor çıkılıyor ben de öyleyim aslındaSana iyi gezmeler
Evet arayabildi sonunda ama kapatırken vedalaşamıyoruz sayelerinde komutan gelince pat diye kapatıyoruz
Olsun buna da şükür konuşabildik ya mutlu oldum
Daha iyiyim zaten canım. Bugün çıkcam dışarı bi iki saatliğine olsa da...
En iyisi bi gün birlikte çıkalım canım. Akşam üstü buluşcaz. Sağ olasın.
Sesini bile duymak yetiyor naparsınn..nelerle yetinmeyi öğrendik iştesevindim çok iyi olmuşş
Mehtap 17 mayısGel artık gelll . . . Ne oluyyy gell görim kocacımı coook özledimm gel 17 mayıss :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?