Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olur valla bir gün birlikte takılalım, yoksa ben de ne gezerim ne alış veriş yaparım yalnız olunca

öyle işte züğürt tesellisi ne yapacan

Az kalmış kıss sabret biraz daha

haftaya bugun yanındayım ama gel bıde bana sor su gıbı gecen gunlerım gecmez oldu bı an

haftaya bugun yanındayım ama gel bıde bana sor su gıbı gecen gunlerım gecmez oldu bı an

şafakta <3 205 <3 olmuş vay bee Hadı şafak doğan güneş seni bekliyoruzzz

Kavuşmaya yakın günler zor geçiyor çünkü psikolojimizi kavuşmaya ayarlıyoruz, bir an evvel buluşalım istiyoruz, şimdi günler sana çoook uzun gelir

kavuşmaya yakın günler zor geçiyor çünkü psikolojimizi kavuşmaya ayarlıyoruz, bir an evvel buluşalım istiyoruz, şimdi günler sana çoook uzun gelir

aynen oyle bıdaha gıdecegımde onceden boyle gun belırlemeyecegım cunku gercekten cok zor oluyor bırden bıre gıdıverecem ozledıgımde :-d :-d :-d

Askerimin ajandasında okudum

Her sabah traşla,
Uygun adım marşla,
12lira maaşla
Biter mi la bu askerlik..

:98:

aynen oyle bıdaha gıdecegımde onceden boyle gun belırlemeyecegım cunku gercekten cok zor oluyor bırden bıre gıdıverecem ozledıgımde :-d :-d :-d

Öyle canım sürpriz olunca daha güzel oluyor, plansız pat diye

Şafak 6 haftaya evde kahvaltı inşallah

Ohhh missss Hayırlısıyla gelsin

359 gün sonra bizde yokuz çok iç açıcı :))))

Ahhh kuzum yaaa doğru diyorsun

öyle diyince insanın morali düzeliyo Hesna abla :)bu arada biz tanşmadık hiç ben begm 24 yşndaydm askermde ankarada =)

canım bızımkı işte bıraz karışık merkeze bı baglı bırlıkte ben kendı bırlıgınden almıyorum evcıle merkeze gonderıyor komutanları sabahtan eger sabah askerı araclar merkeze geldıgınde gelıyor sonra hıc bır turlu gelemez yıne carşambadan falan yapabılırım anca gelıyorum ben komutana soye gıbısınden amannn :-d evcıl falanda ıstemıyorum bıtsın ıstıyorum tek :-( :-( herkez oyle ıstıyor ama olmuyor işte :-(

öyle diyince insanın morali düzeliyo Hesna abla :)bu arada biz tanşmadık hiç ben begm 24 yşndaydm askermde ankarada =)

Düzelsin zaten moralimiz yaa ölüm yok yaa ucunda Allah uçak kazası vermesin bee

Memnun oldum canım, karşılaşıyorduk aslında az çok tanıyoruz birbirimizi Ben de öğretmenim, Ankara'da çalışıyorum ama eşim İstanbul da maalesef

Amin inşallah rabbim sizede nasip etsin bugünleri inşallah

İnşallah canım, çoğu gitti azı kaldı

Evci izni iyi hoş da askeriye işte çok uğraştırıyor, bir de anında karar değiştirebiliyor, biz çok çektik evci iznimizde bile eşimi askeriyeye geri gitmeye zorlamışlardı, birlikte gidip çalışmıştık... Dediğin gibi en iyisi kurtulsunlar bir an evvel

mektubumda yazdım sen orda vatanı bekliyosun ya hani ben seni burda hazırolda bekliyorum diye çok hoşuna gitmiş

İnşallah canım, çoğu gitti azı kaldı

Evet canım plakalardan sonra çok az sıkıştırdı bizi ben kısa dönem yareniyim bir baktık baharın gelmesiyle bu sayılara düşmüşüz inşallah sizinde öyle geçer kısa zamanda kavuşsun herkes sevdigine inşallah

Yarın çıkcam inşallah canım. En son o ankara'ya geldiğinde, bi hafta önce çıkmıştım dışarı. Arkadaşımın düğünü var, davetiyesini verecek.

Gözün aydın canım.

sağol canım inş çabuk geçer vakit evet 3 günü gitti bile 25 gün sonra görücem

mektubumda yazdım sen orda vatanı bekliyosun ya hani ben seni burda hazırolda bekliyorum diye çok hoşuna gitmiş

Hehehe sevinmiştir tabii Çok ihtiyaçları oluyor orada ilgi ve sevgiye...

Amin canım... Ne güzel, kısa dönem olunca daha çabuk geçmiştir, iyi olmuş sizin için... Allah bir daha ayırmasın bu kadar...

sağol canım inş çabuk geçer vakit evet 3 günü gitti bile 25 gün sonra görücem

Benim eşim de 28 gün yaptı, o 28 gün geçmek bilmemişti, dağıtım iznine gelince havalara uçmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…