olur valla bir gün birlikte takılalım, yoksa ben de ne gezerim ne alış veriş yaparım yalnız olunca
öyle işte züğürt tesellisi ne yapacan
Az kalmış kıss sabret biraz daha
haftaya bugun yanındayım ama gel bıde bana sor su gıbı gecen gunlerım gecmez oldu bı an
şafakta <3 205 <3 olmuş vay beeHadı şafak doğan güneş seni bekliyoruzzz
kavuşmaya yakın günler zor geçiyor çünkü psikolojimizi kavuşmaya ayarlıyoruz, bir an evvel buluşalım istiyoruz, şimdi günler sana çoook uzun gelir
aynen oyle bıdaha gıdecegımde onceden boyle gun belırlemeyecegım cunku gercekten cok zor oluyor bırden bıre gıdıverecem ozledıgımde :-d :-d :-d
Şafak 6 haftaya evde kahvaltıinşallah
359 gün sonra bizde yokuz çok iç açıcı :))))
Öyle canım sürpriz olunca daha güzel oluyor, plansız pat diye
Ohhh missssHayırlısıyla gelsin
Ahhh kuzum yaaa doğru diyorsun
Öyle canım sürpriz olunca daha güzel oluyor, plansız pat diye
Ahhh kuzum yaaa doğru diyorsun
öyle diyince insanın morali düzeliyo Hesna abla :)bu arada biz tanşmadık hiç ben begm 24 yşndaydm askermde ankarada =)
Amin inşallahrabbim sizede nasip etsin bugünleri inşallah
canım bızımkı işte bıraz karışık merkeze bı baglı bırlıkte ben kendı bırlıgınden almıyorum evcıle merkeze gonderıyor komutanları sabahtan eger sabah askerı araclar merkeze geldıgınde gelıyor sonra hıc bır turlu gelemez yıne carşambadan falan yapabılırım anca gelıyorum ben komutana soye gıbısınden amannn :-d evcıl falanda ıstemıyorum bıtsın ıstıyorum tek :-( :-( herkez oyle ıstıyor ama olmuyor işte :-(
İnşallah canım, çoğu gitti azı kaldı
Yarın çıkcam inşallah canım. En son o ankara'ya geldiğinde, bi hafta önce çıkmıştım dışarı. Arkadaşımın düğünü var, davetiyesini verecek.
Gözün aydın canım.
sağol canım inş çabuk geçer vakit evet 3 günü gitti bile 25 gün sonra görücem
mektubumda yazdım sen orda vatanı bekliyosun ya hani ben seni burda hazırolda bekliyorum diye çok hoşuna gitmiş
Evet canım plakalardan sonra çok az sıkıştırdı bizi ben kısa dönem yareniyim bir baktık baharın gelmesiyle bu sayılara düşmüşüz inşallah sizinde öyle geçer kısa zamanda kavuşsun herkes sevdigine inşallah
sağol canım inş çabuk geçer vakit evet 3 günü gitti bile 25 gün sonra görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?