Evci izni iyi hoş da askeriye işte çok uğraştırıyor, bir de anında karar değiştirebiliyor, biz çok çektik evci iznimizde bile eşimi askeriyeye geri gitmeye zorlamışlardı, birlikte gidip çalışmıştık... Dediğin gibi en iyisi kurtulsunlar bir an evvel
:-d evet hatırladım kantınde calışmıştınız bıgun dımı bız rahatız yaa sadece ımzaya gıdıyor eşim bızı hiç oyle çagırma falan olmadı
evet canım kantinde çalışmıştıkEşimin bulunduğu yer askeri lise olduğu için çok sıkı, rütbeli de çok olunca onlar da el mahkum çağırmışlardı... Rahat bırakıyorlarsa bol bol evci izin kullanın bence...
evet canım kantinde çalışmıştıkEşimin bulunduğu yer askeri lise olduğu için çok sıkı, rütbeli de çok olunca onlar da el mahkum çağırmışlardı... Rahat bırakıyorlarsa bol bol evci izin kullanın bence...
Amin canım... Ne güzel, kısa dönem olunca daha çabuk geçmiştir, iyi olmuş sizin için... Allah bir daha ayırmasın bu kadar...
Edacım aslında ben düşünemedm acemiliğinde falan hep aman mektup yollama okunuyo aman bişi yollama falan diyodu..geçen hafta doğumgünüydü ben hediyesini burdaken vermştm öyle...o günde kutladm telde ...neyse bu dediki başka arkadaşn da doğmgünü kız arkadşı yapmş dolu şey göndermş dedi bende istiyorm mektupta yolla dedi bende tamam dedm dün sabah erkenden kalktm yaptm öğlen kargoya verdm ptt ile gönder demşti bugün öğlen geçmş eline ...herkes diyo dua etti resmen dio ...limonlu kek ,peynrli börek,damla çiko.kurabiye,tuzlu kurabiye yaptm,çikolata,nescafe,erik,deodorant,kuruyemiş bide mektubu koydm =)
arkadaşlar cep telefonu falan götürülebiliyomu yani sizinkilwerden götüren var mı rahat rahat görüşüp konuşabiliyomusunuz..ben eşim aramadan arayamıyorum askeriyeyi acemi olduğu için heralde..az önce aradı ama ses gelmiyodu sorun vardı sanırım çıldırcam yaa sesini duyamadan kapandı resmen bi daha ne zaman arar kimbilir oofff
:-d ahhh ahhh elımızden geldıkçe canım maddı durun elverdıkçe bılıkım yapmaya calışıyorum şuan ama ınsanın gıttıkçe daha fazla gıdesı gelıyor
sen evleneli 5 sene olmuş canım kaç yaşındasınız eşın geç mı gıttı askere
Amin inşallah canımilk başlar çok zordu canım sonrasında alıştık ama iyice sabırsızlandık kısa uzun gerçekten hasret çok zormuş rabbim kimseye göstermesin birdaha böyle ayrılıklar
arkadaşlar cep telefonu falan götürülebiliyomu yani sizinkilwerden götüren var mı rahat rahat görüşüp konuşabiliyomusunuz..ben eşim aramadan arayamıyorum askeriyeyi acemi olduğu için heralde..az önce aradı ama ses gelmiyodu sorun vardı sanırım çıldırcam yaa sesini duyamadan kapandı resmen bi daha ne zaman arar kimbilir oofff
evet haklısın evli olunca maddi durum biraz zorluyor, ben de gidemiyorum o yüzden, para konusu çoook sıkıntı
Evet geç gitti eşim askere, hep ertelemiştik, okuyordu, 29 yaşımdayım ben 30 uma girecem
Orası öyle kısa da olsa uzun da olsa hasretlik çok zor, bir de asker olunca hasretlik ikiye katlanıyor, sabredemiyor insan ama zaman da geçiyor işte, ömür bitiyor ki zaman mı geçmeyecek
Zaten o aramadan arayamazsın ki canım, ancak askeriyeyi ararsan ona ulaşabilirlerse konuşursun, ustaya gidince ortama bir baksın, hemen cep telefonu sokamaz içeriye zamanla alışır ve telefonla konuşmaya başlarsınız canım
sağolun arkadaşlar evett biraz sabırsızım sanırım daha çok yeni ya ondadır napalım beklicem bi daha aramasını elden ne gelir ki
Orası öyle kısa da olsa uzun da olsa hasretlik çok zor, bir de asker olunca hasretlik ikiye katlanıyor, sabredemiyor insan ama zaman da geçiyor işte, ömür bitiyor ki zaman mı geçmeyecek
derya: Askerlik aniden cikti, yoksa erteletip ilerde kisa donem ya da bedelli dusunuyorduk. Hala okurken tecil hakki bitti, bakaya kaldi ve ne oldugunu anlamadan 3 gun icinde askere gonderdim esimi, ani oldu yani sok olmustum. Evdeki hesaplar carsiya uymuyor iste ne yaparsin...allahtan cocuk yok, yoksa daha zor olurdu benim icin... Maddi acidan da manevi acidan da...
ne kadar hızlı gitmiş öyle:18: çok güzel yapmışsın ama ben sanırım yiyecek gönderemem. bozulur diye korkuyorum
Evet canım plakalardan sonra çok az sıkıştırdı bizi ben kısa dönem yareniyim bir baktık baharın gelmesiyle bu sayılara düşmüşüz inşallah sizinde öyle geçer kısa zamanda kavuşsun herkes sevdigine inşallah
Kızlar anneler gününde sevgilisi olanlar yani benim gibi :) Sevgilinizin annesini arıcakmısınız ya da hediye falan aldınız mı
senin askerin nerdeydi canım ? ankaraya 1 günde gitti inşallah gönderdiğim zaman gider hep böyle adam maksimum 2 gün demşti ama ulaştı dün burda herkesin başının etini yedm gitti mi gitcek mi diye ben düşünürken askeriyedekiler yemişte bitirmşler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?