Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:-d evet hatırladım kantınde calışmıştınız bıgun dımı bız rahatız yaa sadece ımzaya gıdıyor eşim bızı hiç oyle çagırma falan olmadı

:-d evet hatırladım kantınde calışmıştınız bıgun dımı bız rahatız yaa sadece ımzaya gıdıyor eşim bızı hiç oyle çagırma falan olmadı

Evet canım kantinde çalışmıştık Eşimin bulunduğu yer askeri lise olduğu için çok sıkı, rütbeli de çok olunca onlar da el mahkum çağırmışlardı... Rahat bırakıyorlarsa bol bol evci izin kullanın bence...

:-d ahhh ahhh elımızden geldıkçe canım maddı durun elverdıkçe bılıkım yapmaya calışıyorum şuan ama ınsanın gıttıkçe daha fazla gıdesı gelıyor

sen evleneli 5 sene olmuş canım kaç yaşındasınız eşın geç mı gıttı askere

Amin canım... Ne güzel, kısa dönem olunca daha çabuk geçmiştir, iyi olmuş sizin için... Allah bir daha ayırmasın bu kadar...

Amin inşallah canımilk başlar çok zordu canım sonrasında alıştık ama iyice sabırsızlandık kısa uzun gerçekten hasret çok zormuş rabbim kimseye göstermesin birdaha böyle ayrılıklar

arkadaşlar cep telefonu falan götürülebiliyomu yani sizinkilwerden götüren var mı rahat rahat görüşüp konuşabiliyomusunuz..ben eşim aramadan arayamıyorum askeriyeyi acemi olduğu için heralde..az önce aradı ama ses gelmiyodu sorun vardı sanırım çıldırcam yaa sesini duyamadan kapandı resmen bi daha ne zaman arar kimbilir oofff

ne kadar hızlı gitmiş öyle:18: çok güzel yapmışsın ama ben sanırım yiyecek gönderemem. bozulur diye korkuyorum

merhaba canım ben derya boyle yapma canım cocugun var ılk başlarda boyle sabısız olursan hiç bıtmez askerlık arar bırdaha en kısa ve musaıt oldugunda benım eşim 1 aylık ustadayken aldı telefonu mesaj 3g telefonda falan her turlu goruşuyoruz. Akşamdan akşama acıyor bazen musaıtse telefonu saklaması gerekmıyorsa gunduzlerıde acıyor evli dıye baya goz yuman komutanlar ver hele sızın cocugunun oldugunuda bılırlerse ıyı komutanlar var inşallah usta yerı sana yakına düşer canım

:-d ahhh ahhh elımızden geldıkçe canım maddı durun elverdıkçe bılıkım yapmaya calışıyorum şuan ama ınsanın gıttıkçe daha fazla gıdesı gelıyor

Evet haklısın evli olunca maddi durum biraz zorluyor, ben de gidemiyorum o yüzden, para konusu çoook sıkıntı

sen evleneli 5 sene olmuş canım kaç yaşındasınız eşın geç mı gıttı askere

Evet geç gitti eşim askere, hep ertelemiştik, okuyordu, 29 yaşımdayım ben 30 uma girecem

Amin inşallah canımilk başlar çok zordu canım sonrasında alıştık ama iyice sabırsızlandık kısa uzun gerçekten hasret çok zormuş rabbim kimseye göstermesin birdaha böyle ayrılıklar

Orası öyle kısa da olsa uzun da olsa hasretlik çok zor, bir de asker olunca hasretlik ikiye katlanıyor, sabredemiyor insan ama zaman da geçiyor işte, ömür bitiyor ki zaman mı geçmeyecek

Zaten o aramadan arayamazsın ki canım, ancak askeriyeyi ararsan ona ulaşabilirlerse konuşursun, ustaya gidince ortama bir baksın, hemen cep telefonu sokamaz içeriye zamanla alışır ve telefonla konuşmaya başlarsınız canım

sağolun arkadaşlar evett biraz sabırsızım sanırım daha çok yeni ya ondadır napalım beklicem bi daha aramasını elden ne gelir ki

borc falan yokta ben bılıkım yapmak ıstıyorum canım gelınce zorlanmamak ıcın ama işte gıdıyorum yınede cok hele yaz geldı daha fena

Hımm baya yaşın varmış canım cocuk falan varmı

ertelenmış aslında kısa donem neden yapmadınız canım

sağolun arkadaşlar evett biraz sabırsızım sanırım daha çok yeni ya ondadır napalım beklicem bi daha aramasını elden ne gelir ki

ılk başları su gıbı gecer benım oyle oldu ama inankı fazla dusunme bıtecek demekten başka care yok benım 205 ben daha bu aralar zorlandıgım kadar gecmiş gunlerde hiç zorlanmadım ınankı bılmıyorum neden ama 200 bıtmek bılmedı ama ınşallah hepımızınkı su gıbı gecıp bıtecek benıde cuma gunu yanına gıdecegım ya o yuzden bu kadar vakıt durmuş gıbı hıssedıyorum belkıde

Derya: Askerlik aniden cikti, yoksa erteletip ilerde kisa donem ya da bedelli dusunuyorduk. Hala okurken tecil hakki bitti, bakaya kaldi ve ne oldugunu anlamadan 3 gun icinde askere gonderdim esimi, ani oldu yani sok olmustum. Evdeki hesaplar carsiya uymuyor iste ne yaparsin...Allahtan cocuk yok, yoksa daha zor olurdu benim icin... Maddi acidan da manevi acidan da...

Orası öyle kısa da olsa uzun da olsa hasretlik çok zor, bir de asker olunca hasretlik ikiye katlanıyor, sabredemiyor insan ama zaman da geçiyor işte, ömür bitiyor ki zaman mı geçmeyecek

Evet canım ömür bitiyor orada herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doguşunu engelleyemezlerDedigimiz gibi 1Gün Gelecek 1Gün kalacak

:-d demekkı tek benım başıma gelmemiş canım bızde 15 gun içinde falan gonderdık eşimi erteletıp kısa donem yapmayı planlıyorduk o yuzden evlendık falan anamm bız işlemlerı yapamadan eşimin yeri belli olmuş sonradan cocuk falan yokken gıtsın gelsın dedık bızde

ne kadar hızlı gitmiş öyle:18: çok güzel yapmışsın ama ben sanırım yiyecek gönderemem. bozulur diye korkuyorum

senin askerin nerdeydi canım ? ankaraya 1 günde gitti inşallah gönderdiğim zaman gider hep böyle adam maksimum 2 gün demşti ama ulaştı dün burda herkesin başının etini yedm gitti mi gitcek mi diye ben düşünürken askeriyedekiler yemişte bitirmşler :)

Kızlar anneler gününde sevgilisi olanlar yani benim gibi :) Sevgilinizin annesini arıcakmısınız ya da hediye falan aldınız mı

Ah biri kısa dönem dedikçe hala üzülüyorummmm..biz askerimle kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı, feleğe bak, öyle canımız sıkılmıştı ki anlatamam her kısa dönem evine dönerken hala askerimin de benm de içimiz acıyorrr ama hayırlısı tabi..yapcak bi şey yok..

Kızlar anneler gününde sevgilisi olanlar yani benim gibi :) Sevgilinizin annesini arıcakmısınız ya da hediye falan aldınız mı

Ben tabi ki arayacağım tatlım ama hediyeye bugün bakıcam, bütçem sınırlı biraz eğer uygun bi şey bulursam alıcam yollucam, malum yaza para lazım bütçe kısıtlı azcık

Erzurum canım. sanmıyorum oraya 1 günde gitsin :/ olmadı bozulmayacak şeyler yollamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…