- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Erzurum canım. sanmıyorum oraya 1 günde gitsin :/ olmadı bozulmayacak şeyler yollamak lazım
haziranın sonlarında plakalara düşmek
Aaa Erzurum muuu..ben de Zafer uniyi ord okurken gitmistim yanina hey gidi gunlerr..hic bilmedigiz yerlere gittik sevgi ugruna..ama o da cok geldi bilmedigi yerlerw sagolsun mesela Ankara mesela Istanbul ne sansli ya :))))
Nasil geçti mehtabin canikomm anlat bakiimm??
Ohhh ne guzel :)) gicik oluyom kisa donemlere keh keh ama ben seni gecmisi.m ki
Ohhh ne guzel :)) gicik oluyom kisa donemlere keh keh ama ben seni gecmisi.m ki
Güzeldi aşk tazeledik.yanımdayken hiç gitmemiş gibi hissettim. sanırım döndüklerinde de sanki hiç askere gitmemişler gibi olacak. gezmeye devam ediyorum ama İstanbul'dayım şuan. =))) ben de gitmek isterdim Erzurum'a ama evci çıkma olayı sanırım sıkıntılı olacak.
evet yaa hep diyorum Allah uzun dönemlere sabır versin diye. Çok zor gerçekten. çekilecek çile değil.
şafağın mucize gibi zaten yaa. bi an önce sıfırlansa keşke
Anlıyorum canım ama gıcık olma bize herşeyde vardır bir hayır elbet inşallah son ayrı geçirdiginiz günler olur bunlar
askerim aradı ilk kez kapatma dedm gitme dedim((
askerim aradı ilk kez kapatma dedm gitme dedim((
Sevindim güzel geçmesine canımm..ya dönünce ben bi süre her an gitcek gibi hissedecem sanrım ya da hiç gelmemiş gibi, çünkü biz gene ayrı şehirlerde olcaz, ama tabi bunun bi on katı daha çok görüşürüz
Sağol yaa evet cidden çok zor oluyor, şafağım şu an çok güzel ama onu buraya getirene ben neler çektimmm
Yok kız yok şaka, gıcık olmuyom sizeÖyle ya biz de öyle düşündük buymuş hayırlısı napalım..azalttık şükür zaten..hayırlısıyla bitsin de..Allah hepimize sabır versin
Noldu ki canım, sen yine fazla taktın şu kargo işine şu an sadece askerliği düşün diyorum sana ya bu kadar zor bi dönemi daha da burnundan getirme begüü kızacam haaaa
gittiğinden beri ilk mi aradı canım nerede yapıyo acemiliğinde mi daha..çok zor oluyo ya teli kapatırken
yok cnm biz ustadayız ankarada...ne bilim uzun uzun konşmak istedim sanki ...
hımm anladım canım sen nerde oturuyosun uzakmısınız çok..evet biz dün 8 dk ya yakın konuştuk uzun saydım yanii biz daha acemilikte 3. günümüz olduğu için böle oluyo
Yok kız yok şaka, gıcık olmuyom sizeÖyle ya biz de öyle düşündük buymuş hayırlısı napalım..azalttık şükür zaten..hayırlısıyla bitsin de..Allah hepimize sabır versin
Benimde bugün üçüncü günü ilk iki gün az da olsa aramıştı ama bugün hala aramadı kızlaaar sizce arar mı daha geç saatlerde
yok be canım takmadm ama kapatmak istemedm ya
ya ben kızamıyorum ona orda diye dün beni üzdü aslında ama kızamadım 2. aradığında anlamıştı hatasını zaten..ne bilim normalde çok trip yaparım ama şimdilerde yapamıyorum..kıyamıyorum üzmeye
Amin canım inşallah Az kalmış sizinde çokşükür bitirmenin sinyallerini veriyorsun rabbim sabrınızı artırsın son zamanlar azıcık sabırsızlık oluyor olmuyor degil ama geçiyor çokşükür geçmeye günler bitmeye mahkum
fırsat bulursa ararda cnm yatak başı içtima varsa genelde 9 da oluyodu bizim arayamaz
Benimde bugün üçüncü günü ilk iki gün az da olsa aramıştı ama bugün hala aramadı kızlaaar sizce arar mı daha geç saatlerde
Valla belli olmaz acemilik bu, benmki acemilikte gece 12 de bile aramıştı bi kaç kez yani..ama aramasa da dert etme su an sabretmen lazım, o da tatil de değil ki orda fırsatı olsa direk arar hiç kafanı yorma
Dün aradığında söylemişti daha eğitimleri başlamamış pazartesi başlayackmış sanırım ama aradgında çok konuşmayo sıra bekliyolar diyo o kadar çok merak ediyorum kisizin acemilik neresiydi canım
Sağolll nehircim nilcim :)) ya bi zamanlar ayrılık topiği açmştım ve sen de yazmıştın hatırlıyorum hey gidi günler ne günler geldi geçti bunlar da geçecekkk...
Allah hepimize sabr verin, son 1 haftan senin de maşallah ya ama zor geçer haliyle de olsun ne kadar zor geçebilir kii vakit göbek atma vaktidirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?