Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erzurum canım. sanmıyorum oraya 1 günde gitsin :/ olmadı bozulmayacak şeyler yollamak lazım

Aaa Erzurum muuu..ben de Zafer uniyi ord okurken gitmistim yanina hey gidi gunlerr..hic bilmedigiz yerlere gittik sevgi ugruna..ama o da cok geldi bilmedigi yerlerw sagolsun mesela Ankara mesela Istanbul ne sansli ya :))))

Nasil geçti mehtabin canikomm anlat bakiimm??

haziranın sonlarında plakalara düşmek

Ohhh ne guzel :)) gicik oluyom kisa donemlere keh keh ama ben seni gecmisi.m ki

Son düzenleme:

Güzeldi aşk tazeledik. yanımdayken hiç gitmemiş gibi hissettim. sanırım döndüklerinde de sanki hiç askere gitmemişler gibi olacak. gezmeye devam ediyorum ama İstanbul'dayım şuan. =))) ben de gitmek isterdim Erzurum'a ama evci çıkma olayı sanırım sıkıntılı olacak.

evet yaa hep diyorum Allah uzun dönemlere sabır versin diye. Çok zor gerçekten. çekilecek çile değil.

şafağın mucize gibi zaten yaa. bi an önce sıfırlansa keşke

Sevindim güzel geçmesine canımm..ya dönünce ben bi süre her an gitcek gibi hissedecem sanrım ya da hiç gelmemiş gibi, çünkü biz gene ayrı şehirlerde olcaz, ama tabi bunun bi on katı daha çok görüşürüz

Sağol yaa evet cidden çok zor oluyor, şafağım şu an çok güzel ama onu buraya getirene ben neler çektimmm

Anlıyorum canım ama gıcık olma bize herşeyde vardır bir hayır elbet inşallah son ayrı geçirdiginiz günler olur bunlar

Yok kız yok şaka, gıcık olmuyom size Öyle ya biz de öyle düşündük buymuş hayırlısı napalım..azalttık şükür zaten..hayırlısıyla bitsin de..Allah hepimize sabır versin

askerim aradı ilk kez kapatma dedm gitme dedim ((

Noldu ki canım, sen yine fazla taktın şu kargo işine şu an sadece askerliği düşün diyorum sana ya bu kadar zor bi dönemi daha da burnundan getirme begüü kızacam haaaa

yok be canım takmadm ama kapatmak istemedm ya

ya ben kızamıyorum ona orda diye dün beni üzdü aslında ama kızamadım 2. aradığında anlamıştı hatasını zaten..ne bilim normalde çok trip yaparım ama şimdilerde yapamıyorum..kıyamıyorum üzmeye

yok cnm biz ustadayız ankarada...ne bilim uzun uzun konşmak istedim sanki ...

hımm anladım canım sen nerde oturuyosun uzakmısınız çok..evet biz dün 8 dk ya yakın konuştuk uzun saydım yanii biz daha acemilikte 3. günümüz olduğu için böle oluyo

hımm anladım canım sen nerde oturuyosun uzakmısınız çok..evet biz dün 8 dk ya yakın konuştuk uzun saydım yanii biz daha acemilikte 3. günümüz olduğu için böle oluyo

en zor günlerin ...hiç unutmuyorum sorular soruodumda ne çok soru soruosn diye kızmştı sonra bende sormamştm hep o içtimalar yüzünden konşamıyodk ama 1-2 dk da olsa yetiyodu ..ben istanbuldayım ankarada ya ...zaman geçsin biraz görcem gitmeye daha yeni gitti ustaya 12 gün falan oldu...

ilk günler sürü gibi aynı anda hareket ettikleri için pek takma kafana bi 15 gün sonra rahatlıyolar sonra tören oluyo zaten 30. gün ben gitmştm çok güzeldi...bizde 10 dk konuşnca bana 10 saat gibi geliyo ankesörlüde 1 saat konşuyoruz diyen arkadaşlara çok özeniyorm biz konşamadk hiç öyle :)

Yok kız yok şaka, gıcık olmuyom size Öyle ya biz de öyle düşündük buymuş hayırlısı napalım..azalttık şükür zaten..hayırlısıyla bitsin de..Allah hepimize sabır versin

Amin canım inşallah Az kalmış sizinde çokşükür bitirmenin sinyallerini veriyorsunrabbim sabrınızı artırsın son zamanlar azıcık sabırsızlık oluyor olmuyor degil ama geçiyor çokşükür geçmeye günler bitmeye mahkum

Son düzenleme:
Benimde bugün üçüncü günü ilk iki gün az da olsa aramıştı ama bugün hala aramadı kızlaaar sizce arar mı daha geç saatlerde

yok be canım takmadm ama kapatmak istemedm ya

Oyy kızz konuşmak istemen normal tabi de en azından çarsısı açılana dek sabretmek zorundasın canım , napsın o da elinde olsa konulur ama hep denettelerdir şu an..

Yapmaman en güzeli valla dayanabildiğin kadar öyle devam et en güzelliii...

Sağolll nehircim nilcim :)) ya bi zamanlar ayrılık topiği açmştım ve sen de yazmıştın hatırlıyorum hey gidi günler ne günler geldi geçti bunlar da geçecekkk...
Allah hepimize sabr verin, son 1 haftan senin de maşallah ya ama zor geçer haliyle de olsun ne kadar zor geçebilir kii vakit göbek atma vaktidirr

fırsat bulursa ararda cnm yatak başı içtima varsa genelde 9 da oluyodu bizim arayamaz

Dün aradığında söylemişti daha eğitimleri başlamamış pazartesi başlayackmış sanırım ama aradgında çok konuşmayo sıra bekliyolar diyo o kadar çok merak ediyorum ki sizin acemilik neresiydi canım

Benimde bugün üçüncü günü ilk iki gün az da olsa aramıştı ama bugün hala aramadı kızlaaar sizce arar mı daha geç saatlerde

Valla belli olmaz acemilik bu, benmki acemilikte gece 12 de bile aramıştı bi kaç kez yani..ama aramasa da dert etme su an sabretmen lazım, o da tatil de değil ki orda fırsatı olsa direk arar hiç kafanı yorma

Valla belli olmaz acemilik bu, benmki acemilikte gece 12 de bile aramıştı bi kaç kez yani..ama aramasa da dert etme su an sabretmen lazım, o da tatil de değil ki orda fırsatı olsa direk arar hiç kafanı yorma

Ah ah sabır işte sadece sabır ama o kadar zor ki sabretmeeeek İlk günler diye böyle oluyo sanırım zamanla alışmayı umut ediyorum sizin çok az kalmış nasıl geçti gitti günlerr :)

aynen cnm sırada oluyo bazen çok kişi var diye de böyle canımlı cicimli konuşamıyolar bunuda sakın yanlış anlama..haklısın merak edilmez mi ben bile 101 gün oldu alışamadm ...zonguldaktı cnm...

şimdi aşı falan olcaklar,,heryere sürü gibi gidiolardı diyodm azck konşalm yok diyodu gidio herkes ayrılamam o yüzden bi kaç gün sık dişini...zor oluyo ama maalesf acemiliğin ilk günleri biraz alışılmıyo ...yeminden sonra hele daha rahat edersnz çarşıda olur

Rabbim birdaha öyle günler göstermesin canım maşallah iyisin çokşükür iyi gördüm seni bazı şeyler hep şu askerlik psikolojileri işte çabucak bitsede herkes kurtulsa kısaltsalar şu askerligidebiraz sabırsızlık var artık bitsin istiyor insan ama zor geçmiyor şuan heyecanlı ve yerinde duramama sendromunu yaşıyorum canımrabbim hepinize göstersin bugünleri kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…