Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi ben arasam ulaşabilir miyim acaba bi sesini duymak istiyorumm Seninki telefon götürebildi mi canım ustalığa

şimdi ben arasam ulaşabilir miyim acaba bi sesini duymak istiyorumm Seninki telefon götürebildi mi canım ustalığa

geri dönüşümlü numara varsa ararsın ...asker çıkarsa adını soyadını bölüğünü söylersnde hemen bulurlarmı bilmiyorm...götürdü ama şu an kullanamıolar ustalar kullanıyomş şu an onlar kullanamıyolar

Ankesörlüden aradığı için farklı numaralar oluyo hep ama internetten askeriyenin numarsını falan aldm bölüğünün kodu falan da var ama ulaşamam diye korkuyorum arayamıyorum

Ah ah sabır işte sadece sabır ama o kadar zor ki sabretmeeeek İlk günler diye böyle oluyo sanırım zamanla alışmayı umut ediyorum sizin çok az kalmış nasıl geçti gitti günlerr :)

Ah nası geçti gel bana sorrrr... inişli çıkışlı ağlaya zırlaya geçti işte..ama bizim karşılıklı sabrımız tükenmişti bi dönem o yüzden çok zorlandık, boşverdik falan, şu an iyiyz şükür hayallerle yaşıyoruz ama öyle ya da böyle geçiyo yaa..

Amin canım amin çok sağol, çok zordu gerçekten, ben bi daha böyle günler gelmicek sanıyordum ama iyiyim şükür Allah yaşatmasın bi daha askerlik çok zor gerçekten, şu an Zaferim de çok iyi, ben az bi umutsuzuğa düşsem beni teselli ediyo..çok şükür..
Sendromun normal ama şafağın mükemmelll

Canım sıkboğaz etme zcık sabırlı ol ilk günler bence, onu da zora sokma sadece bekle

Canım daha çok yeni bulamazlar onu nası bulsunlar..tanımıyorlardır daha birbirlerini..

Evet haklısın daha ilk günleri zor durumda kalmasın belki arayamıyodur haftasonları da eğitim oluyo mu acemilikte.

Evet haklısın daha ilk günleri zor durumda kalmasın belki arayamıyodur haftasonları da eğitim oluyo mu acemilikte.

Çok meraktayım ama yapacak hiç bişey yok haklısınız nasıl arayayım daha bir iki gün sabretmem lazım

Aynen öyledir sakin oll..canım belli olmuyor net bi şey söylenemez yani bazen haftasonu da çıkarmayabilirler yni, yakında bütün durumlara alışırsın üzülme şimdiden, sadece sabırlı ol biraz başka şeylerle uğraş..o orda eğitiminde işinde gücünde ve buna mecbur, keyfinden aramamazlık etmiyor yani, ferah tut içini canım.

Ben zaten okulum dolayısıyla ondan ayrı bi şehirdeyim ama evindeyken durum farklıydı bu bambaşka bişeymiş her aklıma geldiğinde ağlamaya başlıyorum sanki sesini duyunca herşeyi unutuyorum gibi geliyo bütün gün bekliyorum iki dakika arıyo o iki dakika nasıl geçiyo anlamıyorum bile Allah sabır versin hepimize bir an önce kavuştursun inşallah

Çok şükür canım iyi olmana iyi olmanıza çok sevindimartık askerlerimiz teselli ediyor dimi bu son günlerde bizdede durum aynı artık şaşkınlıktan teselli ediyoruz birbirimizi:26:Allahım yaşatmasın askerligi birdaha canım Aminçok teşekkürederim sende çabucak 6 sayısına gel son bir hafta kalması inanılmaz heyecanmış şimdi böyle anlatmak istemiyorum nisbet yapar gibi

kızlaaaaaaaaaar ben geldimkiiiiiiiiii, kimler özlemiş bakalım güzin ablasını

sizinle fırsat bulup paylaşamadığım ilk heyecan resimlerimizi paylaşmak istedim. Tabi cadı görümcem bizi sarılırken çekemediği için canım sıkıldı ama olsun

ama resimlerimi nedense bir türlü yükleyemedim hata veriooo

Tuğğbiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk seni çook özlediiimm
Yükle o resimlerii meraklaa bekliyorum

Ah canım benm emin ol burda herkes seni çok iyi anlıyo hepimiz yaşadık aynı duyguları, ben 460 saymadım ama ben de 320 saydım, astek uzun benmkisi, ve buralara kadar getirdim şafağı, ğek çok gözyaşı pek çok hüzün pek çok da umut dolu bu şafaklar..siz de bulursunuz bi yolunu katlanmanın, haklısın bz de hep ayrı şehirlerdeydik ama bu tabi ki bambaşka bir duygu, Allah sabrını da veriyor korkma

Aynen öyle bizde de durum valla, şeker bal kaymak modundayız Allahım bozmasın aramızı sizin de bizim de, kimsenin de, zaten yeternce zor çünkü her şey..
Amin canım amin bi an önce hepimiz görelim tek rakamları, yok kız nenispetiii..hakettin sen heyecanı coşkuyuuu kendi kendine inmedi ya o şafakk

canım bence de sen bugün arama o şekil ararsan bide askeriyeyi falan korkar acil bişi mi oldu diye ...sabretmekten başka çaremiz yok

Allah hepinizi bir an önce kavuştursun tek rakamı bırakın şu 1 ay geçsede yemin töreninde görsem diye dua ediyorum hrp

ben pazar günü arıcakken kv aradı napıosun aklıma geldin bi arıyım dedim dedi iyiyim falan filan öyle konştk =)

Bn de özledim yavrucmmm yazmıştım zaten
Yükle çabukk ben de beklemedeyimm..büyük mü geldi acaba boyutları??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…