aynen cnm sırada oluyo bazen çok kişi var diye de böyle canımlı cicimli konuşamıyolar bunuda sakın yanlış anlama..haklısın merak edilmez mi ben bile 101 gün oldu alışamadm ...zonguldaktı cnm...
şimdi aşı falan olcaklar,,heryere sürü gibi gidiolardı diyodm azck konşalm yok diyodu gidio herkes ayrılamam o yüzden bi kaç gün sık dişini...zor oluyo ama maalesf acemiliğin ilk günleri biraz alışılmıyo ...yeminden sonra hele daha rahat edersnz çarşıda olur
şimdi ben arasam ulaşabilir miyim acaba bi sesini duymak istiyorummSeninki telefon götürebildi mi canım ustalığa
geri dönüşümlü numara varsa ararsın ...asker çıkarsa adını soyadını bölüğünü söylersnde hemen bulurlarmı bilmiyorm...götürdü ama şu an kullanamıolar ustalar kullanıyomş şu an onlar kullanamıyolar
Ah ah sabır işte sadece sabır ama o kadar zor ki sabretmeeeekİlk günler diye böyle oluyo sanırım zamanla alışmayı umut ediyorum sizin çok az kalmış nasıl geçti gitti günlerr :)
Rabbim birdaha öyle günler göstermesin canımmaşallah iyisin çokşükür iyi gördüm seni bazı şeyler hep şu askerlik psikolojileri işte çabucak bitsede herkes kurtulsa kısaltsalar şu askerligide biraz sabırsızlık var artık bitsin istiyor insan ama zor geçmiyor şuan heyecanlı ve yerinde duramama sendromunu yaşıyorum canım rabbim hepinize göstersin bugünleri kısa zamanda inşallah
şimdi ben arasam ulaşabilir miyim acaba bi sesini duymak istiyorummSeninki telefon götürebildi mi canım ustalığa
geri dönüşümlü numara varsa ararsın ...asker çıkarsa adını soyadını bölüğünü söylersnde hemen bulurlarmı bilmiyorm...götürdü ama şu an kullanamıolar ustalar kullanıyomş şu an onlar kullanamıyolar
Ah nası geçti gel bana sorrrr...inişli çıkışlı ağlaya zırlaya geçti işte..ama bizim karşılıklı sabrımız tükenmişti bi dönem o yüzden çok zorlandık, boşverdik falan, şu an iyiyz şükür hayallerle yaşıyoruz ama öyle ya da böyle geçiyo yaa..
Amin canım amin çok sağol, çok zordu gerçekten, ben bi daha böyle günler gelmicek sanıyordum ama iyiyim şükürAllah yaşatmasın bi daha askerlik çok zor gerçekten, şu an Zaferim de çok iyi, ben az bi umutsuzuğa düşsem beni teselli ediyo..çok şükür..
Sendromun normal ama şafağın mükemmelll
Canım sıkboğaz etme zcık sabırlı ol ilk günler bence, onu da zora sokma sadece bekle
Canım daha çok yeni bulamazlar onu nası bulsunlar..tanımıyorlardır daha birbirlerini..
Evet haklısın daha ilk günleri zor durumda kalmasın belki arayamıyodur haftasonları da eğitim oluyo mu acemilikte.
Çok meraktayım ama yapacak hiç bişey yok haklısınız nasıl arayayım daha bir iki gün sabretmem lazım
Aynen öyledir sakin oll..canım belli olmuyor net bi şey söylenemez yani bazen haftasonu da çıkarmayabilirler yni, yakında bütün durumlara alışırsın üzülme şimdiden, sadece sabırlı ol biraz başka şeylerle uğraş..o orda eğitiminde işinde gücünde ve buna mecbur, keyfinden aramamazlık etmiyor yani, ferah tut içini canım.
Amin canım amin çok sağol, çok zordu gerçekten, ben bi daha böyle günler gelmicek sanıyordum ama iyiyim şükürAllah yaşatmasın bi daha askerlik çok zor gerçekten, şu an Zaferim de çok iyi, ben az bi umutsuzuğa düşsem beni teselli ediyo..çok şükür..
Sendromun normal ama şafağın mükemmelll
kızlaaaaaaaaaar ben geldimkiiiiiiiiii, kimler özlemiş bakalım güzin ablasını
sizinle fırsat bulup paylaşamadığım ilk heyecan resimlerimizi paylaşmak istedim. Tabi cadı görümcem bizi sarılırken çekemediği için canım sıkıldı ama olsun
ama resimlerimi nedense bir türlü yükleyemedim hata veriooo
Ben zaten okulum dolayısıyla ondan ayrı bi şehirdeyim ama evindeyken durum farklıydı bu bambaşka bişeymiş her aklıma geldiğinde ağlamaya başlıyorum sanki sesini duyunca herşeyi unutuyorum gibi geliyo bütün gün bekliyorum iki dakika arıyo o iki dakika nasıl geçiyo anlamıyorum bileAllah sabır versin hepimize bir an önce kavuştursun inşallah
Çok şükür canım iyi olmana iyi olmanıza çok sevindimartık askerlerimiz teselli ediyor dimi bu son günlerde bizdede durum aynı artık şaşkınlıktan teselli ediyoruz birbirimizi:26:Allahım yaşatmasın askerligi birdaha canım Amin çok teşekkürederim sende çabucak 6 sayısına gel son bir hafta kalması inanılmaz heyecanmış şimdi böyle anlatmak istemiyorum nisbet yapar gibi
Ah canım benm emin ol burda herkes seni çok iyi anlıyo hepimiz yaşadık aynı duyguları, ben 460 saymadım ama ben de 320 saydım, astek uzun benmkisi, ve buralara kadar getirdim şafağı, ğek çok gözyaşı pek çok hüzün pek çok da umut dolu bu şafaklar..siz de bulursunuz bi yolunu katlanmanın, haklısın bz de hep ayrı şehirlerdeydik ama bu tabi ki bambaşka bir duygu, Allah sabrını da veriyor korkma
Aynen öyle bizde de durum valla, şeker bal kaymak modundayızAllahım bozmasın aramızı sizin de bizim de, kimsenin de, zaten yeternce zor çünkü her şey..
Amin canım amin bi an önce hepimiz görelim tek rakamları, yok kız nenispetiii..hakettin sen heyecanı coşkuyuuu kendi kendine inmedi ya o şafakk
Tuğğbiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk seni çook özlediiimm
Yükle o resimlerii meraklaa bekliyorum
kızlaaaaaaaaaar ben geldimkiiiiiiiiii, kimler özlemiş bakalım güzin ablasını
sizinle fırsat bulup paylaşamadığım ilk heyecan resimlerimizi paylaşmak istedim. Tabi cadı görümcem bizi sarılırken çekemediği için canım sıkıldı ama olsun
ama resimlerimi nedense bir türlü yükleyemedim hata veriooo
ben pazar günü arıcakken kv aradı napıosun aklıma geldin bi arıyım dedim dedi iyiyim falan filan öyle konştk =)
Allah hepinizi bir an önce kavuştursun tek rakamı bırakın şu 1 ay geçsede yemin töreninde görsem diye dua ediyorum hrp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?