Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benm hiç mehtabım yok artık tek meselem şafakla o yüzdenn gemeli o tek rakamlarrrr..6 ay olcak hiç görüşmeyelii

Bir an önce sevdiğine kavuşursun inşallah canım beniim o kdar günü geçirmişsin bunlarda geçer elbet nasıl bir özlem olduğunu çok iyi tahmn edebiliyorum Rabbim bir daha böyle ayrılıklar yaşatmasın hiçbirimize

boyutları büyük gelmiş olabilir ama sen malum sitede görebilirsin oraya yükledim şimdi
esin sen diğer sitede bende ekli deilsin cnmm

Ben hemencik baktımmmm anam ne güzel kızzz sonunda yanyanasınızz Allah ayırmasın bi dahaaa

Son düzenleme:
kızz tubaa anlatsana nasıl oldu hürgeneral naptı o an nasıldı ? sivile alıştı mı

Amiinn canımm siz evlenmeden gelcek Zaferim de inşallahh hayırlısıylaa..ayy havaalanında karşılamam diyo yaa harika bi şey harikaa

gerçekten çok farklı duygular cnm, kısa zaman sonra sende yaşayacaksın tabiki inş... Bu onu havalaanından son karşılamamdı artık inş Allah bir daha onu benden ayrı yollara koymasın

gerçekten çok farklı duygular cnm, kısa zaman sonra sende yaşayacaksın tabiki inş... Bu onu havalaanından son karşılamamdı artık inş Allah bir daha onu benden ayrı yollara koymasın

Amin canım amin bi daha berbaer her yeree ne gerek var ayrı gayrı bee yeterr

kızz tubaa anlatsana nasıl oldu hürgeneral naptı o an nasıldı ? sivile alıştı mı

cnm ben zaten yeneri Allah'a şükür nasıl gönderdiysem askere öyle de geri aldım... Ama tabiki sivil hayata alışma döneme oluyor... Aşkımın şu an aklında olan tek şey bir an önce işe başlayıp yuvamızı kurmak olduğu için, sivil hayat askeri hayat ayrımını pek yapma zamanı olmuo geldiği günün akşamı netten iş başvuruları yapmaya başladı yavrum... Herkes bu ne hız diyor ama o olması gereken bu diyor

Havaalanına ilk geldiğimizde ben hemen cadı görümcemin eline fotoğraf makinasını verdim dedim ki herkesi abinle sarılırken tek tek çek en son ben sarılcam, bizi de çek... Ama tabiki sarılma anımızın resmini yakalayamadı ayrı konu Neyse geldi havaalanına o kapıdan çıktığını gördüğümde zaten benim gözlerim doldu, onun da gözleri doluydu... Önce annesine babasına sarıldı ama bakışları hep benim üzerimdeydi, en son bana sarıldı ve seni çok özledim gülüm dedi bende ona hoşgeldin gönlümün sultanı, hoşgeldin ömrüm, bitti artık dedim

sonra arabaya bindik ve eve doğru yol almaya başladık... gelir gelmez direksiyona oturdu, kız kardeşi yine kıskançlıklarına başladı ve yenere hep sarıldı öptü ama ben bunları normal karşılıyorum zaten çünkü kızın yaşı da küçük ve sonuçta abisi o da özlüyor tabi... Sonra yener eve gidene kadar bana hep dikiz aynasından baktı, ben tam onun arkasında oturuyordum bir ara elimi tutmak için elini arkaya doğru uzattı ama kız kardeşi görüp ona uzattığını zannetti yenerın elını tuttu bende hiç tepki vermedim yener anlayınca elini çekti, suratı düştü

gerisini de daha önce anlatmıştım aslında begüş ama sen yoktun

okudum tatlım bizimde düğün vardı 2 gün evde değildim valla...allah bi daha ayrılık göstermesn tubacımmm allah mutlu mesut yuvanızı kurmayı nasip etsin

ay ne güzel yaaaaa.... darısı başımıza.. boşver dönsün dünya. sevdiğin geldi ya.. ohhh

Tubikim kuzum kurban olurum ben size yaa, maaşallah 41 kere değil 41 milyar kere. Yüzünüzdeki mutluluğun derinden olduğu o kadar belli ki. Aşkınız daim olsun.

sağolun arkadaşlar evett biraz sabırsızım sanırım daha çok yeni ya ondadır napalım beklicem bi daha aramasını elden ne gelir ki

Sabretmek en büyük ilaç asker yolu beklemede, sabretmeyince olmuyor....

Evet canım ömür bitiyor orada herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doguşunu engelleyemezlerDedigimiz gibi 1Gün Gelecek 1Gün kalacak

Aynen öyle canım... Tek çare zaman...

İyi yapmışsınız, askerlik her şeye engel, çocuk, ev, iş kurma her şeye engel... Hayat eşim askerden geldikten sonra başlayacak bizde...

Kızma canım alttan almaya çalış, zaten bir süre sonra hasretinden pamuk dede olacak Hiç üzmemeye kırmamaya başlayacak, çünkü anlayacak ki uzaktayken kalp kırmanın trip yapmanın hiç bir anlamı yok

:92: 11.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…90 iboebru….

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…101 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...101 esraa42...

....102 nesliiiiiiiiii...

…103 Brrk…

...103 OZGEGURUR...

...104 dilara1331

...105 kelebekd ...

…105 Kayra95...

…105 buket1811…

...173 tugbaoguzhan

....195 chidoshimedo....

...195 GRGR...

...195 mayamaya11

...195 BerlD...

...195 svsaskim...

...195 kmleomer...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

... 204 ED2006...

...226 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...284 xxIpekxx...

... 284 destinyeda...

...285 depresiffpolyanna...

...286 nesilll...

...288 karamanlier...

...288 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...358 pekmez_akilli...

...358 ilithya...

...358 zeynepesin...

...358 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

ay ne güzel yaaaaa.... darısı başımıza.. boşver dönsün dünya. sevdiğin geldi ya.. ohhh

saol cnm... darısı başınıza

Tubikim kuzum kurban olurum ben size yaa, maaşallah 41 kere değil 41 milyar kere. Yüzünüzdeki mutluluğun derinden olduğu o kadar belli ki. Aşkınız daim olsun.

nilüm çok saol yavrum, ben de seni yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…