Bn de özledim yavrucmmm yazmıştım zaten
Yğkle çabukk ben de beklemedeyimm..büyük mü geldi acaba boyutları??
Benm hiç mehtabım yok artık tek meselem şafakla o yüzdenn gemeli o tek rakamlarrrr..6 ay olcak hiç görüşmeyelii
boyutları büyük gelmiş olabilir ama sen malum sitede görebilirsin oraya yükledim şimdi
esin sen diğer sitede bende ekli deilsin cnmm
boyutları büyük gelmiş olabilir ama sen malum sitede görebilirsin oraya yükledim şimdi
esin sen diğer sitede bende ekli deilsin cnmm
boyutları büyük geldiği için yüklemiyormuş ancak 1 tanesini küçültüp yükleyebildim, havaalanında karşılamam
Eki Görüntüle 708359
Ben hemencik baktımmmmanam ne güzel kızzz onunda yanyanasınızz Allah ayırmasın bi dahaaa
41778960980955847363636 kere maşallahh Rabbim bi daha ayırmasın sizi... çok yakışıosunuz Askerlik yaramış ikinizede =)
Ne sitesiii ooooo ?
saolun kızlar darısı artık hepinizin başına inş
Amiinn canımm siz evlenmeden gelcek Zaferim de inşallahh hayırlısıylaa..ayy havaalanında karşılamam diyo yaa harika bi şey harikaa
gerçekten çok farklı duygular cnm, kısa zaman sonra sende yaşayacaksın tabiki inş... Bu onu havalaanından son karşılamamdı artık inş Allah bir daha onu benden ayrı yollara koymasın
kızz tubaa anlatsana nasıl oldu hürgeneral naptı o an nasıldı ? sivile alıştı mı
cnm ben zaten yeneri Allah'a şükür nasıl gönderdiysem askere öyle de geri aldım... Ama tabiki sivil hayata alışma döneme oluyor... Aşkımın şu an aklında olan tek şey bir an önce işe başlayıp yuvamızı kurmak olduğu için, sivil hayat askeri hayat ayrımını pek yapma zamanı olmuogeldiği günün akşamı netten iş başvuruları yapmaya başladı yavrum... Herkes bu ne hız diyor ama o olması gereken bu diyor
Havaalanına ilk geldiğimizde ben hemen cadı görümcemin eline fotoğraf makinasını verdim dedim ki herkesi abinle sarılırken tek tek çek en son ben sarılcam, bizi de çek... Ama tabiki sarılma anımızın resmini yakalayamadı ayrı konuNeyse geldi havaalanına o kapıdan çıktığını gördüğümde zaten benim gözlerim doldu, onun da gözleri doluydu... Önce annesine babasına sarıldı ama bakışları hep benim üzerimdeydi, en son bana sarıldı ve seni çok özledim gülüm dedi bende ona hoşgeldin gönlümün sultanı, hoşgeldin ömrüm, bitti artık dedim
sonra arabaya bindik ve eve doğru yol almaya başladık... gelir gelmez direksiyona oturdu, kız kardeşi yine kıskançlıklarına başladı ve yenere hep sarıldı öptü ama ben bunları normal karşılıyorum zaten çünkü kızın yaşı da küçük ve sonuçta abisi o da özlüyor tabi... Sonra yener eve gidene kadar bana hep dikiz aynasından baktı, ben tam onun arkasında oturuyordum bir ara elimi tutmak için elini arkaya doğru uzattı ama kız kardeşi görüp ona uzattığını zannetti yenerın elını tuttu bende hiç tepki vermedimyener anlayınca elini çekti, suratı düştü
gerisini de daha önce anlatmıştım aslında begüş ama sen yoktun
Amin canım amin bi daha berbaer her yeree ne gerek var ayrı gayrı bee yeterr
okudum tatlım bizimde düğün vardı 2 gün evde değildim valla...allah bi daha ayrılık göstermesn tubacımmm allah mutlu mesut yuvanızı kurmayı nasip etsin
cnm ben zaten yeneri Allah'a şükür nasıl gönderdiysem askere öyle de geri aldım... Ama tabiki sivil hayata alışma döneme oluyor... Aşkımın şu an aklında olan tek şey bir an önce işe başlayıp yuvamızı kurmak olduğu için, sivil hayat askeri hayat ayrımını pek yapma zamanı olmuogeldiği günün akşamı netten iş başvuruları yapmaya başladı yavrum... Herkes bu ne hız diyor ama o olması gereken bu diyor
Havaalanına ilk geldiğimizde ben hemen cadı görümcemin eline fotoğraf makinasını verdim dedim ki herkesi abinle sarılırken tek tek çek en son ben sarılcam, bizi de çek... Ama tabiki sarılma anımızın resmini yakalayamadı ayrı konuNeyse geldi havaalanına o kapıdan çıktığını gördüğümde zaten benim gözlerim doldu, onun da gözleri doluydu... Önce annesine babasına sarıldı ama bakışları hep benim üzerimdeydi, en son bana sarıldı ve seni çok özledim gülüm dedi bende ona hoşgeldin gönlümün sultanı, hoşgeldin ömrüm, bitti artık dedim
sonra arabaya bindik ve eve doğru yol almaya başladık... gelir gelmez direksiyona oturdu, kız kardeşi yine kıskançlıklarına başladı ve yenere hep sarıldı öptü ama ben bunları normal karşılıyorum zaten çünkü kızın yaşı da küçük ve sonuçta abisi o da özlüyor tabi... Sonra yener eve gidene kadar bana hep dikiz aynasından baktı, ben tam onun arkasında oturuyordum bir ara elimi tutmak için elini arkaya doğru uzattı ama kız kardeşi görüp ona uzattığını zannetti yenerın elını tuttu bende hiç tepki vermedimyener anlayınca elini çekti, suratı düştü
gerisini de daha önce anlatmıştım aslında begüş ama sen yoktun
sağolun arkadaşlar evett biraz sabırsızım sanırım daha çok yeni ya ondadır napalım beklicem bi daha aramasını elden ne gelir ki
Evet canım ömür bitiyor orada herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doguşunu engelleyemezlerDedigimiz gibi 1Gün Gelecek 1Gün kalacak
:-d demekkı tek benım başıma gelmemiş canım bızde 15 gun içinde falan gonderdık eşimi erteletıp kısa donem yapmayı planlıyorduk o yuzden evlendık falan anamm bız işlemlerı yapamadan eşimin yeri belli olmuş sonradan cocuk falan yokken gıtsın gelsın dedık bızde
ya ben kızamıyorum ona orda diye dün beni üzdü aslında ama kızamadım 2. aradığında anlamıştı hatasını zaten..ne bilim normalde çok trip yaparım ama şimdilerde yapamıyorum..kıyamıyorum üzmeye
ay ne güzel yaaaaa....darısı başımıza.. boşver dönsün dünya. sevdiğin geldi ya.. ohhh
Tubikim kuzum kurban olurum ben size yaa, maaşallah 41 kere değil 41 milyar kere. Yüzünüzdeki mutluluğun derinden olduğu o kadar belli ki. Aşkınız daim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?