Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy çok hoş ya darısı düğüne kalan heyecanlar orda devam edecek, sarılırken de orda çekinin foto artık Tubik Ayrıca kardeşine elini uzatmış sanmış ya koptumm tabi canım kardeşi yani ben de abimi kimselere vermem dermişim sadece kıyas yapmam kıskançlık yapmam ya o kesin, o mutlu olsun yeter kiiii..neden bu kıskançlıklar hiç de anlamamm boşver sizz mutluluğunuza bakınn

Bugün şafakkk 47.bugün şafak "Mardin"..benden sevdiğimi alan hatta çalan Mardin!!!

Şafak 47

Bu da benim haritam..karalayarak tüketeceğim haritam.

ne kadar sevindim şuan anlatamam. öyle ya da böyle askerliğin bi şekilde bittiğinin canlı kanıtısın benim için =))) hiç ayrılmayın e mi

senin de tuba gibi güzel haberlerini dört gözle bekliyorum kendim kavuşmuşçasına sevindim valla =))

Mobil oldugum icin ozelden msj atamadim hesnam ins. Gorursun mesajimi benim safak gene degisti 20 agustosta teskere alacagiz diye biliyorduk ama omer hesap yapmis 18 agustosta aliyormusuz tezkereyi.benim safagi Duzeltirsen cok sevinirim tatlim sana zahmet :)

YANI KIZLAR BIZ IKI HANELILERE DUSTUKKKK HOSGELDIN 98 CABUCAK BITMEN DILEGI ILE

Amin inşallah canım rabbim huzurumuzu artırsın inşallah

senin de tuba gibi güzel haberlerini dört gözle bekliyorum kendim kavuşmuşçasına sevindim valla =))

Ayy inşallahh yadecimm inşallahh..
Paylaşacam tabi kiii hemen sizinlee

Ayyy bana da olmuştu oo çok iyii oluyor şafağın kendiliğinden düşmesi de miiii tebrikler o zamannn plakalara az kaldıı

Amin inşallah canım rabbim huzurumuzu artırsın inşallah

Aminnnn

11/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...duygum = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Askerimin oldugu yer görünce duygulandım şimdi alıcam askerimi az kaldı inşallah Safranbolu sendenHayırlı olsun plakalar canım

Teşekkür ederim tatlım, duygulanırsın tabii ki, ama bak az kaldı, hem de çok az kaldı gelecek ve bir daha hiç gitmeyecek

Aynen valla canim cokk super oluyor omer ilk soyledigi zaman inanmiyorum yalan soyleme dedi baya bi ugrasti beni inandirmak icin. Bende en kisa zaman da plaka saycam burda canim :) :)

sağol canım inşallah hepimizin bitsin geçsin...Ankarada canım...ustadayız biz ama bu sefer daha çok özledik daha da yeni gitti sayılır 15 gün oldu

Anladim canim zaman la alisirsiniz ilk baslar ve sonlar cok zor oluyor emin ol bundan. Yeride guzelmis ins. Rahattir. Allah kavustursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…