- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
cnm ben zaten yeneri Allah'a şükür nasıl gönderdiysem askere öyle de geri aldım... Ama tabiki sivil hayata alışma döneme oluyor... Aşkımın şu an aklında olan tek şey bir an önce işe başlayıp yuvamızı kurmak olduğu için, sivil hayat askeri hayat ayrımını pek yapma zamanı olmuogeldiği günün akşamı netten iş başvuruları yapmaya başladı yavrum... Herkes bu ne hız diyor ama o olması gereken bu diyor
Havaalanına ilk geldiğimizde ben hemen cadı görümcemin eline fotoğraf makinasını verdim dedim ki herkesi abinle sarılırken tek tek çek en son ben sarılcam, bizi de çek... Ama tabiki sarılma anımızın resmini yakalayamadı ayrı konuNeyse geldi havaalanına o kapıdan çıktığını gördüğümde zaten benim gözlerim doldu, onun da gözleri doluydu... Önce annesine babasına sarıldı ama bakışları hep benim üzerimdeydi, en son bana sarıldı ve seni çok özledim gülüm dedi bende ona hoşgeldin gönlümün sultanı, hoşgeldin ömrüm, bitti artık dedim
sonra arabaya bindik ve eve doğru yol almaya başladık... gelir gelmez direksiyona oturdu, kız kardeşi yine kıskançlıklarına başladı ve yenere hep sarıldı öptü ama ben bunları normal karşılıyorum zaten çünkü kızın yaşı da küçük ve sonuçta abisi o da özlüyor tabi... Sonra yener eve gidene kadar bana hep dikiz aynasından baktı, ben tam onun arkasında oturuyordum bir ara elimi tutmak için elini arkaya doğru uzattı ama kız kardeşi görüp ona uzattığını zannetti yenerın elını tuttu bende hiç tepki vermedimyener anlayınca elini çekti, suratı düştü
gerisini de daha önce anlatmıştım aslında begüş ama sen yoktun
cnm ben zaten yeneri Allah'a şükür nasıl gönderdiysem askere öyle de geri aldım... Ama tabiki sivil hayata alışma döneme oluyor... Aşkımın şu an aklında olan tek şey bir an önce işe başlayıp yuvamızı kurmak olduğu için, sivil hayat askeri hayat ayrımını pek yapma zamanı olmuogeldiği günün akşamı netten iş başvuruları yapmaya başladı yavrum... Herkes bu ne hız diyor ama o olması gereken bu diyor
Havaalanına ilk geldiğimizde ben hemen cadı görümcemin eline fotoğraf makinasını verdim dedim ki herkesi abinle sarılırken tek tek çek en son ben sarılcam, bizi de çek... Ama tabiki sarılma anımızın resmini yakalayamadı ayrı konuNeyse geldi havaalanına o kapıdan çıktığını gördüğümde zaten benim gözlerim doldu, onun da gözleri doluydu... Önce annesine babasına sarıldı ama bakışları hep benim üzerimdeydi, en son bana sarıldı ve seni çok özledim gülüm dedi bende ona hoşgeldin gönlümün sultanı, hoşgeldin ömrüm, bitti artık dedim
sonra arabaya bindik ve eve doğru yol almaya başladık... gelir gelmez direksiyona oturdu, kız kardeşi yine kıskançlıklarına başladı ve yenere hep sarıldı öptü ama ben bunları normal karşılıyorum zaten çünkü kızın yaşı da küçük ve sonuçta abisi o da özlüyor tabi... Sonra yener eve gidene kadar bana hep dikiz aynasından baktı, ben tam onun arkasında oturuyordum bir ara elimi tutmak için elini arkaya doğru uzattı ama kız kardeşi görüp ona uzattığını zannetti yenerın elını tuttu bende hiç tepki vermedimyener anlayınca elini çekti, suratı düştü
gerisini de daha önce anlatmıştım aslında begüş ama sen yoktun
Ayy çok hoş ya darısı düğüne kalan heyecanlar orda devam edecek, sarılırken de orda çekinin foto artık TubikAyrıca kardeşine elini uzatmış sanmış ya koptumm tabi canım kardeşi yani ben de abimi kimselere vermem dermişim sadece kıyas yapmam kıskançlık yapmam ya o kesin, o mutlu olsun yeter kiiii..neden bu kıskançlıklar hiç de anlamamm boşver sizz mutluluğunuza bakınn
Aynen öyle bizde de durum valla, şeker bal kaymak modundayızAllahım bozmasın aramızı sizin de bizim de, kimsenin de, zaten yeternce zor çünkü her şey..
Amin canım amin bi an önce hepimiz görelim tek rakamları, yok kız nenispetiii..hakettin sen heyecanı coşkuyuuu kendi kendine inmedi ya o şafakk
boyutları büyük geldiği için yüklemiyormuş ancak 1 tanesini küçültüp yükleyebildim, havaalanında karşılamam
Eki Görüntüle 708359
senin de tuba gibi güzel haberlerini dört gözle bekliyorumkendim kavuşmuşçasına sevindim valla =))
Mobil oldugum icin ozelden msj atamadim hesnam ins. Gorursun mesajimi benim safak gene degisti 20 agustosta teskere alacagiz diye biliyorduk ama omer hesap yapmis 18 agustosta aliyormusuz tezkereyi.benim safagi Duzeltirsen cok sevinirim tatlim sana zahmet :)
YANI KIZLAR BIZ IKI HANELILERE DUSTUKKKK HOSGELDIN 98 CABUCAK BITMEN DILEGI ILE
Amin inşallah canım rabbim huzurumuzu artırsın inşallah
ŞAFAK 78
KARABÜK' E SELAM, YOLA DEVAM
Askerimin oldugu yer görünce duygulandım şimdi alıcam askerimi az kaldı inşallah Safranbolu sendenHayırlı olsun plakalar canım
ŞAFAK 78
KARABÜK' E SELAM, YOLA DEVAM
Atarsa 358 ,358 gün sonra bizde burda değiliz :)
Insallah su gibi gecer zaman canin ilk gunler zor oluyor. Nerde gorev yapiyor askerin
Ayy inşallahh yadecimm inşallahh..
Paylaşacam tabi kiii hemen sizinlee
Ayyy bana da olmuştu oo çok iyii oluyor şafağın kendiliğinden düşmesi de miiiitebrikler o zamannn plakalara az kaldıı
Aminnnn
sağol canım inşallah hepimizin bitsin geçsin...Ankarada canım...ustadayız biz ama bu sefer daha çok özledik daha da yeni gitti sayılır 15 gün oldu
Anladim canim zaman la alisirsiniz ilk baslar ve sonlar cok zor oluyor emin ol bundan. Yeride guzelmis ins. Rahattir. Allah kavustursun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?