Sen ne zaman plakalara geldin canim gorunce sasirdim valla ama cok sevindim. :) :) insallah bende bi an once plaka safagi attiririm burda
Aynen valla canim cokk super oluyor omer ilk soyledigi zaman inanmiyorum yalan soyleme dedi baya bi ugrasti beni inandirmak icin. Bende en kisa zaman da plaka saycam burda canim :) :)
Teşekkür ederim tatlım, duygulanırsın tabii ki, ama bak az kaldı, hem de çok az kaldı gelecek ve bir daha hiç gitmeyecek
Kızlar bu ankesörlü telefonda şifreli kart ne demek oluyobenimki aramadı da hala bugün ikinci gün bugün sabah annesini aramış beni aramasını söylemiş merak etmeyeyim diye kartım yok şifresiz kart alacam arayacam demiş ne demek ki o şifresiz kart ??
şifreli kart her aradğnda şifreyi giriyo canım...şifresizde direkt numarayı çeviriyo ...
Begus çok saol bebeğim ya :) İşte ondan alacakmış arayacakmış bugün ikinci gün oldu arayamadığııçok istiyorum sesini duymayı ama sabır en azndan ailesinden haberini aldm iyiymiş alışmya başlamışş
tatlım yavaş yavaş alışıyolar zaten biz alışamazken onlar orda yeni bi ortama adapte olmaya çalışıyolar seni çok iyi anlıyorum ama azcık daha sabredersn yavaş yavaş oturur zaten o da arar fırsat buldukça bnde her aramadığında kafama takıyorum ama arıyo diyo çok younduk falan bil ki fırsat olsun direkt arıyolar ,,arayamadklarında ya fırsat yoktur ya da çok yorgundur kuyruk falan vardır...çok seven burda sevdiğine değer verenler genelde arıyolar ya ...
siz söz nişan falan var mı ben seni pek tanımıyorum aslında ne kadardır birlktesnz? askeriyede kartlar genelde daha ucuz oluyo ben de şifreliden alıyorum 100 dk 10 lira o da idare ediyo ama geri dönüşümlü bulunca bizimki ondan çaldırıyo ben arıyorum şebek diyorum hep çağrı hep çağrı :))
Begus çok saol bebeğim ya :) İşte ondan alacakmış arayacakmış bugün ikinci gün oldu arayamadığııçok istiyorum sesini duymayı ama sabır en azndan ailesinden haberini aldm iyiymiş alışmya başlamışş
tatlım yavaş yavaş alışıyolar zaten biz alışamazken onlar orda yeni bi ortama adapte olmaya çalışıyolar seni çok iyi anlıyorum ama azcık daha sabredersn yavaş yavaş oturur zaten o da arar fırsat buldukça bnde her aramadığında kafama takıyorum ama arıyo diyo çok younduk falan bil ki fırsat olsun direkt arıyolar ,,arayamadklarında ya fırsat yoktur ya da çok yorgundur kuyruk falan vardır...çok seven burda sevdiğine değer verenler genelde arıyolar ya ...
siz söz nişan falan var mı ben seni pek tanımıyorum aslında ne kadardır birlktesnz? askeriyede kartlar genelde daha ucuz oluyo ben de şifreliden alıyorum 100 dk 10 lira o da idare ediyo ama geri dönüşümlü bulunca bizimki ondan çaldırıyo ben arıyorum şebek diyorum hep çağrı hep çağrı :))
Senin isim neydi canımm???
Alışacak merak etme sen de o da alışcaksınız, hiç kolay bi dönem degil ama alısılıyor yani başka çare olmayınca, ama daha kolaylıklar beklenmedik görüşmeler falan çıkar karşınıza güzel olur..yani düşünüp durma çok fazla
He biz de yapardık onu saatlere kontor mu dayanırgeri aramalıları öğrenmiştik acemilikte onları kullanıyorduk..sonra benim faturayı ödüyoduk şu an cep telefonu rahat bizim şükür..
Sen napıyon bakim begüü?? ne var ne yok cadı gelinn
İlk bir ayı geçse bizimde telefon kullancak inşallah ama ilk günler zaman zor geçiyoİyi olmaya çalışıyoruz bir şekilde iyi olduğunu öğreniyorum ya şükür Allahım diyorum şükür :) ya canlarım ben bu profil ismini nasıl değiştireceem bilinmiyo olarak kaldııı
İlk günler çok sabır istiyor haklısın çok zor olmalı şu an sana canım..iyi olması şu an her şeye değer..
Bu arada şifreli kart aslında şu açıdan güvenli oluyomuş bi sonraki gelen o ankisörlüyü kullanan arama kaydından aranan noya ulaşamıyomuş, yani aradığı numarayı hafızaya almamış oluyo telefon...biz hep şifreli kullanırdık
Ya onu sanırım yönetime mesaj atacaksın başka türlü bilmiyorum ben
İlk günler çok sabır istiyor haklısın çok zor olmalı şu an sana canım..iyi olması şu an her şeye değer..
Bu arada şifreli kart aslında şu açıdan güvenli oluyomuş bi sonraki gelen o ankisörlüyü kullanan arama kaydından aranan noya ulaşamıyomuş, yani aradığı numarayı hafızaya almamış oluyo telefon...biz hep şifreli kullanırdık
Ya onu sanırım yönetime mesaj atacaksın başka türlü bilmiyorum ben
iyiyim bebeğim ya nolsun hilalim asker yolu bekliyoruz bazen derbeder oluyorummm bi an ankaraya ışınlanmak istiyorum bazende kendi halimde =) sen napıyosunnn ?
Ben de aynı canikom bildiğin gibi bugün dinlenmece, biraz alışveriş yaptım sonra da uzandım kaldımfilm falan izliyorum evde..spora gitcektim ona da üşendim arada isyan etsek de sonuç aynı sakin olak derim ben
Ben de aynı canikom bildiğin gibi bugün dinlenmece, biraz alışveriş yaptım sonra da uzandım kaldımfilm falan izliyorum evde..spora gitcektim ona da üşendim arada isyan etsek de sonuç aynı sakin olak derim ben
Hilal sen bitirmişsin be canım ne kalmış şurda :) Begüş ile benim yolumuz uzun daha çoook çoook sabır lazıımm bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?