Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ohh çok da uzak sayılmaz kız görecen yakında isim neydi seninn??
Ya hep derim zaten 300-500 boşverelim bi dahaki görcemiz günü sayalm diye..

hahahah bırak cadııı şaka bi yana da biliyom tabi canım iyi ediyon boşver zorlama kendini hiç bi şeye, yarın ararsın sadece seninki de sevinir tabiii işine gelir aranız iyi olsun ister

21 Yaşındayım tatlım adm serap trakyalıyım ama üniversite dolayısı ile zonguldakta yaşıyorum :)
iyi kötü geçireceğiz haklısım başka yolu yok ama hayatımızın en güzel anlarını çalıyo bu askerlik gezip tozmak varken ayrı kalıyoruzz
Şafağımızz bir gün elbet doğan güneş olacak o gün bizim günümüzz olacaak :)

Hilal sen bitirmişsin be canım ne kalmış şurda :) Begüş ile benim yolumuz uzun daha çoook çoook sabır lazıımm bize

Bitiyor evet az kaldı ama gel de bana sorrr sanki asır var halaaa...
Sabırdan başka çare yok valla yaa ah ahhh

Aynen bazen isyeeeaaannn bazen de amannn buna da şükür

Evet canıım göreceğim günü sayıyorum tabiki ismim serap diğer yorumda yazmıstm görmedin sanırımm :) Bir de 7 temmuzda dağıtım iznne gelecekmiş oh oh :) Ama arasa daha bi rahat olucam iki gündür yookk

valla içimden gelmiyo yani yarın arıcam bi tek o da bahanesi var ..Zafer napıyo şafak sıkıştırıo sizide :)

Canım araarr daha gideli 3 gün olmuş çocuk yattığı yatagın örtüsünü düzgün yapmayı öğreniyo daha
Memnun oldum Serapcım ben de Hilal, 22 yaşındayımi yeni mezunum ben de

valla içimden gelmiyo yani yarın arıcam bi tek o da bahanesi var ..Zafer napıyo şafak sıkıştırıo sizide :)

İçinden gelmedikçe aramazsın canım sen de mecbur değilsin, saygını eksik etmeyip böyle gerekeni yaparsn sadece her şey karşılıklı
Zafer de iyi ya sorma artık sıkışcaz gitgide , bugün atıştık biraz zaten.. ama napalım buna da alışığız

içinden gelmiyosa arama beguss annesinin sana tavrı nasıl ki soğuk mu konuşuyo yoksa sevecen mi seni sevdiğini belli ediyo mu yani

bilmiyorum ki ya bi topic açtım bir derdim varda istersen bi oku :)

ya aslında iyi mesela böyle arayıp hal hatır soruyolar falan ben aramasam bile ama kadın oğluna aşırı düşkün o olunca dünyası değişiyo bide şöyle bişi var bana karşı aslında iyi bi tek kimse kimseyi kendi annesi kendi çocuğu gibi sevemez dedi yüzüme açıkça...beni seviyo mu sevmiyo mu ben çözemiyorum oğluna tapıyo da yani benimle ilgili hislerini inan ki bilmiyorum ama ben negatif enerji alıyorum gözümün önünde hep benmm oğlm benm oğlmmm bitanecik oğlmmm diye haykırışları geldikçe içimi sıkıntılar basıyo ...

hayırdır canım ya inşallah önemli bi sorun yoktur

Canım bizde erkek arkadaşımın annesiyle çok iyiyz Allah bozmasın.. o da oğluna çok düşkün hani bir gün görmese ölürüm diylerden ama benm yanımda kesinlikle öyle şeyler yapmıyo ben senin topiğini okudum dün tatlım annesinin de gözüne sokarak yapması senin canını sıkmış bende olsam bende kızarım ama çok şükür bizimki öyle değil her anne oğlunu sever ama evlendikten sonra sana sorun çıkartmaz umarım bebeğiiimm

hayırdır canım ya inşallah önemli bi sorun yoktur

Amannn saçmasapan şeylerden ya önemli bi' şey değil ama kırdı biraz benii..bakalım beklemedeyim şu an canım sıkkın az

Aynen öyle haber alıyosun ya şükret yani..
O da iyiymiş aslında sen üniyi bitirirsin o gelmiş olur falan ne güzel..
Ben hukuk mezunuyum canım stajyerim şu anda da işte, uğraşıyoz ya ama bu dönemin böyle zor olacağını cidden bilemezdim ya, resmen kafamı hiç bi şeye veremedim ben bu sene, eskiden meslekle ilgili ne planlarım vardı her şeyin önüne geçti, hayatı durduran saçma bi dönem yani

anladım bebeğim ya erkekler işte ya ne diyim :)

inşallah canım ya ya aslında normalde yapmazdıda heralde askerde diye falan mı bilmiyorum bir iki lafıda öyle dokundu kanıma hakkmzda hayrlısı diyorum hiç sevmesede hiç aramazlar sormazlar heralde ne bilim diyorum ya çözemiyorm şu anda ...

Aynen canım canını sıkma sen boşver düzelir umarım zamanla annesi sonuçta atsan atılmaaz satsan satılmaz

Aynen canım canını sıkma sen boşver düzelir umarım zamanla annesi sonuçta atsan atılmaaz satsan satılmaz

ama işte paylaşamamakta kötü ...ilerde bize kötü yansırsa o daha da kötü ...kadındaki imaj şu benm oğlum o gelcekte gitcekte o bu evin insanı gibi...sanki ben elinden alcam gibi hep imalar var... ama işte ciddi anlamda kadın beni seviyomu sevmiyo mu yada kabullenemiyo mu bilmiyorm ...yaşayıp görcez artk :) ben biraz geri çektm kendimi böylesi daha iyi olcak galiba ...

Anladım tatlımm..Benimkinin annesi şimdi benm oğlm ama evlennce benm olmycak diyo..seninki tek çocuk sanırımm bizim bir tanıdıgımızda vardı senin bu durum kaynanası her seyde sorun cıkarıyodu oğlunu geliniyle paylaşamıyodu ama sevgilin aranızdaki dengeyi sağlarsa hiç birşey olmaz merak etme

İyidir bitanem, senden?
Sürekli takip ediyorum sizi canım; ama pek yazmıyorum. Böyle iyi olduğunuzu bilmek bana da iyi geliyor.

Serap, hayırlı teskereler diliyorum sana...

Begüm, merhaba canım.

selam nilücüm,,açtığın topiğini bende takip ediyorum ...nasılsın napıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…