Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bence sorun senle ilgili değil, yni annesi gelin adayı olarak potansiyel tehlike gibi görüyo ve sevse sevse bile kabullenmesi zamanla olacak gibi...yani çok saçma bi kıyas olduğunu o da anlar bence bi gün ve en önemlisi hep söylüyorum iş Burak da bitiyo..

İyidir bitanem, senden?
Sürekli takip ediyorum sizi canım; ama pek yazmıyorum. Böyle iyi olduğunuzu bilmek bana da iyi geliyor.

Serap, hayırlı teskereler diliyorum sana...

Begüm, merhaba canım.

Selamm Nilüü..ben de senin başlığı takipteyim canım ama hakkında hayırlısı olsun, kabullenemiyosun bazı şeyleri ama son söyledikleri biraz da olsa belki etkiledi seni bilmiyorum canım benm, ayrılık da kolay değil ve sen de çok kararlı değilsin en iyisi birazcık akışına bırakmak sanırım..
Biz iyiyiz gende iste bugün az limoniyiz ama çok dert değil..

konuşmalarda ben hiç bişeye karışmam fikrmi söylerim sadece diyo,,ev olarak oğlum yakın olsun diyo gidip göriyim diyo ,,mutluluğmz için herkesin çenesini kapaması lazım ya da valla biz kapattırcaz başka çaremiz yok :) inşallah cnm ya o farkında o annesi sonçta ayrı bi bağ var ben sevgilisi bizim aramzdaki bağ daha farklı bunu anneside anlasa zaten böyle saçma sapan şeylere gerek olmıcak aslında kendiside bi evin bi oğluyla evlnmş ama idrak edemiyo çok düşkün işte...belki ilerde durulur ne diyim

İnşallah herşey istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun tatlımm :) Bu arada hala içimde kaldı askerliğin kısaldığı ile ilgili yazdığım yazıda seni kızdırmştım biraz beni affettin mi

aynen canım bende böyle düşünüyorum ya o da gerekni yapcak anneye anne gibi eşe eş gibi herkese gereken alakayı gösterck ...inşallah cnm ya hepmz musmutlu aileler kurarz

İnşallah herşey istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun tatlımm :) Bu arada hala içimde kaldı askerliğin kısaldığı ile ilgili yazdığım yazıda seni kızdırmştım biraz beni affettin mi

affedilcek bi durum yok ki saçmalama..sadece çok emin yazmışssn düştü diye nasıl bu kadar emin yazıyo diye düşündüm sende tam okumamşsn boşver olur böyle şeyler askerlik görünce hepimizde heycan artıyo :)

keşke düşse keşke ama hiç sanmıyorum

Bende sanmıyorum ama bakalım canıım inşallah beklentilerimizin tersi çıkar :) :)

İlk günlerdeki kararlılığımı kaybettim canım. Ayrılık değil de ayrılığa alışmak çok daha zor. O kararı almaktan daha önemliymiş devam ettirmek. Okudum canım, öyleymiş bugün maalesef. Canı orda bir şeye mi sıkıldı acaba?

Öyle tabi ki çok zor ayrılık, hisler bitmeden..
Ya bilmiyorumm ama kırgınım baya şu an, aklı başına gelir umarım bugünden uzayınca çok daha gıcık oluyo

Sıkıcı bir cumartesinden selam kızlar

Nasılsınız :44:

uf askerim diyo gel beni kaçır dedm kaçırırsam şafak üstüne şafak eklenir ona hiç dayanamayız =)

Üzüldüm canım, düzelir de boşu boşuna kırılıyor kalpler.

Öyle canım yaa..hiçç gerek yoktu şimdi ama napalım

Sıkıcı bir cumartesinden selam kızlar
Nasılsınız :44:

Selammm..Ben çok iyi sayılmamm ama idare ediyoz napalımm sen nasılsın Hesna ablacım ??

uf askerim diyo gel beni kaçır dedm kaçırırsam şafak üstüne şafak eklenir ona hiç dayanamayız =)

Kız oğlanı yoldan çıkarma :))

Selammm..Ben çok iyi sayılmamm ama idare ediyoz napalımm sen nasılsın Hesna ablacım ??

Ne oldu canım? Askerin mi sıktı canını :44:

Ben iyiyim ama aylardır ilk defa bir cumartesi pazar evde geçiriyorum sıkıldım, elim işe de gitmiyor

Allah iyiliğini versin kendi diyo bende bak günlerimiz geçiyo yavaş yavaş bitiriyoruz sabretcz hayatım diye moral veriyorm daha napim :)

ay ya demekki ne kadar sıkılıyolar..benimki de dermi acep :))))

canım haftasonu yapcakları hiç bişi yok şu an çarşıda yok bizim ustada ama çıkamıyolar henüz bütün gün gazinoda müzik dinliyolarmş zaman nasıl geçer öyle geçmiyo da ...yarın pazar diye isyanlarda yine bomboş bi gün diyo

niye çarşı yok canım nerde yapıyo ki askerliğini benim eşim acemi olduğu için bugün yoğundu dedi daha tam oturmadı demek ki sistem forum falan doldurmuşlar

niye çarşı yok canım nerde yapıyo ki askerliğini benim eşim acemi olduğu için bugün yoğundu dedi daha tam oturmadı demek ki sistem forum falan doldurmuşlar

ustası ankara şu an ama bazı şeylerin oturması gerekiyomş ne bilim valla bilmyrm ki..sizin daha çok yeni koştururlar aşıları falan filan pzt günü yavaştan eğitimler sonra yemin töreni hazırlığı rap rap rap yürüyüşler haşatları o zaman çıkıyo ilk zamanlar ...bizim acemilik süperdi ya mangal yakıolardı haftasonu birliğin içinde internet playstation bile vardı vakit öldürüyolardı burda bişi yok sıkılıyolar

oh ne iyimiş öyle acemilik :)) evet yoruluyo çok tek temennim ustaya yakın biryere düşmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…