- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ne oldu canım? Askerin mi sıktı canını :44:
Ben iyiyim ama aylardır ilk defa bir cumartesi pazar evde geçiriyorum sıkıldım, elim işe de gitmiyor
Allah iyiliğini versin kendi diyo bende bak günlerimiz geçiyo yavaş yavaş bitiriyoruz sabretcz hayatım diye moral veriyorm daha napim :)
Biraz öyle oldu yazışıyoz şu an ama aramız kötü az..
Ben gel demeden gelmek yok sabrımızın bittiği an gelirsin dedi,, bugün böyle bi konştk ki çok duygusaldı bıdığım yaa geliyim hemen söz nişan bi arada olsun diyo vakit kaybetmeyelm diyo dedim askeriyede ne yedirdiler ne içirdiler sana böyle :)
Kötü olmasın canım yaa bak az kaldı... Çook önemli bir mesele değilse kalp kırmaya değmez
Ben gel demeden gelmek yok sabrımızın bittiği an gelirsin dedi,, bugün böyle bi konştk ki çok duygusaldı bıdığım yaa geliyim hemen söz nişan bi arada olsun diyo vakit kaybetmeyelm diyo dedim askeriyede ne yedirdiler ne içirdiler sana böyle :)
Bazılarına yarıyor askerlik ve hasret canım, pamuk helva gibin oluyorlarBenim eşim de öyle oldu
Pooofff ben de kötü olmasın istiyorum ama o beni kırınca ben gene kötü konuştuğum için şu an gene çıkmaza girdik
Önemli bi konu değil, zaten hallolur gece falan konuşunca sanırım inşallah heralde
Kıyamıyom ki eşşeğeeee
Kız az kafa sakinleyince biraz da boş kalınca ne düşüncek bol bol seni düşünmüştür, ne güzel işte, bunu bilmek insana acayip iyi geliyor
Pooofff ben de kötü olmasın istiyorum ama o beni kırınca ben gene kötü konuştuğum için şu an gene çıkmaza girdik
Önemli bi konu değil, zaten hallolur gece falan konuşunca sanırım inşallah heralde
Kıyamıyom ki eşşeğeeee
Kız az kafa sakinleyince biraz da boş kalınca ne düşüncek bol bol seni düşünmüştür, ne güzel işte, bunu bilmek insana acayip iyi geliyor
aman Allah bozmasın nazar değmesin Hesna abla =)
HeheheKıyma tabii, o da sana kıymak istemiyordur kesinlikle ama işte bazen böyle oluyor insan limonu... Ama bu da ilişkinin tadı tuzu
Bozmasın tabii kuzu, nazar değmesin size... Ne güzel işte boş kaldıkça, canı sıkıldıkça aklına hep sen geliyorsun, özlüyordur ne yapsın
amin hepimize ablacım...aslında en şanslı sensinnn biliomsn şu an çok zor evet ama ben iyi yönünden bakcam gelince eşin yanında olcak ne güzell aynı yastıkta uyuyabilceksnz ,,sizede ikinci bi balayı olur ,,inşallah maddi durumlar yerinde olursa tatile falan çıkarsınız bi iki gün başbaşa valla çok güzel olur inşallah
Teşekkür ederim canım, evet evliyken beklemenin dezavantajları var ama dediğin gibi güzel yönleri de var...
Gelince hemen tatile çıkacağız zaten, dört gözle gelmesini bekliyorumİkinci baharımızı yaşayacağız
çok sevindimm gerçekten sizin adınıza ohhh ...
Teşekkür ederim canım, tatilsiz olmaz zaten duramam ben Ankara'da
Aynen valla canim cokk super oluyor omer ilk soyledigi zaman inanmiyorum yalan soyleme dedi baya bi ugrasti beni inandirmak icin. Bende en kisa zaman da plaka saycam burda canim :) :)
HeheheKıyma tabii, o da sana kıymak istemiyordur kesinlikle ama işte bazen böyle oluyor insan limonu... Ama bu da ilişkinin tadı tuzu
asın tabii kuzu, nazar değmesin size... Ne güzel işte boş kaldıkça, canı sıkıldıkça aklına hep sen geliyorsun, özlüyordur ne yapsın
Tatlım senin askerin d.bakırın neresinde?
Selam hatunlar takip ediyorum sizi amma yazamadım bi türlü çabuk çabuk okudum birazda.
Hiloşum aranız bozuk olmuş gibi önemli bişey değilmiş çok şükür inşallah alırsınız gönlünüzü
Hesna ablacım sende sıkılmışın baya sağlık olsun kocişin iyi olsundaa bunada şükür be ablamm..
nilüm senin topiğe bakmaya fırsatım olmadı okuyamadım tam ama kararsızlık içindeydin ellam. İnşallah hayırlısı olur tatlım inşallah bir daha hiç üzülmezsin
begüşcüm içinden gelmiyorsa arama dicem amma velakin sen küçüklüğünü bil üstüne düşeni yap boşver geri kalanını. Zaten bu kadar takmanı gerektircek bişeyde yok bence sen aramsanda arayıp soruyorlarmış seni ne güzell Allah ağız tadınızı bozmaz inşallah.
Yeni gelen serap arkadaşımızada hayırlı teskereler diliyorumm.. Sabrın sonu selamettir geçiyorrr bir şekilde merak etme
Bende aynıyım kızlar dünden beri bi kaç kere mesajlaşıyoruz oda yola gidicek diye ama o hiç sormuyor beni hep ben soruyorum nerdesin napiosun falan diye kendiliğinden mesaj atıığı yokbide diyorki bu zamana kadar haber almadan durdun bundan sonrada almasan olur diyor yaa hem suçlu hem güçlü yinede boşver dedim yola gidicek bozmiyim moralini bişey demedim geçiştirdim ahh ahh ne çektim
atarsa 357 , 357 gün sonra bizde firari :)
durulmaz tabi denizsiz şehir denilince benm zaten tüylerim diken diken oluyo :)
diğer topikte gördümde ben kargomu ptt ile gönderdm adam 2 günde gidebilir demşti ama 1 günde ulaştı ya hiç sıkıntı olmadı bizde =)
Hesna ablacım sende sıkılmışın baya sağlık olsun kocişin iyi olsundaa bunada şükür be ablamm..
Bende aynıyım kızlar dünden beri bi kaç kere mesajlaşıyoruz oda yola gidicek diye ama o hiç sormuyor beni hep ben soruyorum nerdesin napiosun falan diye kendiliğinden mesaj atıığı yokbide diyorki bu zamana kadar haber almadan durdun bundan sonrada almasan olur diyor yaa hem suçlu hem güçlü yinede boşver dedim yola gidicek bozmiyim moralini bişey demedim geçiştirdim ahh ahh ne çektim [/B]
Aynen ya aslında o da ben de eskisi gibi değiliz kavgalarımız bile daha sakin şükür, şu hasret denen velet ikimizi de dizginliyo birazBiraz konuştuk yarına bi şey kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?