Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne oldu canım? Askerin mi sıktı canını :44:

Ben iyiyim ama aylardır ilk defa bir cumartesi pazar evde geçiriyorum sıkıldım, elim işe de gitmiyor

Biraz öyle oldu yazışıyoz şu an ama aramız kötü az..

Allah iyiliğini versin kendi diyo bende bak günlerimiz geçiyo yavaş yavaş bitiriyoruz sabretcz hayatım diye moral veriyorm daha napim :)

Başka da yapcak bi şey yokkk
Geçer kızz ağlama

Ben gel demeden gelmek yok sabrımızın bittiği an gelirsin dedi,, bugün böyle bi konştk ki çok duygusaldı bıdığım yaa geliyim hemen söz nişan bi arada olsun diyo vakit kaybetmeyelm diyo dedim askeriyede ne yedirdiler ne içirdiler sana böyle :)

Bazılarına yarıyor askerlik ve hasret canım, pamuk helva gibin oluyorlar Benim eşim de öyle oldu

Kötü olmasın canım yaa bak az kaldı... Çook önemli bir mesele değilse kalp kırmaya değmez

Pooofff ben de kötü olmasın istiyorum ama o beni kırınca ben gene kötü konuştuğum için şu an gene çıkmaza girdik
Önemli bi konu değil, zaten hallolur gece falan konuşunca sanırım inşallah heralde
Kıyamıyom ki eşşeğeeee

Kız az kafa sakinleyince biraz da boş kalınca ne düşüncek bol bol seni düşünmüştür, ne güzel işte, bunu bilmek insana acayip iyi geliyor

Bazılarına yarıyor askerlik ve hasret canım, pamuk helva gibin oluyorlar Benim eşim de öyle oldu

aman Allah bozmasın nazar değmesin Hesna abla =) bide her zaman konuşmadığmız için böyle konuşurkende içimz tuhaf oluyo :)

Son düzenleme:

gerçekten öyle Hilalim ya bide hani her zaman konuşulan şeyler olmuyo kısıtlı dakikalar insanı gerçektn mutlu ediyo ,,bide şeye çok duygulandm bu askerlik hayatımdan çaldı dedi sonrada hayatımzdan çaldı pardon dedi =)

Hehehe Kıyma tabii, o da sana kıymak istemiyordur kesinlikle ama işte bazen böyle oluyor insan limonu... Ama bu da ilişkinin tadı tuzu

aman Allah bozmasın nazar değmesin Hesna abla =)

Bozmasın tabii kuzu, nazar değmesin size... Ne güzel işte boş kaldıkça, canı sıkıldıkça aklına hep sen geliyorsun, özlüyordur ne yapsın

amin hepimize ablacım...aslında en şanslı sensinnn biliomsn şu an çok zor evet ama ben iyi yönünden bakcam gelince eşin yanında olcak ne güzell aynı yastıkta uyuyabilceksnz ,,sizede ikinci bi balayı olur ,,inşallah maddi durumlar yerinde olursa tatile falan çıkarsınız bi iki gün başbaşa valla çok güzel olur inşallah

Teşekkür ederim canım, evet evliyken beklemenin dezavantajları var ama dediğin gibi güzel yönleri de var...

Gelince hemen tatile çıkacağız zaten, dört gözle gelmesini bekliyorum İkinci baharımızı yaşayacağız

çok sevindimm gerçekten sizin adınıza ohhh ...

Teşekkür ederim canım, tatilsiz olmaz zaten duramam ben Ankara'da

durulmaz tabi denizsiz şehir denilince benm zaten tüylerim diken diken oluyo :)

diğer topikte gördümde ben kargomu ptt ile gönderdm adam 2 günde gidebilir demşti ama 1 günde ulaştı ya hiç sıkıntı olmadı bizde =)

Son düzenleme:
Aynen valla canim cokk super oluyor omer ilk soyledigi zaman inanmiyorum yalan soyleme dedi baya bi ugrasti beni inandirmak icin. Bende en kisa zaman da plaka saycam burda canim :) :)

Tatlım senin askerin d.bakırın neresinde?

Selam hatunlar takip ediyorum sizi amma yazamadım bi türlü çabuk çabuk okudum birazda.

Hiloşum aranız bozuk olmuş gibi önemli bişey değilmiş çok şükür inşallah alırsınız gönlünüzü

Hesna ablacım sende sıkılmışın baya sağlık olsun kocişin iyi olsundaa bunada şükür be ablamm..

nilüm senin topiğe bakmaya fırsatım olmadı okuyamadım tam ama kararsızlık içindeydin ellam. İnşallah hayırlısı olur tatlım inşallah bir daha hiç üzülmezsin

begüşcüm içinden gelmiyorsa arama dicem amma velakin sen küçüklüğünü bil üstüne düşeni yap boşver geri kalanını. Zaten bu kadar takmanı gerektircek bişeyde yok bence sen aramsanda arayıp soruyorlarmış seni ne güzell Allah ağız tadınızı bozmaz inşallah.

Yeni gelen serap arkadaşımızada hayırlı teskereler diliyorumm.. Sabrın sonu selamettir geçiyorrr bir şekilde merak etme

Bende aynıyım kızlar dünden beri bi kaç kere mesajlaşıyoruz oda yola gidicek diye ama o hiç sormuyor beni hep ben soruyorum nerdesin napiosun falan diye kendiliğinden mesaj atıığı yok bide diyorki bu zamana kadar haber almadan durdun bundan sonrada almasan olur diyor yaa hem suçlu hem güçlü yinede boşver dedim yola gidicek bozmiyim moralini bişey demedim geçiştirdim ahh ahh ne çektim

Aynen ya aslında o da ben de eskisi gibi değiliz kavgalarımız bile daha sakin şükür, şu hasret denen velet ikimizi de dizginliyo biraz Biraz konuştuk yarına bi şey kalmaz inşallah

Yavrum ne çektin hakkaten sen yaaa
Biz de fena değiliz ama eski kavgalar yok şükür canım benm
Senin İbo da aslında bildiğin ilgi bekliyor ama keşke biraz da bnun için ilgi göstermesi gerektiğini hatırlasaaaa Sıkma canını yavrucum hallolcak inşallahh

Ay Şafağımı da atayım bariiii...

Şafak 46 Kahramanmaraşşş

Allahım azalıyor mu neeeeee

Son düzenleme:

Antalya'lı biri olarak yazın Ankara' dan nefret ediyorum Deniz şart

Gitme süresinde sıkıntı olmayabilir canım ama ptt her şeyi kabul etmiyor, kargoların içini açıp bakıyor, her şeyi gönül rahatlığıyla gönderemiyorsun, o yüzden öyle dedim....

Can sıkıntısı işte kuzum ya ne olsun her zamanki asker yareni halleri

Sen de iyi yapmışsın askerine böyle davranmakla, yola çıkarken bozmasın moralini iyi hoş da onun da yaptığı hoş değil, acaba vereceğin tepkiyi ölçmek için mi öyle şeyler dedi ki :26:

Aynen ya aslında o da ben de eskisi gibi değiliz kavgalarımız bile daha sakin şükür, şu hasret denen velet ikimizi de dizginliyo biraz Biraz konuştuk yarına bi şey kalmaz inşallah

Kalmaz kalmaz, unutulur gider, ben o kadar söyleneyim kızayım, eşim balık hafızalıdır, diğer gün Bitaneeeem diye açar telefonu

Hasretlik belasından kurtulun daha iyi olacaktır ilişkiniz

:92: 12.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…89 iboebru….

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…100 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...100 esraa42...

....101 nesliiiiiiiiii...

…102 Brrk…

...102 OZGEGURUR...

...103 dilara1331

...104 kelebekd ...

…104 Kayra95...

…104 buket1811…

...172 tugbaoguzhan

....194 chidoshimedo....

...194 GRGR...

...194 mayamaya11

...194 BerlD...

...194 svsaskim...

...194 kmleomer...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

... 203 ED2006...

...225 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...283 xxIpekxx...

... 283 destinyeda...

...284 depresiffpolyanna...

...285 nesilll...

...287 karamanlier...

...287 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...357 pekmez_akilli...

...357 ilithya...

...357 zeynepesin...

...357 SelenYusuf...

...357 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...451 bilinmiyo...

...451 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…