Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

12/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 14 BOLU' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 77 YALOVA' ya selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Ayy inanamadımm bizden sonra da listeye eklenenler olmuşş

Alt devrem kızmayın bana kiii. Allah kavuştursun

Bagivar jandarma karakolunca canim

Kalmaz kalmaz, unutulur gider, ben o kadar söyleneyim kızayım, eşim balık hafızalıdır, diğer gün Bitaneeeem diye açar telefonu

Hasretlik belasından kurtulun daha iyi olacaktır ilişkiniz

Ya aslında Zafer de seviyor hiç bi' şey yokmuş gbi davranmayı ama ben sevmiyorum ki, o mesele konuşulacak o gönül alınacak arkadaş
Yaa Antalya özlemimiz de şafak özlemimiz gibi çok ortak Hesna ablacım :)

Azalmakk ne kelime canim yemis bitirmissin sen safagi :) helal kuzumm durmak yok yola devammmmm :) :)

Ayyy evet yaa yedim bütün şafağıııı 1,5 ay kaldı yaaaa...sadece 6 hafta..ha gayrettt

Ooo Çok teşekkür ederiiizz :) :) Saya saya bitireceğiiz İnşAlaahh :)

Bitirecez canımmm..bak ben saya saya aldım başımı gidiyorum, 220 lerde saymaya başladım ama sonra 1 tek gün atlamadım, ondan öncesinde çok görüşme şansımız oldu çünkü, hiç askerde gibi değildi

Ben suçluysam unutması hoşuma gidiyor tabii hehe Ama haklıysam gönül almasını bekliyorum elbette Ama ortada bir mesele varsa da konuşulması taraftarıyım...

Hele bu aralar çok özlüyorum Antalya'yı canım yaa geçen eşim de diyordu, bu aralar Antalya'da yaşıyormuşum gibi bir his var içimde sürekli Antalya' nın meydanı merkezi geliyor gözümün önüne diyordu

Eveet mesele varsa konuşulmalı

Ya ben de çok özlüyorum kiii..ben İstanbul'a taşındığımızda ne kadar üzülmüştüm zatenn..benim bütün arkadaşlarım, hayatım, şehre olan aşkım ve artk sevgim de Antalya'da kaldı...çok özledim ben deeee UMarım hepimiz de yakın zamanda kavuşuruz Antalya'yaa

kızlar hepinizin annelerinin anneler gününü kutlarım...

KV aradım konuşurken bile susmak istiyorum resmen anneler gününüz kutlu olsun dedm sağol yavrum falan öyle 1 dk içinde kapadık :) konuşamıyorum yaa dicek bişi bulamıyorum neyse görevimi yerine getirdm

iyi yapmışsın canım benm önemli olan da bu sen üzerine düşeni yaptın

Mutluu pazarlarr kader arkadaslarimmmm :) :)

Mutlu pazarlarrr canımmm
Ama artık ben de normal sevgililer gibi pazar gününü sevgilimle elele geçirmek istiyorum çok canım sıkılıyo artıkkk ,pek çoğumuz aynı belki ama bana artık daha çok böyleee: bi şey yapasım yok, hiç bi şeyden keyif almıyorummmmmm

şuan hislerime tercüman olmuşsun canım yaa. 228 gün oldu görmeyeli. önceden cuma olsada aşkım gelse die beklerdim şimdi hafta sonlarından nefret ediyorum. aylardır eve kapattım kendimi. çok sıkıldım çokkkkkkkkk :84:

Benm de 172 gün oldu, öyle iyi anlıyorum ki seniii..tam olarak aynı durumdayımmm

Benm de 172 gün oldu, öyle iyi anlıyorum ki seniii..tam olarak aynı durumdayımmm

tatlım bişey sorucam sana mazeret izni die bişey var mı senin askerinn olduğu yerde.
ben bi kaç kişiden duydum 10-15 gün daha erken çıkanlarda varmış. ama nişanlımın olduğu yerde yasaklanmış artık yeni gelen asteğmenlerin alışması zor oluyomuş die.

Kızllaaar bugün aramadığı üçüncü gün Ailesini aramış yine sabah beni sormuş ama beni aramadı bir defa arama şansı oluyomuş sanırım onda da onları arıyo bana onlar haber veriyo bu duruma çok sinir oluyorum ama yine de haber aldığım için bir şey diyemiyorum..Simdi ben askeriyeyi aradım eğitim alanında ulaşamazsınız dediler aradığımı söyleyeceklermiş sizce beni aramadığına göre beni sevmiyor muuu

Canım var mazeret izni evet ama sanırım bizim şafakta zaten mazeretle beraber böyle yani uzarsa diye bi korkumuz da var...normalde alıyorlarmış genelde mazeret iznini hayırlısıı..

Canım saçmalama sevgiyi nası ölçtün hemen böyle ama haklısın seni de araması gerekir, yani en azından dün onları aradıysa bugün seni arasaymış..ama belki annesi kaldıramıyo diye böyle yapıyodur üzülme sen

Ya ne biliyiimm beni hep soruyomuş aradınız mı haber verdiniz mi falan diyomuş. Pek konuşamıyo zaten acemi olduğu için ama bende sesini duymak istiyorum ilk aradığında söyleyeceem bir dakika da olsa ara diycem aklıma binbir türlü şey geliyo canımı sıkıyorum bu yüzdeeen üzülüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…