:92:12.05.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
89 iboebru .
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
100 BerrakSudakiKirmiziBalik
...100 esraa42...
....101 nesliiiiiiiiii...
102 Brrk
...102 OZGEGURUR...
...103 dilara1331
...104 kelebekd ...
104 Kayra95...
104 buket1811
...172 tugbaoguzhan
....194 chidoshimedo....
...194 GRGR...
...194 mayamaya11
...194 BerlD...
...194 svsaskim...
...194 kmleomer...
Şafaklarını yarılayan ve 100 lere koşan yarenlerimiz
... 203 ED2006...
...225 Mervens...
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...283 xxIpekxx...
... 283 destinyeda...
...284 depresiffpolyanna...
...285 nesilll...
...287 karamanlier...
...287 qizem7...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...357 pekmez_akilli...
...357 ilithya...
...357 zeynepesin...
...357 SelenYusuf...
...357 begushh...
Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz
...451 bilinmiyo...
...451 mutluluk_06...
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Tatlım senin askerin d.bakırın neresinde?
Selam hatunlar takip ediyorum sizi amma yazamadım bi türlü çabuk çabuk okudum birazda.
Hiloşum aranız bozuk olmuş gibi önemli bişey değilmiş çok şükür inşallah alırsınız gönlünüzü
Hesna ablacım sende sıkılmışın baya sağlık olsun kocişin iyi olsundaa bunada şükür be ablamm..
nilüm senin topiğe bakmaya fırsatım olmadı okuyamadım tam ama kararsızlık içindeydin ellam. İnşallah hayırlısı olur tatlım inşallah bir daha hiç üzülmezsin
begüşcüm içinden gelmiyorsa arama dicem amma velakin sen küçüklüğünü bil üstüne düşeni yap boşver geri kalanını. Zaten bu kadar takmanı gerektircek bişeyde yok bence sen aramsanda arayıp soruyorlarmış seni ne güzell Allah ağız tadınızı bozmaz inşallah.
Yeni gelen serap arkadaşımızada hayırlı teskereler diliyorumm.. Sabrın sonu selamettir geçiyorrr bir şekilde merak etme
Bende aynıyım kızlar dünden beri bi kaç kere mesajlaşıyoruz oda yola gidicek diye ama o hiç sormuyor beni hep ben soruyorum nerdesin napiosun falan diye kendiliğinden mesaj atıığı yokbide diyorki bu zamana kadar haber almadan durdun bundan sonrada almasan olur diyor yaa hem suçlu hem güçlü yinede boşver dedim yola gidicek bozmiyim moralini bişey demedim geçiştirdim ahh ahh ne çektim
Ay Şafağımı da atayım bariiii...
Şafak 46 Kahramanmaraşşş
Allahım azalıyor mu neeeeee
Ayy inanamadımm bizden sonra da listeye eklenenler olmuşş
Alt devrem kızmayın bana kiii. Allah kavuştursun
Begushhh
Bilinmiyooo
Mutluluk_06kızlar sizlere jest yaptım şafak panomuza ekledim, hadi hayırlı uğurlu olsun
Kalmaz kalmaz, unutulur gider, ben o kadar söyleneyim kızayım, eşim balık hafızalıdır, diğer gün Bitaneeeem diye açar telefonu
Hasretlik belasından kurtulun daha iyi olacaktır ilişkiniz
Azalmakk ne kelime canim yemis bitirmissin sen safagi :) helal kuzumm durmak yok yola devammmmm :) :)
Ooo Çok teşekkür ederiiizz :) :) Saya saya bitireceğiiz İnşAlaahh :)
Ya aslında Zafer de seviyor hiç bi' şey yokmuş gbi davranmayı ama ben sevmiyorum ki, o mesele konuşulacak o gönül alınacak arkadaş
Yaa Antalya özlemimiz de şafak özlemimiz gibi çok ortak Hesna ablacım :)
Ben suçluysam unutması hoşuma gidiyor tabii heheAma haklıysam gönül almasını bekliyorum elbette Ama ortada bir mesele varsa da konuşulması taraftarıyım...
Hele bu aralar çok özlüyorum Antalya'yı canım yaa geçen eşim de diyordu, bu aralar Antalya'da yaşıyormuşum gibi bir his var içimde sürekli Antalya' nın meydanı merkezi geliyor gözümün önüne diyordu
Begushhh
Bilinmiyooo
Mutluluk_06kızlar sizlere jest yaptım şafak panomuza ekledim, hadi hayırlı uğurlu olsun
kızlar hepinizin annelerinin anneler gününü kutlarım...
KV aradım konuşurken bile susmak istiyorum resmen anneler gününüz kutlu olsun dedm sağol yavrum falan öyle 1 dk içinde kapadık :) konuşamıyorum yaa dicek bişi bulamıyorum neyse görevimi yerine getirdm
Mutluu pazarlarr kader arkadaslarimmmm :) :)
[
Mutlu pazarlarrr canımmm
Ama artık ben de normal sevgililer gibi pazar gününü sevgilimle elele geçirmek istiyorumçok canım sıkılıyo artıkkk ,pek çoğumuz aynı belki ama bana artık daha çok böyleee: bi şey yapasım yok, hiç bi şeyden keyif almıyorummmmmm[/B]
şuan hislerime tercüman olmuşsun canım yaa. 228 gün oldu görmeyeli. önceden cuma olsada aşkım gelse die beklerdim şimdi hafta sonlarından nefret ediyorum. aylardır eve kapattım kendimi. çok sıkıldım çokkkkkkkkk :84:
Benm de 172 gün oldu, öyle iyi anlıyorum ki seniii..tam olarak aynı durumdayımmm
tatlım bişey sorucam sana mazeret izni die bişey var mı senin askerinn olduğu yerde.
ben bi kaç kişiden duydum 10-15 gün daha erken çıkanlarda varmış. ama nişanlımın olduğu yerde yasaklanmış artık yeni gelen asteğmenlerin alışması zor oluyomuş die.
Kızllaaar bugün aramadığı üçüncü günAilesini aramış yine sabah beni sormuş ama beni aramadı bir defa arama şansı oluyomuş sanırım onda da onları arıyo bana onlar haber veriyo bu duruma çok sinir oluyorum ama yine de haber aldığım için bir şey diyemiyorum..Simdi ben askeriyeyi aradım eğitim alanında ulaşamazsınız dediler aradığımı söyleyeceklermiş sizce beni aramadığına göre beni sevmiyor muuu
Canım var mazeret izni evet ama sanırım bizim şafakta zaten mazeretle beraber böyle yani uzarsa diye bi korkumuz da var...normalde alıyorlarmış genelde mazeret izninihayırlısıı..
Canım saçmalama sevgiyi nası ölçtün hemen böyle ama haklısın seni de araması gerekir, yani en azından dün onları aradıysa bugün seni arasaymış..ama belki annesi kaldıramıyo diye böyle yapıyodur üzülme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?