Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yahu ne geliyor ki aklına düşüncesizliğindne belki sadece ama şu an başka neden olabilir?? Çocuk kendi canının derdinde telaşlarının peşinde şu an kafanı boşyere kurcalayıp üzme tatlım

Canım var mazeret izni evet ama sanırım bizim şafakta zaten mazeretle beraber böyle yani uzarsa diye bi korkumuz da var...normalde alıyorlarmış genelde mazeret iznini hayırlısıı..

anladım canım bizim bu mazeretsiz şafak. izin kullanmazsak 1 temmuzda çıkış dedi hep nişanlım başından beri . amann uzamasında bi süpriz falan olursa çok iyi olur. yani umarım inşallah erken gelir

Son düzenleme:

Yahu ne geliyor ki aklına düşüncesizliğindne belki sadece ama şu an başka neden olabilir?? Çocuk kendi canının derdinde telaşlarının peşinde şu an kafanı boşyere kurcalayıp üzme tatlım

Ya ne biliyim düşünmüyo değil ki ailesine beni sorduğuna göre düşünüyo demekki ama neden aramıyo gittiği ilk iki gün aramıştı ama şimdi aramıyo Annesi çok telaşlı panika atak illaki sesini duyma istiyo onuda anlıyorum ilk kez ayrılıyolar ama bende sesini duymak istiyorum sonuçta dimi.. O yüzden aklıma sevmiyor mu ki acaba geldi ve canımı sıktımm

ne yazıkki hepimizde aynı ruh halindeyiz canım, gerçi ömer askere gitmeden önce her pazarı ayrı geçiriyorduk çünkü o ist. ben konya mahvolduk artık evlenelimm her pazar birlikte olalım yaaa

Herkesin başta annesinin daha sonra bizler anne adaylarının ve son olarakda kayınvalidelerinizin ( bizlere aşklarımızı doğurduğu için ) Anneler günü kutlu olsun..

anladım canım bizim bu mazeretsiz şafak. izin kullanmazsak 1 temmuzda çıkış dedi hep nişanlım başından beri . amann uzamasında bi süpriz falan olursa çok iyi olur. yani umarım inşallah erken gelir

Umarım canım uamrım ki olur, erken gelseler daha güzel olurrr

Canm tabi duymak ister ama dediğim gibi bi gün onu aradıysa barı bi gün seni arasaymış..düşünememiş olabilir işte, aradığında söylersin sen de ben sesini duymayınca çok kötü oluyorum diye..

ne yazıkki hepimizde aynı ruh halindeyiz canım, gerçi ömer askere gitmeden önce her pazarı ayrı geçiriyorduk çünkü o ist. ben konya mahvolduk artık evlenelimm her pazar birlikte olalım yaaa

Ah ah biz de ayrı şehrlerdeydik hep canım zaten ama en azından ayda bi kesin görüşürdük yaa.. hatta daha sık görüştüğümüz bile olmuştr yani..bence de gelsinle bi an önce evlenelim bi daha ayrılmayalım yeter bee

Tşk ederim aynı şekilde :) pek muhabbetimiz yok ama hepimiz şafak sayıyoruz burayada yazayım dedim
Şafağınada maş

Aynen öyle yavrum burda yabancı yok herkes aynı yolun yolcusu
ben de bikaç kez konştuk diye hatırlıyorum sadece
Sağol canım darısı sizin şafaklara, benm gözüm tek hanelerde naparsın hiç gözümüz doymuyor

aynen öyle canım ya askerlik bambaşka... neyseki çok az kaldı bi evleneyim hele boy boy resimlerimi koycam buraya arkasından da resimlerimi

aynen öyle canım ya askerlik bambaşka... neyseki çok az kaldı bi evleneyim hele boy boy resimlerimi koycam buraya arkasından da resimlerimi

Koycan tabi kızzzz askerlik ayrı bi olay evet yaa hem psikolojik olarak hem de görüşememe süresi yönünden..
Evlenince İst mı geliyosun yoksaaa ben de burdayım bakk

aynen cnmm
evet bir kaç kez konuşmştukkk
aminn cnm aminn haha doymaz tabi anca doğan Güneşte doyar gözzz

Koycan tabi kızzzz askerlik ayrı bi olay evet yaa hem psikolojik olarak hem de görüşememe süresi yönünden..
Evlenince İst mı geliyosun yoksaaa ben de burdayım bakk

evet canım istanbula gelin gelcem ALLAH izin verirse. neresindesin sen biz büyük ihtimal pendikte otururuz

Hesna ablaaa al işte gene Zafer hiç bi' şey yok gbi güne başladı bugün ama ben yapamadım en son patladım ya sendeki bu ne pişkinlik diye :26: ben kırgınım dedm benle böyle konuşamazsın önce gönlümü al, sonra biraz daha tartıştık, uzatıyosn dedi, ben de tutamadım tabi çenemi..ya nası kırıldım var ya En son gene kırıcı bi' şey dedi, şimdi de arayıp duruyor açmıyorum ya neden kırıp duruyor ne kadar saçmaaaa, açıp konuşasım da yok dayanamayıp düzeliyorum sonra gene aynısı oluyor, açmıcam banane, anlasın ne kadar kırıldığımı..konuşasım yok ki

aynen cnmm
evet bir kaç kez konuşmştukkk
aminn cnm aminn haha doymaz tabi anca doğan Güneşte doyar gözzz

Aynen öyle valla edacım, insan hep daha iyisini istiyor, şükrediyorum tabi ama gitgide sabır da yerini tahammülsüzlüğe bırakıyor..
Senin nasıl diyor?? Askerinle aran nasıl, iyisinizdir inşallah

evet canım istanbula gelin gelcem ALLAH izin verirse. neresindesin sen biz büyük ihtimal pendikte otururuz

Vayy gel tabi gell..ben Bakırköydeyim canım gerçi gel diyorum da ben de belki sen gelene kadar giderim 2014 başında devlet atamalarında bakalım Antalya düşünüyorum, ben bir Antalya sevdalısıym gençliğim orda geçtii..

Aynen öyle valla edacım, insan hep daha iyisini istiyor, şükrediyorum tabi ama gitgide sabır da yerini tahammülsüzlüğe bırakıyor..
Senin nasıl diyor?? Askerinle aran nasıl, iyisinizdir inşallah

aynen cnm öyle.doyumsuz insanoğlu işte naparsın
iyi gidiyo cnm benim bir sorun yok Allaha şükür iyiyiz iyiyiz askerlik çoookk yaradı bize

Kusura bakma canım hesna diye başlamıssın yazına hesna yorum yapsın diye ama ben atladım hemen
seninle ben aynıyız sevgilinlede ömer aynı
bizim seninle sorunlarımızda aynı:2:

aynı ömerde oyle yapıyor kırıyor gönlümü almayı beceriyor yetmiyormuş gibi sabah olunca hiç tartışmamısız kavga etmemişiz gibi günaydın hayatım diye telefonu açıyor

ben gecen bunaldım bu huyundan ve dedimki bağırdım kendimi salak hissediyorum bana küs ve hiç konusma ama hiçbirşey yokmuş gibi davranma dedim ne yapayım benim huyum böyle diyo boşver yani canım takma kafana yapacak birşey yok yani huy bu çıkmaz

aynen cnm öyle.doyumsuz insanoğlu işte naparsın
iyi gidiyo cnm benim bir sorun yok Allaha şükür iyiyiz iyiyiz askerlik çoookk yaradı bize

Ne güzel valla çok sevindim
Bize pek yaramadı bu askerlik ya
Yine şimdi iyi halimiz ama biz uzun bi' süre birbirimizi yedik durduk

Ne güzel valla çok sevindim
Bize pek yaramadı bu askerlik ya
Yine şimdi iyi halimiz ama biz uzun bi' süre birbirimizi yedik durduk

Tabii arada özlemekten kaynaklı sabırsızlıktan kaynaklı ufak çaplı tartışmalar oluyo ama büyük bir şey yaşamadık şükür.4 bçk yıldır birlikteyiz en güzel zamanlarımız diyebilirim hasret olmasa...
okuyorum arada cnm yazmasamda bakıyorum burayada..Sanırım sen biraz laflarını tutamıyorsun sevgilinde öyle bundan kaynaklı olabilir.bende 2 seneye kadar öyleydm ağzıma geleni söylerdim düşünmeden konuşurdum sonra düzeldim ilişkide düzeldi sabredip beklemeyi susmayı öğrendim.Gerçekten başarabilirsin ve ilişkinizde daha düzelir

Son düzenleme:

Ya zaten insan sevmese ya da sevdiğini bilmese katlanamaz ve bazen de bu huyları işe yarıyor aslında, Hesna ablaya yazdım sabah bahsetmiştik ondan canım olur mu yorum yap tabi ki iyi oluyor

Ama içimde bi' kırgınlık varsa ve geçmediyse bugün bi' şey yok gibi davransam bi' gün mutlaka patlayacak ben de bu yüzden çok sinir oluyorum, ben de senin gibi kaç kez patladımmm ama benim huyum da çıkmıyo işte ben de kalbim kırıkken çok fena kırıcı oluyorum ve ağır konuşuyorum, dengelemeye çalışıyoruz işte bu ara idare ediyorduk ama yine oldu, buna şükür napalım, gitgide daha da azalır belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…