- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ya ne biliyiimm beni hep soruyomuş aradınız mı haber verdiniz mi falan diyomuş. Pek konuşamıyo zaten acemi olduğu için ama bende sesini duymak istiyorum ilk aradığında söyleyeceem bir dakika da olsa ara diycem aklıma binbir türlü şey geliyo canımı sıkıyorum bu yüzdeeenüzülüyorummm
Canım var mazeret izni evet ama sanırım bizim şafakta zaten mazeretle beraber böyle yani uzarsa diye bi korkumuz da var...normalde alıyorlarmış genelde mazeret izninihayırlısıı..
Yahu ne geliyor ki aklına düşüncesizliğindne belki sadece ama şu an başka neden olabilir?? Çocuk kendi canının derdinde telaşlarının peşinde şu an kafanı boşyere kurcalayıp üzme tatlım
iyi yapmışsın canım benm önemli olan da busen üzerine düşeni yaptın
Mutlu pazarlarrr canımmm
Ama artık ben de normal sevgililer gibi pazar gününü sevgilimle elele geçirmek istiyorumçok canım sıkılıyo artıkkk ,pek çoğumuz aynı belki ama bana artık daha çok böyleee: bi şey yapasım yok, hiç bi şeyden keyif almıyorummmmmm
anladım canım bizim bu mazeretsiz şafak. izin kullanmazsak 1 temmuzda çıkış dedi hep nişanlım başından beri . amann uzamasında bi süpriz falan olursa çok iyi olur. yani umarım inşallah erken gelir
Ya ne biliyim düşünmüyo değil ki ailesine beni sorduğuna göre düşünüyo demekki ama neden aramıyo gittiği ilk iki gün aramıştı ama şimdi aramıyoAnnesi çok telaşlı panika atak illaki sesini duyma istiyo onuda anlıyorum ilk kez ayrılıyolar ama bende sesini duymak istiyorum sonuçta dimi.. O yüzden aklıma sevmiyor mu ki acaba geldi ve canımı sıktımm
ne yazıkki hepimizde aynı ruh halindeyiz canım, gerçi ömer askere gitmeden önce her pazarı ayrı geçiriyorduk çünkü o ist. ben konya mahvolduk artık evlenelimm her pazar birlikte olalım yaaa
Herkesin başta annesinin daha sonra bizler anne adaylarının ve son olarakda kayınvalidelerinizin( bizlere aşklarımızı doğurduğu için ) Anneler günü kutlu olsun..
Sağoll edaaa..senin de annenin dee ve kv nin de anneler günü kutlu olsunn
Tşk ederim aynı şekilde :) pek muhabbetimiz yok ama hepimiz şafak sayıyoruz burayada yazayım dedim
Şafağınada maş
Umarım canım uamrım ki olur, erken gelseler daha güzel olurrr
Canm tabi duymak ister ama dediğim gibi bi gün onu aradıysa barı bi gün seni arasaymış..düşünememiş olabilir işte, aradığında söylersin sen de ben sesini duymayınca çok kötü oluyorum diye..
Ah ah biz de ayrı şehrlerdeydik hep canım zaten ama en azından ayda bi kesin görüşürdük yaa..hatta daha sık görüştüğümüz bile olmuştr yani..bence de gelsinle bi an önce evlenelim bi daha ayrılmayalım yeter bee
aynen öyle canım ya askerlik bambaşka... neyseki çok az kaldı bi evleneyim hele boy boy resimlerimi koycam buraya arkasından daresimlerimi
Aynen öyle yavrum burda yabancı yok herkes aynı yolun yolcusu
ben de bikaç kez konştuk diye hatırlıyorum sadece
Sağol canım darısı sizin şafaklara, benm gözüm tek hanelerde naparsın hiç gözümüz doymuyor
Koycan tabi kızzzzaskerlik ayrı bi olay evet yaa hem psikolojik olarak hem de görüşememe süresi yönünden..
Evlenince İst mı geliyosun yoksaaa ben de burdayım bakk
aynen cnmm
evet bir kaç kez konuşmştukkk
aminn cnm aminn haha doymaz tabi anca doğan Güneşte doyar gözzz
evet canım istanbula gelin gelcem ALLAH izin verirse. neresindesin sen biz büyük ihtimal pendikte otururuz
Aynen öyle valla edacım, insan hep daha iyisini istiyor, şükrediyorum tabi ama gitgide sabır da yerini tahammülsüzlüğe bırakıyor..
Senin nasıldiyor?? Askerinle aran nasıl, iyisinizdir inşallah
Hesna ablaaa al işte gene Zafer hiç bi' şey yok gbi güne başladı bugün ama ben yapamadım en son patladım ya sendeki bu ne pişkinlik diye :26: ben kırgınım dedm benle böyle konuşamazsın önce gönlümü al, sonra biraz daha tartıştık, uzatıyosn dedi, ben de tutamadım tabi çenemi..ya nası kırıldım var yaEn son gene kırıcı bi' şey dedi, şimdi de arayıp duruyor açmıyorum ya neden kırıp duruyor ne kadar saçmaaaa, açıp konuşasım da yok dayanamayıp düzeliyorum sonra gene aynısı oluyor, açmıcam banane, anlasın ne kadar kırıldığımı..konuşasım yok ki
aynen cnm öyle.doyumsuz insanoğlu işte naparsın
iyi gidiyo cnm benim bir sorun yok Allaha şükür iyiyiz iyiyiz askerlik çoookk yaradı bize
Ne güzel valla çok sevindim
Bize pek yaramadı bu askerlik ya
Yine şimdi iyi halimiz ama biz uzun bi' süre birbirimizi yedik durduk
Kusura bakma canım hesna diye başlamıssın yazına hesna yorum yapsın diye ama ben atladım hemen
seninle ben aynıyız sevgilinlede ömer aynı
bizim seninle sorunlarımızda aynı:2:
aynı ömerde oyle yapıyor kırıyor gönlümü almayı beceriyor yetmiyormuş gibi sabah olunca hiç tartışmamısız kavga etmemişiz gibi günaydın hayatım diye telefonu açıyor
ben gecen bunaldım bu huyundan ve dedimki bağırdım kendimi salak hissediyorum bana küs ve hiç konusma ama hiçbirşey yokmuş gibi davranma dedim ne yapayım benim huyum böyle diyoboşver yani canım takma kafana yapacak birşey yok yani huy bu çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?