- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Tabii arada özlemekten kaynaklı sabırsızlıktan kaynaklı ufak çaplı tartışmalar oluyo ama büyük bir şey yaşamadık şükür.4 bçk yıldır birlikteyiz en güzel zamanlarımız diyebilirim hasret olmasa...
okuyorum arada cnm yazmasamda bakıyorum burayada..Sanırım sen biraz laflarını tutamıyorsun sevgilinde öyle bundan kaynaklı olabilir.bende 2 seneye kadar öyleydm ağzıma geleni söylerdim düşünmeden konuşurdum sonra düzeldim ilişkide düzeldi sabredip beklemeyi susmayı öğrendim.Gerçekten başarabilirsin ve ilişkinizde daha düzelir
Yok canım tutamıyorumMaşallah size ya ne güzel Allah bozmasın
Başlara göre bizde de gelişme var ama askere giderken biz daha 7 ayıktık yani ayrılamıcamızı anladık ama belki d etam oturtamadan daha ilişkimizi bu zor dönem girdi araya, insan vazgeçemiyorsa bi' şekilde orta yolu bulmak zorunda zaten, Zafer kötü konuşmaz kolay kolay o sadece farketmeden kırar ama ben farkettirdiğim halde düzeltmez bazen, bu nokta da benim dilimin arzışlaştığı nokta..gerisi kavga gürültü...umarım gün geçtikçe ikimiz de daha iyi oluruz
Amin cnm sizinkinide bozmasın
tabiiki ilişki oturmadan gitmenin dezavantajları vardır fakat askerlik zor insan değer kıymet anlıyo bu açıdanda avantaj sağlam temellerde olabilir ilişkiniz.
Ya cnm istersen tutabilirsin bak ben bezdirdim sevgilimi artık kendim üzüldüm neden yapıyorum diye mesela tartışıyoruz ben susuyorum veya sakin bağırmadan konuşuyorum dşünüp konuşuyorum laflarımın dozunu ayarlıyorum sonumu düşünmeden konuşurdum şimdi öyle yapmıyorum ve insan tartışmıyoruz tüm sorun bendeymiş
askere gittiği için böye değilim istanbuldaykende yyani gitmeden baya önce düzeltmiştim sende dene tatlım..sen dilini tutarsan emin ol sevgilin farkı görür üstüne gelmez gönlünüde alır her şeyide yapar sorunda büyümezzz
Kesinlikle haklısın, zaten diyo ki bazen, ya demediğini bırakmıyosun sonra ben nasıl gönlünü alayım diyo :26: Evet ilişki oturmadan gitti ve çok zor bi dönem oldu belki ama geldikten sonra birbirimizin değerini daha bi anlamış olarak devam edeceğimize inanıyorum ben de..biz de bi gün o aşamaya gelecez inşallahTutacam ya başka çaresi yok ben de biliyorum ama o da gene de kırmasın Sağol canım benm, ne de güzel anlattın ben de farkındayım olayın ama direk düzelince noluyo görmek de iştahımı kabarttı
aynen cnm sevgilinde kendince haklı hatta kavga oluyo mesela dimi sen haklıısn ama tutamıyıorsun laflarını söylüyorsun haksız duruma düşüyorsun çok yaşadım işte yaşayan anlıyo en kısa zamanda düzelt tatlım gerçekten boşa yıpranmayınnn
şimdi çıkıyorum ben istediğin zaman yazabilrisnn öpüyorum
aynen cnm sevgilinde kendince haklı hatta kavga oluyo mesela dimi sen haklıısn ama tutamıyıorsun laflarını söylüyorsun haksız duruma düşüyorsun çok yaşadım işte yaşayan anlıyo en kısa zamanda düzelt tatlım gerçekten boşa yıpranmayınnn
şimdi çıkıyorum ben istediğin zaman yazabilrisnn öpüyorum
hilalcimm sekerimm bazen diyorumki galiba bekarlik sultanlik
Aynen öyle oluyo yavrum, haklıyken haksız duruma düşmek yok mu ah ahhh...
Halletcez inşallah yapım aşamasındayız edacım görüşmek üzeree
Sorma gülşah yaa belki de haklısın dert yokmuş tasa yokmuş
ben artik benimkini takmiyorum gayet mesafeliyizz
Hadi ya aranız kötü müydü?? Bilmiyordum..aksileşti mi canım, orda rahatı falan iyi mi acaba??
rahati gayet yerinde canim kufurlu konusmalari vardi cevremizdeki herkese kufur ediodu banada fenalik geldik annesi geldi annemde bende anlattik kufur ettigini baya saygisiz davranislari oldugunu onun uzerine saygili olucam mesafeli olucam dedi simdide kendi kendine tavirlarda güyaa mesafeli saygili mesajlarda napion felan yazardik simdi ne yapiyorsun yazio saygili mesafeli ya hani bende nie bole yapion demiom
Hmmm anladım canım ya askeriyede etkilenme olabiliyor canım, erkek erkeğeler hep orda öyle konuşmaya alışıklar, demekki seninki fazla abartmış fazla adapte olmuş bilemedim, ve erkekler olgun havalarına girseler de aslında o kadar çocuklar ki..böyle triplere şaşırmamak lazım ama yapabiliyosan en güzeli hiç karışmadan napıyo ne ediyo beklemek zaten, çok kafana takmamaya çalış yavrum..senin de azalıyor şafağın ne güzel..sonrasında her şey yoluna girer inşallah
hic takmiom walla canim nie bolesin yapma etme diipte onuda havalara sokmam cani isterse normale doner yoksa kendi bilir
Valla takmadan duramıyorsan süper, aynen devam et eninde sonunda dönecektir zaten
az mesajlasmak ve mesafeli olmak guzelmiss kiz kafami dinliom cok rahatim
Arada akıllandırmak içn lazım haklısınama ben uzun süre duramam yaaa sinirlenip patlarım daha kötü olur, benm de sorunum bu
bendede ayni sorun vardi canim demekki zamanla aşiliyo bak suan gayet relaxim gecenin korunde hizimi alamayip evlerini aradigimi bilirim oda sinirden 9 tane telefon kirdi mesela
sağol ablacım çok teşekkürler r
Ya ne biliyiimm beni hep soruyomuş aradınız mı haber verdiniz mi falan diyomuş. Pek konuşamıyo zaten acemi olduğu için ama bende sesini duymak istiyorum ilk aradığında söyleyeceem bir dakika da olsa ara diycem aklıma binbir türlü şey geliyo canımı sıkıyorum bu yüzdeeenüzülüyorummm
Hesna ablaaa al işte gene Zafer hiç bi' şey yok gbi güne başladı bugün ama ben yapamadım en son patladım ya sendeki bu ne pişkinlik diye :26: ben kırgınım dedm benle böyle konuşamazsın önce gönlümü al, sonra biraz daha tartıştık, uzatıyosn dedi, ben de tutamadım tabi çenemi..ya nası kırıldım var yaEn son gene kırıcı bi' şey dedi, şimdi de arayıp duruyor açmıyorum ya neden kırıp duruyor ne kadar saçmaaaa, açıp konuşasım da yok dayanamayıp düzeliyorum sonra gene aynısı oluyor, açmıcam banane, anlasın ne kadar kırıldığımı..konuşasım yok ki
Rica ederim ne demek
Seni sevmese ailesine seni sormaz, haber verin demez, bunun seni sevip sevmediğiyle alakası yok ki canım, ama biraz düşüncesizlik etmiş haklısın, bir gün de seni arayabiirdi, ama annesinden kaynaklı olabilir...
Biraz konuşma bakalım, kırıldığını anlasın, bakalım bir adım atacak mı :44: En azından özür dilesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?