Sonunda bir karara vardım kızlar. Mehmet'le devam ediyorum hayatıma. Bakalım... Bugün bizim ilk yıl dönümümüz...
Açtım en son teefonunu, bilmiyorm yaa çok iyi konuşamadık gene de..kafayı yemeden birimiz artık şu askerlik bitse iyi olacak, sık sık kavga ettiğimiz ve benm her günümün huzursuz geçtiği günlerdeki gibi hissediyorum şu an.. kırgın, değersiz, kötü hissediyorum... sevgime haksızlık ediliyo gibi, kendime bi zarar versem gözüm görmeyecek gibi hissediyorum, patladım patlıcam taştım taşacam gibi, uzun zamandır olmamıştı böyle gene başa sardık, akıllanmaz sanmam, beni suçluyo şu an kötü sözler söylediğim için ben de tabi kırgın olduğum için onu suçluyorum..
Ama gönlümü almaya çalıştıüında da pas vermemiştim işte, hep aynı şeyler, en başta ben haklıyım, sonra kötü konuştuğum için o haklı ve hiç bi şey yok gibi davranmaya çalıştığında izin vermediğim için ben uzattım oluyo işte...hayırlısı ya, maç izlesin biraz ben de dizi izleyim, sakinleşelim..sonra konuşuruz geçer işte..boşa üzüldüğümüzle kalırız hepsi bu
Sonunda bir karara vardım kızlar. Mehmet'le devam ediyorum hayatıma. Bakalım... Bugün bizim ilk yıl dönümümüz...
Hep öyle olmuyor mu? Hep aynı teraneleri yaşıyoruz, kanıksıyoruz sonra da tekdüze gidiyor işte... Olumsuzlukları kabullenmeye başlıyoruz... Haa bir yandan iyi mi? İyi... Birini seveceksek olumsuzluklarıyla sevmeliyiz, maalesef değiştiremiyoruz... Bu ilişkilere de yansıyor, bu gün çarşı izninde eşime de dedim bunu...
Sen yine de sakin olmaya çalış, en azından kendin için, kötü şeyler düşününce kötü şeyler oluyor, kendimize zarar veriyoruz başka da kimseye değil
E hayırlısı olsun o zman Nilüm, nice yıldönümleriniz daha sorunsuz, mutlu geçer inşallah
Öyle..hep öyle oluyor..ama bu kadar kırınca birbirimizi yüreğime bi' şey oturuyor, bi' şey düğümleniyor boğazıma, benim sevdiğim adam nerde diyorum, dese ki keşke ben senin ağlamana dayanamam yeter ki ağlama.... demiyor, zorla da olmuyor, kabullenmek gerekiyor ama o da bazı şeyleri kabullenmeli, uğraşmalı, çabalamalı..ben sadece onun için uğraşıyorum çünkü..
Sakinim şu an, sadce kendime zararım farkındayım
E hayırlısı olsun o zman Nilüm, nice yıldönümleriniz daha sorunsuz, mutlu geçer inşallah
Öyle..hep öyle oluyor..ama bu kadar kırınca birbirimizi yüreğime bi' şey oturuyor, bi' şey düğümleniyor boğazıma, benim sevdiğim adam nerde diyorum, dese ki keşke ben senin ağlamana dayanamam yeter ki ağlama.... demiyor, zorla da olmuyor, kabullenmek gerekiyor ama o da bazı şeyleri kabullenmeli, uğraşmalı, çabalamalı..ben sadece onun için uğraşıyorum çünkü..
Tatlışlarım maç izliyorum arada bi giriyim bakim dedim ama fazla duramıyorum ablam pc yi almaya çalşıyor cevapda yazamıyorum o yüzden k.bakmayın inşallah giricem sonra kendinizee cici bakınnn öptümm sizziii
nilucummm insallah kararin hayirli olur canim yaaa mesela kavgayi yada yapilan solenenleri unutsan aslindaa böleeee iliskinize heyecan katmak icin bisiler mi yapsanki aslinda şu antalya isi sizin icin cok guzel mi olur ne
Niyeyse erkekler ağlayan kadın sevmiyorlar, hiç de üzülmüyorlar ağlayana, oysa ağlayan biri gördüğüm de ben de başlarım ağlamayaİşte o da senin için uğraştığını düşünüyor, insan kendi eksikliklerini görmez yaa
Neyse canım ben şimdi çıkıyorum okumam gereken yazılılar var, 12 ye doğru gene gelirim...
Nice yıllara inşallah kuzum
nilucummm insallah kararin hayirli olur canim yaaa mesela kavgayi yada yapilan solenenleri unutsan aslindaa böleeee iliskinize heyecan katmak icin bisiler mi yapsanki aslinda şu antalya isi sizin icin cok guzel mi olur ne
Kızlaar :) Bugün aradı sevgiliim aramaya pek fırsatı olmamış annelerinden haber aldığım için de pek önemsemedi heralde..sonra işte öyle konuştuk bende sesini duymak istiyorum dedm 5 dakika falan konuştuk çok mutlu oldum kızzlaaar paylaşayım dedim :)
İnşallah canım benim, çok sağ ol.
Çok sağ ol tatlım, inşallah...
Tıpkı benim kendime verdiğim zarar gibi... Kalbim ağrıyor canım onunla devam ediyor olmak bile ağrımı dindirmedi. Lütfen dikkat et kendine. Düzelecek elbet aranız, alacak yine gönlünü, sen içini ferah tut.
Canım olanları bi yandan unutmak istiyorum çünkü bana zarar veriyor, bi yandan da unutmak istemiyorum aynı şeyleri yaşamamak için. Hala dünya arasındayım. Antalya'ya kendisi de gidemiyor canım yarın çalışmaya başlayacak. Zaten şu an böyle şeyler yapmak için çok erken. Ona uzak hissediyorum kendimi şu an.
Sağol Nilüm sağol...düzelir elbet ama canımıza yazık oluyor işte..hiç gerek yokken..ama yanyana gelebilirsek her şey daha güzel olacak inşallh
Sen de akışına bırak gene de Nilüm olabildiği kadar, bırak o arasın uğraşsın ve sen de böylece önce kendini affet onu hala sevdiğin için, bak değiyor işte desin gönlün, daha iyi hissetsin ferahlasın azcık..
Serapcım çok sevindim, fırsatı olmamıştır tabi ki sen de bunu sakın untma başka bi' sebebi olamaz
Hilaliim nasıl sevindim anlatamam :) :) Öyle ama ben hemen kötü düşünmeye başlıyorumNe yaapyım ilk günler böyle oluyo işte alışıcam zamanla canım :) Sen nasılsın nasıl gidiyo ?
Şafak atarsa 3 abicim yetdi be huh
Hem de nasıl yazık oluyor canım... Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum canım. İnşallah bendeki de geçecek.
Hilaliim nasıl sevindim anlatamam :) :) Öyle ama ben hemen kötü düşünmeye başlıyorumNe yaapyım ilk günler böyle oluyo işte alışıcam zamanla canım :) Sen nasılsın nasıl gidiyo ?
Şafak atarsa 3 abicim yetdi be huh
İnşallah canım benm yaa..inşallah
Az önce biraz yazıştık bz de gece güzelce konuşcaz diye sözleştik bakalım
Ben de çok sevindim canımmmbaşka bi' sebebi asla aklına getirme, sabrı öğrenirsn canım elinden geldigince canını sıkma sen
Ben de iyi sayılırım canım, bugn biraz kavga etmiştik de şimdi fena değilizzyani bizde şu an iletişim sorunu yok ama iyi mi bilmem birbirimize sarıyoruz işte
Aslında şükretmek lazım ediyorum da ama işte..arada eşekliğimiz tutuyoo
Bebeğim bunlar tatlı atışmalardır zaten az kaldı kavuşacaksınızz birbirinizi kırmayın üzmeyin küçük şeylere takılmayın çok çok mutlu olun inşallah düğün gününüze de şafak sayarız burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?