Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hep öyle olmuyor mu? Hep aynı teraneleri yaşıyoruz, kanıksıyoruz sonra da tekdüze gidiyor işte... Olumsuzlukları kabullenmeye başlıyoruz... Haa bir yandan iyi mi? İyi... Birini seveceksek olumsuzluklarıyla sevmeliyiz, maalesef değiştiremiyoruz... Bu ilişkilere de yansıyor, bu gün çarşı izninde eşime de dedim bunu...

Sen yine de sakin olmaya çalış, en azından kendin için, kötü şeyler düşününce kötü şeyler oluyor, kendimize zarar veriyoruz başka da kimseye değil

Sonunda bir karara vardım kızlar. Mehmet'le devam ediyorum hayatıma. Bakalım... Bugün bizim ilk yıl dönümümüz...

E hayırlısı olsun o zman Nilüm, nice yıldönümleriniz daha sorunsuz, mutlu geçer inşallah

Öyle..hep öyle oluyor..ama bu kadar kırınca birbirimizi yüreğime bi' şey oturuyor, bi' şey düğümleniyor boğazıma, benim sevdiğim adam nerde diyorum, dese ki keşke ben senin ağlamana dayanamam yeter ki ağlama.... demiyor, zorla da olmuyor, kabullenmek gerekiyor ama o da bazı şeyleri kabullenmeli, uğraşmalı, çabalamalı..ben sadece onun için uğraşıyorum çünkü..

Sakinim şu an, sadce kendime zararım farkındayım

Tatlışlarım maç izliyorum arada bi giriyim bakim dedim ama fazla duramıyorum ablam pc yi almaya çalşıyor cevapda yazamıyorum o yüzden k.bakmayın inşallah giricem sonra kendinizee cici bakınnn öptümm sizziii

nilucummm insallah kararin hayirli olur canim yaaa mesela kavgayi yada yapilan solenenleri unutsan aslindaa böleeee iliskinize heyecan katmak icin bisiler mi yapsanki aslinda şu antalya isi sizin icin cok guzel mi olur ne

Niyeyse erkekler ağlayan kadın sevmiyorlar, hiç de üzülmüyorlar ağlayana, oysa ağlayan biri gördüğüm de ben de başlarım ağlamaya İşte o da senin için uğraştığını düşünüyor, insan kendi eksikliklerini görmez yaa

Neyse canım ben şimdi çıkıyorum okumam gereken yazılılar var, 12 ye doğru gene gelirim...

görüşürüz ebruliii

nilucummm insallah kararin hayirli olur canim yaaa mesela kavgayi yada yapilan solenenleri unutsan aslindaa böleeee iliskinize heyecan katmak icin bisiler mi yapsanki aslinda şu antalya isi sizin icin cok guzel mi olur ne

Antalya bize de iyi gelecek ama yazın bak da gör yanlış yazsan da ben doğru mesajı kaptım

Evet güya çok uğraşıyor..tamam pek çok şeyi o da değiştirdi hakkını yemem ama o da yemesin bananee neyse Hesna ablacım sağol, olur olur gider böyle işte..hayırlısı olsun, görüşürüzz

Kızlaar :) Bugün aradı sevgiliim aramaya pek fırsatı olmamış annelerinden haber aldığım için de pek önemsemedi heralde..sonra işte öyle konuştuk bende sesini duymak istiyorum dedm 5 dakika falan konuştuk çok mutlu oldum kızzlaaar paylaşayım dedim :)

Nice yıllara inşallah kuzum

İnşallah canım benim, çok sağ ol.

Çok sağ ol tatlım, inşallah...

Tıpkı benim kendime verdiğim zarar gibi... Kalbim ağrıyor canım onunla devam ediyor olmak bile ağrımı dindirmedi. Lütfen dikkat et kendine. Düzelecek elbet aranız, alacak yine gönlünü, sen içini ferah tut.

Canım olanları bi yandan unutmak istiyorum çünkü bana zarar veriyor, bi yandan da unutmak istemiyorum aynı şeyleri yaşamamak için. Hala dünya arasındayım. Antalya'ya kendisi de gidemiyor canım yarın çalışmaya başlayacak. Zaten şu an böyle şeyler yapmak için çok erken. Ona uzak hissediyorum kendimi şu an.

Serapcım çok sevindim, fırsatı olmamıştır tabi ki sen de bunu sakın untma başka bi' sebebi olamaz

Sağol Nilüm sağol...düzelir elbet ama canımıza yazık oluyor işte..hiç gerek yokken..ama yanyana gelebilirsek her şey daha güzel olacak inşallh
Sen de akışına bırak gene de Nilüm olabildiği kadar, bırak o arasın uğraşsın ve sen de böylece önce kendini affet onu hala sevdiğin için, bak değiyor işte desin gönlün, daha iyi hissetsin ferahlasın azcık..

benim güneşim doğdu şafağım bitti kızlar:)
darısı sizlerin başına
Allah hayırlı tezkereler nasip etsin

Hem de nasıl yazık oluyor canım... Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum canım. İnşallah bendeki de geçecek.

Hem de nasıl yazık oluyor canım... Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum canım. İnşallah bendeki de geçecek.

İnşallah canım benm yaa..inşallah
Az önce biraz yazıştık bz de gece güzelce konuşcaz diye sözleştik bakalım

Hilaliim nasıl sevindim anlatamam :) :) Öyle ama ben hemen kötü düşünmeye başlıyorum Ne yaapyım ilk günler böyle oluyo işte alışıcam zamanla canım :) Sen nasılsın nasıl gidiyo ?

Ben de çok sevindim canımmm başka bi' sebebi asla aklına getirme, sabrı öğrenirsn canım elinden geldigince canını sıkma sen
Ben de iyi sayılırım canım, bugn biraz kavga etmiştik de şimdi fena değilizz yani bizde şu an iletişim sorunu yok ama iyi mi bilmem birbirimize sarıyoruz işte
Aslında şükretmek lazım ediyorum da ama işte..arada eşekliğimiz tutuyoo

Şafak atarsa 3 abicim yetdi be huh

Ayyy bitiyor Gözdecimm hadi bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…