İnşallah canım benm yaa..inşallah
Az önce biraz yazıştık bz de gece güzelce konuşcaz diye sözleştik bakalım
Bebeğim bunlar tatlı atışmalardır zaten az kaldı kavuşacaksınızz birbirinizi kırmayın üzmeyin küçük şeylere takılmayın çok çok mutlu olun inşallah düğün gününüze de şafak sayarız burda :)
ne güzel canım, olması gereken ve olacak olan buydu zaten.
Bazen tatlılığını kaybedebiliyor ama o aşamaya gelmeden halletmeye çabalıyoruz işte napalım
Sağol serapcım inşallahh gelip burda beraber nişana düğüne de sayarızzSiz de çok mutlu olun cnım, inşallah askerin de daha sık arama fırsatı bulur artık
İnşallah canım ya ilk günleri ya daha ortama alışmaya çalışıyo falan ona da bişey diyemiyorum işte ne yapayım dayanıcam askerlik zorlu ve uzun bir yol ilk günlerde pes etmek olmaaz şimdiden atışmaya başlarsamm sonunu nasıl getiririz Allah hepimzii sevdikleriyle mutlu etsinn :) Senin sevgilin nerede canım evlenince nerede oturacaksınızz ??
İnşallah canım ya ilk günleri ya daha ortama alışmaya çalışıyo falan ona da bişey diyemiyorum işte ne yapayım dayanıcam askerlik zorlu ve uzun bir yol ilk günlerde pes etmek olmaaz şimdiden atışmaya başlarsam sonunu nasıl getiririz Allah hepimzii sevdikleriyle mutlu etsinn :) Senin sevgilin nerede canım evlenince nerede oturacaksınızz ??
Aynen öyle canım siz şimdi az konuşunca kavgaya fırsat bulamazsınız zaten, biz sürekli iletişimdeyiz ve gerildikçe birbirimize sarıyoz arada iyi olmuyo, umarım siz daha kolay atlatırsınız bu dönemii..
Canım askerim Mardin'de asteğmen olarak yapıyo, ben İstanbul'dayım ama ortak sevdamız Antalyaaaa..biz Antalya'da tanıştık zaten ve oraya yerleşmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla sevdiceğim de Antalyalı ayrıca..Sizz??
Ben trakyalıyım canıım kırklareli Askerim Bilecikte :) Bende şuan okul dolaysı ile zonguldaktayımm çocukluk arkdaşım benmde 20 yıldır tanıyorum 5 yıldır da sevgiliyiz Allah sonumuzu mutlu etsin inşallaahh :)
Maşallah sizin geçmiş baya eskiye dayalıAllah daim etsin mutluluğunuzu tatlım, şu zor dönemi atlatınca siz de söz nişan başlarsınız, hem senin de okul bitcek olur o zamana, 2. sınıftın sanrım..bölüm neydi??
Sosyal bilgiler öğretmenliği canım..Evet hatta o gelecceek benim bir yılım daha kalaccak ama en azından ben okuldayken gitmesi daha iyi oldu birlikteyken ayrı kalmak daha zor olurduBitirsin askerliğini de düşünücez artık bişeyler canım benim hepimiz mutlu olalım inşallahh :)
Olur olur hayırlısıyla,bnce de ünideyken daha iyi olmuşş..her şey zamanı gelince olur inşallah Başarılar sana tatlım finaller de yaklaşıyordur sanrım Şimdilik ben yatıyorum, yarın malum iş güç
Gunaydin kizlarrr...Su gibi akip gitsiinn bu hafta da di miiii gitsin gitsin :))) gider giderrrr)[/QUO
Günaydııın :) Başlamış bir şey bitmiş demektiir inşallah hepsi geçeceeek :)
Günaydııın :) Başlamış bir şey bitmiş demektiir inşallah hepsi geçeceeek :)
yazısını mı siliyosun napıyosun her seferinde alıntıda karışıklık oluyo sene anlamadım
İnşallahhh serapcımmm
bu arada alıntılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?