- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydın Kızlaaarİyi haftalar diliyorum hepinize....
Bende anlamadım ki canımm siliyorum galibaa
Selamm hatunlarrrr
Nasılsınız bakim??
Hiloşumm biraz aranız bozulmuş ama iyi olmuş sonradan Maşşallah aman böyle geçici olur inşallah
Nilümm sende devam etmeye başlamışın Hayırlısıı olsunn gülümm
Sonunda bir karara vardım kızlar. Mehmet'le devam ediyorum hayatıma. Bakalım... Bugün bizim ilk yıl dönümümüz...
Sonunda bir karara vardım kızlar. Mehmet'le devam ediyorum hayatıma. Bakalım... Bugün bizim ilk yıl dönümümüz...
Evet canımm hoppadanaa düzelttik hemen..
Senden ne haberler bakayımm?? İş hayatın aşk hayatın aile hayatın??
canım sevindim aranızın düzeldiğine ama biz ikimiz böyle böyle askerliği bitireceğiz artık yapacak birşey yok allah önemli sebepler vermesin de böyle tartışmalar olsun inşallah..
senin burcun ne merak ettim
Oğlak benim burcum tatlımm :26: pek anlamam ama ne keşfetmeye çalışıyorsun bakıyımm???
Böyle böyle bitiyor napalım be esra dediğin gibi önemli bi mesele olmasın daa
sağ ol canım benim...Nilümm sende devam etmeye başlamışın Hayırlısıı olsunn gülümm
inşallah esra'm, çok sağ ol bi tanem...çok sevindim canım inş. birdaha aranıza ayrılık girmez ve nice yıldönümleri kutlarsınız
dediğim gibi seni kendime çok benzetiyrum sende ben gibi çok kırılgansın ve gönlünün alınmasını istiyorsun bende öyleyim o yüzden merak ettim canım bende koç burcuyum aynı değilmiş burçlarımız (
Hee anladım şimdi,, inatçılıkta var mı pekidoğrudur canım yaa karşıdaki de bunu anlamayınca fazla duygu kırılganlık hep kendmize zararrr
aynen öyle canım, inatcılıkk benden sorulurr canım çok fazla inatcıyımdır ömerde en çok bu durumdan muzdarip yaazaten inatcı olmasak içimizdeki sayfa açarız aa olmuyor işte üst üste gelince kırgınlıklar düzeltmekte çok zor oluyor
Evet canımm hoppadanaa düzelttik hemen..
Senden ne haberler bakayımm?? İş hayatın aşk hayatın aile hayatın??
Maşşallah size tatımm
Bende değişen bierşey yok be yavrucum aynı işte bildiğin gibi. İş te aynı aşkta aynı ailede aynı ölee yuvarlanıpp gidiyorum benn
Senin nasıl gidiyorr bakimm? c.tesi pazarda b.köydeydim amma c.tesi annemle babanneye falan hediye almak için geldim pazarda incirlide takılcaktık aslında da kuzenim gratise gitmek istedi öyle indik yine b.köye anneler günü olmayaydı görüşelim dicektimm de rahatsız etmek istemedim seni yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?