Amin tatlım ben msj atıyorum hep nerdesin napiosun die vecap veriyor çok şükür merakta bırakmıyor şöğleden beri tlfnu kapalıydı ya çekmiyor dedim yada şarjı bitmiş şimdi msj attı şarjım bitti bide çekmiyor ara ara burda dedi bende aradım ama komutanlar falan geldi birden konuşamadık ben seni ariyimmi sonra dedi tamam dedim ama sesini duydum iyi olduğunu duydum ya yetti ben özledimm galibaaAnladim Ebrusuumm kiyamam sana ben yaaa Allahim gonlunu goruyo hakkinda hayirlisi olsun..zor bi donem gercektenn...poffff
Rahatsizlik ne demek tatlim ya ben de senle gorusmek isterim hem de cokk bu haftasonu icin konusalim tekrar nasisa ikimiz de Bakirkoydeyiz cok kolay da olur
:2: :13:
Amin tatlım ben msj atıyorum hep nerdesin napiosun die vecap veriyor çok şükür merakta bırakmıyor şöğleden beri tlfnu kapalıydı ya çekmiyor dedim yada şarjı bitmiş şimdi msj attı şarjım bitti bide çekmiyor ara ara burda dedi bende aradım ama komutanlar falan geldi birden konuşamadık ben seni ariyimmi sonra dedi tamam dedim ama sesini duydum iyi olduğunu duydum ya yetti ben özledimm galibaa
Tamam bebeğim inşallah bir aksilik çıkmazda haberleşip görüşürüz yavrumm
Hayırdır tertibimm nolduuu?? :44:
Merhaba kızlaarr ben cok kötüyüm yardım edin nolurr
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...layan-askin-sonunami-geldik.html#post30347573
Şaka bencee birazdan okucam tatlımMerhaba kızlaarr ben cok kötüyüm yardım edin nolurr
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...layan-askin-sonunami-geldik.html#post30347573
En azından merakta bırakmıyor evet ve bence onun da içi gidiyor ama neden böyle yapıyor bilmiyorum....bakalım aramaya devam edecek miii...
Aynen tatlım haberleşelimm
Yaa korkuyom okumayaaa
ahhh hasretlik zormuşş beaa valla daha 1 hafta olmadı vay arkadaş günler bu kadar mı uzundu yaaa
bende aslannnnnn
Sizi gidi Aslanlarrr...sen de zaten daha sakinsin bize göre baksana bekliyorum takmıyorum falan benden beklenmicek hamleler
Neyyy aslanlar sakin mi olur aman Allahım ilk defa duyuyorum ben etrafımı aslanlar sarmış durumda hepiciğide çok fena ben akrep burcuyum aslanlarla hiç anlaşamam aslında bütün çevrem aslan arada inatlaşıyorlar benimle. Çok inatçıdırlar dediğim dedikdirler lider olma peşindedirler süslüldürler şuan aklıma fazla bişey gelmedi tabi özelliklerini taşımayanlarda varr.
Oğlakmışın sen hiloşum oğlağın erkeği çok fenadır kızına hiç rastlamadım. Zati hep derimki oğlak koç kova erkeği aman Allahım düşmanımın bile başına vermesin ama iboda kova maleseff
Neyyy aslanlar sakin mi olur aman Allahım ilk defa duyuyorum ben etrafımı aslanlar sarmış durumda hepiciğide çok fena ben akrep burcuyum aslanlarla hiç anlaşamam aslında bütün çevrem aslan arada inatlaşıyorlar benimle. Çok inatçıdırlar dediğim dedikdirler lider olma peşindedirler süslüldürler şuan aklıma fazla bişey gelmedi tabi özelliklerini taşımayanlarda varr.
Oğlakmışın sen hiloşum oğlağın erkeği çok fenadır kızına hiç rastlamadım. Zati hep derimki oğlak koç kova erkeği aman Allahım düşmanımın bile başına vermesin ama iboda kova maleseff
Ben de aslanların sakin olduğunu düşünmüyorum ebrum. Ben özelliklerini pek taşımıyorum, yükselenim terazi bana daha çok uyuyor. Oğlaklar iyidir ya ben severim ablam oğlak düzenli seviyeli; ama inatçı oluyorlar. Kova erkeği sakin uyumlu çalışkan olur diye biliyorum ben. Ben de akreplerle anlaşamıyorum canım; ama biz anlaşıyoruz di mi? Mehmet de ikizler...
ŞAFAK 75
ARDAHAN' A SELAM, YOLA DEVAM
Nilüüüüm, kızlar herkese slmmmm
görüşmeyeli nasılsınız bakalım, valla hepinizi çok özledim ama fırsat buldukça gelebiliyorum ancakumarım herşey yolundadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?