Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin tatlım ben msj atıyorum hep nerdesin napiosun die vecap veriyor çok şükür merakta bırakmıyor şöğleden beri tlfnu kapalıydı ya çekmiyor dedim yada şarjı bitmiş şimdi msj attı şarjım bitti bide çekmiyor ara ara burda dedi bende aradım ama komutanlar falan geldi birden konuşamadık ben seni ariyimmi sonra dedi tamam dedim ama sesini duydum iyi olduğunu duydum ya yetti ben özledimm galibaa
Tamam bebeğim inşallah bir aksilik çıkmazda haberleşip görüşürüz yavrumm

Hayırdır tertibimm nolduuu?? :44:

En azından merakta bırakmıyor evet ve bence onun da içi gidiyor ama neden böyle yapıyor bilmiyorum....bakalım aramaya devam edecek miii...
Aynen tatlım haberleşelimm

Yaa korkuyom okumayaaa

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü?
Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü?
Sen giderken karanfiller sıralıydı, içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı..

Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün mü?
Ellerimin saçlarımı yolduğunu gördün mü?
Sen giderken karanfiller sıralıydı, içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı..

Sen giderken bahar mıydı, nergiste çiçek var mıydı?
İki nefes alıp vermek, yaşamak bu kadar mıydı?

Son düzenleme:
Şaka bencee birazdan okucam tatlım

En azından merakta bırakmıyor evet ve bence onun da içi gidiyor ama neden böyle yapıyor bilmiyorum....bakalım aramaya devam edecek miii...
Aynen tatlım haberleşelimm

Yaa korkuyom okumayaaa

Evet bebeğim çok şükür bakalım haber bekliyorum

:92: 14.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…87 iboebru….

…98 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...98 esraa42...

....99 nesliiiiiiiiii...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
…100 Brrk…

...100 OZGEGURUR...

...101 dilara1331

...102 kelebekd ...

…102 Kayra95...

…102 buket1811…

...170 tugbaoguzhan

....192 chidoshimedo....

...192 GRGR...

...192 mayamaya11

...192 BerlD...

...192 svsaskim...

...192 kmleomer...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

... 201 ED2006...

...223 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...281 xxIpekxx...

... 281 destinyeda...

...282 depresiffpolyanna...

...283 nesilll...

...285 karamanlier...

...285 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...355 pekmez_akilli...

...355 ilithya...

...355 zeynepesin...

...355 SelenYusuf...

...355 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...449 bilinmiyo...

...449 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

14/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...goqce = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ahhh hasretlik zormuşş beaa valla daha 1 hafta olmadı vay arkadaş günler bu kadar mı uzundu yaaa

ahhh hasretlik zormuşş beaa valla daha 1 hafta olmadı vay arkadaş günler bu kadar mı uzundu yaaa

Çok zor di miiii bana da uzun geliyor şu aralar yaaaa....ah bu başlar ve sonlar en zoru yaaa...

bende aslannnnnn

Sizi gidi Aslanlarrr...sen de zaten daha sakinsin bize göre baksana bekliyorum takmıyorum falan benden beklenmicek hamleler

Sizi gidi Aslanlarrr...sen de zaten daha sakinsin bize göre baksana bekliyorum takmıyorum falan benden beklenmicek hamleler

Neyyy aslanlar sakin mi olur aman Allahım ilk defa duyuyorum ben etrafımı aslanlar sarmış durumda hepiciğide çok fena ben akrep burcuyum aslanlarla hiç anlaşamam aslında bütün çevrem aslan arada inatlaşıyorlar benimle. Çok inatçıdırlar dediğim dedikdirler lider olma peşindedirler süslüldürler şuan aklıma fazla bişey gelmedi tabi özelliklerini taşımayanlarda varr.

Oğlakmışın sen hiloşum oğlağın erkeği çok fenadır kızına hiç rastlamadım. Zati hep derimki oğlak koç kova erkeği aman Allahım düşmanımın bile başına vermesin ama iboda kova maleseff

Ben de aslanların sakin olduğunu düşünmüyorum ebrum. Ben özelliklerini pek taşımıyorum, yükselenim terazi bana daha çok uyuyor. Oğlaklar iyidir ya ben severim ablam oğlak düzenli seviyeli; ama inatçı oluyorlar. Kova erkeği sakin uyumlu çalışkan olur diye biliyorum ben. Ben de akreplerle anlaşamıyorum canım; ama biz anlaşıyoruz di mi? Mehmet de ikizler...

Size bu islerden anlamadigimi soylemistim hehehe..
Ya ama benim tanidigim aslanlar gercekten sakin belki de yukselenden oturudur..
Biz oglaklarr iyiyizdirrr.. biraz inat disindaa..diyorum ya bazen o an susmanin ara vermenin gerektigi yerde ben o an o sorunu cozmeye inat edip iliskime zarar veriyorum..yapmamaliyimm :/
Zaferim de akrep ebrus..kizlarini bilmem de oglanlarin akrep burcu supermis

Son düzenleme:

nıye kız oğlak erkegının neyi var mış :-d

Nilüüüüm, kızlar herkese slmmmm

görüşmeyeli nasılsınız bakalım, valla hepinizi çok özledim ama fırsat buldukça gelebiliyorum ancak umarım herşey yolundadır?

Nilüüüüm, kızlar herkese slmmmm

görüşmeyeli nasılsınız bakalım, valla hepinizi çok özledim ama fırsat buldukça gelebiliyorum ancak umarım herşey yolundadır?

as. canım... Ben mesaj atmasam gelmeyecektin, meraklandırdım seni... Hem bence daha sık gelmelisin özlüyoruz seni... Tubik gitti, topik bitti diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…