Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
as. canım... Ben mesaj atmasam gelmeyecektin, meraklandırdım seni... Hem bence daha sık gelmelisin özlüyoruz seni... Tubik gitti, topik bitti diyorlar...

kuzum gelmez olur muyum sadece bu sıralar işyerinde işlerim çok yoğun oluyor, pek yoğunluğum olmadığı zamanlar da yener ofiste yanımda oluyor... İşe girene kadar boş vakitlerinde benim yanımda, akşamları zaten hep yanımda, eve artık yatmadan yatmaya gidiorum hep aklımdasınız bebeim... Fırsat buldukça daha çok gelmeye çalışıcam, bende sizi çok özledim kiii, neler oldu neler bitti uzak kalmışım cidden, geçmişi okumaya elim gitmiyor bile

biliosun bana burdan ulaşamasan bile her an telim açık sen nasılsın, neler yapıosun nilüüm, iş bulamadın mı henüz, bi işe başlasaydın snein için eminim çok iyi olacaktı

Ayy ne güzel, hiç ayrılmayın zaten bir daha. Askerliğin bittiğini uzakta olanlar anlamıyor; ama size çok iyi geldi. Böyle sürekli yanında olması güzel; ama çalışmaya başlasa çok daha iyi olacak sizin için. Para kazanıp düğün yapacaksınız.

Tabii ki canım bir tel kadar yakınsın bana... Durumu gördün işte toparlamaya çalışıyoruz. Bir iş bulsam dünyam değişecek resmen. Mehmet başladı, darısı bana...

aynen cnm askerliğin bitmesi bize de halaaa rüya gibi geliyor, halaa izindeymiş gibi düşünüorus ama sanırım 1 hafta sonra atarıs bu duyguyu da üstümüzden Şükürşler olsun kuzum, ben askere nasıl gönderdiysem öyle geri aldım sevdiceğimi, umarım sizin için de herşey yolunda gider sen de bir an önce başlarsın bi işe cnm inş

cnm bizde bir an önce bir işe başlasın istiyoruz hayırlısıyla bakalım, geldiğinin ilk günü bile iş aramaya başladı, eski işyeriyle görüştü ama oraya hemen cevap vermek istemedi, eski işyerinin şartları piyasaya göre biras daha düşük kaldığı için önce başka yerlere bakmak istedi, son çare orayla görüşecek, şimdi de bir iş görüşmesinde inş ii geçer, hayırlısı diorus artık

annemler de geçen hafta yazlıktaydı bugün dönüyorlar, yenerin ailesi de bu hafta bize gelecek herşey daha da netleşecek bakalım... nİkah günü almak için halaa yenerin keyfini bekliorum, paşam keçi sakalı falan olmadan resim çektirmek istemio

selamm canım :-* :-*

nasılsın kuzum, görmeyeli hepinizin şafakları bayaaaa azalmış maşallah

Çok zor di miiii bana da uzun geliyor şu aralar yaaaa....ah bu başlar ve sonlar en zoru yaaa...

Sizi gidi Aslanlarrr...sen de zaten daha sakinsin bize göre baksana bekliyorum takmıyorum falan benden beklenmicek hamleler

yavru kuşum ben bu sakin halime gelene kadar ne cektim sokak ortalarinda kavga ettigimizi biliyorum bu sakinligin zamanla alakasi var bence sinirlendigim zaman hakkaten kendime hakim olamam cildiririm ve asiri aglarim mesela :) suslu seysi bana uyuyo asiri susluyum cok fena liderlik ozelligim var iki dakkada yonetirim herkeste uyar bide girdigim ortamda en gözde ben olmak isterim ole sacma ozellikleri var iste

aynen canım maşallah 200züde deviriyoruz ama artık canımıza tak etmeye başladı 17 mayıstada kocacıgımın yanına gıdıyorum kalacagım 3 gun bıraz hasret gıderlım barıde şu askerlık hepten bıtsın kavuşalım bızde hazırlıklar nasıl gıdıyor bakalım

Hadi yaa, askerde alışamamış mı sakalsızlığa... Eee o düğünde de kesmez o zaman.

Bitti canım bitti askerlik, içiniz rahat olsun, artık geri gitmeyecek.

İnşallah iyi geçer görüşmesi, gönlüne göre bir iş bulsun...

git tabi cnm, arada hasret gidermek lasım yoksa çekilmio bizim hazırlıklar iyi gidiyor kuzum herşey yolunda

yok kuzum ya o sakalsızlığına bir türlü alışamadı malesef, aynaya her baktığımda yabancı birini karşımda gördüm diyo

askerlik biter düğün şafağı başlar bakalım, artık şu işleri de hayırlısıyla atlatsaydık iidiii

inş kuzum çok saol

ılk başlarda zorlamıyordu canım bıttıkce daha cok daraltıyor maşallah maşallah canım Allah daha ıyı etsın

saol tatlım, zorlamaz mı tabi zaman azaldıkça insanın sabrı da azalıyor ama hepsi geride kalıyor, inş en kısa zamanda sizde sevdiceklerinize kavuşursunuz

Allahımm bugünleri görecekmiydikkkk

Aşkımın memleketine gelmişsin, hoş geliip sefa getirmişsin ama sadece 24 saat ağırlarıs seni sonra yallaaaaaaah

Zaten fazla kalmak istemiyoruz Tubik, daha gidecek çok yolumuz var güzel yarimle

Bakıyorum senin de keyfin yerinde askerin iyi hazırlıklar tam gaz eee o zaman hal hatır sormuyom kısss

Sevgilimin askerlik yaptığı yerdesiniz lanet Artvin
Gözün aydın bir şey kalmamış yemişsiniz

şükürlerr olsunn yedikk bitirmek üzereyizzz
artvin güzel yer yaa iyi yönünden bakk
eğer sana da çok uzak diilse hem ziyaret et hem de o güzel şehri gör

şükürlerr olsunn yedikk bitirmek üzereyizzz
artvin güzel yer yaa iyi yönünden bakk
eğer sana da çok uzak diilse hem ziyaret et hem de o güzel şehri gör

Maş cnm darısı başıma diyim o zaman daha yolumuz uzun ama
evet cnm yer olarak güzel öyle dediğime bakma ama bizi ayırdı birde çok yoruluyor askerim ondan lanet dedim .. cezaevinde jandarma çünkü..
Yok tatlım ben istdayım aramızda 18 saat var gidemiyorum malesef
seninki nerede ?

Zaten fazla kalmak istemiyoruz Tubik, daha gidecek çok yolumuz var güzel yarimle

Bakıyorum senin de keyfin yerinde askerin iyi hazırlıklar tam gaz eee o zaman hal hatır sormuyom kısss

ay kuzum bugün topiği ilk açtım önce senin şafağın gözüme çarptı valla, gözlerim yerinden çıkacaktı maşallah dedim şafağın nasıl da azalmış, çok sevindim kuzum

evet keyfim yerinde geldim sizin de çoğunuzu iyi gördüm daha da iyi oldum sen neler yapıosun kuzum ?

Kova çalışkan olur o doğru tatlımda çok intaçıdır, özgürlüğüne çok düşkündür, illa onun dediği olucak yanee az çok tanıdınız zati iboyuu yavruşum
Tabiki anlaşıyoruz yavrum benim ablam kuzenlerim en yakın arkadaşım aslan yane iyi anlaşmasam en yakın arkadaşım olmazkiii Senlede çok şükür iyi anlaşıyoruzda ben akrebin özelliklerini taşımıyorum yavrum ondan herhall

Nasıll yanee benn süperr değilmiyimm
Oğlakk çok inatçıı sinirlii olur yavrumm biraz dikkat et

nıye kız oğlak erkegının neyi var mış :-d
Sinir inat ne arasan var onlarda tatlımm
Nilüüüüm, kızlar herkese slmmmm

görüşmeyeli nasılsınız bakalım, valla hepinizi çok özledim ama fırsat buldukça gelebiliyorum ancak umarım herşey yolundadır?

Selamm tatlım Maşşallah size canım benim Allahım ayırmasınnn inşallahhh
Gel arada sırada özletiyorsun kendinii..

Şafak 2 Rabbime şükürler olsunBitiyormu ayaklarım yere basmıyor inanılıcak gibi değil Rabbim sizlerede kısa zamanda zorluklar yaşamadan kavuşmayı nasip etsin yarenler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…