as. canım... Ben mesaj atmasam gelmeyecektin, meraklandırdım seni... Hem bence daha sık gelmelisin özlüyoruz seni... Tubik gitti, topik bitti diyorlar...
kuzum gelmez olur muyum sadece bu sıralar işyerinde işlerim çok yoğun oluyor, pek yoğunluğum olmadığı zamanlar da yener ofiste yanımda oluyor... İşe girene kadar boş vakitlerinde benim yanımda, akşamları zaten hep yanımda, eve artık yatmadan yatmaya gidiorum hep aklımdasınız bebeim... Fırsat buldukça daha çok gelmeye çalışıcam, bende sizi çok özledim kiii, neler oldu neler bitti uzak kalmışım cidden, geçmişi okumaya elim gitmiyor bile
biliosun bana burdan ulaşamasan bile her an telim açıksen nasılsın, neler yapıosun nilüüm, iş bulamadın mı henüz, bi işe başlasaydın snein için eminim çok iyi olacaktı
Nilüüüüm, kızlar herkese slmmmm
görüşmeyeli nasılsınız bakalım, valla hepinizi çok özledim ama fırsat buldukça gelebiliyorum ancakumarım herşey yolundadır?
Ayy ne güzel, hiç ayrılmayın zaten bir daha. Askerliğin bittiğini uzakta olanlar anlamıyor; ama size çok iyi geldi. Böyle sürekli yanında olması güzel; ama çalışmaya başlasa çok daha iyi olacak sizin için. Para kazanıp düğün yapacaksınız.
Tabii ki canım bir tel kadar yakınsın bana... Durumu gördün işte toparlamaya çalışıyoruz. Bir iş bulsam dünyam değişecek resmen. Mehmet başladı, darısı bana...
selamm canım :-* :-*
Çok zor di miiiibana da uzun geliyor şu aralar yaaaa....ah bu başlar ve sonlar en zoru yaaa...
Sizi gidi Aslanlarrr...sen de zaten daha sakinsin bize göre baksana bekliyorum takmıyorum falan benden beklenmicek hamleler
aynen cnm askerliğin bitmesi bize de halaaa rüya gibi geliyor, halaa izindeymiş gibi düşünüorus ama sanırım 1 hafta sonra atarıs bu duyguyu da üstümüzdenŞükürşler olsun kuzum, ben askere nasıl gönderdiysem öyle geri aldım sevdiceğimi, umarım sizin için de herşey yolunda gider sen de bir an önce başlarsın bi işe cnm inş
cnm bizde bir an önce bir işe başlasın istiyoruz hayırlısıyla bakalım, geldiğinin ilk günü bile iş aramaya başladı, eski işyeriyle görüştü ama oraya hemen cevap vermek istemedi, eski işyerinin şartları piyasaya göre biras daha düşük kaldığı için önce başka yerlere bakmak istedi, son çare orayla görüşecek, şimdi de bir iş görüşmesinde inş ii geçer, hayırlısı diorus artık
annemler de geçen hafta yazlıktaydı bugün dönüyorlar, yenerin ailesi de bu hafta bize gelecek herşey daha da netleşecek bakalım... nİkah günü almak için halaa yenerin keyfini bekliorum, paşam keçi sakalı falan olmadan resim çektirmek istemio
nasılsın kuzum, görmeyeli hepinizin şafakları bayaaaa azalmış maşallah
aynen cnm askerliğin bitmesi bize de halaaa rüya gibi geliyor, halaa izindeymiş gibi düşünüorus ama sanırım 1 hafta sonra atarıs bu duyguyu da üstümüzdenŞükürşler olsun kuzum, ben askere nasıl gönderdiysem öyle geri aldım sevdiceğimi, umarım sizin için de herşey yolunda gider sen de bir an önce başlarsın bi işe cnm inş
cnm bizde bir an önce bir işe başlasın istiyoruz hayırlısıyla bakalım, geldiğinin ilk günü bile iş aramaya başladı, eski işyeriyle görüştü ama oraya hemen cevap vermek istemedi, eski işyerinin şartları piyasaya göre biras daha düşük kaldığı için önce başka yerlere bakmak istedi, son çare orayla görüşecek, şimdi de bir iş görüşmesinde inş ii geçer, hayırlısı diorus artık
annemler de geçen hafta yazlıktaydı bugün dönüyorlar, yenerin ailesi de bu hafta bize gelecek herşey daha da netleşecek bakalım... nİkah günü almak için halaa yenerin keyfini bekliorum, paşam keçi sakalı falan olmadan resim çektirmek istemio
aynen canım maşallah 200züde deviriyoruz ama artık canımıza tak etmeye başladı 17 mayıstada kocacıgımın yanına gıdıyorum kalacagım 3 gun bıraz hasret gıderlım barıde şu askerlık hepten bıtsın kavuşalım bızde hazırlıklar nasıl gıdıyor bakalım
Hadi yaa, askerde alışamamış mı sakalsızlığa... Eee o düğünde de kesmez o zaman.
Bitti canım bitti askerlik, içiniz rahat olsun, artık geri gitmeyecek.
İnşallah iyi geçer görüşmesi, gönlüne göre bir iş bulsun...
git tabi cnm, arada hasret gidermek lasım yoksa çekilmiobizim hazırlıklar iyi gidiyor kuzum herşey yolunda
ılk başlarda zorlamıyordu canım bıttıkce daha cok daraltıyor maşallah maşallah canım Allah daha ıyı etsın
14/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:…fatihatice03 = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 07 ANTALYA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...goqce = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 55 SAMSUN' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 75 ARDAHAN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Allahımm bugünleri görecekmiydikkkk
Aşkımın memleketine gelmişsin, hoş geliip sefa getirmişsin ama sadece 24 saat ağırlarıs seni sonra yallaaaaaaah
Sevgilimin askerlik yaptığı yerdesiniz lanet Artvin
Gözün aydın bir şey kalmamış yemişsiniz
şükürlerr olsunn yedikk bitirmek üzereyizzz
artvin güzel yer yaa iyi yönünden bakk
eğer sana da çok uzak diilse hem ziyaret et hem de o güzel şehri gör
Zaten fazla kalmak istemiyoruz Tubik, daha gidecek çok yolumuz var güzel yarimle
Bakıyorum senin de keyfin yerinde askerin iyi hazırlıklar tam gaz eee o zaman hal hatır sormuyom kısss
Kova çalışkan olur o doğru tatlımda çok intaçıdır, özgürlüğüne çok düşkündür, illa onun dediği olucak yanee az çok tanıdınız zati iboyuu yavruşumBen de aslanların sakin olduğunu düşünmüyorum ebrum. Ben özelliklerini pek taşımıyorum, yükselenim terazi bana daha çok uyuyor. Oğlaklar iyidir ya ben severim ablam oğlak düzenli seviyeli; ama inatçı oluyorlar. Kova erkeği sakin uyumlu çalışkan olur diye biliyorum ben. Ben de akreplerle anlaşamıyorum canım; ama biz anlaşıyoruz di mi? Mehmet de ikizler...
Nasıll yanee benn süperr değilmiyimmSize bu islerden anlamadigimi soylemistim hehehe..
Ya ama benim tanidigim aslanlar gercekten sakin belki de yukselenden oturudur..
Biz oglaklarr iyiyizdirrr..biraz inat disindaa..diyorum ya bazen o an susmanin ara vermenin gerektigi yerde ben o an o sorunu cozmeye inat edip iliskime zarar veriyorum..yapmamaliyimm :/
Zaferim de akrep ebrus..kizlarini bilmem de oglanlarin akrep burcu supermis
Sinir inat ne arasan var onlarda tatlımmnıye kız oğlak erkegının neyi var mış :-d
Nilüüüüm, kızlar herkese slmmmm
görüşmeyeli nasılsınız bakalım, valla hepinizi çok özledim ama fırsat buldukça gelebiliyorum ancakumarım herşey yolundadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?