Kova çalışkan olur o doğru tatlımda çok intaçıdır, özgürlüğüne çok düşkündür, illa onun dediği olucak yanee az çok tanıdınız zati iboyuu yavruşum
Tabiki anlaşıyoruz yavrum benim ablam kuzenlerim en yakın arkadaşım aslan yane iyi anlaşmasam en yakın arkadaşım olmazkiii Senlede çok şükür iyi anlaşıyoruzda ben akrebin özelliklerini taşımıyorum yavrum ondan herhall
Nasıll yanee benn süperr değilmiyimm
Oğlakk çok inatçıı sinirlii olur yavrumm biraz dikkat et
Sinir inat ne arasan var onlarda tatlımm
Selamm tatlım Maşşallah size canım benim Allahım ayırmasınnn inşallahhh
Gel arada sırada özletiyorsun kendinii..
ebruşummmmmmmm ssen neler yapıosun kuzum, düzeltebildiniz mi arayı?
Konuşuyoruz tatlım şuann eskisi gibi olmamız çok zor amma işte konuşuyoruz ondan haber alıyorum bunada çok şükürr
gelirim kuzum seviorum sizi, bende sizi özlüroummmmm kiiiiiii
Maş cnm darısı başıma diyim o zaman daha yolumuz uzun ama
evet cnm yer olarak güzel öyle dediğime bakma ama bizi ayırdı birde çok yoruluyor askerim ondan lanet dedim .. cezaevinde jandarma çünkü..
Yok tatlım ben istdayım aramızda 18 saat var gidemiyorum malesef
seninki nerede ?
öyleyse gel teskere gell
benim nişanlıcan senin hemen yanıbaşındaa
tekirdağ çerkezköy dee
yok kuzum ya o sakalsızlığına bir türlü alışamadı malesef, aynaya her baktığımda yabancı birini karşımda gördüm diyo
askerlik biter düğün şafağı başlar bakalım, artık şu işleri de hayırlısıyla atlatsaydık iidiii
inş kuzum çok saol
Kova çalışkan olur o doğru tatlımda çok intaçıdır, özgürlüğüne çok düşkündür, illa onun dediği olucak yanee az çok tanıdınız zati iboyuu yavruşum
Tabiki anlaşıyoruz yavrum benim ablam kuzenlerim en yakın arkadaşım aslan yane iyi anlaşmasam en yakın arkadaşım olmazkiii Senlede çok şükür iyi anlaşıyoruzda ben akrebin özelliklerini taşımıyorum yavrum ondan herhall
yavru kuşum ben bu sakin halime gelene kadar ne cektim sokak ortalarinda kavga ettigimizi biliyorum bu sakinligin zamanla alakasi var bence sinirlendigim zaman hakkaten kendime hakim olamam cildiririm ve asiri aglarim mesela :) suslu seysi bana uyuyo asiri susluyum cok fena liderlik ozelligim var iki dakkada yonetirim herkeste uyar bide girdigim ortamda en gözde ben olmak isterim ole sacma ozellikleri var iste
saol tatlım, zorlamaz mı tabi zaman azaldıkça insanın sabrı da azalıyor ama hepsi geride kalıyor, inş en kısa zamanda sizde sevdiceklerinize kavuşursunuz
Aa gerçektenmi aynen çok yakın istanbula sen nerdesin cnm gidebildin mi? gerçi artık önemi yok şafak olmuş 8 yanii
yok ben hiç gitmedimm ama o geldi saolsunn
ben adanadayımm
Selam kizlarr nasilsiniz bakalim. Burclardan acilmis sohbet benden sonra :)omerde kova burcu varmu baska kova burcu sevgilisi olan bi dertleselim
Selam kizlarr nasilsiniz bakalim. Burclardan acilmis sohbet benden sonra :)omerde kova burcu varmu baska kova burcu sevgilisi olan bi dertleselim
benim eşimde kırklarelınde canım tekırdagla kırklerelı arasında pek fazla bırşey yok ama sen cok uzakmışın yaaa ben ist dayım 2 saat var aramızda eşimle
aynen ölee baya uzağız ve ben çalışıyorum hiç gitme şansım olmadıı
askerden gelince yine ayrı şehirlerde olcağımızdan yanına gitcem inşallahh
*
bu arada benimm nişanlıcan koç burcuu yorum yapabilcek olan var mıı
bende çalışıyorum ama arada bı cumaları kaçıyorum tıpkı bu haftakı gıbı :-d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?