Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelirim kuzum seviorum sizi, bende sizi özlüroummmmm kiiiiiii

öyleyse gel teskere gell
benim nişanlıcan senin hemen yanıbaşındaa
tekirdağ çerkezköy dee

Yazık yaa tüm düzenleri alt üst oldu orda. Göbeğine kadar sakal bıraksın artık ancak özlem giderir. Ben hiçbir şey saymıycam artık canım akışına bıraktım gidiyor.

Sorma ebrusum ondan zorlaniyoz yaaaa fenayim fenaaa :)))
Ay ben cok superim ama heheheh pp

Aynen zamanla bence de cunku hemen yenilmiyor doga gereği yaa biz de cok fena kavgalar ettik gulsahcim..duzeliyoz ins yavas yavas.. )

Kizlarrrr cok muhabbet etmeyin yaaa telefondan bu kadar oluyo bak aklim kaliyooo :))))

Tubik hosgeldinn baciiii...:* opucuk sanaa

eee erkek yani olmazsa sevmezdim zaten :-d :-d

Selam kizlarr nasilsiniz bakalim. Burclardan acilmis sohbet benden sonra :) omerde kova burcu varmu baska kova burcu sevgilisi olan bi dertleselim

Selam kizlarr nasilsiniz bakalim. Burclardan acilmis sohbet benden sonra :) omerde kova burcu varmu baska kova burcu sevgilisi olan bi dertleselim

As canım. Mehmetinki ikizler. Ben kova erkeklerini çok severim. Çok zeki çalışkan girdiği ortama ayak uyduran ilgi odağı olabilen kendini sevdiren neşeli sevecen özgüvenleri yüksek tiplerdir. Inatçı olduklarını hiç bilmiyordum sizden duydum boşuna dert ediyorsunuz bence iyidir kovalar

benim eşimde kırklarelınde canım tekırdagla kırklerelı arasında pek fazla bırşey yok ama sen cok uzakmışın yaaa ben ist dayım 2 saat var aramızda eşimle

aynen ölee baya uzağız ve ben çalışıyorum hiç gitme şansım olmadıı
askerden gelince yine ayrı şehirlerde olcağımızdan yanına gitcem inşallahh
*
bu arada benimm nişanlıcan koç burcuu yorum yapabilcek olan var mıı

bende çalışıyorum ama arada bı cumaları kaçıyorum tıpkı bu haftakı gıbı :-d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…