Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asi başına buyruk özgürlüklerine düşkün bi de çok hareketli olurlar diye biliyorum

2 saat olsa ben her hafta kaçardım vallahii çok şanslısın maşallah

eşim memleketıne gıdıp muayne olsaydı kesın ist daydı şuan cunku hep butun acemı bırlıktekı boluk ıst ye geldı eşım burada muayne oldugu ıcın buraya vemedıler canım maddı durum canım full calıştıgımı oraya veremem hem hayat şartları düğündu nişandı akraba zıyaretlerı bıtmıyor her hafta kaçmak imkansız :-d :-d :-d

Asi başına buyruk özgürlüklerine düşkün bi de çok hareketli olurlar diye biliyorum

evett çok hareketli olduğu doğruu
ama bende asi başına buyruk olduğum için çok gösteremiyo bu huyunuu
deli deliyi görünce çomağını saklar misaliii :86::86::86:

tabii sen bide evli yollamışsın eşini askeree :123:123:
ayy ne masraflı bi dönemm hazırlık dönemiii :18::18::18:

Sorma ebrusum ondan zorlaniyoz yaaaa fenayim fenaaa :)))
Ay ben cok superim ama heheheh pp

Anladım anladım ben hiç süper değilimm
eee erkek yani olmazsa sevmezdim zaten :-d :-d
O kadar sinir de iyi değil be yavrum
Selam kizlarr nasilsiniz bakalim. Burclardan acilmis sohbet benden sonra :) omerde kova burcu varmu baska kova burcu sevgilisi olan bi dertleselim
Aha ibo kovaa yavrumm ahh ahh ne çektim be
Yavrumm başımızda varr amaa dediklerin doğru ama mülayim değil tripçi inatçılığında ötesi bişey ibo ya kesinlikle geri adım atmazz sinirli olduğunda yanına bile yaklaşılşmazz

Ahaa babam koç yavrumm oda aynı huylar sinirli inatçı dediğim dedik yani sen bişey söylesen hayır o öyle değil böyle diye inat eder ve sinirlenince gözü kimseleri görmez sinirlendiğinde kaç yanından yanee

ben acıcık törpülemişim sanırımmm
ya da bu özellikleri ben almışım ondan ilişkinin başındaa bu anlattıkların bana daha yakın çünküü

selamm canımm nasılsınnn

Iyiyim canimmm sen nasilsinn hayat kosturmacasinda safak yemeye calisiyommm :))) senin adin neydi kizzz

Esra ağustos böceği gibi bi görünüp bi kayboluyor. Ben de kafamı dağıtıyorum yorum yaparak. Sen adliyede misin canım?

Bugun nufus mudurluklerindeyim :))) mahkemeler yazi isteynce beklersek bi ayi buluyor bn de dolanip yaziyi goturup cevabi direk elden teslim aliyorm
Dagit canm dagit bn de her firsatta damliyormm..
Ariyo mu seninki nasılsıniz yavrus ??

kızlar yener yanıma geldiği için çıkmak zorunda kaldım... adam hesapta beni görmeye gelıo ama yıne pcmı işgal edio

bugünkü iş görüşmesi fena geçmemiş ama dün daha iyi olan kurumsal bilindik bir firmaya görüşmeye gitmişti, orası aramış perşembe günü 2. görüşme istemişler. Kızlar dua edin inş burası veya başka bir yer acilen hayırlı bir iş bulsun camışım

Son düzenleme:
Bugun nufus mudurluklerindeyim :))) mahkemeler yazi isteynce beklersek bi ayi buluyor bn de dolanip yaziyi goturup cevabi direk elden teslim aliyorm
Dagit canm dagit bn de her firsatta damliyormm..
Ariyo mu seninki nasılsıniz yavrus ??
iyi yapmışsın canım onların keyfini beklemekten iyidir. arıyor sürekli, konuşuyoruz. sadece çalışırken arayamıyor tel kullanması yasak. yine kendince hayaller planlar peşinde. anneler gününde annesini aramıştım o da kutladı bizim ilk yıldönümünü sizin aşkınız çok büyük bırakmayın birbirinizi dedi. annesiyle paylaşmış sanırım olanları.
Ebruliii sen superotesisin benm gozumde yavrummm ) :***
benim gözümde de süpersonic...
inşallah birinden biri hatta en iyisi olur canım. az önce dua ettin ya benim için kolejlerden bir tanesi başvurumu görüntülemiş
yani cv'mi okumuş. inşallah değerlendirmeye alıp ararlar. burda birbirimiz için ettiğimiz dualar anında cevap buluyor...

hayırlısı ile inşallah en kısa sürede güzel bi işe yerleşir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…