aynen ölee baya uzağız ve ben çalışıyorum hiç gitme şansım olmadıı
askerden gelince yine ayrı şehirlerde olcağımızdan yanına gitcem inşallahh
*
bu arada benimm nişanlıcan koç burcuu yorum yapabilcek olan var mıı
2 saat olsa ben her hafta kaçardım vallahii çok şanslısın maşallah
Asi başına buyruk özgürlüklerine düşkün bi de çok hareketli olurlar diye biliyorum
eşim memleketıne gıdıp muayne olsaydı kesın ist daydı şuan cunku hep butun acemı bırlıktekı boluk ıst ye geldı eşım burada muayne oldugu ıcın buraya vemedıler canım maddı durum canım full calıştıgımı oraya veremem hem hayat şartları düğündu nişandı akraba zıyaretlerı bıtmıyor her hafta kaçmak imkansız :-d :-d :-d
evett çok hareketli olduğu doğruu
ama bende asi başına buyruk olduğum için çok gösteremiyo bu huyunuu
deli deliyi görünce çomağını saklar misaliii :86::86::86:
ne güzel... senin burcun ne?
oğlak burcuyum bendee .
Vayy bi oglak dahaaa :))) selamlarr burctasim :)
Esraaaa bi actin burc muhabbetii aldi basini gittiii iyi devam ettirdik biz deee :)))
Sorma ebrusum ondan zorlaniyoz yaaaa fenayim fenaaa :)))
Ay ben cok superim ama hehehehpp
O kadar sinir de iyi değil be yavrumeee erkek yani olmazsa sevmezdim zaten :-d :-d
Aha ibo kovaa yavrumm ahh ahh ne çektim beSelam kizlarr nasilsiniz bakalim. Burclardan acilmis sohbet benden sonra :)omerde kova burcu varmu baska kova burcu sevgilisi olan bi dertleselim
Yavrumm başımızda varr amaa dediklerin doğru ama mülayim değil tripçi inatçılığında ötesi bişey ibo ya kesinlikle geri adım atmazz sinirli olduğunda yanına bile yaklaşılşmazzAs canım. Mehmetinki ikizler. Ben kova erkeklerini çok severim. Çok zeki çalışkan girdiği ortama ayak uyduran ilgi odağı olabilen kendini sevdiren neşeli sevecen özgüvenleri yüksek tiplerdir. Inatçı olduklarını hiç bilmiyordum sizden duydum boşuna dert ediyorsunuz bence iyidir kovalar
aynen ölee baya uzağız ve ben çalışıyorum hiç gitme şansım olmadıı
askerden gelince yine ayrı şehirlerde olcağımızdan yanına gitcem inşallahh
*
bu arada benimm nişanlıcan koç burcuu yorum yapabilcek olan var mıı
tabii sen bide evli yollamışsın eşini askeree :123:123:
ayy ne masraflı bi dönemm hazırlık dönemiii :18::18::18:
Ahaa babam koç yavrumm oda aynı huylar sinirli inatçı dediğim dedik yani sen bişey söylesen hayır o öyle değil böyle diye inat eder ve sinirlenince gözü kimseleri görmez sinirlendiğinde kaç yanından yanee
Anladım anladım ben hiç süper değilimm
O kadar sinir de iyi değil be yavrum
[/B]
selamm canımm nasılsınnn
Esra ağustos böceği gibi bi görünüp bi kayboluyor. Ben de kafamı dağıtıyorum yorum yaparak. Sen adliyede misin canım?
Iyiyim canimmm sen nasilsinn hayat kosturmacasinda safak yemeye calisiyommm :))) senin adin neydi kizzz
iyi yapmışsın canım onların keyfini beklemekten iyidir. arıyor sürekli, konuşuyoruz. sadece çalışırken arayamıyor tel kullanması yasak. yine kendince hayaller planlar peşinde. anneler gününde annesini aramıştım o da kutladı bizim ilk yıldönümünü sizin aşkınız çok büyük bırakmayın birbirinizi dedi. annesiyle paylaşmış sanırım olanları.Bugun nufus mudurluklerindeyim :))) mahkemeler yazi isteynce beklersek bi ayi buluyor bn de dolanip yaziyi goturup cevabi direk elden teslim aliyorm
Dagit canm dagit bn de her firsatta damliyormm..
Ariyo mu seninki nasılsıniz yavrus ??
benim gözümde de süpersonic...Ebruliii sen superotesisin benm gozumde yavrummm) :***
inşallah birinden biri hatta en iyisi olur canım. az önce dua ettin ya benim için kolejlerden bir tanesi başvurumu görüntülemişkızlar yener yanıma geldiği için çıkmak zorunda kaldım... adam hesapta beni görmeye gelıo ama yıne pcmı işgal edio
bugünkü iş görüşmesi fena geçmemiş ama dün daha iyi olan kurumsal bilindik bir firmaya görüşmeye gitmişti, orası aramış perşembe günü 2. görüşme istemişler. Kızlar dua edin inş burası veya başka bir yer acilen hayırlı bir iş bulsun camışım
kızlar yener yanıma geldiği için çıkmak zorunda kaldım... adam hesapta beni görmeye gelıo ama yıne pcmı işgal edio
bugünkü iş görüşmesi fena geçmemiş ama dün daha iyi olan kurumsal bilindik bir firmaya görüşmeye gitmişti, orası aramış perşembe günü 2. görüşme istemişler. Kızlar dua edin inş burası veya başka bir yer acilen hayırlı bir iş bulsun camışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?