iyi yapmışsın canım onların keyfini beklemekten iyidir. arıyor sürekli, konuşuyoruz. sadece çalışırken arayamıyor tel kullanması yasak. yine kendince hayaller planlar peşinde. anneler gününde annesini aramıştım o da kutladı bizim ilk yıldönümünü sizin aşkınız çok büyük bırakmayın birbirinizi dedi. annesiyle paylaşmış sanırım olanları.
benim gözümde de süpersonic...
inşallah birinden biri hatta en iyisi olur canım. az önce dua ettin ya benim için kolejlerden bir tanesi başvurumu görüntülemiş
yani cv'mi okumuş. inşallah değerlendirmeye alıp ararlar. burda birbirimiz için ettiğimiz dualar anında cevap buluyor...
hayırlısı ile inşallah en kısa sürede güzel bi işe yerleşir canım
nilüüü boşver sne orayı gel sana burdan iş bakalım
dila benimm adımm
bende son günleri yemeye çalışıyorumm
bide malum çift şafak bekliyorumm benn
benim abicanım da askerde
iyi yapmışsın canım onların keyfini beklemekten iyidir. arıyor sürekli, konuşuyoruz. sadece çalışırken arayamıyor tel kullanması yasak. yine kendince hayaller planlar peşinde. anneler gününde annesini aramıştım o da kutladı bizim ilk yıldönümünü sizin aşkınız çok büyük bırakmayın birbirinizi dedi. annesiyle paylaşmış sanırım olanları.
benim gözümde de süpersonic...
inşallah birinden biri hatta en iyisi olur canım. az önce dua ettin ya benim için kolejlerden bir tanesi başvurumu görüntülemiş
yani cv'mi okumuş. inşallah değerlendirmeye alıp ararlar. burda birbirimiz için ettiğimiz dualar anında cevap buluyor...
kızlar yener yanıma geldiği için çıkmak zorunda kaldım... adam hesapta beni görmeye gelıo ama yıne pcmı işgal edio
bugünkü iş görüşmesi fena geçmemiş ama dün daha iyi olan kurumsal bilindik bir firmaya görüşmeye gitmişti, orası aramış perşembe günü 2. görüşme istemişler. Kızlar dua edin inş burası veya başka bir yer acilen hayırlı bir iş bulsun camışım
Tickerlerımm ne kadar uyumlu öyle
Şafak ; 355 !
Nişanlanalı ; 5 ay 5 gün !
5'lerden gidiyoruz
Rabbim şafağımında 005 olmasını nasip etsin
Ay yavrum yaaa seninki de çok fenaymışş...benm abım de daha gitmedi yüksek lisanstan tecilli bakalımm o da zor olacakk yaa..
Ben de Hilall memnun oldum dila hanımsana bu ara bu espriyi yapan çoktur
Ayy son günlerin ama ne güzelll
05 olsun Amasya olsun, memleketim olsun bizim olsun, hepimizin şafağı bir gün 5 olacak yeppaaa
Aynen öylee kendi işimizi kendimiz yapıyoz her yerde olduğu gibii
Sevindim ama canımmm,annesinden böyle şeyler duymak ilginç ve de güzelldemek ki az da olsa dank etti, sen ilgisiz olmaya devam et, anlıycak heralde yavaş yavaş da olsa
abim bu cuma geliyo nişanlıcandan 1 hafta öncee
çok memnun oldum hilalcimm
arada yapan oluyo ama sıkıntı diil benim içinn
darısı sana olsun inşallah tickerında 8 7 1 görmekk :26::26::26:
Sizin 39 kaldı 5 olmasınaBizim oohhoo daha 350 gün var 5 olması için
Amasya demişken elma yolla kız banaa canım çektii
Annesiyle konuşmuştum ya mehmet askerden geldikten sonra o günden beri iyiyiz zaten. Mehmet de daha farkında her şeyin, daha dikkatli umarım devamı da gelir canım, sağ ol...
Ayy çifte bayram sana bu hafta ne güzel yaaa
Amin canikom amin yaaa...artık zorluyo baya aa gidiyo bi şekilde işte
aynen öleee
uzun dönem mii senin erkek arkadaşınn :44::44:
yok ben hiç gitmedimm ama o geldi saolsunn
ben adanadayımm
11 ay uzun dönem benimkisi astek,yani izinsiz tabi, 320 gün saydım ben, hatta 220 saydım çünkü biz ilk 100 gün içinde 5 kez görüştük
Süper valla sana bu hafta, seninki-ler ??
yani adana tekirdağda uzak cnm..aynen artık onlar gelicek bizimde tek mehtap olucak oda ağustosta allahın izniyle şubattada tezkere...daha çok var yani...
tez vakitte kavuşursunuz inşallah sağ salimm canımm
bayram olcak inşallah bu haftaa
ikiside kısa dönem aynı gün gittilerr
benimki hastalanıp 1 hafta izin kullanınca 1 hafta geç gelcekk
ama 1 ay hava değişimi vardı bide şubattaa
tez vakitte kavuşursunuz inşallah sağ salimm canımm
Ah canim benim yarim de kisa donen gidecekti icimizde kaldi soyler dururum..ihtiyaca gore komandoya aldilar uzun donem..subatta gelcek diye planlar yapardik biz ama uzadi. Hayirlisi buymus napalimm)
Ikisinin ayni anda gitmesi cok iyi olms ama ya tabi cifte ozlem ama donunce de cifte dugun :)
hayırlısı böleymiş canımm
evett gittikleri gün en çok ben ağladım zatenn
ama geldiklerinde de en çok ben sevincemmm
şafak 2 atarsa 1 kızlaaar , nilücüm ya buraga kzdm kavgalar etdik etdik kapatdm bnde sorada pişman oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?