Bi tubik gördüm sanki...
doğru gördün de kuzum, sen kaçmışsın galibaaa
geldim canım, hayırdır bu saatte...
kızlaaaaaaaaaar linkteki oturma grubu ve yemek odası takımı benim hoşuma gitti ama tabi bir de yerinde görmek gerek
sizin düşüncelerinizi veya hoşunuza giden modelleri de görmek isterim kiiiiiiiii
YATAS - ENZA HOME
YATAS - ENZA HOME
derdin şimdi anlaşıldı... telden giriyorum kuzum net göremiyorum pc den girince yorum yaparim. ben doğtaş'ı cok beğeniyorum. pierre cardin teleset onlar da güzel tasarimlar yapiyor. bir de vivense diye bi site var kk da çıkıyor sürekli orda da orijinal şeyler var.
sabahları işe geç kalkıp gittiğim için pek uyku tutmuo, bir de yener akraba ziyaretinde aramasını beklerken bakınayım dedim
himm ben de ünivden arkadaşla dertleşiyordum onun mesajını beklerken buraya bakayim dedim yavaştan da uyku bastırıyor ben seni öpim de gidim iyi geceler gece kuşum...
kızlaaaaaaaaaar linkteki oturma grubu ve yemek odası takımı benim hoşuma gitti ama tabi bir de yerinde görmek gerek
sizin düşüncelerinizi veya hoşunuza giden modelleri de görmek isterim kiiiiiiiii
YATAS - ENZA HOME
YATAS - ENZA HOME
dümdüz 4 ay kaldı. 4 ay göremicem. yanına gidemicem :2: evlilerin bile evci çıkmasını istemiyormuş komutanları
Duyguuu cift hanelerdesin o zamannn superr..)
Ayy dun Zaferimle direk buraya gelme meselesini konustuk..kesin konusuyor o ya beb dedin annenlere soyledin mi bi sey demesinler dedim, babamla konusurum yakinda hic bi sey olmaz dedi. Hadi insallah yaaa..burda bi arkadasimiz var orda kalim diyo tatil paramizdan harcamayalim diyo :)) 15 Temmuz haftasi da bizim tatil haftamiz olcak insallahh :))) Aminnn
Duyguuu cift hanelerdesin o zamannn superr..)
Ayy dun Zaferimle direk buraya gelme meselesini konustuk..kesin konusuyor o ya beb dedin annenlere soyledin mi bi sey demesinler dedim, babamla konusurum yakinda hic bi sey olmaz dedi. Hadi insallah yaaa..burda bi arkadasimiz var orda kalim diyo tatil paramizdan harcamayalim diyo :)) 15 Temmuz haftasi da bizim tatil haftamiz olcak insallahh :))) Aminnn
Ayy çok sevindim tatlım benimm inşallah hemencik gelir o günler beraber tatil yaptığınz zaman herşeyi çok güzell olucakkk inşallah :)
Hilalcim aynen öyle en sonunda çift hanelerdeyisss
Canım boşver sen ailesiyle kendısı hallederım dıyosa bırak halletsın sen gorustugunu kendıne kar sayAyrıca evlilik öncesı tatıl süperdir cıftler ıcın bizde nişanlımla Antalyaya gitmiştik hayatım boyunca unutamayacagım bı tatıl olmustu gelınce ıkımızde bunalıma gırdık psıkolojıde adı bile varmıs tatıl sonrası sendromu dıye gecıyo Balaymımızda İnşallah Allah kısmet edrese Antalyada olucak
At insallah ebrusum hemen gelsin artikkkk...bi sorun cikar diye odu kopuyo insanin ama cikmicak cikmicak olumlu dusuncemmm.
Bakirkoy adliyesin
den Caglayana geciyom ebrus operim :)
At insallah ebrusum hemen gelsin artikkkk...bi sorun cikar diye odu kopuyo insanin ama cikmicak cikmicak olumlu dusuncemmm.
Bakirkoy adliyesin
den Caglayana geciyom ebrus operim :)
Di mi yani hallederim diyo ben napim :))
Ay guzel olmaz mii super olur tabiii..tatil sonrasi normal ya yasadiginizz insan hayal alemindeyim sanar :) ben de korkuyorum valla ama artik ayda bi falab gorusuruz en azindan o fikirle avunurum askerlik gibi zir bi surecten sonra bize her yer Antalya :)))
Canim Antalya balayi icin mukemmel olur..hatta kalin siz de orda bak biz de Antalya'ya yerlescez inşallah :))
Evet çıkmıcak tatlım kötü düşünmee sakınn
Dibimee geliyorsunn ve bizz hala görüşemiyoruzzz şu halee bakkk
Ve bendee seni koccamannnyaparammm
aaaaaaaaa yanımamı gelıyon kız bende okmeydanındayım :-d perpada :-d dıbıme gelıyon kız
ayyy şafak olmuş 200 maşallah maşallah Yarabbım bıtırmeyıde nasıp et cümlemizee
.
.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?