Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

derdin şimdi anlaşıldı... telden giriyorum kuzum net göremiyorum pc den girince yorum yaparim. ben doğtaş'ı cok beğeniyorum. pierre cardin teleset onlar da güzel tasarimlar yapiyor. bir de vivense diye bi site var kk da çıkıyor sürekli orda da orijinal şeyler var.

aklımda olsun onlara da bakarım cnm

sabahları işe geç kalkıp gittiğim için pek uyku tutmuo, bir de yener akraba ziyaretinde aramasını beklerken bakınayım dedim

himm ben de ünivden arkadaşla dertleşiyordum onun mesajını beklerken buraya bakayim dedim yavaştan da uyku bastırıyor ben seni öpim de gidim iyi geceler gece kuşum...

dümdüz 4 ay kaldı. 4 ay göremicem. yanına gidemicem :2: evlilerin bile evci çıkmasını istemiyormuş komutanları

Bana da güzel geldilerrrr

dümdüz 4 ay kaldı. 4 ay göremicem. yanına gidemicem :2: evlilerin bile evci çıkmasını istemiyormuş komutanları

Kızzz 4 ay dediğin ne kii hemen geçer korkmaa

Bugün Şafakkk Kütahyaaa

Benim doğduğum yeri ziyaret ediyoruz bugün sevdiceğimle...

Son düzenleme:
Şafak İnşallah 97 ...

Bana göre 101 nişanlıma göre 97 miş.. 100 den dustuk cok şükür şimdi hedef plakalar ...

Duyguuu cift hanelerdesin o zamannn superr.. )

Ayy dun Zaferimle direk buraya gelme meselesini konustuk..kesin konusuyor o ya beb dedin annenlere soyledin mi bi sey demesinler dedim, babamla konusurum yakinda hic bi sey olmaz dedi. Hadi insallah yaaa..burda bi arkadasimiz var orda kalim diyo tatil paramizdan harcamayalim diyo :)) 15 Temmuz haftasi da bizim tatil haftamiz olcak insallahh :))) Aminnn

Ayy çok sevindim tatlım benimm inşallah hemencik gelir o günler beraber tatil yaptığınz zaman herşeyi çok güzell olucakkk inşallah :)

Hilalcim aynen öyle en sonunda çift hanelerdeyisss

Canım boşver sen ailesiyle kendısı hallederım dıyosa bırak halletsın sen gorustugunu kendıne kar say Ayrıca evlilik öncesı tatıl süperdir cıftler ıcın bizde nişanlımla Antalyaya gitmiştik hayatım boyunca unutamayacagım bı tatıl olmustu gelınce ıkımızde bunalıma gırdık psıkolojıde adı bile varmıs tatıl sonrası sendromu dıye gecıyo Balaymımızda İnşallah Allah kısmet edrese Antalyada olucak

Ayy çok sevindim tatlım benimm inşallah hemencik gelir o günler beraber tatil yaptığınz zaman herşeyi çok güzell olucakkk inşallah :)

At insallah ebrusum hemen gelsin artikkkk...bi sorun cikar diye odu kopuyo insanin ama cikmicak cikmicak olumlu dusuncemmm.

Bakirkoy adliyesin
den Caglayana geciyom ebrus operim :)

Di mi yani hallederim diyo ben napim :))
Ay guzel olmaz mii super olur tabiii..tatil sonrasi normal ya yasadiginizz insan hayal alemindeyim sanar :) ben de korkuyorum valla ama artik ayda bi falab gorusuruz en azindan o fikirle avunurum askerlik gibi zir bi surecten sonra bize her yer Antalya :)))

Canim Antalya balayi icin mukemmel olur..hatta kalin siz de orda bak biz de Antalya'ya yerlescez inşallah :))

Son düzenleme:
At insallah ebrusum hemen gelsin artikkkk...bi sorun cikar diye odu kopuyo insanin ama cikmicak cikmicak olumlu dusuncemmm.

Bakirkoy adliyesin
den Caglayana geciyom ebrus operim :)

Evet çıkmıcak tatlım kötü düşünmee sakınn
Dibimee geliyorsunn ve bizz hala görüşemiyoruzzz şu halee bakkk
Ve bendee seni koccamannn yaparammm

aaaaaaaaa yanımamı gelıyon kız bende okmeydanındayım :-d perpada :-d dıbıme gelıyon kız

ayyy şafak olmuş 200 maşallah maşallah Yarabbım bıtırmeyıde nasıp et cümlemizee
.
.
.

Son düzenleme:
Evet çıkmıcak tatlım kötü düşünmee sakınn
Dibimee geliyorsunn ve bizz hala görüşemiyoruzzz şu halee bakkk
Ve bendee seni koccamannn yaparammm

Dusunmmemm ebrusum tamam yasak :))

He ya dipdibeyiz ama sen de calisiyon diye sessizce isimi yapip cikiyorm :)))

aaaaaaaaa yanımamı gelıyon kız bende okmeydanındayım :-d perpada :-d dıbıme gelıyon kız

Perpada mi oturuyosunnn?? Perpaya da ugrucam bugun ticaret sicil var orda...:) hepimiz dipdibeymisiz yahuu :))

ayyy şafak olmuş 200 maşallah maşallah Yarabbım bıtırmeyıde nasıp et cümlemizee
.
.
.

Masallah masallah gayet iyi yiyorsun safagi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…