Dusunmmemm ebrusum tamam yasak :))
He ya dipdibeyiz ama sen de calisiyon diye sessizce isimi yapip cikiyorm :)))
Perpada mi oturuyosunnn?? Perpaya da ugrucam bugun ticaret sicil var orda...:) hepimiz dipdibeymisiz yahuu :))
Masallah masallah gayet iyi yiyorsun safagi :)))
Dusunmmemm ebrusum tamam yasak :))
He ya dipdibeyiz ama sen de calisiyon diye sessizce isimi yapip cikiyorm :)))
İyi yapiosunn yavrum benimm buluşcaz buluşcazz ammaaaa
sen neredesin ebruşş nerede calışıyorsun
burada çalışıyorum sen oo hemde benım blokta tıcaret sicil ugrarsan ugra canım valla ofıste kımse yok benden başka
ayyy bıtsın artık valla 200de benım cok yordu oraya kadar jet gıbı geldı ama bıtsın artık valla
İyi yapiosunn yavrum benimm buluşcaz buluşcazz ammaaaa
kızlaaaaaaaaaar linkteki oturma grubu ve yemek odası takımı benim hoşuma gitti ama tabi bir de yerinde görmek gerek
sizin düşüncelerinizi veya hoşunuza giden modelleri de görmek isterim kiiiiiiiii
YATAS - ENZA HOME
YATAS - ENZA HOME
Kızçelerim, akşam uğrayamadım, bilgisayarda e-okul işlerim vardı, çok sıktı artık bu işler
Bir de bu ayın sonunda annemle babam Antalya'dan İstanbul' a eşimi ziyarete gidecekler, çarşı iznini birlikte geçirecekler, ben de gitmek isterdim ama param yok yaa ne yapsam ki :44: Bulup buluştursam yine sürpriz mi yapsam ki :26:
Bulup bulusturup supriz yapmak super fikir :) ama durumunu en iyi sen biliyosun tabi :/ sonra cok darda kalma daa..
Bulunur bir şekilde canım da maaş ek hesabı, kredi kartları ve ödenmemiş borçlar ne olur bilmem :26:
Cuma günü günüm var, elime biraz para geçecek, borçları onunla tamamlayıp elimdekilere bakayım, bir de babam da sağolsun para gönderecek bu ay biraz, gelir gider hesabı yapayım da duruma göre karar vereceğim
Canlar ben işe gidiyorum öptüm hepinizi...
Yavrum ben bakırköyde oturuyorum merterde çalışıyorum. Hiloşda bakırköyde oturuyorr ama bir türlü görüşemedikk
Aaa inanmıyorum ne burosu ismin ne ki ozelden yaz istersen belki baskin yaparm bana belli olmazz :))(
İnşallahh tatlışşşAynen yavrus bulusak yuzyuze de dertlesek hem de neşelenek :))
Kızçelerim, akşam uğrayamadım, bilgisayarda e-okul işlerim vardı, çok sıktı artık bu işler
Bir de bu ayın sonunda annemle babam Antalya'dan İstanbul' a eşimi ziyarete gidecekler, çarşı iznini birlikte geçirecekler, ben de gitmek isterdim ama param yok yaa ne yapsam ki :44: Bulup buluştursam yine sürpriz mi yapsam ki :26:
Ebru'm kullanıcı adını neden değiştirdin canım?
naberr cnm nasıl gidio her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?