iyidir edacım, iyi gidiyor sayılır. ona tekrar ısınmaya çalışıyorum. dün ufak bi tartışma oldu aramızda; ama çabuk toparladık. sürekli arıyor, konuşuyoruz... sen nasılsın?
anladm tatlım hep böyle kolay atlatın inş cnm bende kargoyla uğraşıyorum bugn gönderceğim tişörtleri aldım kurabiyeyide yapıcam salı yollıcam inşş
attım canım mesaj
iyidir edacım, iyi gidiyor sayılır. ona tekrar ısınmaya çalışıyorum. dün ufak bi tartışma oldu aramızda; ama çabuk toparladık. sürekli arıyor, konuşuyoruz... sen nasılsın?
anladm tatlım hep böyle kolay atlatın inş cnm bende kargoyla uğraşıyorum bugn gönderceğim tişörtleri aldım kurabiyeyide yapıcam salı yollıcam inşş
Sodani da ictim deryaa :))
Sevindim okuduklarima niluuu..hep boyle olsn ins bakarsn akillanir kizzz..kirmayin birbirinizi artk..
inşallah kuzucum, kurabişleri yaptıktan sonra fotolarını çek biz de görelim canım
deniyoruz canım ne kadar olursa artık... siz ikiniz derya ve sen görüştünüz mü tatlım?
Saolll canımm benimmmEbrucumm kullanıcı adın degısmıs canım sımdı gordum hayırlısı olsun..
Ebru'm kullanıcı adını neden değiştirdin canım?
İlişkinizin hala zamana ihtiyacı var canım benim umarım zamanla rayına oturur, zaman geçirdikçe beraber daha da bağlanma ihtimaliniz yüksek benceee..
He canım görüştük biraz acele oldu ama olsun bi yarım saat kadar falan anca muhabbet edebildik, benim iş için gittiğim binada çalışıyormuş meğersem Derya
Tatlım çok belli oluyordu ben olduğum rahat rahat konuşamıyordum gayri bende değiştirdim iboda bakar falan biliyordu çünküü..
inşallah canım benim. ne güzel yapmışsınız ya siz öyle...
İnşallah Nilüü başlığımız sessiz geneee..
kızlarr nerdesinizz?? bakın şafaklar atcak bi buçuk saatee
İyi oldu tabii o kadar muhabbet ediyoruz yüzyüze de görüşmüş oldukk
Kızlaaar nasılsınızz bakalııımm görüşmeyelii :)
İyiyizz serapcım sen nasılsın bakalımm???
Bende iyiym çok şükür canıım :) okul ev okul evsınav hazırlığına başlamaya çalışıyorum konsantre olamıyorumm :)
Konsantre olmak zorundasınnnn ama zamanla mecbur olursun sınavlar kapıya dayanınca
Şimdilik kaçıyorum canım görüşürüz geneiyi gördm seni
ay kuzum bugün topiği ilk açtım önce senin şafağın gözüme çarptı valla, gözlerim yerinden çıkacaktı maşallah dedimşafağın nasıl da azalmış, çok sevindim kuzum
evet keyfim yerinde geldim sizin de çoğunuzu iyi gördüm daha da iyi oldumsen neler yapıosun kuzum ?
kızlar yener yanıma geldiği için çıkmak zorunda kaldım... adam hesapta beni görmeye gelıo ama yıne pcmı işgal edio
bugünkü iş görüşmesi fena geçmemiş ama dün daha iyi olan kurumsal bilindik bir firmaya görüşmeye gitmişti, orası aramış perşembe günü 2. görüşme istemişler. Kızlar dua edin inş burası veya başka bir yer acilen hayırlı bir iş bulsun camışım
Ah babalar da olmasaaa super kahramanlar :))
Hesabini kitabini yaparsın artik Hesna ablacim evlilik yıldönümü tehlikeye girmesin deoptumm
İnşallahh tatlışşş
Merhaba ablacığımm..
Süper olur ama çok zor durumda olursan kendini o kadar sıkma ablacım zati az kaldııı kavuşmanızaa tabi herşeyiin en iyisini sen bilirsinn inşallah hayırlısı olur ablcımm
nerde bu milleeeeeeeeeeeeeeet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?