Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyidir edacım, iyi gidiyor sayılır. ona tekrar ısınmaya çalışıyorum. dün ufak bi tartışma oldu aramızda; ama çabuk toparladık. sürekli arıyor, konuşuyoruz... sen nasılsın?

anladm tatlım hep böyle kolay atlatın inş cnm bende kargoyla uğraşıyorum bugn gönderceğim tişörtleri aldım kurabiyeyide yapıcam salı yollıcam inşş

attım canım mesaj

Sodani da ictim deryaa :))

iyidir edacım, iyi gidiyor sayılır. ona tekrar ısınmaya çalışıyorum. dün ufak bi tartışma oldu aramızda; ama çabuk toparladık. sürekli arıyor, konuşuyoruz... sen nasılsın?

Sevindim okuduklarima niluuu..hep boyle olsn ins bakarsn akillanir kizzz..kirmayin birbirinizi artk..

anladm tatlım hep böyle kolay atlatın inş cnm bende kargoyla uğraşıyorum bugn gönderceğim tişörtleri aldım kurabiyeyide yapıcam salı yollıcam inşş

Ovv millet hep kargo isine girdi ben de haziran basi askerime son kez gonderiyim diyorm gelmeden :))) ne gondrcegim muammaaa..ama gonderdiklerimi giyiyo kullaniyo bizzat gorup mutlu oluyorumm :)))

deniyoruz canım ne kadar olursa artık... siz ikiniz derya ve sen görüştünüz mü tatlım?

İlişkinizin hala zamana ihtiyacı var canım benim umarım zamanla rayına oturur, zaman geçirdikçe beraber daha da bağlanma ihtimaliniz yüksek benceee..

He canım görüştük biraz acele oldu ama olsun bi yarım saat kadar falan anca muhabbet edebildik, benim iş için gittiğim binada çalışıyormuş meğersem Derya

inşallah canım benim. ne güzel yapmışsınız ya siz öyle...

inşallah canım benim. ne güzel yapmışsınız ya siz öyle...

İnşallah Nilüü başlığımız sessiz geneee..
kızlarr nerdesinizz?? bakın şafaklar atcak bi buçuk saatee
İyi oldu tabii o kadar muhabbet ediyoruz yüzyüze de görüşmüş oldukk

Bende iyiym çok şükür canıım :) okul ev okul ev sınav hazırlığına başlamaya çalışıyorum konsantre olamıyorumm :)

Konsantre olmak zorundasınnnn ama zamanla mecbur olursun sınavlar kapıya dayanınca
Şimdilik kaçıyorum canım görüşürüz gene iyi gördm seni

Teşekkür ederim canım, evet yavaş yavaş da olsa azalıyor şafak... Ben de bildiğin gibiyim, okul ev derken zaman geçirmeye çalışıyorum, bu aralar eşimle pek görüşemiyoruz yine komutanlardan dolayı, canım biraz ona sıkılıyor o kadar

İnşallah en iyisi en kısa zamanda olur da her şey gönlünüze göre gerçekleşir canım

Ah babalar da olmasaaa super kahramanlar :))

Hesabini kitabini yaparsın artik Hesna ablacim evlilik yıldönümü tehlikeye girmesin de optumm

Öyle canım, babam number one

Evlilik yıl dönümümüz zaten tehlikeye girdi gibi canım... Hatta annemle babamın ve benim İstanbul' a gitme durumu da tehlikeye girdi gibi...

Şimdi 5 dk lığına eşimle konuşabildim, komutan geldi kapatmak zorunda kaldı, bir süreliğine göreve gönderilecekmiş sanırım, moralim bozuldu

Hayırlısı diyelim canım, planlar biraz bozuldu gibi, canım sıkkın... Zaten eşimle de iki gündür konuşamıyoruz

nerde bu milleeeeeeeeeeeeeeet

Ben geldim canım

Son düzenleme:
Hayırdır hesna'm? Çok üzülürüm yıldönümünüzde yan yana olamazsanız, tabii sizin üzüntünüzü düşünemiyorum bile. Ne göreviymiş bu durduk yere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…