Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ama ben 94 oldum yaa hesnam mesajda yazdım sana özelden gelemdimi /: 18 ağustosta tezkere alıyoruzz bizz

bu arada eşinle görüşmekte sıkıntı yasadığın için çok üzüldüm tatlım inşallah iyice bir rahata kavusursunuz çok zor ya hem hasret kalıp hemde sesini duyamamak ne yalan söyleyeyim dogu da askerlik yapmanın burası çok iyi

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞRabbime şükürler olsun darısı tüm bekleyen asker yarenlerin başına inşallah

Amınnnn canım sabrın sonu geldi demekki çok sevındım senın adına darısı basımıza İnşallah bı kac gune kadar tezkereci devreyız Allahın ıznıyle ..

Çok teşekkürederim canım rabbim kısa zamanda size göstersin bugünleri inşallahPlakalardan sonrası çok zevkli harita boyamak çabucak kavuşun inşallah

Ben cok kotuyum....

Noldu ki Hesna ablaa..birazcik daha sabret lutfen..askeriye evlilik yildonumu falan dinlemiyo iste yaa gorev verilirse yapcak bi sey yok yeter ki sagligi sihhati yerinde olsn..azcik daha sabir Hesnaaa

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞRabbime şükürler olsun darısı tüm bekleyen asker yarenlerin başına inşallah

Ayyyy ne harikaaaa..gozunaydin canimm Alkah bi daha ayrilik yasatmasinnn :**
Sagol canm biz de kisa zamanda yasayalim bu duygulari insallahh

Şafak İnşallah 96 ....

Plakalara doğruu koşuyorummm ... 19 gün sonra Düzceye gidicem İnşallah ...

Az kaldi kiz plakalara hadi bakalimmm :**

Kizlar yaaa askerim bana dedi ki bak kendimizi alistiralim sonra uzulmeyelim..bu mazeret izinli hali kullanamama ihtimalim her zaman var dedi..10 gun uzayabilir yani dedi napalim hayirlisiyla gelsin yeter ki sikacaz disimiziiii...:/ Haziran 10 una falan anca belli olcak..kismet artikk

selamm kızlar nasılsınız benımde askerim 21 şubatta dondu oo zmandan beri isteme söz nışan falan anca gırdım nete neelr yapıosunuz benı hatırlayan varmıııı

iyi yapmışsın o zaman canım, hayırlı uğurlu olsun, şans getirsin yeni adın...
Saoll canım benimm

Ben cok kotuyum....

Ablacım sıkma canını ya Az kaldı ne görevine gönderiyorlarmışş?? Askerde olunca oluyor böyle şeyler alışınca insan hergün konuşmaya 1 gün bile konuşmayınca çok kötü oluyorr.. Sağlığı yerinde olsun ablamm varsın görüşemeyinn bunada şükürr

Yavrucan o kadar beklemişin bir 10 gün daha olsun 10dan geriye sayarızzz bu seferdeee sıkma o tatlı canınıııı bakimmmmm

Ayyyy ne harikaaaa..gozunaydin canimm Alkah bi daha ayrilik yasatmasinnn :**
Sagol canm biz de kisa zamanda yasayalim bu duygulari insallahh

Amin inşallahÇok teşekkürederim canım benimRabbim sizede bu günleri göstersin inşallah kısa zamanda herkes kavuşsun yarine

Az kaldi kiz plakalara hadi bakalimmm :**

Evet canımm cok az kaldı gittiği ilk günden itibaren plakalarda olmanın hayalını kurdum hatta plakalarda olanlara cok ozendım şimdi sıra bıze gelıyo Allah nasip edrese

selamm kızlar nasılsınız benımde askerim 21 şubatta dondu oo zmandan beri isteme söz nışan falan anca gırdım nete neelr yapıosunuz benı hatırlayan varmıııı

Canım ben senı hatırlıyorum evet hayırlı ugurlu olsun İnşallah cok sevındım senın adına düğün tarıhınız belli mi başladınmı evlilik şafağı saymaya ..

Şafak İnşallah 96 ....

Plakalara doğruu koşuyorummm ... 19 gün sonra Düzceye gidicem İnşallah ...

Gozun aydin canim insallah bizde goruruz o gunleerii :) :)

Aynen duygucumm cok kisa zaman sonra bizde selamm gonderecegiz illere :) 100 den dusunce insan bitecegine inanmaya basliyor ya artik

Ben hatirliyorum canim seni Bilmem sen beni hatirlarmisin:) kisa surede iyi halletmissiniz canim nisandir sozdur falan sirada dugun var oylemi :) hayirlisi olsun herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…