selamm kızlar nasılsınız benımde askerim 21 şubatta dondu oo zmandan beri isteme söz nışan falan anca gırdım nete neelr yapıosunuz benı hatırlayan varmıııı
Yavrucan o kadar beklemişin bir 10 gün daha olsun 10dan geriye sayarızzz bu seferdeeesıkma o tatlı canınıııı bakimmmmm
Evet canımm cok az kaldı gittiği ilk günden itibaren plakalarda olmanın hayalını kurdum hatta plakalarda olanlara cok ozendım şimdi sıra bıze gelıyo Allah nasip edrese
Canım ben senı hatırlıyorum evet hayırlı ugurlu olsun İnşallah cok sevındım senın adına düğün tarıhınız belli mi başladınmı evlilik şafağı saymaya ..
Kızlar teşekkür ederim ama sıkıntım sadece planların bozulması değil, bir sürü şey var, zaten artık hiç bir şeye hevesim de kalmadı...
Regaib Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Hayırlı kandiller
Gozun aydin canim insallah bizde goruruz o gunleerii :) :)
Ablamm bak bugün kandil bol bol duaa ett eminim Allahım duyacaktırr sesinii Allahım bütün sıkıntılarından kurtarır inşallahhKızlar teşekkür ederim ama sıkıntım sadece planların bozulması değil, bir sürü şey var, zaten artık hiç bir şeye hevesim de kalmadı...
Ablamm bak bugün kandil bol bol duaa ett eminim Allahım duyacaktırr sesinii Allahım bütün sıkıntılarından kurtarır inşallahh
Bu aradaa kızçelerimmm hepinizzİN Regaibb kandilinii kutlarr hayırlara vesilee olmasınıı dilerimm.. Bu günn bütün kapılarr açıkk bol bol dua edin. Allahım hepimizzin dualarını kabull ederr inşallahh..
Kandilin mübarek olsun ebruşumm..inşallah inşallahAllah dualarımızı kabul etsin
Sodani da ictim deryaa :))
Sevindim okuduklarima niluuu..hep boyle olsn ins bakarsn akillanir kizzz..kirmayin birbirinizi artk..
Ovv millet hep kargo isine girdi ben de haziran basi askerime son kez gonderiyim diyorm gelmeden :))) ne gondrcegim muammaaa..ama gonderdiklerimi giyiyo kullaniyo bizzat gorup mutlu oluyorumm :)))
afiyet bal şeker olsun canımmm tanıştıgıma cok memnun oldum gercekten yineeeee beklıyoruummm
Ben de çok memnun oldumm Deryaa, ben de beklerimmşafak da 199 olmuşşş
acaba askerimin atletını yırttılarmııı
ewt bende cok yogunum onla ılgılı hiç bişi yazamadım valla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?