Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün çokk çokkk dua edelim kızlar şu askerlik bitip gitsin hayatımızdan...

ALLAh dualamızı kabul etsin

Yaa ne oldu ki bu kadar heveslerini kırann?? Eşinle sorun olmasın da?

Hayırlı kandiller canım, teşekkürlerr

Sağol canım, bir sürü olumsuz şey işte canımı sıktı, bunu eşimle paylaşmak istedim ve paylaştım ama o beni anlamadı ve kırıldım...

Teşekkürler canım, hepimiz birbirimiz için dua edelim... size de hayırlı kandiller diliyorum

Maaşallah şafağına canım. Burakla kavga ediyorsun da kk dan ne istiyorsun??? Yoksa sebep kk mı???

değil değil bitanem :) burayı ne kadar çok sevdigimi bilir o , kavga edince çeyiz falan görmk istemem moralim bozulur o yüzden :) bu sefer gerçekten çok kırılmıştım herşeyden vazgcmek üzereydim :) sıpa ya çok ta seviyorum :)

Onlar askerdeyken biz cok kirilgan oluyoruz onlarda inadina anlayissiz hepimizin derdi ayni herhalde bu asker lik bitmeden bize rahat yok /:

bakıyom, okuyom, beğeniyom, gidiyom canım... telden kk ya girip çıkmak kolay da yazmak zor oluyor...

Evet ya telden sıkıntı oluyo biraz ben de gündüz telden yazıyorum genelde..

Hmm işte o olumsuz şeyler her zaman olabilir ama seni asıl kıran tabi eşinin bunu anlamaması..
Ama cidden askerde bin beter anlayışsız oldu bunlar, gelince iyi bi çekilecek kulaklarıı

Onlar askerdeyken biz cok kirilgan oluyoruz onlarda inadina anlayissiz hepimizin derdi ayni herhalde bu asker lik bitmeden bize rahat yok /:

Sorma sormaaa esraaa çoğumuuzzz aynı dertten müzdaribizzz..

Askerim mesaj attı. 12 kişi şafak doğan güneş diyormuş.
Biz ne zaman diyeceğiz diye. Bir gün gelecek diyeceğiz elbet dedim. Oda o gün ben mutluluktan deliririm dedi
O günler çabuk gelsin. Çok özledim ÇOK!

''Mesafeler uzak olsada, Dualarda buluşan yürekler var !''

$; 353.
:98:

aldım canım gun 3 kasımda kısmetse evlenıoruz

Aman bi günde otur oturduğun yerde kızz
İyi gidiyor çok şükür tatlımm yaa uğraşıyoruz iştee. Senin nasıl gidiyorrr?
Zaferle aran nasıll?

Benm de iyi ya valla oturamıyorum napim Öğleden sonra gidiciyim kesinleşti
Zaferle de iyiyiz ya nolsun..arada geriliyoruz geçiyor
Sende var mı gelişmee Ebrulimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…