- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Nilüü napıyon kız sesin çıkmıyoorr??
Yaa ne oldu ki bu kadar heveslerini kırann?? Eşinle sorun olmasın da?
Hayırlı kandiller canım, teşekkürlerr
Ablamm bak bugün kandil bol bol duaa ett eminim Allahım duyacaktırr sesinii Allahım bütün sıkıntılarından kurtarır inşallahh
Bu aradaa kızçelerimmm hepinizzİN Regaibb kandilinii kutlarr hayırlara vesilee olmasınıı dilerimm.. Bu günn bütün kapılarr açıkk bol bol dua edin. Allahım hepimizzin dualarını kabull ederr inşallahh..
Maaşallah şafağına canım. Burakla kavga ediyorsun da kk dan ne istiyorsun??? Yoksa sebep kk mı???
bakıyom, okuyom, beğeniyom, gidiyom canım... telden kk ya girip çıkmak kolay da yazmak zor oluyor...
Sağol canım, bir sürü olumsuz şey işte canımı sıktı, bunu eşimle paylaşmak istedim ve paylaştım ama o beni anlamadı ve kırıldım...
Teşekkürler canım, hepimiz birbirimiz için dua edelim... size de hayırlı kandiller diliyorum
Onlar askerdeyken biz cok kirilgan oluyoruz onlarda inadina anlayissiz hepimizin derdi ayni herhalde bu asker lik bitmeden bize rahat yok /:
Evet canımm cok az kaldı gittiği ilk günden itibaren plakalarda olmanın hayalını kurdum hatta plakalarda olanlara cok ozendım şimdi sıra bıze gelıyo Allah nasip edrese
Canım ben senı hatırlıyorum evet hayırlı ugurlu olsun İnşallah cok sevındım senın adına düğün tarıhınız belli mi başladınmı evlilik şafağı saymaya ..
Hiloşummmmm napiosunnnn??
Napayım Ebrulimmm sabahtan bürodayım bugünn..
Sen napıyosunnnn(bu ifadeyi sana yapmak bende alışkanlık olduu )
Gidicenmi yine biyere yavruşş?
Napim bende yaa geldik yinee işee işteeBendeee sana yapmayıı seviyorekiii tatlışımm
Hhehee
Belli olmaz yavrum ya biraz işim var adliyede ama bakalım..
Senin nasıl gidiyor işler güçlerr
Aman bi günde otur oturduğun yerde kızz
İyi gidiyor çok şükür tatlımm yaa uğraşıyoruz iştee. Senin nasıl gidiyorrr?
Zaferle aran nasıll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?